91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Mikor repültél utoljára? Kb április óta nem változott az UP, ehhez igazodj :)
  • Her Laca
    Én nem tom ,már vagy 3 hónapja nem repkedek.
    Szerintem el is felejtettem.
    Várom azt a nyűves BOB ot ,de csak nem akar megjelenni ,hogy Oleget vinné el a kórság:)
  • galimatika
    Oksa. Akkor vissatérünk a dologra ha esedékes lesz.
    Mod-ból miket kell felrakni mostanság?
    Tudom, hogyha vissza olvasnék megkapnám a választ, de lusta vagyok mint a föld
  • Her Laca
    Én eladom az enyémet. Veszek egy G940 et vagy az új saiteket .
    Karira meglepem magam:) Mondjuk azt nem tudom ,hogy minek ,mert használni nem használom,de úgy vagyok vele jó ha van .
    Egy tízesért odaadom,ha megvan a másik.
  • galimatika
    Halihó!
    Mizu fiatalok?
    Látom mindenki a helyén
    Remélem a jézuska hoz nekem egy Trackirt, aztán lassan kigurulok én is.
    Ha esetleg valaki tud egy olcsó x52-t akkor zörgessen már rám.
  • Szepy2884
    Detto! Ma este nekem is alkalmasabb.
  • szekelyland
    Szepy!!!

egyre nagyobb vágyat érzek egy jó kis esti warcloudshoz.....
    Te..?
  • acidrain
    Laca, Ata, Pogi, Tom, Szepy, köszönöm a gratulációt!
  • Szepy2884
    Gratulaaaaaa!!!! :))))))

De héllo vájjá má hóka mán a sör hol marad !?
  • VO101Tom
    Gratulálok! :)
  • Her Laca
    "Savas esetében a T betű sztem mint tiszteletbeli tag jelentése jöhet szóba."

Akkor azt Úgy kéne jelezni(csak ötlet) hogy TT. Mint Tiszteletbeli Tag.
    Mert ez így félreérthető :) Bár Savas kollega mint lelkes növendék nem is rossz képzavar:D
  • szekelyland
    Neked az eleje szólt a vége meg savasnak.

Savas esetében a T betű sztem mint tiszteletbeli tag jelentése jöhet szóba.
  • Zpogi
    Gratulálok!!

Sok sikert a Békák között! Brekk
  • Her Laca
    "Amúgy üdvözöllek a békák közt!!!!!"

Eeeeeeeeeeengem?:):DDDD

Azt hittem tanuló a T betű:)

• szekelyland
    Téé mint Tiszteletbeli tag!!!!!

Amúgy üdvözöllek a békák közt!!!!!
  • Her Laca
    Mi van komám?:))))))))) Bezupáltak?:D
    De azt a T betűt ki a ménkű akasztotta a neved mögé.
    Mond meg Kabócának,hogy én üzenem nem kell az oda:)
    Amúgy sok sikert meg hasonlókat ,de legfőképp jó szórakozást hozzá.
  • acidrain
    Hali srácok!

Tegnap este óta a 101/9 Béka virtuális vadászrepülő század tagja vagyok.
    Tehát ha nem találtok a Lobby-n, akkor a 101/9_Savas_T néven keressetek.

• Her Laca
    Komám azt bátran kijelenthetjük,hogy a ficak nem egy szédülős fajta,sőtt mondhatnánk azt is ,hogy tökös egy legény. Ácsorog ott komótosan a tetején ,oszt két kézzel variál a karabínerrel. Bár gondolom a fizuja sem egy jelentéktelen összeg:)
    Engem oda kitennének ,hát nem tudom mi venne rá,hogy elengedjem a csövet nem hogy egy, de mindkét kezemmel.Rámarkolnák oszt úgy is maradnák az idők végezetéig:)
  • Her Laca
    Sanyó!

Neked G940 ed van ha jól rémlik. Megosztanád velem a tapasztalataidat,úgy mint használhatóság,mint megbízhatóság tekintetében? Előre is köszke.
  • Zpogi
    Itt egy jó kis videó a Kommando Werner Mölders Virtual Squadron-ról,brutális füst effekt van benne.

• szekelyland
    Ma este nem érek rá, de holnap este?

• Szepy2884
    Ata, mi nem egyeztetünk időpontot?
  • messerharcos
    oks, ha tudok jönni jövök:)
    és warcloudsra is mehetnénk sztem kicsit:)
    ha tudunk.
  • Kojak23
    Régi szép idők.
    Meg Tunéziában a négyes He-111 kötelékkel kikötő bombázása, az a sok géppárban vadászás...
    Néha jöhetnél Codival meg velem repülni. Esténként, 20-21 körül szoktunk fentlenni, általában UKDed-en. De ha repülünk akkor TS-en úgyis megtalálsz.
  • messerharcos
    akkor én is tuti szabad leszek, vagyis az olyan kedd szerda környéke jövő héten:)
    eszembe jutott az a nagyon régi misön, a korai időkből, amivel többsör is kisérleteztünk és egyszer össze is jött nagyon:D. amikor valoron repültünk együtt veled, Szimatal, Rolival, és 4-es kötelékben bombáztunk és emilekkel átrepütünk a k.va magas hegy fölött ami havas volt, és a repteret támadtuk 250-es bombákkal, kaptak telibe a légvédelmi pamacsok, mindenki sérült, kidobtunk 4-5 gépet, aztán a nyakunkba szakadtak a jakok, laggok, hurrik, mekkora volt:D alig birtam hazalavinni:D
  • Kojak23
    Megpróbálok mindenre válaszolni...
    1.5-2 szektorra voltam a saját reptértől, de láthatóan harcképtelen voltam, a lyukas szárny és vezérsík miatt bukdácsoltam, füstölt a motorom és a hűtőm, ráadásul a sebességem és a magasságom is alacsony volt, esélyem sem lett volna meglógni, vagy akár csak felvenni a harcot. Legalább saját területre vissza akartam érni és ott kiugrani.
    Stock 4.09-el repülök, így le vannak korlátozva a választható szerverek. UKDeD1-en általában sok ember van, jó térképek vannak, szinte mindig van bombázandó célpont, ezért szoktunk ott repülni ismerősömmel, de lehet megpróbáljuk WarClouds-ot. Riga sajnos rendszeresen kihalt.
    Mester: Régen repültünk együtt...
    Szombat reggel nem érek rá, szünetben viszont nekem jó.
  • Szepy2884
    Bezony, a War Clouds nagy leiblingem. Ott nem szégyen kikapni és olykor még azt is győzelemnek könyveled el, ha sikerül meglógnod :)))

