91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Pontosan kettő hét!!!! Ez is! -
Remélem, hogy egy kicsit visszavették és nem további tuningot kaptak. -
Ez szánalom. -
"- az összes Spitfire típus átdolgozott repülési modellt kapott"
ajajajaj vagy inkább juhéééé?Ez itt a kérdés.
-
JÓ
És mikor jő ki? -
Itt is van a rövid összefoglaló. -
Köszönöm! :) -
Természetesen, másold be nyugodtan. -
Megengeded hogy a kivágott képet és a szöveget bemásolhassam a most készülő hírbe? -
GálTomi #32710 Ez csodálatos! Karácsonyra kaptunk egy pdf filet??? -
Kicsipegettem a Héja-s részt:
Reggiane Re.2000 "Falco" - Heja I
The Re.2000 was designed by Ing. Longhi of Caproni Reggiane, who has worked in the USA previously, and the plane had a strong exterior resemblance with Severski P-35 (though being more aerodynamically refined and with much better performance). The prototype flew in May,
1939. The design included a "wet wing" to store fuel (in the center section of the wing). This
was judged unfit for war use by Regia Aeronautica and the aircraft was discarded.
On the other hand, Sweden, Hungary and Great Britain were interested in the plane and all of them placed orders (the British order for 300 planes was canceled after the declaration of
war).
Due the shortage of fighters even Regia Aeronautica employed small numbers of Re.2000s,
mainly for action over Malta, for which a field modification for carrying two 100kg bombs was
adopted. Also a version was produced for catapult launch from Italian warships, but they saw
no operational use.
Hungary employed about 70 Re.2000s that saw an intense use as fighters on the Eastern
front, and later developed a license built version (Heja II.) with different engine (Gnome Rhone
K-14) and machine guns (Gebauer 12,7mm).
Sweden employed 60 Re.2000s for air space patrol. The Re.2000 was reported by all pilots for
having good power and good handling features. However, maintenance and reliability of the
Piaggio engine was troublesome.
General characteristics Performance
Length: 7,99m Speed at ground level: 425km/h
Wingspan: 11m Max speed: 530km/h @ 5300m
Height: 3,2m Operational range: 3h at 6000m @
430km/h cruise speed
Wing area: 20,4m² Rate of climb: 11m/s
Empty weight: 2090kg Armament
Fuel weight: 260kg 2x Breda-Safat 12,7mm with 300
rounds each
Useful load: 911kg
External
2x 100kg (field mod.)
88x 2kg bomblets
1. Airspeed Indicator
2. Compass
3. Variometer
4. Turn and Bank Indicator
5. Altimeter
6. Oil pressure
7. Fuel pressure
8. Oil temperature
9. Manifold pressure
10. Tachometer
11.Airspeed Indicator
12.Clock
13.Wheel break pressure
14. Engine cylinder head temperature
15. Landing gear indicator lights
16. Landing gear lever
17.Mechanical landing gear indicator
18. Throttle lever
19.Mixture lever
20. Prop. pitch lever
21.WEP lever
22. Prop pitch mode selector
23. Fuel indicators
24. Elevator trim
25.Rudder trim
26. Flaps position indicator
27. Flaps crank
28.Radiator control levers
-
Patch 4.10 leírás:
Torrent:
http://102nd.servebeer.com/410final/Guide_410.torrent
Vagy:
http://www.mediafire.com/download.php?vgral3d0k4kvprc
http://www.150gct.it/users/150GCT_Veltro/Guide_410.zip
-
Glo #32707 Az oldal elérhetetlen.. -
Glo #32706 http://www.youtube.com/watch?v=SkvsB_y1un0&feature=related
FSX videó, nagyon nagy :D -
Kijött a 4.10-es patch leírása!!!!
4.10 Guide -
Nem kell "visszacsinálni", ezek a beállítások minden felszálláskor alapértelmezésből indulnak: német gépeknél hűtő automatán, légcsavar állásszög (hajlásszög mást jelent) automatán. Ezeket ne állítgasd ha nem vagy tisztában vele mi mit csinál. Offline repülésnél a nehézségi beállításoknál ki is kapcsolhatod a complex engine management és az engine overheat opciókat. Így -elvileg- nem teheted tönkre a hajtóművet. -
mustang08 #32703 Nem nem melegítettem túl a motort.De tényleg állítgattam a propeller hajlásszögén csak úgy próbából meg ha a hűtő az amit az R-el kell álítani, és több fokozat van rajta akkor azt is állítgattam.Hogy lehet visszacsinálni? -
Nem lehet,hogy valamelyik kései messzerrel repülsz és bekapcsolod az MV50-et,aztán 110%-on az jól megsüti a motorodat(de mondjuk 110%-on MV50 nélkül is megsüti a motort)?
