91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mikor repültél utoljára? Kb április óta nem változott az UP, ehhez igazodj :) -
Én nem tom ,már vagy 3 hónapja nem repkedek.
Szerintem el is felejtettem.
Várom azt a nyűves BOB ot ,de csak nem akar megjelenni ,hogy Oleget vinné el a kórság:) -
Oksa. Akkor vissatérünk a dologra ha esedékes lesz.
Mod-ból miket kell felrakni mostanság?
Tudom, hogyha vissza olvasnék megkapnám a választ, de lusta vagyok mint a föld
-
Én eladom az enyémet. Veszek egy G940 et vagy az új saiteket .
Karira meglepem magam:) Mondjuk azt nem tudom ,hogy minek ,mert használni nem használom,de úgy vagyok vele jó ha van .
Egy tízesért odaadom,ha megvan a másik. -
Halihó!
Mizu fiatalok?
Látom mindenki a helyén
Remélem a jézuska hoz nekem egy Trackirt, aztán lassan kigurulok én is.
Ha esetleg valaki tud egy olcsó x52-t akkor zörgessen már rám.
-
Szepy2884 #32554 Detto! Ma este nekem is alkalmasabb. -
Szepy!!!
egyre nagyobb vágyat érzek egy jó kis esti warcloudshoz.....
Te..? -
Laca, Ata, Pogi, Tom, Szepy, köszönöm a gratulációt! -
Szepy2884 #32551 Gratulaaaaaa!!!! :)))))) 
De héllo vájjá má hóka mán a sör hol marad !?
-
Gratulálok! :) -
"Savas esetében a T betű sztem mint tiszteletbeli tag jelentése jöhet szóba."
Akkor azt Úgy kéne jelezni(csak ötlet) hogy TT. Mint Tiszteletbeli Tag.
Mert ez így félreérthető :) Bár Savas kollega mint lelkes növendék nem is rossz képzavar:D -
Neked az eleje szólt a vége meg savasnak.
Savas esetében a T betű sztem mint tiszteletbeli tag jelentése jöhet szóba. -
Gratulálok!!
Sok sikert a Békák között! Brekk
-
"Amúgy üdvözöllek a békák közt!!!!!"
Eeeeeeeeeeengem?:)
:DDDD
Azt hittem tanuló a T betű:)
-
Téé mint Tiszteletbeli tag!!!!!
Amúgy üdvözöllek a békák közt!!!!! -
Mi van komám?:))))))))) Bezupáltak?:D
De azt a T betűt ki a ménkű akasztotta a neved mögé.
Mond meg Kabócának,hogy én üzenem nem kell az oda:)
Amúgy sok sikert meg hasonlókat ,de legfőképp jó szórakozást hozzá. -
Hali srácok!
Tegnap este óta a 101/9 Béka virtuális vadászrepülő század tagja vagyok.
Tehát ha nem találtok a Lobby-n, akkor a 101/9_Savas_T néven keressetek.
-
Komám azt bátran kijelenthetjük,hogy a ficak nem egy szédülős fajta,sőtt mondhatnánk azt is ,hogy tökös egy legény. Ácsorog ott komótosan a tetején ,oszt két kézzel variál a karabínerrel. Bár gondolom a fizuja sem egy jelentéktelen összeg:)
Engem oda kitennének ,hát nem tudom mi venne rá,hogy elengedjem a csövet nem hogy egy, de mindkét kezemmel.Rámarkolnák oszt úgy is maradnák az idők végezetéig:) -
Sanyó!
Neked G940 ed van ha jól rémlik. Megosztanád velem a tapasztalataidat,úgy mint használhatóság,mint megbízhatóság tekintetében? Előre is köszke. -
Itt egy jó kis videó a Kommando Werner Mölders Virtual Squadron-ról,brutális füst effekt van benne.
-
Ma este nem érek rá, de holnap este?
-
Szepy2884 #32538 Ata, mi nem egyeztetünk időpontot? -
messerharcos #32537 oks, ha tudok jönni jövök:)
és warcloudsra is mehetnénk sztem kicsit:)
ha tudunk.
-
Kojak23 #32536 Régi szép idők. 
Meg Tunéziában a négyes He-111 kötelékkel kikötő bombázása, az a sok géppárban vadászás...
Néha jöhetnél Codival meg velem repülni. Esténként, 20-21 körül szoktunk fentlenni, általában UKDed-en. De ha repülünk akkor TS-en úgyis megtalálsz. -
messerharcos #32535 akkor én is tuti szabad leszek, vagyis az olyan kedd szerda környéke jövő héten:)
eszembe jutott az a nagyon régi misön, a korai időkből, amivel többsör is kisérleteztünk és egyszer össze is jött nagyon:D. amikor valoron repültünk együtt veled, Szimatal, Rolival, és 4-es kötelékben bombáztunk és emilekkel átrepütünk a k.va magas hegy fölött ami havas volt, és a repteret támadtuk 250-es bombákkal, kaptak telibe a légvédelmi pamacsok, mindenki sérült, kidobtunk 4-5 gépet, aztán a nyakunkba szakadtak a jakok, laggok, hurrik, mekkora volt:D alig birtam hazalavinni:D -
Kojak23 #32534 Megpróbálok mindenre válaszolni...
