91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Pontosan kettő hét!!!! Ez is!
  • Sanyo
    Remélem, hogy egy kicsit visszavették és nem további tuningot kaptak.
  • Her Laca
    Ez szánalom.
  • V Domino #32716
    "- az összes Spitfire típus átdolgozott repülési modellt kapott"

ajajajaj vagy inkább juhéééé?Ez itt a kérdés.
  • szekelyland

És mikor jő ki?
  • Sanyo
    Itt is van a rövid összefoglaló.
  • Sanyo
    Köszönöm! :)
  • acidrain
    Természetesen, másold be nyugodtan.
  • Sanyo
    Megengeded hogy a kivágott képet és a szöveget bemásolhassam a most készülő hírbe?
  • GálTomi
    Ez csodálatos! Karácsonyra kaptunk egy pdf filet???
  • acidrain
    Kicsipegettem a Héja-s részt:

Reggiane Re.2000 "Falco" - Heja I
    The Re.2000 was designed by Ing. Longhi of Caproni Reggiane, who has worked in the USA previously, and the plane had a strong exterior resemblance with Severski P-35 (though being more aerodynamically refined and with much better performance). The prototype flew in May,
    1939. The design included a "wet wing" to store fuel (in the center section of the wing). This
    was judged unfit for war use by Regia Aeronautica and the aircraft was discarded.
    On the other hand, Sweden, Hungary and Great Britain were interested in the plane and all of them placed orders (the British order for 300 planes was canceled after the declaration of
    war).
    Due the shortage of fighters even Regia Aeronautica employed small numbers of Re.2000s,
    mainly for action over Malta, for which a field modification for carrying two 100kg bombs was
    adopted. Also a version was produced for catapult launch from Italian warships, but they saw
    no operational use.
    Hungary employed about 70 Re.2000s that saw an intense use as fighters on the Eastern
    front, and later developed a license built version (Heja II.) with different engine (Gnome Rhone
    K-14) and machine guns (Gebauer 12,7mm).
    Sweden employed 60 Re.2000s for air space patrol. The Re.2000 was reported by all pilots for
    having good power and good handling features. However, maintenance and reliability of the
    Piaggio engine was troublesome.

General characteristics Performance
    Length: 7,99m Speed at ground level: 425km/h
    Wingspan: 11m Max speed: 530km/h @ 5300m
    Height: 3,2m Operational range: 3h at 6000m @
    430km/h cruise speed
    Wing area: 20,4m² Rate of climb: 11m/s
    Empty weight: 2090kg Armament
    Fuel weight: 260kg 2x Breda-Safat 12,7mm with 300
    rounds each
    Useful load: 911kg
    External
    2x 100kg (field mod.)
    88x 2kg bomblets

1. Airspeed Indicator
    2. Compass
    3. Variometer
    4. Turn and Bank Indicator
    5. Altimeter
    6. Oil pressure
    7. Fuel pressure
    8. Oil temperature
    9. Manifold pressure
    10. Tachometer
    11.Airspeed Indicator
    12.Clock
    13.Wheel break pressure
    14. Engine cylinder head temperature
    15. Landing gear indicator lights
    16. Landing gear lever
    17.Mechanical landing gear indicator
    18. Throttle lever
    19.Mixture lever
    20. Prop. pitch lever
    21.WEP lever
    22. Prop pitch mode selector
    23. Fuel indicators
    24. Elevator trim
    25.Rudder trim
    26. Flaps position indicator
    27. Flaps crank
    28.Radiator control levers
  • acidrain

Patch 4.10 leírás:

Torrent:
    http://102nd.servebeer.com/410final/Guide_410.torrent

Vagy:
    http://www.mediafire.com/download.php?vgral3d0k4kvprc
    http://www.150gct.it/users/150GCT_Veltro/Guide_410.zip
  • Glo
    Az oldal elérhetetlen..
  • Glo
    http://www.youtube.com/watch?v=SkvsB_y1un0&feature=related

FSX videó, nagyon nagy :D
  • Zpogi
    Kijött a 4.10-es patch leírása!!!!

