91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • fecska
    Azt álmodtam hogy ma reggel apám itt csörömpölt valamit kijövök és itt egy i7-es gépbe apám rak bele két gtx 580-t meg 8 giga ramot:)
    Megkérdem ezt meg miért?
    Válasz: Hogy ezt elvigye!
    És a hátamögül kiveszi a CoD gyűjtői kiadását német verzióban amibe messzer leírás van.
    nem játszottam vele csak egy kicsit de tetszett:)
    És felkeltem és sehol semmi gép meg játék... Ekkor bölcsen így fogalmaztam: Nembaj... Már csak két hét...
    (Igaz történet alapján)
  • Willenbrock
    Azta de jó traktor! Csak fejlesszék tovább vagy 4-5 évig és tegyenek bele még pl. varrógépet,kávéfőzőt is a lakásokba meg a fűszálakra katicabogarakat ;)
  • fecska
    A Sacha az milyen név?
    Mert ha Szása akkor az orosz és akkor valószínű egy elmebeteg akinek kenyszerzuggbony volt a jele oviban és egy lelőtt messzerrol levetee a huszast és felaplikalta a saját ratajara és ezzel ontja az orosz vert amit később a pékségeben belesut a kenyerekbe
  • acidrain
    Pogi, itt húzod a barnát :)

• acidrain
    Off:

Csajok Motörhead számot játszanak, és nem is rosszul:

Girlschool-Emergency

On:

• mijki
    Az első rövid kis regényem letölthető a TS-en, az SG szoba "Egy Sztálingrádi kirándulás" nevű mappából.

Részlet:

"Sascha leborított balra 45 fokba 2 rata után. Az egyiket becélozta, majd megnyomta a gombot és a 20mm-es Mg151-es géppuska felköhögött és ontani kezdte magából az ólmot. A rata rögtön kigyulladt, és zuhanni kezdett a városba."
  • Szepy2884
    Hmmm... érdekes gyártástechnológia azt meg kell hagyni
  • mijki
    Off:

Nem tudom, mit gondoltok a Star Wars-ról, de szerintem az egyik legjobb SAGA. Ez pedig egy új SW játék bemutatója:
  • Her Laca
    Ahogy látom többeknél elszakadt az ékszíj:)
  • acidrain
    Nem normális a madár az tuti! :))
    Zwei takt parkettán, kíváncsi lennék a reakciójára, amikor megszorul alatta a blokk.

Kiskanállal kapirgálnák össze, csontig lekopna a hús róla, mire megáll.
  • acidrain
    Azért van drága barátom, mert kukkot sem értesz a számítógépekhez, magadtól nem vagy hajlandó gondolkozni egy percet sem, inkább kérdezel, mert úgy könyebb Neked.
    Egyáltalán elolvasod azokat a hozzászólásokat, amiket hozzád címeznek?
    Mert ha igen, és az alapján sem megy, akkor a hiba nem bennünk van.
    Szájbarágósan le lett írva, hogy mik a telepítés lépései, több ember is leírta.
    A 4.10 patch leírása is be lett linkelve, de el nem olvastad, az tuti.

Ha pedig csak flémelsz, akkor ajánlom, hogy keress magadnak másik fórumot, ahol vevők erre a túráztatásra, itt segítőkész emberek vannak, de előbb-utóbb eléred azt, hogy senki sem fog Neked válaszolni.

További szép napot!

• szekelyland
    Sztem egy jel, hogy lehet, megse kellene az il2-t feltelepitsd a gepedre......
  • Her Laca
    Csak nem sikerült?:)
    Na végre!
    Milyen gépeket keresel? A doksijában le van írva ,hogy mik változtak a patch ban. A lényeg az nem a gépek választéka,hanem a repmodellekben keresendő.
  • spargarepa
    itt azt látom ahogy én próbálkozom menni simsonnal hóban..:D csak lehagyták a végét, az esést mert én úgy szoktam leszállni..:D bár néha sikerül egy egy ívet rendesen, de egy ilyen 200 ló körüli motorral betonon így szép teljesítmény...
  • V Domino #33586
    Az azért lehet,mert szerintem te egy flémreg vagy.Már leírtak mindent,hogy még egy gyépés is megértse,neked valamiért nem megy.
  • V Domino #33585
    Látványos,de csak ipari tanuló lehetne Superman mellett:

• mtz 82 zts
    Az mért van,hogy felraktam a 4.10m-et és mégsincs benne új repülőgép?
  • Glo
    Szepy, így készülnek az új Audik is? :D

• Fürtös
    Francba,már kezd nagyon hiányozni a repülés
  • Her Laca
    Újszülöttnek minden vicc új. Tartja a régi közmondás.
  • acidrain
    Off:

Lacusch, ez tetszeni fog :)

