91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    A messerschmitteket gyártó német cég címét tudjátok?
  • Her Laca
    Lesz .lesz:)Ne aggódjon kollega. Március elején utalnak némi kp-t oszt megyünk a bótba:))
    Csak nem szeretem a félmunkát,ha már van egy jó kütyüm ,akkor az legyen is kihasználva.
  • Solt
    Hogy lesz ebből GTX580? :)))
  • Her Laca
    Cselekedj:)) A gondolat megöli a tetteket:D
    Tényleg jó dolog.
    Főleg ,hogy régóta csak alaplapi hangkártyát használtam,és ezzel a fülessel minden zaj kijött belőle. Zúgott a sok elektromos jel a fülesben. No meg sokkal szebben is szól a Xonar. Film,zene,játék kiváló.
    És nagyon zárt a füles semmi hang nem jön ki belőle,így nem zavarok senkit sem.
  • Szepy2884
    Bálint, adjon már inni a csirkéknek = Valentájn, adjon má' drinket a csikenekek... Heee!!!
  • Lebowski
    nagyon-nagyon elgondolkoztattál ezen a fülesen amúgy :)
  • Her Laca
    Köszke tanár úr:))
    Most hergeltem be a gépembe egy Asus Xonar hangkütyüt, a Kave füleshez.
    Mit mondjak ,kicsit más mint az alaplapi hangzás:))
  • Lebowski
    lájk = like = kedvel, tetszik neki. oda tudod biggyeszteni képek/hozzászólások/szinte bármi mellé. és szerencsére a sok retard ezt használja a hétköznapokban is. számomra olyan mint az 'adja/ezt adom' kifejezés. legszívesebben megkérdezném ezeket a lényeket, hogy ugyanmár miért nem lehet azt mondani helyette, hogy kurvajó... :)
  • Her Laca
    Mi az a lájk? Hallom sok helyen de fogalmam sincs mit jelent:(
  • mijki
    Oh, nagyon köszönöm. Már vagy 40-50 videót átnéztem, de mindig csak ugyan az volt. Köszönöm Lacush.
  • Lacusch69
    tessék
  • mijki
    Már a 20. videót nézem meg, keresem a Luftwaffe indulót, de csak az "Aces high" című számot rakják be...komolyan mondom, mindenki ilyen gyökér????
  • mijki
    Nem is rossz ötlet. :)
  • TG Gida
    Miért nem vesztek rögtön egy légierőt?
  • szekelyland
    Mondjuk az se semmi, ha eredeti bőrhaubéval és brillé-vel nyomulsz a robogón, ahogy egy haverom tette nemrég itt nálunk (a nagypapa motoros volt a wehrmachtban...)
  • messerharcos
    ha ez féccbuk lenne ez nagynagy lájkot kapna:D
  • PhantomAss
    én a helyedben inkább egy jó joystickot vennék..vagy trackir-t
    azzal még nagyobb élmény a játék :)
  • Her Laca
    Sisak ,szemüveg ,oxigén maszk,prémkabát és csizma is kell.
    Miki! Ne mutasd magad nagyobb idiótának ,mint amilyen gyárilag vagy:)
    Csak azért szólok mert kedvellek!
  • mijki
    Az egyik haverom tud egy boltot a Fehérvári téren, ahol olcsón lehet venni, után gyártott, német egyenruhákat. Gondoltam rá, veszek egy pilóta ruhát és abba fogok szimulátorozni...De a pénz csak egy hónap múlva lesz meg...
  • Her Laca
  • szekelyland
    Ma este valaki jön repülni?
  • mijki
    Tudjátok, hogy hol vannak a pilótafülkék képei?
  • Her Laca
    Nekem az előzővel és a mostani fülessel is tökéletes az IL2 ő.
    Pontosan hallom a gépeket amik körülvesznek,ha támadnak hátulról jóval előbb meghallom a hangját.
    Mondjuk nem árt beállítani a vezérlő pultban a különböző hangszórók dinamikáját ,hangerejét stb.
  • Her Laca
    Akkor még egy tanács:) A gépedben az 1GB ram ami kevéske.
    Azt bővítsd , hál istennek most a memória nem drága. Plusz egy giga csodákat művel. A videó kártyád is hagy némi kivetni valót ,de azért eldöcög azon.A proci az bőven elegendő hozzá.
  • Richtofen
    Hm akkor nem vagyok egyedül. Nekem a hangminőséggel nincs gondom, filmeknél úgy szól ahogy kell. Az il2-ben viszont csak stereoban használom :|
  • Glo
    Szia!

Nekem annak idején az segített, hogy offline-ban lövés előtt belassítottam az időt először 1/4-re, aztán mikor jobban ment 1/2-re.
    Jó leszállást :)
  • Zpogi
    Na végig néztem ezt a videót,nagyon tetszett. Három Gladiátor pilótáról szól akik az életük árán is szembeszállnak az olasz légierővel és megvédik Máltát.

Minden tiszteletem a készítőké.

LINK
  • Po Lee
    Mijki jer TS-re elmondom
  • mijki
    *Előre
  • mijki
    Nagyon, nagyon jó lett Po!

A koszolást, hogy tudtad megcsinálni, vagy letöltötted valahonnan?(Ha igen, akkor a letöltött fájlt feltudod rakni az SG szoba tárhelyére?