4.10 Guide
  • VO101Tom
    Nem kell "visszacsinálni", ezek a beállítások minden felszálláskor alapértelmezésből indulnak: német gépeknél hűtő automatán, légcsavar állásszög (hajlásszög mást jelent) automatán. Ezeket ne állítgasd ha nem vagy tisztában vele mi mit csinál. Offline repülésnél a nehézségi beállításoknál ki is kapcsolhatod a complex engine management és az engine overheat opciókat. Így -elvileg- nem teheted tönkre a hajtóművet.
  • mustang08
    Nem nem melegítettem túl a motort.De tényleg állítgattam a propeller hajlásszögén csak úgy próbából meg ha a hűtő az amit az R-el kell álítani, és több fokozat van rajta akkor azt is állítgattam.Hogy lehet visszacsinálni?
  • Zpogi
    Nem lehet,hogy valamelyik kései messzerrel repülsz és bekapcsolod az MV50-et,aztán 110%-on az jól megsüti a motorodat(de mondjuk 110%-on MV50 nélkül is megsüti a motort)?
    Figyelj oda a motor hőmérsékletére és,ha kiírja,hogy "engine overheat" akkor vedd vissza a gázt mondjuk 100%-ra amíg kihül aztán mehet megint a 110%,de ha 106%-on repülsz nem fog túlmelegedni,ja és persze nem piszkálod a hűtőt.
    Egyébként ami még lehet az a proppitch manuálra állítása,de ott szinte azonnal túl pörög a motor,ha nem állítod be a légcsavar állásszögét és 3000 fölé megy a fordulat vagy a hűtőt bezárod,de ezekhez mindegyikhez kell kapcsolnod valamit.
  • mustang08
    Miért van az, hogy ha Moszkvában Bf-el repülök,akkor a motor elveszti az erejét és szinte leáll, mielőtt még elérhetnék egy ellenséget is.
  • Willenbrock
    Páran hamisítványnak tartják,nem tűnik annak.A szék lába még el is görbült az ütéstől.Azért sajnálom szegény csóró gyereket ezt azért nem érdemelte.Hiába ezek a durvalelkű légiósok nem értik a művészetet :)
  • galimatika
    Gratulálok Lacush!!!!! Új időszámítás indul az életetekben.
  • Glo
    Ő megtette azt, amire mindenki más csak gondolt :D

Még a telefont se rakta le :D :D :D
  • TG Gida
    Marseille? Szabadságos légionárius:)
  • Glo
    Te ata, én nem azt mondtam, hogy utód nélkül kell meghalni, pusztán azt, hogy nálunk MÉG nincs itt az ideje :)

Előbb asszony diplomázzon le, én meg jöjjek vissza külföldről, aztán jöhet akinek/ahánynak jönnie kell :)))
  • Willenbrock
    Ezt nevezem én határozottságnak :D
  • acidrain
    Off:

Így kell kikapcsolni az utcazenészt.

On:
  • tothgyorgy
    Lacusch!

GRATULA!
    Első gyerek?
  • Lebowski
    ja azt én is hallgattam. tök jól megvágtad amúgy :)
  • Lacusch69
    Köszönöm még egyszer a "kici drágaszág" közeli érkezése miatti gratulációkat!

Joy / gameport ügyben járatosak: pls. check RoF #15112
  • Sanyo
    Azaz, egy kicsit megszerkesztve. :)
  • Zpogi
    Gratulálok Lacusch!!

Ata,Dominó:Mind kettőtök nagy igazságot mondott,sajnos.

Nekem meg az asszonynak van egy-egy,úgyhogy már csak a nemzetnek kell célbatalálnom és az sincs kizárva.
  • V Domino #32688
    Van is erre egy mondás:Erdélyt nem a magyarok vesztették el,hanem a román anyák nyerték meg.Szomorú,de igaz.
  • szekelyland
    na látod emiatt hal ki a magyarság, mert mindenki a sajét jólétére gondol, és szedi a tablettát 1000-meg meg kaparás ha mégis megúszta a gólya a légvédelmet. Én 3 gyerekig meg se állok, még ha a gatyám a lakás meg a kocsim rámegy is!

egy már megvan, a második még nem biztos , de úgylehet úton van...
    Van nálunk egy mondás: Egy az apáé, egy az anyáé és egy a nemzeté!
    Ez a legegészségesebb megoldás a románok és rromák legyőzésére, ha túlszaporodsz rajtuk és egészséges székelymagyar nevelést adsz nekik, amiből azér ne hiányozzon néha a vessző v nyakleves fegyelmi okoból.
    Hiába a nagy magyarság ha lassan kihalunk!!!
  • szekelyland
    Pedig az az igazi,amikor a Warcloudson 2 spit után repülés közben futás pelenkát cserélni mert a légvédelmi sziréna a babaágyból jön......
  • Papa01 #32685
    Gratulálok én is Nektek! :)
  • Glo
    Vigyázz Szepy, mert asszonyék elég trükkösek. Minden este, lefekvés előtt ellenőrzött körülmények között kell velük bevetetni a tablettát :)
  • Szepy2884
    Ne kezd te is!
  • acidrain
    Gratulálok Lacusch!
  • Lacusch69
    Uraim, köszönöm szépen a párom nevében is!

Lys: nem én, az Trucker volt.
  • Lysandus
    Gratulálok én is!

Lacush nem te nyomod három monitorral?