91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ez attól is függ, hogy mennyire hardcore az a szerver. a pcpilot dedikált szerveren mindig volt 15-20 ember, ha nem is folyamatosan. :) Nem voltak annyira kemények a feltételek, pl. nem kellett főtengelyt olajozni. :D Máshol még szinte az is elő volt írva, hogy milyen színű sál loboghat a nyakadban. Vannak fanatikusok, persze, de a tömeg inkább könnyed szórakozásra vágyik. Ők vannak többen. -
Hát ezaz, szerintem ez nem korrekt ár (mihez képest ugye, de szerintem ilyen fogalom a modern gazdaságtanban nincs is), és mivel katonai szimulátorról van szó, pláne nem korrekt dolog. Ilkettőből tudom, hogy nagyon fontos repülni a másik oldal gépeivel is, akkor ismered meg az erősségeit, gyengéit. Most én azért legyek hátrányba, mert nem veszem meg, aki meg rákölt többet, az olyan plusz infókhoz jut, amivel eredményesebb lesz?
Háborúban tisztább volt a helyzet, senki nem repülte a másikét, néha tesztelhették ezt-azt, de sem a típusokról, sem a fejlesztésekről -jobb esetben- az ellenfélnek nem volt sok infója. Ezt számítógépes játékokban lehetetlen kivitelezni - ha történelmi hűség a mérvadó ugye.
A Valve adott ki Orange Boxban egy játékcsomagot, abban van a Team Fortress 2. Online shopban olyan kiegészítőket lehet venni, hogy pl sapka, amitől a headshot sem lesz azonnal halálos, csizma amivel gyorsabban futsz - mindezt persze az online baromkodásokban. Egyik oldalról tök jogos, hiszen aki több pénzt áldoz rá, az kapjon jobb cuccot, hiába béna kis pöcsch, feltápoja a karakterét és ő lesz a Rambo. Másik oldalról viszont elmennek a picsába, egymásra licitáltatják a játékosokat, hogy ha nem akarsz mindig szívni, akkor költs többet, még többet :/
A Rof pedig pontosan ugyanezt csinálja. És ahogy látom ügyesek a marketingeseik is, hiszen egy normál játék áráért te megkaphatnál dupla annyi gépet is, de te még örülsz is neki, hogy korrekt áron csak azokat veszed meg, amikre szükséged van :) -
Azért ez felemás egy dolog ám. Pontosan e miatt nem terjed a játék . Én sokszor rá nézek a multi részre de alig lézeng ott valaki ,átlagban jó ha van 50-60 ember. Aztán mivel nem állnak rendelkezésemre a gépek így sokszor be se megyek. Persze vehetnék is gépeket de inkább eliszom azt a pénzt:))) Na szóval érted mit akarok mondani:) -
Szóval a régebbi gépek 2.99 a két akkori új 3.99. -
Igazad van, de a nem most kezdted a vásárlást, hanem csak apránként, és akkor is csak a giga akcióknál (tavaly novemberben minden gép 2.99 dolcsi volt), akkor már nem olyan vészes. 1-2 havonta egy új gépért 2-3000 forint, kibírható. -
Én 5 körül vettem annó a Rof ot.Gépet nem veszek,mert annyira nem érdekel,ellenben imádok a táj felett mászkálni vele. Arra meg az is elg ami benne van:)
-
Solt #33794 Én például kokárdás gépre rá sem nézek, így kapásból feleződik a szám. A gépeknél meg hatalmas akciók szoktak lenni, amikor pár ajróra jön ki egy gép...
Maga az alapjáték sem drága... nekem összesen talán ha egy tizesbe "fájt" eddig...
Mi abban a lehúzás, hogy megveszel egy alapjátékot korrekt áron, majd a további normálisan modellezett és kidolgozott gépek közül szintén korrekt áron azt veszed meg, amelyik neked szimpatikus?
Próbáld egy kicsit az ő szemükkel nézni...
No meg a mi szemszögünkből... kurva egyszerű a képlet... ha nem éri meg a fejlesztőknek, előbb-utóbb marad a nagy nulla. -
És jön ehhez egy olyan support, akitől egyik patch után kérdezte MMaister, hogy miért szaggat az addig teljesen jól futó progi, mit csinált rosszul, azt a választ kapta (szó szerint) ja, 64 bites oprendszer, vegyen négymagosat, akkor majd nem szaggat...