Figyelj oda a motor hőmérsékletére és,ha kiírja,hogy "engine overheat" akkor vedd vissza a gázt mondjuk 100%-ra amíg kihül aztán mehet megint a 110%,de ha 106%-on repülsz nem fog túlmelegedni,ja és persze nem piszkálod a hűtőt.
Egyébként ami még lehet az a proppitch manuálra állítása,de ott szinte azonnal túl pörög a motor,ha nem állítod be a légcsavar állásszögét és 3000 fölé megy a fordulat vagy a hűtőt bezárod,de ezekhez mindegyikhez kell kapcsolnod valamit. -
mustang08 #32701 Miért van az, hogy ha Moszkvában Bf-el repülök,akkor a motor elveszti az erejét és szinte leáll, mielőtt még elérhetnék egy ellenséget is. -
Páran hamisítványnak tartják,nem tűnik annak.A szék lába még el is görbült az ütéstől.Azért sajnálom szegény csóró gyereket ezt azért nem érdemelte.Hiába ezek a durvalelkű légiósok nem értik a művészetet :) -
Gratulálok Lacush!!!!! Új időszámítás indul az életetekben. -
Glo #32698 Ő megtette azt, amire mindenki más csak gondolt :D
Még a telefont se rakta le :D :D :D -
Marseille? Szabadságos légionárius:) -
Glo #32696 Te ata, én nem azt mondtam, hogy utód nélkül kell meghalni, pusztán azt, hogy nálunk MÉG nincs itt az ideje :)
Előbb asszony diplomázzon le, én meg jöjjek vissza külföldről, aztán jöhet akinek/ahánynak jönnie kell :))) -
Ezt nevezem én határozottságnak :D -
Off:
Így kell kikapcsolni az utcazenészt.

On: -
tothgyorgy #32693 Lacusch!
GRATULA!
Első gyerek? -
Lebowski #32692 ja azt én is hallgattam. tök jól megvágtad amúgy :) -
Lacusch69 #32691 Köszönöm még egyszer a "kici drágaszág" közeli érkezése miatti gratulációkat!
Joy / gameport ügyben járatosak: pls. check RoF #15112 -
Azaz, egy kicsit megszerkesztve. :) -
Gratulálok Lacusch!! 
Ata,Dominó:Mind kettőtök nagy igazságot mondott,sajnos.
Nekem meg az asszonynak van egy-egy
,úgyhogy már csak a nemzetnek kell célbatalálnomés az sincs kizárva.
-
Van is erre egy mondás:Erdélyt nem a magyarok vesztették el,hanem a román anyák nyerték meg.Szomorú,de igaz. -
na látod emiatt hal ki a magyarság, mert mindenki a sajét jólétére gondol, és szedi a tablettát 1000-meg meg kaparás ha mégis megúszta a gólya a légvédelmet. Én 3 gyerekig meg se állok, még ha a gatyám a lakás meg a kocsim rámegy is!
egy már megvan, a második még nem biztos , de úgylehet úton van...
Van nálunk egy mondás: Egy az apáé, egy az anyáé és egy a nemzeté!
Ez a legegészségesebb megoldás a románok és rromák legyőzésére, ha túlszaporodsz rajtuk és egészséges székelymagyar nevelést adsz nekik, amiből azér ne hiányozzon néha a vessző v nyakleves fegyelmi okoból.
Hiába a nagy magyarság ha lassan kihalunk!!! -
Pedig az az igazi,amikor a Warcloudson 2 spit után repülés közben futás pelenkát cserélni mert a légvédelmi sziréna a babaágyból jön...... -
Gratulálok én is Nektek! :) -
Glo #32684 Vigyázz Szepy, mert asszonyék elég trükkösek. Minden este, lefekvés előtt ellenőrzött körülmények között kell velük bevetetni a tablettát :) -
Szepy2884 #32683 Ne kezd te is! 
-
Gratulálok Lacusch! -
Lacusch69 #32681 Uraim, köszönöm szépen a párom nevében is!
Lys: nem én, az Trucker volt. -
Lysandus #32680 Gratulálok én is!
Lacush nem te nyomod három monitorral?

Kijött a 4.10-es patch leírása!!!!
és az sincs kizárva.