91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én meg írtam a CD Galaxisnak, hogy várható-e Kollektorsz Edisön, ha igen akkor mikor és vifírkosztet :) -
Arról van valami hír, hogy cliffs of dovernek a multi része milyen rendszert fog követni (youplay stb)
A másik noob kérdésem az lenne, hogy messerrel hogy repüljek, elsősorba vízszintes, függőleges harcra gondolok elsősorba mire ügyeljek manőverek szempontjából legjobb kitérések stb. pl egy lagg 3-as ellen -
Ja rájöttem. Elővétel hamarosan:)
Biztos ami ziher megrendelem én a CD galaxisban,aztán megveszem a díszdobozt és fel se bontom. Mint egy igazi gyűjtő:)) Mit fog az érni nyugdíjas koromba?:)) -
Solt #33880 Regisztrálni kell, oszt gondolom utána lehet ügyködni... :) -
Itten van valami csak írtozatos angelus tudásomat latba vetve sem értelmeztem,Tán valami jelzést kéne adni,hogy kell nekem ?
-
Solt #33878 Na igen... még én sem döntöttem el, hogy kell-e az nekem. Még, ha messer leírás lenne benne...
Szerintem lesz ez is majd a cdgalaxisban... -
Ahogy nézem meg olvastam ,az Ubi shop ból lehet megrendelni a díszdobozost.
Eltöprengtem,hogy kell e nekem egy selyem darab meg füzetek ,no meg még egy hatalmas papírdoboz (asszony tűréshatárait súrolom) több mint dupla pénzért, de aztán úgy döntöttem ,hogy biza jó az ha van. Csak azt nem tudom,hogy onnan milyen módon kell rendelni. Még nem csináltam :) -
Solt #33876 Én is!
-
Lacusch69 #33875 Sanyo, neked jó kapcsolatod van Olegék és a Team Daidalos felé is.
Nem tudnád esetleg kiskubizni, hogy a 4.10 és a CoD repmodelljének van-e valami közük egymáshoz? -
No előrendeltem.
A díszdobozosról nincs szó de majd utána érdeklődöm. -
Vagyis 310_Max
Érdekességképp, közvetlen előtte két alkalommal is lelőttem őt, mindkét alkalommal kapáslövés volt, kilépett a gameból majd vissza. Gondolom felcsatolta a varázsszárnyakat.... -
Na gyerekek, most jövök Savassal a Bob pályáról, szuper meccs vót, kár, hogy Laca mester nem maradt sokáig velünk. Estek a spitek rendesen, de volt egy érdekes jelenet:
Savassal közeledünk a csatorna közepe felé, távolról két gép közeledik, a hétsó spit és egy messzert soroz meg éppen. Arrafordulunk, én emelek s Savas kollega egyenesen rá. Érdekes párharc alakult ki eleinte mi ketten majd még két messzer csatlakozott, javarészt függőleges harc lett belőle, mármint a spit leemelkedett minket és fentről csapkodott, úgy húzta hogy a kondenz a szárnya végén végig konstans volt, de egyszer se dugózott be és mindig fölénk kerölt pedig jópár alkalommal energiafölénybe kerültünk,. de ilyenkor felhúzta és máris ő volt felül. A végén picit elkapott és mivel benzinhiányban voltunk ezért ott kellett hagyjuk, kiváncsiságból kiugrottam h lássam ki volt az: 301_Max -
MiG man #33871 Megvan... eddig csak sejtettem, most már tudom! Nem isten állatkertje nagy, csak én is átmásztam azon a bizonyos alacsony kerítésen...
-
Solt #33870 Hogy ne csak mindig off legyek! :)) -
messerharcos #33869 kicsit olvass lejjeb és meglátod.:) ez a storm of war és márc 25.-én jön:) -
Ezt a videót találtam ma, most ez a storm of war lenne csak más néven fut, vagy az ubi is nekiált egy új il2-t csinálni? -
Lacusch69 #33867 Rejtvény:
Adott egy PC.
Van benne egy Genius 5.1 (C-Media) hangkártya, a gameport miatt.
Van még 3db Microsoft Sidewinder joy (2x FFB, 1x noFFB).
Mind a három joy tengelyei véletlenszerűen ugrálnak, a hat switch is.
A konfiguráció korábban hibátlanul ment.
Két másik, szintén C-Media hangkártyával is ugyanazt a hibát produkálta mind a három joy.
Mi volt a hibás?
Off(?)
Amúgy sörben inkább a cseh söröket részesítem előnyben.
Mondjuk a sörükön és Miss Zemanován (és társain) kívül semmi érdemlegest nem tudnak felmutatni.