Élőre is köszönöm
  • mijki
    Po: fejed vétetem
  • Po Lee
    Aranysasok !
    Végeztem némi javítást Mijki által készített gépfestéseken.Letölthető a TS-en az SG szobában "Aranysasok javított Skinjei" mappából.

Ui.:Mijki remélem nem haragszol,hogy belekontárkodtam a munkádba.
  • mumpic
    nektek is köszi, most aztán jól el vagyok látva :)
  • Zpogi
    Találtam egy az IL2 segítségével forgatott filmet,kb 61 perces.
    Faith Hope and Charity-Russel Boyd
  • Zpogi
    Célzáshoz ajánlom ezt a dokumentumot:
    HORRIDO

És ezt a videót:

Létezik még egy dokumentum,a címe "BAG THE HUN",ez a doksi a RAF pilótákat segítette és valóban nagyon hasznos. Letöltési linket nem találtam csak regisztrálósat,de ha kell szívesen elküldöm mail-en.
  • VO101Tom
    Hello.

A Reviken a szálkereszt körüli kör a távolság tizedét fogja körbe. Vagyis 1 km magasan ha pontosan a föld felé nézne, akkor 100 m átmérőjű kőrt rajzol a földre. Német reviken ezt hat részre fel is osztják a szálkereszt jelölései. Ha ezt tudod, már csak kis fejszámolást igényel, de ehhez tudni kell a gépek fesztávolságát. Vadászgépeket számolhatsz 10, két hajtóműves gépeket 15-20, négymotoros bombázókat 30-40 méterrel (de ha pontos méreteket tudsz, az jobb). Azt kell megnézni, hogy az adott fesztávú gép hányszor fér a revibe. Ezt a két értéket összeszorzod, majd megszorzod tízzel, és megkapod milyen messze van a cél.

10 m fesztávú vadászgép ha teljesen kitölti a revi kört, akkor 100 m-re van, ha négyszer fér bele, akkor 400 m-re.
    15 m-es kétmotoros egyszer fér bele, az 150 m, ha két revi osztás szélességben látod (3x fér a körbe) az 450 m. Ez segít a cél távolságának megbecsülésében.

A gépek típusának felismerésében sokat segít a festés. Ehhez sokat kell repülni a játékkal, de azokon a szervereken ahol tiltva van az egyéni festés használata, ezzel már messziről megállapítható a valószínű típus. Ez a helyezkedéshez kell, amikor lőtávolban vagy (400 m fölött csak akkor lőjj, ha jól célzol) ott a gép jellegzetes stílusjegyei alapján ismerheted fel. Milyen a szárnyvég alakja, hol vannak a hűtői, milyen magasan van a vezérsíkja, milyen hajtóműve van, csillag vagy soros motor, ilyenek. Ekkor már a felségjelet is látni kell, full zoom-ban mindenképp.
  • Zpogi
    Én decemberben vettem egy egy ilyen Medusa NX 5.1-et. IL2 alatt nem használom,mert én sem tudtam teljesen jól beállítani. Ami engem zavar benne az az,hogy fej fordításnál túl kontrasztos a váltás,szinte olyan mintha egyszerre csak az egyik oldal szólna,nem nagyon van átmenet. Én nem ajánlom IL2-höz,inkább valami nagyon szépen muzsikálót.
  • messerharcos
    a siluettet nézd ne a felségjelet:) Rövid idő múlva egy pillanatra látod csak a körvonalát és máris tudod szétlöni való spit-e vagy nem:)
    javaslom válassz egy gépet.
    Ha egyszerű szerón repülsz ahol ikon van, ott a 10 a 100 a 20 a 200 méter vagyis még az ideális távok, s igy tovább. Ha mondjuk ikonok nélkül mész, akkor a 100 méter az kb, amikor a másik egymotoros gép szárnyaival olyan széles mint a célkereszted. akkor vqalószinű sinen is vagy:D De ezt is meg fogod szokni. Offline repkedj nyugodtan ikonokkal hogy lásd a távolságokat figyelj a tüznyitási távra aztán később már ugyse lesz rá szükséged:)
    És azt gyakorold hogy csapkodsz, csapkodsz, csapkoddsz, lelőtted vagy lelőttek refly, ezt sokat. De ha már unalmas lehet kicsit kampányban is tolni. Tehátválassz oldalt, és mi segitünk mi a legjobb gép ott egy kezdőnek:)Ha tengelyhatalmi vagy akkor a Bf-109 f4-et ajánlom:)
  • mumpic
    köszi, akkor így fogok hozzáállni a dologhoz. :)
    Arra van valami tipp, hogy milyen messze van az ellenséges gép, ha a célkereszthez képest ekkorának meg ekkorának látom?
    Mindenféle géppel szoktam repülni, azért is zavar, amikor azt játszom hogy sok próbálkozás után kicserélem az AI gépét az enyémre, és fordítva, mert úgyis elkalapál. :P

herr laca: ez egy 2.8-as p4-es, az a széria amelyiknek csak 512kbyte cache van, 1 giga memória, de azt nem tölti meg viszont ezek is kisebb órajelen mennek, meg egy gforce mx4000 régiség. Kicsit butítottam a grafikán, úgy jól megy, de pl tegnap volt köd, eső, szél, meg sok sok gép a levegőben, és picit döcögött. Az is bajom még, hogy nagyon közel kell mennem, hogy lássam a gépek felségjelét, meg pl azt is, hogy épp hogy állnak a levegőben.
  • Glo
    Úristen.. Először azt hittem végig halandzsa :D