-
Ha az engine készen van, a modellezés már gyorsabban megy. -
Most utánanéztem ennek a rof vásárlásnak, ha a szuperhatalmasnagy csomagot veszem meg (megabundle1) 65.5 USD-ért, akkor abban még mindíg nincs benne 9 gép, amiket megvehetek 7.62 USD/db áron, plusz a két bombázó 14.99 és 11.99 USD-ért... 161.06 USD, vagyis 33420 HUF... egy két éves játékért. Mennyi ma egy játék átlag ára? 6 és 10 között, megjelenéskor 12-20 (de az már nagyon a plafon). Nekem ennyit nem ér meg :) -
igen, ezt nyilatkozta Oleg régebben
tekintve a cod fejlesztési idejét, olyan 30 év alatt el is jutnak az észak-afrikai frontig :) -
Az üzlet nagy úr:) Mert ugyi az Orosz fronton is kell lennie meg afrikában USA gyártmánynak.Majd megbékél:) -
És bevallottan ez is a cél, ugyanúgy végigmenni a 2. világháború összes fontosabb frontján, mint az ilcvóban.
Mondjuk, az amerikai cuccokkal nemtom hogy áll Oleg, még mindig tartja-e magát a "soha többet egy amerikai típust sem" puffogáshoz...? -
Ebben is van igazság. Éppen most jöttem ki egy szerverről,mindenki DR1 el nekem meg mivel nincs meg alba jutott:) Szerinted meddig maradtam a levegőben:))
Mondjuk én Olegék helyében úgy csinálnám,hogy elkészítenék egy évvel későbbi szinteret a gépparkkal és nem egyenként hanem egybe adnám,mondjuk egy elfogadható áron. aztán megint egy következőt. Kb mint ahogy eddig is csinálták az IL2 vel. -
Az il-2-t is 4-5 év után törte fel egy olyan gyerek, aki nem is repült vele, csak a "kihívás" miatt (timtim, vagy hogy a rákba hívták a kis köcsögöt). Ott sem az számított, hogy mennyien repülik, hanem hogy évekig nem tudták feltörni, egyre nagyobb presztízst jelentett bizonyos f*szverő körökben ha valakinek mégis sikerül.
RoF-ért mennyit fizettél összesen? Ha megveszed mind a huszonakárhány repülhető gépet? Amire valamilyen szinten kényszerítve is vagy, ez nem MS flightsim, katonai szimulátorban mindig a legjobb géppel kell menned, különben szívni fogsz. Én -többek közt- ez az üzletpolitika miatt nem vettem meg. A lehúzásra mentek rá nagyon keményen. -
Van az Angliai Csata egyik jelenete ahol díszebéden vannak a német pilóták. Majd megkeresem ,és kiveszek egy jó képet belőle ahol egy csoportban állnak,na arra felaplikáljuk az arcainkat,és az jóóóóóól fog kinézni:)) -
Megjelent hírként az Ipon-on is.
" A játékot az 1C: Maddox Games fejleszti, helyszíne pedig az 1940-es angliai csata lesz (Battle of Britain). Irány tehát a Brit Királyi Légierő (RAF), tessék szépen az orrára koppintani a Luftwaffénak.
"
Ezen jót mosolyogtam,az úriember nem hiszem,hogy sokszor repült velünk.
Az 1.hsz. nagyfokú tárgyi ismeretről tanuskodik.
:) -
Solt #33783 Vannak hibák, de, ha minden fejlesztő ilyen korrekt módon állna a játékához, tán a warez is kevesebb lenne! :) -
""Becsülettel fejlesztik, ""
Ez itt a lényeg.
Annó voltak kétségeim evvel kapcsolatban ,de tény és való a hozzáállásuk példaértékű. Sokat csiszoltak rajta a kezdetekhez képest.( Pedig nem is játszom vele mert béna vagyok azokkal a kávédarálókkal:)) ) -
Solt #33781 Csak az offline részt igen, de amint multizni akarnál esélytelen... aki nincs regisztrálva a szerverre, az nem multizik... ezt nem lehet megbuherálni... Olyan mint az iRacing, csak ott meg egyáltalán nincs offline.
Mindenképpen ez lenne a járható út, ha minél több pénzt akarnak látni a fejlesztők a munkájukból. A játékosoknak meg tudomásul kell venni, hogy nekik is kompromisszumot kell kötniük... ha akarunk még szimulátorokat. -
Solt #33780 Bezony... a RoF egy nagyon jó szisztéma alapján működik szerintem. Becsülettel fejlesztik, és az árak sem egetverőek. Ár/érték arányban pedig nagyon a helyén van... -
de a ROF eléggé rétegjáték, nincs semmi hírértéke ha feltörik
legalábbis nem sok...
a COD (cliffs of dover:) azért más...
gyakorlatilag amióta megjelent a rof én a demót sem tudtam felrakni mert vagy a torrent nem működik, vagy a menü nem jön be a játékban, stb
néhányszor próbáltam de meguntam....
szerintem simán fel tudnák törni azt is ha akarnák... -
A rof ban az a zseniális,hogy ha fejleszteni akarod a gépparkodat meg kell venned őket darabra. Nincs duma,produktumért fizess. Ez járható út , a fejlesztők sem úgy érzik,hogy dolgoznak a semmire.
