91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A prohardver fórumon , hardveraprón láttam hirdetett egy srác ,hogy videó kártyákat javít. Különben hozzáértő ,no meg megfelelő szerszámmal rendelkező egyén pillanatok alatt kicseréli. Vagy vidd el szervizbe. -
Lacusch69 #33559 -
istikovacs76 #33558 Na, már a betűk is akadoznak ahogy látom:) -
istikovacs76 #33557 Srácok, cserélt/cseréltetett már valaki videokártyán kondenzátort?
A régi gépem 7600gt videokártyáján az egyik szépen kicsílt, így a net is eléggé akadozva megy, és néha (kb.10-15 percenként) csipg a gép is, gondolom emiatt.
Lehet az egyáltalán cserélni/cseréltetni? És, ha igen, hová vigyem? Tv rádió szervíz, számítógépeshez vagy van valami nagyon speciális erre dologra? -
OFF.
Nézegettem a neten és erre akadtam. Nekem tetszik. -
istikovacs76 #33555 Vagy xfire-t használsz, mint néhányan mások. Az is megtalálja az IL-2-t.
Ott is letöltöd, regisztrálsz, és elindítod az xfire-t. Az megkeresi a telepített játékokat, köztük lesz az il-2 is. Majd keresel egy szervert, ahol repülsz egyet. -
Urak! 8 körül egy csatorna feletti hirigre? -
Ja ahogy beírtad az emailt utána ENTERT ütsz ,majd a jelszó után is ENTERT ütsz. -
Bakker.
letöltöd INNEN a lobbyt
Telepíted. Bepöttyölöd hogy IL2 sturmovik 1946
Adsz magadnak egy hangzatos nevet a Callsing nál mittudom én Ace a király
majd egy jelszót. a pass nál. Mindkét helyre pipa
Na utána connect.
Alul a chet ablakban kérni fog egy emailt azt oda beírod (tök mindegy mit)
Majd a jelszavadat azt is beírod újra .És láss csodát kitárul előtted a virtuális égbolt. -
mtz 82 zts #33551 Nem csak nem értettem bocs -
mtz 82 zts! Te szopatsz minket .
-
Várni kell, sokára adja. 1 nap alatt biztos meglesz. -
33545: észre fogod venni.
33546: a honlap regisztrálásnál neked kell. majd kapsz a megadott e-mail címre egy jelszót és azzal a programba kell belépni -
mtz 82 zts #33547 és azt a kódot hol kapom meg mer az e-mailban nincs semmien kód -
mtz 82 zts #33546 de a jelszót azt nem nekem kell megadni? -
mtz 82 zts #33545 és honnan tudom hyperlobbyn hogy be vagyok jelentkezve? -
http://www.hyperfighter.sk
Itt tudsz regisztrálni és letölteni a programot. A beregisztrált névvel és a kapott jelszóval bejelentkezel a feltelepített hyperlobby programba.
Miutábn bejelentkeztél, bal oldalt lesznek szerverek. Aminek a nevében benne van, hogy 4.10, ahoz tudsz csatlakozni. -
Tomcsival erőlködtünk tegnap a spitvs en én kétszer törtem ketté a fókát:)) Hiába no meg kell szokni ezt az érzékenységet. :)) -
mtz 82 zts #33542 Értem.Még azt szeretném megkérdezni hogy neten hogy tudok játszani mert azt tudom,hogy le kell töltenem a Hyperlobbit de honnan és hogyan kell azt használni? -
Nézd. Ne értsd félre, de inkább hagyd. A moddolásnál, ha az UP-n kívül akarsz feltenni kiegészítőket, ahhoz komolyabban bele kell nyúlni a játék fájljaiba, hosszan install procedúrákon kell végig lépkedni, és az eddigiek alapján én azt hiszem neked ezt hanyagolnod kellene. Ráadásul azokat a kiegészítéseket csak offline tudod használni, online repkedésekkor a host beállításai legtöbbször tiltják az UP-tól eltérő kiegeket. -
mtz 82 zts #33540 és az hol találok? -
Szepy2884 #33539 A 4.10 maga a peccs. Ha más hangot akarsz akkor használj modot. -
mtz 82 zts #33538 És tudtok valami peccset arra hogy a repcsik hangja olyan legyen mint a valóságban? -
mtz 82 zts #33537 Ezt a 4.10m-et lehet magyarosítani és ha igen akkor hol? -
Szepy2884 #33536 Akkor jó, mert az nap mindenki öregedett mindkét oldalon 
Na jó, komolyra fordítva a szót. Amikor kismagasságon egymás ellen "bohóckodunk" nem jön ki annyira, hogy mi is változott a 4.10-ben. De ha az ember elmegy egy war-ra, vagy csak felmegy egy olyan életszagúbb szerverre mint a WC ahol nagy magasságban kell taktikázni és cserkelni az ellenfelet, bizony érhetik az embert kellemetlen meglepetések.
