91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bettly
    Elkesve is de egy aldott bekes karacsonyt kivanok.......hat 4.10 patch ;ajandek' ahogy lennebb irja UpdateRestore-t adtam tenyleg felteszi a 4.10 patch-ot is meg is jelenik aJSGME - ben 4.10 stock indul latom a valtozast hat eddig jo. Aktivalom aWarbirdsofPreyt utana tehat mod-dal jatszodjam.........ennek lottek semmi , nem tudom mi lehet, hat.......boldog unnepet tovabbra is tisztelt barataim
  • Zoli105
    Jól van na bocsánat ,tévedtem visszavonok mindent amit mondtam ! Így akkor már nincs probléma!?
  • Rue East
    most mondanám, hogy a manualban 4 oldalon van felsorolva mi az a "szinte semmi", amit csináltak, de látom nem sok értelme van
  • Kojak23
    Ha repültök akkor nekem is szólhatnátok, jönnék én is 4.10-et tesztelni
  • Szepy2884
    Cseppet módosítanám a kijelentésemet.

Igaz, hogy nem kellett újra megtanulni repülni az új patch-el és elsőre nem tűnik fel olyan eget rengető változás a gépek viselkedésében, de feltétlenül baj ez? Szerintem NEM. Ma este volt egy kis össznépi dögfájt Tom jóvoltából és szvsz kellemes csalódást okozott a 4.10. A Messer már nem olyan tégla nagy sebességnél és a Fóka is kezesebbé vált. Ami még feltűnt számomra, hogy a Messer mintha nem lenne annyira agilis ugri-bugri ideghörcsög, hanem sokkal finomabb, simább, egyszóval olyan kés a vajban feelinget ad kezelhetőségben, amit nagyon díjazok.
  • Zoli105
    Nem az Re 2000-re gondolok hanem tettek bele egy újabb héját és az nem repülhető ha jól láttam az a Re 2002-s!De mind1 nem szólom meg mert nincs igazam , jó munkát végeztek ozt kész
  • gauntka
    Számtalan olyan repülőgép-szimulátor van ahol rengeteg repülőgép van ,de csak egyel vagy pár darabbal lehet repkedni ,a többi meg "dísz".Szeretem a változatos, több típussal repülhető game-ket,de a TD csapatot nem bántom azért mert nem csinálják meg az összes típust repülhetővé. Vannak hibák az új javításban ,de úgy gondolom jó munkát végeznek ahoz képest,hogy hobbiból és ingyen dolgoznak rajta. ÉN nem értek a programozáshoz/modellezéshez ,de szerintem nem 1-2 perc 1 nem repülhető gépet élethűen repülhetővé varázsolni. Ha nem így van bocsánatot kérek eme kijelentésemért.
  • Kojak23
    "Én leginkább az olasz bombázó és a héja nem repülhetőségére gondolok"
    A Héja történetesen repülhető...
  • mustangdc3
    na rájöttem mi lehet a baja mostmár jó:)
  • Zoli105
    Jól van na nem kell mellre szívni ! De mennyit is ültek rajta igaz hogy hobbiból csinálták meg ingyen , de ha belekezdtek valamibe akkor normálisan is csinálják meg,persze apróbb hibák lehetnek benne!Én leginkább az olasz bombázó és a héja nem repülhetőségére gondolok ,pedig kipróbálnám szívesen ! De de ha nem lehet vele repülni akkor miért van benne!? Talán dísznek!?
  • acidrain
    Zoli, akkor töltögess a SAS-ról, nem fikázni kell, írj jobb-szebb patchet ha tudsz!
  • Kojak23
    Azért van pár idegesítő hiba. Pl. gépválasztásnál a Hs 129-esen nem látszanak a gunpodok a gépen, a Héján szintén nem látszanak a függesztmények, csak miután elindultunk; továbbá a Ju-88 A4/Torp-on (az A17-esen nem próbáltam) belenézek a pilóta célzókészülékébe, átváltok külső nézetre, amikor visszaváltok nem néz bele...
    Nekem úgy tűnik elkapkodták kicsit.
    Kipróbáltam ezt a G-erő dolgot. G2-es Messerrel beletéptem párszor a botba nagy sebességnél, recsegett a gép, és érezhetően elcsavarodott a törzs, onnantól csak trimmelve vagy folyamatos ellenkormányzással lehetett egyenesen repülni, mert folyamatosan balra és felfelé fordult a gép. Valakinek ki kellene próbálnia hogy a gép végsebességére hatással van-e.
  • mustangdc3
    nekem fel sem megy az update restoreral
    hibát ír ki
    receiving incremental file list
    rsync error: mkdir "elérési út(il2 fő könyvtár)" failed: no such file or directory
    rsync error:error in fileIO (code 11)at main c.(576) receiver=3.0.6
    error occured retry 30/30

