91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Jó, de utána nem kell ottmaradni és egy órát beszélgetni
  • V Domino #33399
    Pogi,Savas,nagyon jó képek,visszaadják a bevetés hangulatát.:)
    Konkrétan a 4 Fókából nem nagyon tudtunk volna egy marmonkannányi benzint sem kifacsarni.

Ez a vonatvadászat jó buli,mellékesen 1-2 légiharc közben,aztán kóválygunk tovább szitkozódva,hogy merre pöföghet.
  • Glo
    Én otthon, a hálószobában élvezem a műsort, teljes 3D-ben.. és az a Dolby hangzás mindent megér
  • Zpogi
    Nincs gond,csak nem értettem,de így már világos.
  • Lebowski
    véletlenül ment a válasz gombra :) bocsánat.nem neked szólt :)
  • Zpogi
    Ezt most nem egészen értem?
  • szekelyland
    Mondjuk jobban is ki lehetett volna vágni a képet fotóbottal meg egy kis árnyékot is adni neki, meg a monitor sarkát kicst jobban befedni.

Skineket nem rendelnék nála.....
  • DonZorro
    Az nem is három üveg, hanem csak kettő! Elég kezdő volt a fotó szerkesztője...
  • szekelyland
    nem csak azz
    nem tudod mi az a redtúbe?????
  • Glo
    Csak 3 üveg? Az még nem mehet a munka rovására
  • szekelyland
    Most már tudom miért késik a Bob...
  • Lebowski
    másra kenés... ejnye, nem szép dolog. de elég feszültség van a konnektorban nem szítom én azt :)
  • Zpogi
  • Zpogi
    Dominó,Rozsdi és Savas

Visszanéztem a track-et és nagy nehezen beazonosítottam annak a tetű vonatnak a tartózkodási helyét. Mégpedig az E5-ben volt Tapolcany után,és ott is semmisítették meg.

Jellegzetes folyóforma (D4)

Útelágazás (E6.2)
  • acidrain
    Spit VS 109, harc utáni pihi-szuszi:

Tobzos, Savas, Pogi, Domino, (Hans, és Jürgen az ajtónál)

A levegőben Rozsdás, Ő biztosította a légteret.

• mijki
    Oké, nincs harag, de a popcorn-ból nekem is adj :)
  • V Domino #33384
    Mijki,öreg cimborám!

Hidd el,eszem ágában se volt megbántani senkit.Kivánom,hogy így legyen,én fogok elsőnek gratulálni,ha összejön valami,és nem csak fellángolás lesz az egész.:)

ÉN addig is készülök a nagy show-ra,megvettem már a popcornt is.

Ja,és tényleg jó poén volt szerintem is.:))
  • Zpogi
    Pl.:

• acidrain
    Mijki, ne kapd fel az iszapot, nincs miért.
    Sok sikert, és kitartást kívánok az Aranysasok-nak.
  • Po Lee
    helyesbítek : agyon és nem anyon
  • Po Lee
    Herr Laca
    A gépek azért kopottak meg koszosak mert GYAKORLÓ GÉPEK és anyon vannak nyúzva.
    Különben is a légi parádéra szép új gépeket kapunk a Dubaji szponzoroktól,azok nem lesznek koszosak kopottak.
  • Lysandus
    Köszönöm a segítséget!

Akkor leeresztek! :-)
  • mijki
    nem az én ötletem volt :)
  • Her Laca
    Na itt lehet még fejlődni:)De kétségem sincs ,hogy előbb utóbb csak sikerül ez neked:D
    Mi a reteknek koszolni? Nem értem.
  • Sanyo
    Ezt a választ kaptam:

Ezek a gépek Oroszországból kerültek Angliába a kilencvenes évek elején.
    Onnan hozta Magyarországra a Legendary Aircraft. Péren csináltak egy restaurálóbázist, azután tönkrementek. Most árulják a gépeket.