-
Romeo One #33777 Egy csúszás ugyanolyan látványos nyomokkal jár. Legfeljebb nem a gép mögött, hanem előtte/mellette kell látszódnia. De nemcsak a szárny mögött van fa, hanem a svanc mögött is, egészen a kép szélén is van egy fa/szikla. Sőt a jobb szárnyvég előtt is, némi lomb és az árnyék mutatja. És a szárnydarabok se nagyon kerülhettek oda egy bepördülés végén. És soha többet nem nézek helyszínelőket.....
Én is azzal a verzióval értek egyet, hogy beszorult a kabintető, és amíg a segítséget várta, körbenőtte a növényzet. :))) -
Remélem a RoF-hoz hasonlóan a CoD sem lesz feltörve. Az előbbin csak online regisztráció van és a demót 2 hétig lehet nyúzni. Akinek ennyi nem elég a döntéshez? :) A "szimulátorok jövője" cikkben a társaság nagy része a megtérülés miatt aggódik. Nos, rajtam nem fog múlni, nincs másolt játékom. Vásárlás előtt mindig tájékozódni szoktam (demó, tecsöved videók, leírások), de a Storm of War 2006-os(?) bejelentésekor már tudtam, hogy meg fogom venni. Erre vettem új gépet novemberben, szóval még 50-80 dollár már igazán nem lehet gond. -
Amikor telepíted, akkor kell a net, utána már nem. -
Lehet választani már offline modot. -
Hogy ,hogy? El akarom indítani akkor email meg jelszó kell nem? Azt ellenőrzik. Vagy rosszul tudom? -
Nem kell a játékhoz már net. -
A Rof ot nem törték fel. Mondjuk ha nincs neted nem is játszol!
Amúgy igazad van ,biztos feltörik,de mi úgyis megvesszük a crack az arra lesz jó,hogy ne kelljen a DVD-t használnunk.
-
A ROF-ból nincs még tört verzió szerintem. Pedig lassan 2 éves lesz. :) -
csak idő kérdése és feltörik
régen pl. a starforce-ra is azt mondták hogy törhetetlen, és sok vevő szívott vele az eredeti játékkal is
nem lennék meglepve ha már a kiadás napján lenne működő kalózverzió
persze nem szeretném, de még nem csináltak olyan játékot amit ne törtek volna fel
az én meglátásom: hagyni kellene a sok teljesen felesleges és drága védelmet, ami a fizető vásárlók életét is sokszor megkeseríti, és a felszabaduló öszeget a játékok fejlesztésére kellene fordítani
tudom, ez utópia -
Glo #33768 Erre gondoltam én is, ugyanazt a filmet láttuk. Elég, ha néha bejön nekik, szerintem ugyanazt a galambot nem érheti túl gyakran támadás :) Oleg világában minden galamb túlélné,ha hasra húznák a botot.. :) -
Láttam egyszer egy ismeretterjesztő filmet ,a galambokról volt szó benne.
Na ők sem egyszerűek. Jön a sólyom ,galamb belassít élesen befordul ,sólyom túlrepül. Nem mindig de bejön nekik. -
Glo #33766 Gondold el, csóró solymok simán éhenhalnának, ha a galambok átvennék a vörösök "Konstans forduló" taktikáját
-
Ismerős technika:)) -
-
-
Kferro #33762 Nem biztos, hogy úgy lesz. Lehet, hogy alapesetben nézelődhetsz az egérrel, s ha lenyomod mellé a balegérgombot, akkor lesz aktiválva a kapcsoló funkció. Olegék nagyon jól tudják, hogy a potenciális vásárlók nagy részének nincs TrackIR-je. -
messerharcos #33761 úú most kezdek rájönni lehet nem is lehet noirmálisan éklvezetesen majd track ir nélkül repülni a cliffsben. Hiosz ha az egérrel kezeled az összes műszert, akkor az egér arra lesz hogy az aktuálisan látott térben mozogjon, és hat scitchel kéáne szenvedni előre fel le hátra...Na azt nem. De bakker, 20 ezres progi, 30 ezres tracvk ir, plusz esetleg egy új proci.... az nem fog beleférni