ultrapack 2.01 restore/ update process error
  • gauntka
    Annyit azért hozzá tennék ,hogy a SAS oldalon nem csak a régi gépek módosított modelljeiket használják! Azért régebben volt, most már egyre több a vadomat új modell, pilótafülke. Nagyon fejlődő ág lett az Il-2 modozás.
  • Zoli105
    Nana megnéztem a patchot hát nem változott szinte semmi , legalább is én nem érzékeltem változást:S
    a sason meg jó kis gépeket dobnak ki pl:Smitthfire , Me262B1 és még többfajta gép a főbb nemzetektől , jó igaz az I.Világháborús gépek nem RoF szintűek de jól repülhetők!
  • Rue East
    ez a javítás sokkal, de sokkal több, mint új gépek
    az meg, hogy ott két hetente kidobnak egy gépet, hát kérem szépen, az olyan is
  • 55manfred
    Köszönöm a magyarázatot !
  • Zoli105
    Amúgy mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt kívánok !:D:)))
  • Zoli105
    Tényleg ennyire vártuk ezt a 4.10 patchet!?:O hát szerintem nem érte meg a várakozást! Hány hónapot ültek rajta!? Mert azt nem hiszem hogy nem lett volna idejük több gépre!(mert a doinerrel is szívesen repülnék!)
    Érdekes a srácok sas1946.com-on 2hetente dobnak ki vadiúj gépeket vagy a meglevők modosított fajtáit!De mind1 legyünk derűlátok és örüljünk ami van :D(1 kérdés a 4.10 és a zuti1.13 összefér egymással ?)
  • szekelyland
    B.U.E.K. !
    vagyis BoB, Uj gep, Eros proci, Kemeny videokari mindenkinek!
  • Fürtös
    Apáknak-fiuknak
    Véletlenül találtam,nem repülős de gépekről van szó benne és arról,hogy milyen sok dolgunk van még.
    Ezzel kívánok Békés Boldog Karácsonyt nektek!
    Tiszta eget!
  • Rue East
    kis kiigazítás
    a kód (naponta) változó (vagyis, hogy milyen irányhoz, milyen betű tartozik), de van ennek egy szárazföldi, fix telepítésű változata is (YG irányadó) ahol a kódok is fixek (sorrendben DWR / KAN / UGM / LFS)
  • Rue East
    YE "Hayrake" irányadó, ez cska az amcsi repülőgép-hordozókon van, hogy haza találjanak a gépek az óceán közepén
    a kör középpontjában lévő adóhoz (maga a hordozó) viszonyított helyzeted megállapítására van
    a példában, tegyük fel te a W körcikkben vagy , vagyis 30-60 fok között vagy a rep-hordozóról nézve, azaz neked a rep-hordozó 210-240-es irányban van, ekkor, ha behangoltad az adót, a rádión a WW morzejelet hallod, máris repülhetsz haza felé 225-ös irányon és meresztheted a szemed
    lehet még, hogy két irány határán vagy, pont 60 fokon (240-re van neked a hajó) akkor a WR morze kódot fogod hallani, hisz a 60 fokos irány e két betűvel jelölt terület találkozását jelenti
  • 55manfred
    A 4.10 patch leírásában ahol a navigációt és a rádiózást tárgyalja...
  • Her Laca
    Hol van kör felcikkezett betűkkel?
  • 55manfred
    Sziasztok !
    Bocsi a bugyuta kérdésért de angolból nem vk jó:
    a rádiózásban ill a navigációban mi az értelme annak a körnek a felcikkejezett betűkkel, és hogy kell használni?
  • Her Laca
    Tökéletes lett:)
    Mindig mondom,hogy tanult embernek nincs párja, de a lusta az meg tovább él ha a lelkes úttörőket követi ,és megspórol magának egy csomó melót meg töprengést:))
  • Her Laca
    Ok látom,hogy csinál valamit:) Tárgytalan a kérdésem.:D
  • Her Laca
    Azt honnan tudja ,hogy hol va a 4.10?
  • messerharcos
    "4.09-ig'
  • messerharcos
    Savas, Pogi, tehát, akkor most le kell szednem az egész játékot megint, 4.0-ig feltelepiteni, arra felrakni az up-t, annak a mappájában, vagy a jatáékbeli mappájában kikeresni amit mondtatok, ott megcsinálni amit mondtatok és arra felrakni a 4.10-et, vagy ha fennvan a 4.10 mindenféle töörölgetés stb nélkül is ezt megcsinálhatom, hogy felrakom a 4.10-re az up-t és ugy mehet a rákendról?
    Bocs az értelmetlenségemért, atomgyökér vagyok a géphez meg ugy mindenhez
  • Szepy2884
    Először is kellemes ünnepeket minden kedves szobapilóta barátomnak ha még nem mondtam volna.

