91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Gratula!
    Szepy, lassan rajtad a sor....
  • Szepy2884
    Gratulálok!!!
  • VO101Tom
    Gratulálok! :)
  • Solt
    Ezek ilyenek! :) Azért nézd meg, hogy nem csak az-é a baj, hogy nem volt rendesen a helyén...

Boglárkához meg gratulálok! :)
  • Lebowski
    na ahhoz is kíváló :) tudom még ajánlani Bonobo-t, Café del Mar-t, DJ Krush-nak is van egy két jó ilyesféle száma, Sade is jó, Enigma meg még van pár :D
  • V Domino #32674
    Pont ebben a sorrendben gondoltam én is.:))Köszönöm
    Utána fogok nézni,bejön ez a stílus(kis "zölddel" nagyon ütős lehet).
  • Lebowski
    ja, és ajánlom az egész discográfiáját a massive attack-nek, mert nagyon jó zenét csinálnak :) akár dugáshoz,sörözéshez,repüléshez stb... amihez éppen kedved van :)
  • Lebowski
    Massive Attack - Teardrop
  • V Domino #32671
    Sanyo,ez alatt a videó alatt milyen zene megy?
  • Sanyo
    Én sem, de nem én készítem őket. :)
  • Her Laca
    Nagy fiam 24 éves , és nem tudom kirugdalni (anyukája kicsi fiának mindent megteszünk) mert azt mondja nem hülye ő elköltözni amikor a seggét is kinyalják. Bár már kezdem unni:)) A lányom meg a 14 évével mindennél rosszabb.
    Szomszédéknál született most egy kiskrapek ,szomszédasszony viccesen megemlítette,hogy néha beadja,erre mondtam neki,hogy azonnal teszem ki az ajtajuk elé. Ez még viccnek is rossz volt:D
  • Her Laca
    Gratulálok:))
  • Her Laca
    Az is lehet ,hogy rosszul tetted vissza,néha elég neki egy kis mozgatás,hogy jó avagy rossz legyen.
  • Lacusch69
    Új pénzköltési lehetőség február közepétől életem végéig, Boglárka néven lesz... :)
  • Lacusch69
    Köszi, az egyik 1 gigás kivétele után indult rendesen. (Hmmm... pár napja ellenőriztem, nem is gyanakodtam rá)
  • Her Laca
    Milyen az alaplapod? Esetleg nézd át a kondikat rajta ,hátha találsz púposat,az is szokott ilyet csinálni.
  • Her Laca
    Itt a karácsony ,kívánja a gép az ujj alkatrészeket:(
  • Fürtös
    Fürtös néven vagyok főleg Arma2.ru n de mostanában nem játszok mert még nem vettem meg az Operation Arrowheadet.
    Meg gép se nagyon van hozzá mióta megsütötte a villám:D
  • Solt
    Ha több rammodulod van, vedd ki valamelyiket, és próbáld ki őket egyesével. Az újraindulgatás tipikusan ram hiba... esetleg táp, de inkább a ram lesz. Szerintem...
  • Lacusch69
    Bocsi a helyesírásért, telefonról írok
  • Lacusch69
    Help...
    Döglődik a gépem. Nem indul el, a memória ellenőrzéséig sem jut el bootoláskor, hanem bekapcsolás után 4-5s-mák újraindul. Végtelen számú alkalommal...
    már minden vinyót, kártyáz kihúztam.
    Ötlet?
  • Relax99
    már néztem, azok így vannak
  • VO101Tom
    conf.ini-ben nézd meg akkor, hogy ezek 0-ák legyenek.
    [game]
    ...
    NoSubTitles=0
    NoChatter=0
    NoHudLog=0

Ha ez sem megoldás, akkor passz.
  • Relax99
    sanyo hát ezektől az utóbbi bob-os képektől azért én nem vagyok annyira elájulva
  • Relax99
    nem maga a chat ablak tűnt el, felmegyek egy szerverre akkor jó, de saját szerveren nincs chat az ablak megvan, csak ha beírok akármit, vagy lelőnek akkor azt nem jelzi ki, valamelyik gomb kombinációval sikeresen kikapcsoltam szerintem a saját szerveren a chatet, csak épp "<" karaktert kerestem
  • VO101Tom
    A Tab feletti 0 gombot nyomd meg, majd egérrel húzd le a képernyő tetejére feltolt szegélyt (lehet, hogy nem látszik, de az egérmutató váltani fog). Húzd is le, 2-3 sort láss, az nem takar sokat, de így nem csak a legutolsó szöveget látod).
  • PhantomAss
    köszi ere gondoltam
    nem is nehéz megcsinálni :)
  • Relax99
    Srácok volna egy kis gondom, valahogy sikeresen elnyomkodtam az ilben, nem látszódnak a chat és server üzenetek, valaki nem tudja esetleg a parancsot hozzá?
  • VO101Tom
    Lehet már kérdeztem, te milyen néven szoktál Armázni?
  • Fürtös
    Ilove the smell of burning fuel in the morning

Akarok egy ilyet,csak ide a szobámba, néha beindítani,szelepet állítani rajta, meg törölgetni olajos ronggyal
    Igazi GÉP!
    És volt ember aki ezzel versenyzett!
  • Scottt
    Srácok valaki régebben rakott ide be 1 Sztálingrádos archív felvételes videót,és a zene alatt valami híresebb komoly zenének a német átírata ment,már szétkerestem a youtube-on de sehol sem találom.. :S

Valaki?
  • Zpogi
    Tessék,jó buherálást
  • PhantomAss
    hello uraim
    régebben vki linkelt képeket és leírást arról, hogy a saitek x52-ben a mágnesekkel lehet vmit játszani, hogy a joy pontosabb legyen
    rémlik valakinek?
    ha esetleg tudtok segíteni hálás lennék
    üdv
  • Zpogi
    Egy kis érdekesség,12 henger 47.000 cm3 750 LE.

• Solt
    :D:D:D ( ezt el kell lopnom! )
  • Szepy2884
    Bocs, nem bírom ki:

-Miért szavaznak a cigányok gyurcsányra?
    -???
    -Mert Orbán munkahelyet ígér.
  • Zpogi
    Ha ennyire számít majd a BoB-ban a kipufogó lángjának a színe,akkor ideje lesz elkezdeni tanulmányozni ezt a kis képecskét.
    Bár a messzernél ez nem lényeges,hála istennek.

• acidrain
    Én az időre értettem :))
  • Szepy2884
    "Margit" + fecske, és fegyver :)))) Biztos meleg volt :)"

Ja. Meg az idő is :)))
  • acidrain
    Pár kép:

FW 56 1/4 Dongó:

FW 56 102. Ricsi:

FW 189 "Margit" + fecske, és fegyver :)))) Biztos meleg volt :)