91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • spargarepa
    a szárnyprofil alakja télleg olyan, nem gondoltam még bele. a Mustangból viszont a későbbiek (RR merlin/allison (nem is tudom:S) motoros verziók talán) a jók a többibe nemvolt elég erő a megfelelő repülési tulajdonságokhoz
  • messerharcos
    a lényeg szerintem hogy a magasságot minél egyszerűbb lehessen tartani, a bedugozás nem gond, annyira nem tépjük meg hogy dugózzon csak finoman érzésből:)A mustang szerintem sirály, márcsak azért is mert annak a szárnyprofilja hasonlít a leginkább a mai műrepülőgépekéhez:)
  • Zoli105
    Na ez jóféle film igaz régi de magyar :D
  • messerharcos
    Én köszönöm:D
    Állatira élveztem, igazi csapatmunka, rengeteg gyakorlat, koncentráció hogy művészi szépséggel kövessük egymás legapróbb mozdulatait, mindezt a tökéletességre való törekvésért:) Ez nekem való, és alig várom a folytatást:D
  • bettly
    Koszonom
  • spargarepa
    tempest szerintem nem igazán jó, könnyen be tud dugózni egy élesebb fordulónál, bár lehet csak én vok béna:D p-38 kicsit lomhább fordulásban de sztem stabilabb, la-5, la-7 stabil is fordul is..:d de lőjetek le a hülyeségetmondtam :D megérdemelném mostanába
  • mijki
    NAGYON JÓT MŰREPÜLTÜNK KÖSZI PO, NOHAB, MESTER!!!

NAGYON KÖSZÖNÖM!
  • Richtofen
    Szerintem új usert kell regisztrálni. Klikk a "Player List", aztán "Connect/Select Game"-re, Disconnect, új név és jelszó megadásával regisztrálsz. Ha jól tévedek.
  • acidrain
    Beírod a callsign-hez, utána password. Chat ablakba pw újra + Email cím, és ugyanazt az email-t adod meg ami az előző nevednél volt. Mondhatni, új néven regisztrálsz.
  • bettly
    Szevasztok. Hogy tudom meg cserelni a nevem a Hiperlobbyn ?
  • messerharcos
    szerintem beszélj össze a 77-esekkel
  • messerharcos
    Ehhez én is csak gratulálni tudok és egy szót mondani rá: Eszméletlen!
  • mijki
    nem baj, én optimista vagyok :)
  • Her Laca
    A 77 esek már próbálkoztak ilyennel ,sajnos nem sok sikerrel.:(
  • szekelyland
    pedig leggyakrabban azt használják mert nagyon jól kezelhető, ne téveszd össze a kezelhetőséget a fordulékonysággal. És könnyen ki lehet trimmelni mind a 3 tengely mentén, ami nagyon fontos a szép egyenes repüléshez. És szépen is néz ki a gép.
  • mijki
    mustangot, nem tudok vezetni, viszont a yak-3 jó lehet
  • szekelyland
    Legjobb sztem vmelyik gyorsan orsózó gép, pl Fw190, P51D
    Messzer esik sztem, mert a műrepülés egyik szükséges feltétele hogy jó orsózzon. mondjuk a Ki84 se rossz vagy a yak-3. A tempest se rossz.

Engem érdekelne a dolog, csak nem mindig van idő, csak 1 ritkábban 2 alkalommal hetente
  • mijki
    Ui.:

1, A név változhat
    2, SZERINTETEK MELYIK A LEGJOBB MŰREPÜLŐ GÉP?(kezelhetőség, sebesség, fordulékonyság, stb.)
  • mijki
    Aki akar ma jöhet 20:00-kor
  • mijki
    Sziasztok!

Szeretnék toborozni egy amatőr műrepülő csapatot. Aminek a neve Hungary's Angels vagy Angels of Hungary lenne. 2-3 naponta, szünetben gyakrabban, vagy esetleg mindennap tartanánk 1-2 órás gyakorlatot, az alapoktól kezdve. Kemény munka, és gyakorlatozás kifizetődne...remélem :).

Ami kell:
    - TS
    - idő
    - alap repülési ismeretek
    - jó csapat munka készség

Ui.: mind annyian kezdők vagyunk, szóval egyszerre tanulnánk.
  • VO101Tom
    Hihetetlenül aprólékos, és szép munka, gratulálok!
  • Solt
    Ó, ha ezred ennyi türelmem lenne! :D Gatulálok!!!!
  • Glo
    Hümm.. remélem lefújtad valami tűzálló lakkal is a végén :)

Olvasni is hosszú volt.. minden elismerésem :)
  • spargarepa
    Gratulálok! EZ nagyon nagyon nagyon profi munka! Nekem még sokkal kisebb és egyszerűbb repülőmodellekhez sincs türelmem és főleg kézügyességem nemhogy egy ilyenhez! Gratulálok még egyszer csak így tovább!
  • Lebowski
    ez észbontó! ehhez tényleg csak gratulálni lehet :) gyönyörű! :)
  • Her Laca
    Gratulálok!!!!!!!!!!!!!
  • Trucker39
    Üdv repülés (és tenger alatt járás) szerelmesei.

Jó régen nem jártam már erre.

OFF

Végre elkészültem ezzel a szépséggel, ami miatt hanyagoltam a repülést az utóbbi időszakban.

H.M.S. Bellona

Sok száz munkaóra volt vele, de örülök hogy elkészítettem.

Jó repülést (merülést) kívánok mindenkinek!

Trucker
  • Richtofen
    Köszi mindkettőtöknek. Akkor maradok a III-nál.
  • repvez
    olvastam köszi
  • Sanyo
    A szimulátorok jövője 2010 - 1.rész, ma csak ennyire volt időm.
  • acidrain
    Oké, bíztam benne, hogy nem nálunk van a hiba.
  • Willenbrock
    A Sub Command / Dangerous Waters is jó szimulátorok azokban atomtengók vannak viszont.
  • Sanyo
    Dolgozom a fordításán.
  • messerharcos
    csak vmi korábbi változatát
  • messerharcos
    ezt toltam il-2 előtt amig azt nemismertem
  • messerharcos
    itt viszont védik a hajóikat, és vhogy a német ubootok közelebb állnak a szivemhez:) De ismétlem kezdő és béna vagyok benne
  • messerharcos
    Én a 3-al és 4-el játszottam de nem volt valami sok érzékem hozzá, mostanában ha játszok a 3-al játszok, a 4 az amerikai és azt nem szeretem benne hogy nem olyan mind a valódi, ugyértem a jappók semmit se tettek a hajóik védelméért nem igazán szerveztek konvojokat se, és a hidon a mukik néha olyanok voltak mint a kartonpapirfigurák. A 3-hoz viszont leszedtem vmi modot is amivel szebb a grafika. Szóval, szerintem sh3, az sh5 nagyopn tetszik de nem ismerem és sokba kerül
  • TG Gida
    A 3 jó,a többi nagy xar.
  • V Domino #33161
    Rendben,köszönjük.
  • Zpogi
    Domino,Savas,megoldották az UPupdate problémáját,most már működik.