És ami a legjobb, hogy modok nélkül is repülhetsz!
  • VO101Tom
    köszi, válaszoltam is.
  • messerharcos
    Az én hibám, el is feledkeztem Kojak a dologróól bocs. Nincs meg neki az up ezért csak ukdeden meg rigán tudja tolni és nemtudja letölteni mert mobilnetje van. Ha neked alkalmas, akkor szombat reggel 9 körül gyere a gyöngyösi úthoz metróval, és csörgess meg, lemegyek kb 3 perc alatt, és odaadom a lemezeket. A hétégém szinű többi rsze foglalt, de össze beszélhetjük máskora is, de akkor a szünetbe az már belecsúszik.
  • acidrain
    Külső nézetes, Bloody Steve-es szerverekre én már be sem megyek, pont az ilyen akciók miatt.
    Ha rettentő hentet akarsz ajánlom a Grijt, ha úriemberes szalutálósat akkor a War clouds-ot, BoB-ot mondjuk ott szabad a vulch ezt van aki ki is használja például az OBT-s srácok előszeretettel, UK ded 3 is jó, nameg a saját Host-os kutyaharcok is jók szoktak lenni, jókat heherészek miközben össze-vissza bénázok, és közben TS-en nyomjuk a szöveget. :)
  • acidrain
    Tom küldtem PM-et.
  • PhantomAss
    wááá jhonnan tudod h én vagyok? :D
    mingyá írok privit
  • Lacusch69
    Repülj pl. a WarCloudson, ott nagyon ritka az ilyesmi. Olyankor is csak a betévedt hülyegyerekek csinálják.

Off:

Fantomasz: megvan már a Defyd? :)
    Nekem SGS-em van, ha mégis érdekel, szívesen értekezek róla priviben.
  • PhantomAss
    az uk ded1 gyerekeknek való (bocs nem rád értem, nagyon ritkán ha nincs más én is repülök ott), és általában ez a színvonal
    egyébként mostanában pont emiatt megint rászoktam a no outside wiew-es szerverekre, ott nem lehet ész nélkül lőni
    használ vki x-fire progit? sztem sokkal jobb mint a lobby, sokkal több szervert lát
  • Zpogi
    Crazy Russians!

Itt egy másik:
    LINK
  • VO101Tom
    Ez nagyon szerver és szituáció függő (UK Ded 1 milyen beállításokkal repül?). Milyen messze voltál a leszállástól? Saját reptér közelében lőttek meg, vagy távol onnan? Sajnos sokan visszaéltek ezzel a navis dologgal, kirakta, kiváltál róla, aztán utánad húzta (velem volt már ilyen), vagy féltette a killjeit, első koppanásra már világított is mint a karácsonyfa, csak hogy hazamehessen. Arról nem is beszélve, hogy ha hazaúton valaki mégis lelő, akkor az ő jól megérdemelt légi győzelmét kapja meg más. Én az ilyenekre azt mondom, hogy aki szarban van, ugorjon ki, én sem szoktam "pajzsnak" használni a navit, és bár leszálló (mármint ami tényleg épp akkor száll le) gépre soha nem lövök, hazafelé utazgatókra még simán. Dogszerveren egyébként sincs tétje igazán a dolognak...

(Az meg egy jó tanács, hogy egy-egy ilyen dolgon fölösleges felhúznod magad, ha parasztok az ellenfelek, keress másik szervert.)
  • Kojak23
    Ma este UKDed1-en repültem. G2-ben ültem, szépen kilyuggattak, füstölt a motor meg a hűtő, plusz a törzsem, mindkét szárnyam és az egyik vízszintes vezérsíkom szétlőve, gondoltam hazafelé veszem az irányt. Kitettem a navi. lámpát, és hazafordultam alacsonyan, minimális sebességgel, ám ekkor az egyik P40 beült mögém, és 15 méterről addig lőtt amíg fekete füst nem kezdett ömleni a motorból, majd le nem szakadt a szárny, miközben magatehetetlenül repültem egyenesen, billegtettem a szárnyat és villogtam a lámpával. Szóvátettem neki hogy harcképtelen voltam, ki is tettem a lámpát, ami azt jelzi hogy ne tüzelj, erre kiröhögtek... Én "régen", amikor elkezdtem repülni (kb. 2 éve) még úgy tanultam, hogy arra a gépre amelyiknek kintvannak a fényei nem lövünk..
  • Zoli105
    Mennék de folyton le van jelszózva ozt nem tudok belépni (Ts-t ne mondjátok mert nincs fülesem meg mikorofonom :D)
  • szekelyland
    ma este zilkettőparty?
  • Zoli105
    De azért én vinnék ejtőernyőt !Gyorsan lelehet jutni ha forró a helyzet !