On:
  • acidrain
    Hozd el hozzám, rákukkantok. Szegedi vagyok én is, a gépekhez is konyítok valamennyit.
  • fecska
    Akkor holnap mehet az egymilliós?
    Számításaim szerint ha nem lesz dugozas és ateses
    Körül belül 24 óra az út fel és majdem egy háromnegyed le xD
  • mijki
    Nagyon gyökerek vagyunk, tudom. De ezt, még magunkról sem hittem el. 3 óra alatt felmentünk 120 ezer méter fölé :)

120k méterről, leborítás után, becsapódás előtt.( amikor becsapódtam, eltűntem a játékból--> tér, idő ugrás???? tárváltás? avagy csak fénysebességre ugrás??? :) )

Fecska zuhanása( egy féregjáratban) :D

A NAGY csapat:
    Fecska
    Mester
    És ÉN

Kérdés?
  • messerharcos
    nem megsemisültünk mert nem robbantunk csak megszüntünk létezni xD am direkt:)
  • fecska

Mester esett le először... Megsemmisült...
    Mijki volt a második vesztes... Megsemmisült...
    Én estem le utoljára... Leszálltam...XDXD

• messerharcos
    Bocs Mijki irni se tudok xD
  • messerharcos
    bizonyithatóan és egész biztosan Mijkivel meg Fecskával 100 % elmebetegek vagyunk, 100000 méter fölé emelkedtünk online mimjki hostján.
  • Zoli105
    Miért milyen számokat hallgatsz!?:O
  • Her Laca
    Neeeeeeeeeeeemmmmmmmmm! Isten ments attól a mittudomén milyen Atyától:)

• Szepy2884
    Laca, tudod mit hallgatok mostanában előszeretettel? Ugye nem akarod megtudni?
  • istikovacs76
    Alaplapival nem tudom, hogy elindul-e, a memóriát kiszedtem-beraktam, a kábeleket is. Most megvárom a hétfőt, akkor elviszem megcsináltatni, aztán, ha nem jó, viszateszem a régi 4200ti-t bele.
    Az otthoni az meg úgyis jó (hiszen vadi új ), ez meg megmarad zenét hallgatni, youtube-ozni.
  • Solt
    Ami jó az jó Uram! :)
  • VO101Tom
    Ja, hogy a csipogásra mást írtál :)
    Szal csipogás lehet más hardware probléma is, érdemes kiszedni mindent belőle, és egyenként visszatenni - memória fele, hangkártya, stb - ezzel talán kiszűrhető, hogy HW probléma-e, és ha igen melyik a bűnös (hangkártya is tud érdekes dolgokat csinálni, egy ősrégi Sb Live! 5.1-esem akkor vágtam ki a gépből, mikor az csinált folyamatosan kék halálokat).
  • VO101Tom
    Próbáltad, hogy kikapod belőle a videokártyát, és alaplapi VGA-ról használod egy ideig - ha csipogás megszűnik, VGA a hibás.
  • Her Laca
    Tudod mit hallgatok mostanában előszeretettel? Koncz Zsuzsát. Valahogy felfedeztem magamnak.
  • Her Laca
  • istikovacs76
    A processzor és a táp is kb fél éve volt kipucolva, a proci kapott új kenőanyagot is. Két vinyó van a gépben, egy 80-as, és egy 120-as. a 120-assal volt régebben gond, kattogott néha, de egy formatálás megoldotta a problémát (legalábbis azt hittem). a hőmérséklete a 80-asnak 38 fok, a 120-asnak viszont 42-45 fokig is felmegy. Ha kicseréltem a kondikat, azt hiszem ki is dobom a 120-as vinyót belőle.
    A net meg úgy akad, hogy kb 10 másodpercenként akad (na, ez értelmes lett) Pl mikor az asztalon húzom az egeret, akkor csippnat egyet a gép, de a kurzor is akad egyet. (nem feltétlenül egy időben- szerintem ez meg a vinyó lesz) A videokártya meg a csipogás.
    Itt szegeden majd elviszem egy használt számítógépekkel foglakozó emberhez (hozzá adtam be a régi gépemet megvételre, ott úgy láttam szervizeltek is), hátha tud mondani valamit.
  • Solt
    Ebben a kategóriában nekem EZ a kedvencem. Szerintem zseniális...
  • VO101Tom
    Mindenképp számítógép szervizben próbálkozz első körben. Ha nem csinálja meg, akkor mobil szervizessel is megbeszélheted, valszeg elvállalja, mert minden felszerelése megvan hozzá, egy kondi csere nem nagy cucc - csak kondi nem biztos hogy lesz kéznél.

Net hibát viszont nem hiszem, hogy ez okozna...
    Sípolás is érdekes... hőmérsékletek rendben vannak? Mikor volt utoljára kipucolva az összes hűtőborda, ventillátor?