1.5-2 szektorra voltam a saját reptértől, de láthatóan harcképtelen voltam, a lyukas szárny és vezérsík miatt bukdácsoltam, füstölt a motorom és a hűtőm, ráadásul a sebességem és a magasságom is alacsony volt, esélyem sem lett volna meglógni, vagy akár csak felvenni a harcot. Legalább saját területre vissza akartam érni és ott kiugrani.
Stock 4.09-el repülök, így le vannak korlátozva a választható szerverek. UKDeD1-en általában sok ember van, jó térképek vannak, szinte mindig van bombázandó célpont, ezért szoktunk ott repülni ismerősömmel, de lehet megpróbáljuk WarClouds-ot. Riga sajnos rendszeresen kihalt.
Mester:
Régen repültünk együtt...
Szombat reggel nem érek rá, szünetben viszont nekem jó. -
Szepy2884 #32533 Bezony, a War Clouds nagy leiblingem. Ott nem szégyen kikapni és olykor még azt is győzelemnek könyveled el, ha sikerül meglógnod :)))
És ami a legjobb, hogy modok nélkül is repülhetsz! -
köszi, válaszoltam is. -
messerharcos #32531 Az én hibám, el is feledkeztem Kojak a dologróól bocs. Nincs meg neki az up ezért csak ukdeden meg rigán tudja tolni és nemtudja letölteni mert mobilnetje van. Ha neked alkalmas, akkor szombat reggel 9 körül gyere a gyöngyösi úthoz metróval, és csörgess meg, lemegyek kb 3 perc alatt, és odaadom a lemezeket. A hétégém szinű többi rsze foglalt, de össze beszélhetjük máskora is, de akkor a szünetbe az már belecsúszik. -
Külső nézetes, Bloody Steve-es szerverekre én már be sem megyek, pont az ilyen akciók miatt.
Ha rettentő hentet akarsz ajánlom a Grijt, ha úriemberes szalutálósat akkor a War clouds-ot, BoB-ot mondjuk ott szabad a vulch ezt van aki ki is használja például az OBT-s srácok előszeretettel, UK ded 3 is jó, nameg a saját Host-os kutyaharcok is jók szoktak lenni, jókat heherészek miközben össze-vissza bénázok, és közben TS-en nyomjuk a szöveget. :) -
Tom küldtem PM-et.
-
wááá jhonnan tudod h én vagyok? :D
mingyá írok privit -
Lacusch69 #32527 Repülj pl. a WarCloudson, ott nagyon ritka az ilyesmi. Olyankor is csak a betévedt hülyegyerekek csinálják.
Off:
Fantomasz: megvan már a Defyd? :)
Nekem SGS-em van, ha mégis érdekel, szívesen értekezek róla priviben. -
az uk ded1 gyerekeknek való (bocs nem rád értem, nagyon ritkán ha nincs más én is repülök ott), és általában ez a színvonal
egyébként mostanában pont emiatt megint rászoktam a no outside wiew-es szerverekre, ott nem lehet ész nélkül lőni
használ vki x-fire progit? sztem sokkal jobb mint a lobby, sokkal több szervert lát -
Crazy Russians!
Itt egy másik:
LINK -
Ez nagyon szerver és szituáció függő (UK Ded 1 milyen beállításokkal repül?). Milyen messze voltál a leszállástól? Saját reptér közelében lőttek meg, vagy távol onnan? Sajnos sokan visszaéltek ezzel a navis dologgal, kirakta, kiváltál róla, aztán utánad húzta (velem volt már ilyen), vagy féltette a killjeit, első koppanásra már világított is mint a karácsonyfa, csak hogy hazamehessen. Arról nem is beszélve, hogy ha hazaúton valaki mégis lelő, akkor az ő jól megérdemelt légi győzelmét kapja meg más. Én az ilyenekre azt mondom, hogy aki szarban van, ugorjon ki, én sem szoktam "pajzsnak" használni a navit, és bár leszálló (mármint ami tényleg épp akkor száll le) gépre soha nem lövök, hazafelé utazgatókra még simán. Dogszerveren egyébként sincs tétje igazán a dolognak...
(Az meg egy jó tanács, hogy egy-egy ilyen dolgon fölösleges felhúznod magad, ha parasztok az ellenfelek, keress másik szervert.) -
Kojak23 #32523 Ma este UKDed1-en repültem. G2-ben ültem, szépen kilyuggattak, füstölt a motor meg a hűtő, plusz a törzsem, mindkét szárnyam és az egyik vízszintes vezérsíkom szétlőve, gondoltam hazafelé veszem az irányt. Kitettem a navi. lámpát, és hazafordultam alacsonyan, minimális sebességgel, ám ekkor az egyik P40 beült mögém, és 15 méterről addig lőtt amíg fekete füst nem kezdett ömleni a motorból, majd le nem szakadt a szárny, miközben magatehetetlenül repültem egyenesen, billegtettem a szárnyat és villogtam a lámpával. Szóvátettem neki hogy harcképtelen voltam, ki is tettem a lámpát, ami azt jelzi hogy ne tüzelj, erre kiröhögtek... 
Én "régen", amikor elkezdtem repülni (kb. 2 éve) még úgy tanultam, hogy arra a gépre amelyiknek kintvannak a fényei nem lövünk..
-
Zoli105 #32522 Mennék de folyton le van jelszózva ozt nem tudok belépni (Ts-t ne mondjátok mert nincs fülesem meg mikorofonom :D) -
ma este zilkettőparty? -
Zoli105 #32520 De azért én vinnék ejtőernyőt !
Gyorsan lelehet jutni ha forró a helyzet !