91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • GálTomi
    Nagyon tartok tőle hogy egy mézes mázzal leöntött arcade szemét lesz.
  • GálTomi
    Nagyon negatív hozzáállás! Alig kellett várni pár hetet 2004 óta amikor elkezdték szivárogtatni az infókat róla. Azóta van annyi kép róla hogy egy képregényt folytatással simán kifutná. Ne legyünk telhetetlenek és türelmetlenek. Azt a két hetet már csak kibírjuk valahogy
  • Her Laca
    Szevasztok Urak! Hír van e a BOB ról? Vagy a szokásos két hét?
  • Szepy2884
    Volt már hasonló próbálkozás, de remélem ezúttal kitalálták már a G-ruha modot is, mert az előzőnél egy rossz mozdulat és/vagy pöccintés elég volt a boton és a pilóta már élvezhetetlenül beájult...
  • GálTomi
    Érdekes mod! Kösz hogy felhívtad a figyelmet rá! Bízom benne hogy a megjelenése nem a szokásos "2 hét".
  • zsoltfireman
    Sziasztok!
    Valaki tud erről valami infót?
    Megjelenés?
  • acidrain
    Este 1v1 party, 8 fél 9 körül, ütközés a Lobbyn, jelszavas host, pw TS en.
  • Lebowski
    TS-tutorial

a csávó egy csöppet gyík, de ez a videó szemlélteti, hogyan kell csatlakozni a szerverhez :) a további beállításokat meg fönt elmondják neked, ha csatlakoztál ahhoz a szerverhez ahol vannak. ja és alapértelmezett szobát felesleges beállítani egyelőre szerintem. de persze ahogy gondolod.
  • bettly
    a szentsegit most kaptam meg itt irja ni
  • bettly
    Kosz.........de azt hol keressem? Szegyen ide oda nem vagyok nagy szamito gepesz meg sok mindennel nem vagyok tisztaban, foleg aTS-vel,elvegre mi is az ? Mi a szerepe , tudunk egymassal beszelgetni ? milyen beallitasokat kell csinalnom es hol, a jatekban is ? Fulhallgatot mikrofonnal kell kotnom a gephez ? Nos lam elso osztalyos kerdesek, dehat itt a kornyezetemben senkitol nem tudok ilyen tanacsot kerni, ugy sem tudnanak......de mar te is ismered oket jol........tudod kiket. Koszonom hogy segitsz es koszonom a tobbi barataim segitseget is mert tudom hogy nem alljak meg szo nelkul
  • szekelyland
    De eddig tuti tudott volna gyűjteni egy replika fókára
  • Glo
    Akkor csak éjszakás műszak lenne
  • szekelyland
    Bettly, privit küldtem neked!
  • szekelyland
    Az alvázszámokot írjátok újra?
  • Zpogi
    Teljesen változó(időjárás függő),szezonban 10-30 autó,de általában olyan éjfél és egy óra körül elfogynak,ritkán esnek be ezután reggel ötig,bár mondanom sem kell olyankor eléggé morcosak vagyunk. A tegnapi és a mai nap elég lájtos,hála istennek mert már eléggé tele a tököm velük.
  • Glo
    Pogi mester, hányan járnak hozzátok éjszaka? Nekem tuti nem jutna eszembe éjjel odamenni..
  • acidrain
    Oké!
  • acidrain
    Egy sem maradt fent :)
    A vulcherek hullottak, mint a legyek.
  • Zpogi
    Ma lejár a hatnapos éjszakai kiküldetésem,aztán holnap jövök agyaggalambnak
  • Kojak23
    Remélem a végén hullócsillag lett belőlük.
  • acidrain
    Este 9 körül BoB ra jön valaki?

Tegnap Tomcsin kívül senki ismerőst nem láttam, pedig jó nagy hirig volt.
    Annyi volt a vörös, mint égen a csillag.
  • Szepy2884
    munka...
  • szekelyland
    Szepy mester, hová tűnté el?
    Napok óta árgus szemekkel lesem a ts-t és már régóta nem láttalak. Mással én biza egy centit se repülök....
  • V Domino #32454
    Jaja,+ a hajó becsült sebességét.A német precízítás megfigyelhető a hülyeségbiztos tekerő kalantyún,ami egy hajót szimbólizál,hogy össze ne keverje valami mással a pilot.
  • Zpogi
    Virtuálisan bebarangolható az amerikai légierő múzeuma,bár a teljes galéria elkészültéig még körülbelül két hónapot kell várni.
    National Museum of the USAF
  • Glo
    Majd a BoB után :)

Ezt a torpedó célzót nem értettem. Azt állította be, hogy a hajó milyen szögben megy keresztbe, meg az egyes torpedóvetések közti késleltetést?

Ez a brutál irányított rakéta is jó móka lehet. Ez automatán irányít, vagy ezt is egérrel kell majd? MErt úgy mókás 4000m-ről telibenyomni egy hajót :)
  • Zoli105
    Szép-szép de mikor jön már ki a 4.10 patch!? :O
  • Kojak23
    Ja. Videó lemaradt.
  • Kojak23
    Aki még nem látta volna..
  • Solt
    :DDDD
  • messerharcos
    a hibátlan munkás pedig felsőbb beosztást és fizetésemelést érdemel. xDDDDDDDDDDDDDD
  • Solt
    Ugyan! Csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit! ;)
  • Sanyo
    Uhh kösz, javítva. :) Remélem nem haragudtak meg érte. Nemsokára indul a harmadik nap, sajnos magyar bemutató nélkül.
  • Solt
    "MH659"

:)
  • Zpogi
    A VFAT-on most kezdődik a magyar srác bemutatója Gripen-vel!
  • Nohab
    Az Il-2 Strumovik: 1946-ban minden benne van. Bár én még ezekről nem is hallottam és a google se.
  • VO101Tom
    TS-en leszek, ha lobbyn vagytok, szóljatok rám.
  • V Domino #32440
    Ja,ott van az időpont is.:)Akkor tuti jövök én is.
  • V Domino #32439
    Mikor indul a party?
  • acidrain
    Hali!

Estére 1v1 gyakorló party-t rendezünk Tom-mal a szokásos felállásban, hogy ki fog hostolni az még kérdéses, jelszavas magyar prioritású Coop-ként fog indulni, ütközés este 8, fél 9 magasságában a Lobbyn, minden kompetens-t szeretettel várunk.