91390

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Nem, nálam jó. Frissítés előtt a jsgme-ben mindent kiszedtél az aktív komponens ablakból? Elvileg frissíteni csak úgy szabad...
  • Zoli105
    Sziasztok
    Nálatok nem lépett fel olyan hiba hogy a Jgsme frissítése után hiába aktiválom a modokat a játékban csak az alap 4.09-es cuccokat tölti be !?
  • acidrain
    A fehér 13.

Tegnap este 4 szer vételeztem vele üzemanyagot, és lőszert, egy motort cseréltem, 4 légi győzelmet aratott egyhuzamban.

Mielőtt valaki megszól, tudom, hogy nem magyar a felségjel, de sajna nem engedélyezett a BoB-on.
  • Lysandus
    Ehhez képest nem sok újat mutat a SOW...
  • Solt
    :D

( imádom ezt a topikot!!! )
  • TG Gida
    Mind egy, az is a mi országunk.
  • Zpogi
    Gyakorolgattam a 3 pontos leszállást a slovakiai map-on,a nyitrai reptérnél. Ezeket találtam közben:

Nyitra város:

Templom:

Alvó bakter :)

Sör lerakat :)

• Szepy2884
    Felénk meg úgy mondják, hogy:

A spitfire nem repülő,
    Az orosz nem ember,
    Az MK-108-as nem játék.

• Szepy2884
    Igen, igen, köszönöm a mikrofont és az elismerést, autogramot nem osztok, de a virágokat az öltözőmbe tessék! Köszönööööm!

Na, komolyra fordítva a szót, valóban ahogy Ata mondta a amint megjelentünk, 14 vs. 7-ből igen gyorsan kezdtek kilépdelni szárnyaszegetten a vörösök Amit én erősen sajnáltam, mert jobban szeretem ha a vörösök kicsit többen vannak esetleg túlerőben is, mert így izgalmasabb.

Már rögtön az elején egy felszállásból löttem 3 gépet, és meglett volna a 4. is ha nem követek el egy gyalázatosan amatőr hibát és nem rádlizok be 0m-en, de aztán visszatért a harci kedvem és már kicsit megfontoltabban 1 rácsapás egy gép jelmodattal szedegettük a vörösöket.
  • szekelyland
    Nálunk ígz mondják:
    Az asszony nem ember,
    A leány nem gyermek
    A medve nem játék..

Ez úton is köszönet Szepynek a zseniális egyűttműködésért, hihetetlen jó bulit nyomtunk a Warcloudson, egy lelövés árán kb 10-10 légigyőzelem pár földi jarmű kidurrantva és fenomenálisan jó és hatékony egyűttműködés.
    Nem akarok felvágni, de a kétszeres vörös túlerőből (14v-7k)1 pálya után lett 7 kék 4 vörös a többi elment Dogfightot nézni a History csanellen és úgy érzem hogy a mi érdemünk volt vhol. Persze CIA_Elansky is besegített...
    Átadom a mikrofont Szepy mesternek,mondjon ő is pár szót a zúgó közönségnek....
  • Romeo One
    Megerősítem, szinte ugyanilyen formában hallottam keresztlányom apjától Székelyudvarhelyen.
  • Richtofen
    Igazad van, azt írják a neten róla, hogy kevésbé veszélyes a nagyobb testű fajoknál (barnamedve, grizzly), de sokkal több van belőlük ezért több embert támadtak/öltek meg, mint amazok.

Meg azt is írják, hogy a hímek 60-250 kilósak általában :D, én azért megijedtem volna.
  • Solt
    Szerintem ez egy Székely közmondás... :)
  • Papa01 #32225
    Tény, én sem vakargattam volna meg az állát.. :)))
  • Zoli105
    Hát szerintem a Bob nem lesz ilyen jó ,nem hogy a 1946 fejlesztenék meg minden!Nem csinálnak egy másik gépigényes játékot ami még nincs is teljesen kész!
    Amúgy megint ezek a rohadt jó hanghatások melyik mod ez!?(Jsgme-n belül vagy valahonnét le kell szedni?)
  • acidrain
  • mijki
    Jó, de azért mégis csak medve :)
  • Papa01 #32221
    Én nem értek hozzá, lehet butaság amit írok, de szerintem ez egy fekete medve, és ha jól tudom ezek elég félénk jószágok, nem agresszívak.
  • TG Gida
    Van egy szlovák közmondás,így hangzik:

A sör nem ital.
    A nő nem ember.
    A medve nem játék.

Bocs,ha valakit megsértettem volna!
  • szekelyland
    80 éves nagyapó meséli az unokáknak a fiatalkorabeli vadászmesét:

"És akkor jött a medvem vót már vagy 20 méterre tőlem, amikor rálőttem. De a puskám csütörtököt mondott! A medve meg jött közelebb! Ekkor a mási csővel is rálőttem, de az es csütörtököt mondott! A medve ejsze még 10 méterre se vót! Hát gyerekek, szégyen, nem szégyen de én belész@rtam!
    -Semmi szégyen, tata, ilyen helyzetben ki nem sz@rt volna be?
    -Jó de én nem akkor, hanem most!!!!!!!"
  • Glo
    Jófej amúgy a maci, mikor észreveszi a videóst a létrán állva tök olyan képet vág, mint aki épp rányitott valakire a budin
  • Richtofen
    Ez kőkemény hidegvér, nem csak lélekjelenlét.
    Én már biztos hangoskodtam volna messziről, hogy megijedjen a maci, nem várom meg hogy felmásszon
  • Zoli105
    Tyű Balu kiszimatolta az emberünket!De hol marad Bagira meg a többiek!?
  • TG Gida
    A csókának volt egy kis lélekjelenléte.:)
  • Glo
  • Glo
    OFF:

Ti mikor sz@rtatok volna be? :D

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7_vUbP90uH8?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7_vUbP90uH8?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

ON
  • acidrain
    Havazott a BattleofBritain-on :))

Driver hiba lehet.
  • Szepy2884
    Újabb bizonyítéka annak, hogy a föld IQ szintje állandó, csak a népesség növekszik.
  • Zpogi
    Egy kis érdekesség:
    LINK
  • Glo
    Legalább statikus járgányokat betehettek volna, az nem "rontana" a gépigényen, fentről meg úgyse látszik hogy mozog-e vagy sem.
  • PhantomAss
    sirály
    valami főellenséget is rakhattál volna rá :D
    mondjuk egy spitet
  • Zoli105
    oké köszi
  • szekelyland
    Dvd borító
    A rák essen ebbe a kőkorszaki fórum motorba....
  • szekelyland
  • szekelyland
    Mégse lehet olyan sok a megjelenésig,már megvan a DVD borító a BOB hoz:

• acidrain
    Elindítod a JSGME-t, és ott van középen, hogy Updates.
  • Richtofen
  • Zoli105
    És hogyan!? A Ultr@Pack Update & Restoreval vagy mivel!?
  • acidrain
    Erről van szó! :)Pedig össze sem beszéltünk
  • Richtofen
    Légiriadó van, és a pincékben rettegnek az emberek.