91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Glo
    Lehetsz a mecénásom, megengedem
  • Solt
    Én csak a buszomat, meg az autómat! :D
  • Her Laca
    Most árulom a házat, autót! jelzem:))
  • Her Laca
    Nem kell itt vacilálni. GTX580!!!!!!!!!! meg egy 4gigás 4-6 magos ,10 giga ram oszt annyi.:D
  • Her Laca
    Akkó ne legyél:) Csukd be a szemed ha lángol előtted az ellen:)
  • Szepy2884
    Schimááááánnn
  • acidrain
    Szepy, a rézfánfütyülős sárga rézrácsát neki!

Még ki se jött, és már most bajod van vele?
  • Solt
    Én azt fogom venni, amivel ár/érték/kinézet ( mármint a játék kinézete ) alapján a legélvezhetőbb lesz... :) ( 4870-t is gtx460-ra cseréltem a rof miatt! :) )
  • DummyBoy
    Én már látom mekkora hitvitákat fogunk rendezni
  • Solt
    Ez tipikusan az a játék lesz, amihez az ember gépet vesz, ha teheti... meg kell várni az első tapasztalatokat, és majd utána igazodni... :) ( természetesen buldózer + 6990!! :D )
  • DummyBoy
    Nekem 4 magos AMD van most és GTX275 ...

Bááár gondolkoztam egy kis elqrvuláson, ismerve a szimeket, mondjuk egy Sandy Bridge és GTX460 - 560 ... majd később mellé mégegy :)

Gondolkodtam még egy hekkelhető 6950-esen is ... de az Ati, és ROF-ból okulva nem biztos hogy jobban járnék a teljesítménytöbblettel ...
  • Szepy2884
    Nem akarok ünneprontó lenni, de a gépek lángolása egy vicc...
  • messerharcos
    25.én kijön és 31.ére szülinapomra ezt kérem:))) Pont jókor jön)
  • Her Laca
    De jó szimatom van:))
  • zoltang
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1147372080&no=328]#328[/URL]
    IL-2 Sturmovic: Cliffs of Dover Collectors Edition
    EUR 69,99
  • Sanyo
    Hát én kissé az Igromir 2010-en látott gép fölé lőttem be az enyémet. A vidkártya 1 gigás 460GTX, AMD 1055T (6 mag), 4 giga ram és a szokásos. A gépet már kb. 1 hónapja használom. :)
  • majonur
    Erdekes, hogy se az angol amazon.co.uk-en, se play.com-on nincs egyelore semmi.
    Viszont egy lengyel webshopban mar elorendelheto 159 zlotyiert (11.000HUF)
    a Collectors edition.

http://sklep.gry-online.pl/kartaproduktu.aspx?id=3259&k=il-2-sturmovik-cliffs-of-dover-edycja-kolekcjonerska&utm_source=ceneo&utm_medium=banner&utm_campaign=sklep
  • MiG man #33663
    Egyébként 1xer már volt hyperlobbim. Csak arra emlékszem, hogy qrva nehezen tudtam létrehozni a felhasználói felületet... úgyhogy elfogadom majd a segítséget.
  • MiG man #33662
    Rendben, köszönöm. Jó lenne hazámfiaimmal együtt Messzerben repkedni...
    Kb. 9 körül kezdem az egész folyamatot.
  • Her Laca
    Ha mindennel megvagy akkor a Innen a hyperLobby-t töltsd le . A telepítésnél segítünk.
  • MiG man #33660
    Nagyon köszönöm, tényleg. Nemsokára nekilátok az említett sorrendben. Xfire-n próbáltam eddig repülni vele, de csak az ultimate pack volt meg. Oszt mint itt ma 11 körül kiderült ez már rég édeskevés volt néki. A single repkedés már nem volt az igazi...
  • Her Laca
    Viccet félretéve :) szerintem egy közepes konfigon szépen fog futni kb mint a ROF.
  • Her Laca
    Találgatok.
    Ára szerintem olyan 20000-25000 körül lehet
    A gépigénye az Il2 megjelenéséből kiindulva egyszerű ,otthonitól a NASA által használtig
    Biztos NV:))))
    Ezáltal SLI természetesen:))
    Ha eladsz minden értékedet (lakás ,kocsi stb ) akkor akár most is.
  • mijki
    rendben, értem. csak kérdeztem :)
  • Lebowski
    nem kételkedtem képességeidben, csupán jeleztem, hogy már egy ideje megteheted...
  • DummyBoy
    Az én kérdéseim:

Ára: Digital Download / gyűjtői :)
    Gépigény: ?
    Melyik VGA-t szereti jobban? Ati vagy nVidia?
    Crossfire-t vagy SLI-t szereti jobban? (Elviseli őket?)
    És hány év múlva lehet olyan gépet kapni a féléves fizetésemből, majd amin szépen fut?
  • mijki
    Jó, én is letudok tölteni, csak kérdeztem, hogy készüljek-e rá :)
  • Her Laca
    Biztos. Abban is biztos lehetsz,hogy majd be lehet skálázni a beállításokat ,hogy egy átlag egyszerű gépen is eldöcögjön.
    Ahhoz ,hogy teljes pompájában élvezhesd ajánlom add el atyádék lakását ,kocsiját és költsd számítógépre .
  • Lebowski
    figyu. mi is azt olvastuk el amit te. amúgy biztos fog futni xp-n is.egyelőre még nem annyira elterjedtek a vista és a 7, hogy csak arra adjanak ki bármilyen programot. maximum ott lesz a bökkenő, hogy max 3 gigát lát az xp a memóriából, hiába pakolsz bele többet. amúgy nagyon finom tört 7eseket lehet találni. nekem is az van, és olyan mintha eredeti lenne, még frissíti is magát, és nem omlik össze 3-74 havonta, ha nem pucolom.... szóval ezen ne múljon.
  • mijki
    A Cliffs fog futni XP-n?
  • messerharcos
    de zsiiiir! Csak elbirja a gépem vinni...
  • VO101Tom
    Persze az UP felrakása nem kötelező, akkor 4.09m után felteszed a 4.10m patchet és kész is.
  • VO101Tom
    Van még egy közel 4 GB-os moddolás-csomag, ami letölthető, Ultrapack néven fut. Azt a 4.09-re lehetett telepíteni, több online szerver csak azzal enged fel. Az én javaslatom, hogy tedd fel ebben a sorrendben:

1946 dvd - 4.08m patch - 4.09m patch - Ultrapack - Ultrapack frissítés (ez felteszi a 4.10 patchet is.

Azért ez a kavarás, mert az UP 4.09 alatt jött ki, és nem tudni mit csinál, ha 4.10-re telepíti valaki. Itt van mindenhez link is.
  • MiG man #33647
    Köszönöm!
  • Her Laca
    Drága Sanyó'
    Mint annó említettem 'ismeretségedet kihasználva szervezd meg az előrendelést arra a gyűjtői kiadásra. Az nekem kell' Tehát légy oly bátyám oszt tudakolj meg mindent ,oszt utalom, viszem ,hozom amit csak akarsz:)
    Amúgy henye ,hunya:))
  • Lebowski
    bizony.
  • MiG man #33644
    Szaasztok! No, megvettem az 1946-ot kőkemény 1090 HUF-ért. Akkor mehet majd rá a 3peccs és műkceni fog az online játék?
  • Zpogi
    Na végre!

Megnyugtató,hogy végre eredeti hangok lesznek benne,nagyon tetszik!
  • Solt
    Na pont ő az, akinek azt sem hiszem el ilyen téren amit kérdez! :D De a lényeg, hogy már csak két hónap... és remélem ez nem egy új szállóige lesz! :D

( mentem bankot rabolni, hogy legyen manim új gépre... )
  • mijki
    XP-n fog futni, vagy addig fel kell raknom egy új op. rendszert? XP-hez töltöttem le "elvileg DX 10-et", nem tudom hogy jó-e...