Lásd még: www.legendaryaircraft.hu és indafoto.hu/magyarmesszer.
  • mijki
    A skint én csináltam, Po koszolta :)
  • Her Laca
    No meg műrepüléshez ,ritkán építettek be fegyvert ,ezáltal a korom sem rakódhatott le a szárnyakra ugyi:)A kopásokról már ne is essék szó.
    Ki látott már ilyet:D
  • Her Laca
    Jut eszembe:)
    Kinek volt az ötlete ez a sárga festés? Ritka csúnya.
    Mustang az csillogjon úgy a szép!!:) De ez csak a saját véleményem.
  • Her Laca
    Édes ecsém:)
    Nem hinném ,hogy rosszindulat késztette volna Dominót erre a kis humorra.
    De lásd be ,hogy nem valami izgalmas álló gépeket (még ha szépen rendezve is vannak) nézegetni.
    Tegyél be egy videót ,amin látjuk ,hogy repültök ,na az valami lenne.
    Most skineket nézegessünk?
    Jelzem sok sikert hozzá ,és úgy látom neked sikerült az ami Drebilnek nem,mégpedig ,hogy összeszedtél egy jó pár embert akik érdeklődnek ,mi több intenzíven csináljátok is. ehhez gratulálni illik,csak így tovább.
  • mijki
    Domino, légyszíves ne szólj be.

Maximális teljesítménnyel próbálunk egy jó csapatot össze hozni, és olyan műsort fogunk lenyomni nyáron, hogy az állad is lefog esni és ezt a postot meg fogod bánni.

mijki
  • istikovacs76
    Tényleg, egy másfajta kérdés, egy kicsi off.
    Kipróbáltam az új gépen sok új játékot. (crysis, medal of honor 2010, call of duty black ops, cod mw2, c&c4) Azt vettem észre, hogy az fps-eknél, de inkább a cod bo, és MoH-nál színtiszta hányingerem van fél óra után. szinte rosszul vagyok ezektől a villódzásoktól, sötötben mászkálástól. Már "öreg" vagyok (35), vagy más is van így ezekkel?
    Nem is sötét szobában játszok, nem vagyok szemüveges, és epilepsziás sem. De, csak ezekkel az új dx10/11-es játékokkal van így.
    Végül is az IL-2 marad csak, mert azzal nincs ilyen:)
  • istikovacs76
    Hát, örülök is. Anno még a hd2600pro-val szívtam, azt váltottam 7600gt-re. Na, ott is kaptam jót, is rosszat is(mármint a kártyáról), hogy a 2600 mennyivel jobb, és az msi, amit a 7600-ból vettem. Az mekkor szar (msi7600gt), és mennyit hoztak már vissza garanciában. Hát, azzal sem volt gondom, semmi (msi7600gt). Most itt, a gtx4601gb, és 6850 között is volt egy kis harc, hogy melyik mennyit bír, mi a jobb. Szerintem egyforma a kettő, legakábbis a megamfajta szimpla júzer:) nem vesz észre nagy különbséget. Az egyik itt a jobb, amásik meg ott.
  • Lysandus
    Van aki azért megpróbálja, mondván: hátha bejön. Nem szeretnem, ha ez a három Mesza ennek az áldozatává válna.
  • Zpogi
    Valóban az volt,jót röhögtem rajta.
  • Sanyo
    Ennyire sajnos nincs belelátásom a témába. De azt biztos, hogy ezen a szinten már nem lehet ügyeskedni.Itt van egy kép a gépről ...és rólunk. :)
  • Lysandus
    Köszi!

Csak gondolom a Ju-88-as sorsáról volt valami magyar-német államközi egyeztetés valamilyen, ha nem is miniszteri, szinten.
  • Her Laca
    Az a lényeg,hogy ha kiderül ,hogy valami turpisság ,csóri ficakra rátámad egy raklap ember ,ki irigységből,ki pénzt szimatol,ki meg azért mert félti az emlékeket. Nem lennék a helyében:)
  • Lacusch69
    A 91 001-es magyar gyári számú győri Messzer német gyári száma 16651.
    Vagyis a 15458-as nem győri gyártású.
    (Forrás: Punka)
  • Sanyo
    Amennyire tudom a jogi részét, a német Ju 88 német személyzettel, német tulajdonban levő gép, restaurálását a berlini repülőmúzeum fizette (euróban, sok-sok nullával a végén). A törzs már a múzeumban van, a jobb szárny még itt, a bal pedig azért nincs meg, mert a szárnytőben kapta be a légvédelmi ágyú találatait.
  • Sanyo
    Írtam Lajosnak, amint megjön a válasz, szólok. :)