Tegnap hihetetlen mit összebénáztunk Atával (és ennek nem csak az az oka, hogy én rohadtúl fáradt voltam neki meg esetleg rossz napja volt). A régi jó taktika, hogy 3k szintkülömbségből megcsapjuk az ellent aztán tépjük felfele, ellehetett felejteni! Mert ha nem is eset szét a Fóka, de úgy elgörbült, hogy csak lestél hogy mit kacsázik ez össze vissza.
Csak annyi volt a vigaszunk, hogy az ellenfelek is csak küszködnek. Példáúl, folyton 5-en voltak kettőnkre magassági fölénnyel spitekkel, tempikel, meg musztikkal és nem bírtak minket lelőni. De még eltalálni is alig. Eddig büszke voltam arra, hogy 1 felszállásból átlag 2-3 gépet leszedtem. Most örültem, ha egyáltalán lőhelyzetbe kerülhettem. Nem is lőttem, csak 1-1-et felszállásonként.
Néhány tapasztlat:
A 43-as musztáng nem kapja el az A5-ös Fókát, ami amúgy is a legszarabb Fóka.
A spit hál' Istenek már nem görbíti meg a teret forduláskor, ellenben az A9-es Fóka sem olyan virgonc.
Öröm volt látni, hogy a Tempest merőleges zuhanásba menekülésekkor rohamosan megvált a szárnyaitól, ellenben a Fókámat is óvatosan kellet kivenni.
Végül is igaza lett Drebiléknek, akik arról vízionáltak, hogy az új peccsel majd újra meg kell tanulni repülni. Már már kezdtem visszasírni a jóöreg "arcados" 4.09-et, annyira nem éreztem a gépet. Végül is beláttam, hogy így jó az egész ahogy van! Ettől még realisztikusabb a repmodell és újra van kihívás amiért érdemes botot ragadni! -
Szebbek lesznek tőle a default skinek, de ha nem akarod, nem teszed fel. Ez választható. Én először a patchet tettem, aztán a skineket. -
mtz 82 zts #33534 t -
mtz 82 zts #33533 és melyiket telepítsem először a skinesse? -
A frissen feltelepített 1946 dvd-re a 4.08m patchet is felteszed?
Mondjuk azt sem tudom akkor mi van, ha valaki 4.10-re teszi fel az UP-t, szerintem ilyennel még nem találkoztunk. Biztos ami biztos ezt a sorrendet tartsd:
1946DVD - 4.08m - 4.09m - UP2.1 - UP2.1 frissítés
Ez így biztos működik! -
Azért ötig csak eltudsz számolni nem?
-
mtz 82 zts #33530 A 4.10m telepítését. -
Igen meg az ötödiket. -
mtz 82 zts #33528 Itt a másodikat kell letölteni?http://www.pcpilot.hu/category/4-il-2-patch.html -
Ide egyértelműen le van írva.
Te melyik változatot csináltad? -
Alapjátékhoz kiadott frissítések
4.08m patch Letöltés
4.09m patch Letöltés
4.10m patch (aki UltraPack MOD-ot használnak, NE ezt a telepítést használják, hanem az Il-2 könyvtárában lévő UPUPGRADE/upupgrade.exe -t elindítva frissítse föl az UP-t, utána a komponensek között ott lesz a Stock 4.10 is) Letöltés
Doksik
Ultrapack 2.1 full
Nem igényel külön kiegészítést, és a "2.0n map fix" is benne van. Mivel sok kiegészítőt, patchet és javítást adtak ki az Ultrapackhoz, de a szükséges fileok, duplikációk, és a feltelepítési sorrend sem mindehol egyértelmű, azt javasoljuk, hogy az egyben letölthető, naprakész javításokat tartalmazó full installt telepítsétek. Az első linknél a FULL letöltést válasszátok, az első hozzászólás vége felé! -
mtz 82 zts #33525 De amikor rámegyek arra hogy letöltés bejön egy másik ablak és ott azt kell letölteni hogy 4.09m exe? -
Ah
...akkor próbáld meg letölteni újra.
-
mtz 82 zts #33523 De onnan töltöttem és azzal van a probléma. -
Töltsd le a Pumaszállás oldaláról és azzal nem lesz problémád. -
Valaki nemrégen vett újonnan 1500 Ft körüli áron a Médiam-ban,szerintem nem nagy összeg érte,már ha még lehet kapni ennyiért.