Az előbb raktam fel az új peccset az updaterrel és rögtön mentem is pár kört a quick missionben a klasszikus felállással, azaz G2 vs. Ace La5.

Háááát, most mit mondjak? Azon kívül, hogy bekerült pár térkép ami csak moddal volt elérhető és a menü is egy kicsit megbuherálódott, én nem vettem észre semmit! Igaz, csak pár kört és csak offline mentem, de az ai példáúl ugynolyan csíter és hülye mint eddig is volt.

Első benyomásom tehát, hogy ez eddig nem egy atomvillanás és nem akartam leesni a székről sem...
  • Kojak23
    Húúb@sszameg. Még az SS tiszti dísztőrnek sem örültem ennyire, mint az új patch-nek.
    Minek aggódtok az UP miatt? Én eddig is elvoltam a stock 4.09-el, és lassan úgyis átállnak a szerverek 4.10-re...
    Kellemes karácsonyt mindenkinek!
  • VO101Tom
    Én csak 1-2 nap múlva jutok ilcvó közelébe (qrvaélet, ilyenkor kiadni...), köszi ezt az összefoglalást, megspóroltatok nekem egy reinstallt
  • acidrain
    Az Ultrapack Update@Restore programot az IL 2 főkönyvtárán belül találod, az UPUpdate könyvtárban keresd az UPUpdate.exe-t, és azt indítsd el.

Miután elindítottad, nézd meg, hogy a Game folder a feltelepített IL 2 könyvtáradra mutat-e. Ha nem, akkor a Browse ikonnal keresd meg.

Ezután katt az Update/Restore ikonra, kérni fogja az ultrapack verzióját, itt nyomsz egy 1-est.
    Kimész a konyhába, hozol magadnak kólát, meg valami süteményt (ha esetleg megéheznél a telepítés közben) és vársz amíg készen nem lesz. (ki fogja írni amikor végzett)

Ha még sohasem csináltál ilyet, akkor sztem el fog tartani kb 40 percig, elég sokat szöszmötöl a program.
    Letölti a 4.10-et, és fel is rakja magától.
    Ha a telepítés véget ért, akkor a JSGME-ben ki tudod majd választani a Stock 4.10m-et.

Hajrá!
  • Zpogi
    Ha fel van telepítve,az UP 2.01 akkor kell csinálni egy Update&Restore-t,és az feltelepíti a 4.10-es path-et. Ha ez megvan akkor a JSGME Mod-váltóban bekapcsolod a Stock 4.10-et és voilá már működik is.
    Hogyha nincs az asztalon parancsikonja az Update&Restore-nak,akkor az IL2 főkönyvtárában megkeresed az UPUpdate nevű könyvtárat azon belül meg az UPUpdate.exe-t,elindítod kiválasztod az egyes menüpontot oszt az majd felrakja a patchet.
    Ennél szájbarágósabban nem tudom elmagyarázni.
  • messerharcos
    most a letöltött up201-ben van a upupdate stb amiben az izé van amiben az akalmazás, vagy a játékban, vagy ez egy külön program?
  • acidrain
    Pedig ahogyan Domino leírta az pofon egyszerű.
  • messerharcos
    öhm, nem találom...de napok múlva ugyis biztos lesz vmi egyszerű megoldás
  • V Domino #32800
    Én az UPUpdate&Restore-ral raktam fel.Játék mappaján belül van az UPUpdate mappa,azon belül az UPUpdate alkalmazást elindítva nekem simán felrakta néhány perc alatt.