-
MiG man #33866 Ezt írja (sajna nemvok gépguru): CRC error The file D:\Games\IL-2 1946\fb_hfx3do04.sfs doesn't match the file in the setup's .cab file The medium from wich you are running the setup may be corrupted?; contact your software vendor. -
Én meg most ettem német pulykaszalámit-akciósan szabadulnak meg tőle,remélem nem kapok dioxinmérgezést.
-
MiG man #33864 Az UP 2.01 nem kar felmenni... elkezdi az installt oszt megszakítja.
Az ultrapack201_client exe file-t kell futtatnom? -
-
MiG man #33862 Nézem... -
Lásd a #33838 ik hozzászólásban. Tom tól. -
MiG man #33860 Sziasztok!
Végre felraktam az 1946-ot. Hogyan telepítsek a továbbiakban, hogy menjen az online játék? -
Búza sör, Pálinka,Még búza sör pálinkával:) -
Egészségedre! :) Mi volt a nedű, amit ittál? :) -
Gyerekek ! Én most ittam el egy gép árát
-
Lehet ajándékba is gépeket venni másnak.. :)) -
Solt #33855 Már régebben is írtam, hogy vannak akciók... ráadásul elég sűrűn! :)
Átjön az irónia, de én úgy látom szimulátorok terén ennél rosszabb dolgunk soha ne legyen... szerintem összességében kiváló az ár/érték aránya... már persze annak, aki szereti ezeket a kávédarálókat! :) -
Az tök jó, mert ugye egész délután arról beszélem most mennyi 
De akkor jobbat mondok, ha karácsonyra kapsz kettőt, még pénzt is kereshetsz vele ;) A leggazdaságosabb játék evör :) -
Mik voltak azok? -
Henye ,hunya:) Kiteszem a lábam egy kis munkára oszt nem győzök olvasni:) -
Ma este jövök én is.
Szepy mester??
-
Solt #33850 2-3 havonta vannak akciók... általában az új tapasz érkezésekor. Ilyenkor van az, hogy 2.99 usd egy gép... :)
-
Mi ez az "okos" vásárlás? Én a rof oldalát néztem. -
Solt #33848 Na ez meg a másik... -
Jaja, arról nem is beszélve, hogy több ezerért megvásárolt kiegészítők többségének a fejlesztését, javítását néhány hónap múlva igen erősen hanyagolják...
-
Solt #33846 Szerintem mi is elbeszélünk egymás mellett... :)
Ami szerintem a lényeg, hogy ár/érték arányban összehasonlítható a kettő. Az FSX, ha úgy veszed sokaknak a modokkal teljes. Ezek a modok horror áron kaphatók. Az totál lényegtelen, hogy ezt a picipuha készíti, vagy külsősök. A lényeg, hogy fizetned kell érte. ( már, ha nem warezolsz ) Mellesleg, ha jól emlékszem a picipuhának is van fizetős kiegészítője az FSX-hez. No meg ugye mennyi is az alapjáték? Még mindig 10000.- Forint körül van, 1-2 éve pedig 20000.- Forint körül volt...
Nyilván több munka van egy airbus-ban mint egy dr1-ben, viszont az áruk sem ugyanaz. 3usd-ért kapni egy gépet a 14 ből egy 5990.- Forintba kerülő játékhoz. Komolyan nem értem miről megy a vita... :) Főleg, hogy ezért a pénzért folyamatos fejlesztést kapsz... grafika, fizika, kampány, stb... -
Solt #33845 Szerintem is! :)
A RoF-ban összesen van 20 gép. Ebből 6 gép az alapcsomag része, ha jól emlékszem. A többi okos vásárlással 3usd/db áron beszerezhető. Ha valakinek mindegyik gép kell a gyűjtői szenvedélye miatt, akkor 42usd + 5990.-forintról beszélünk mint összköltség. ( nem számoltam a bombázót, mert annak még nincs párja ) Ez durván 14000.- Forint. Mindez 2 év alatt, folyamatos fejlesztésekkel, nem egyszerre kifizetve... kívánom, hogy ennél jobban egyikünk se legyen "lehúzva" a büdös életben soha... ;)
Ez nem, hogy nem az általad említett háromszoros, négyszeres pénz, de még csak dupla sem... :) Egy ma megjelenő játék 10000.- Forint közül mozog... ezeknek a jó része kimerül annyiban, hogy az ember egyszer-kétszer végigjátssza, aztán várja a következő részt... a RoF ennél azért egy picivel időtállóbb... kívánom, hogy ennél jobban egyikünk se legyen "lehúzva" a büdös életben soha... ;) -
milyen régi oldal...? ááá... deja vu-m van, ezt már elfelejtettem egyszer 
Sorry!