91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    ???
  • DummyBoy
    Preordered :)
  • mijki
    nem tom, de ha már kértem értesítést, akkor kötelező megvenni a gémet? vagy ha addig találok olcsóbban, akkor mehetek inkább oda megvenni?
  • messerharcos
    szerintetek aznap az 576-ba meg saturnba is kiviszik a gémet?
  • messerharcos
    bőven
  • mijki
    Mester, akk suli után vesszük meg? Na min1, addig még van idő...
  • Sanyo
    Itt sajnos nem szerepel, de majd meglátjuk.
  • Sanyo
    A CD Galaxis általában a megjelenés napjára időzíti a kiszállítást. Szóval ha márc. 25 a dátum, akkor előző nap megkapja a futár, pénteken pedig a kedves vásárló. :)
  • Her Laca
    Drága fiam:) Atyai jó tanács:) Nem ismered é a körzeti orvosodat?
    Többet nem mondhatok,de pl a fiam is gyakorta élt eme kétes lehetőséggel,mikor magánjellegű és halaszthatatlan elfoglaltsága nem engedte meg az iskola látogatását.
    Szívesen bambizok veletek szombaton is ,de pl ha pénteken reggel kézbe vehetem ,és utána ki is próbálhatom ,akkor nincs az az isten ,hogy még egy napot várjak:)
  • messerharcos
    Én lehet kiveszek egy betegállományt aznapra, aztán 31.-én az északi összekötő hid alatt iszom seggrészegre magam a szülinapomon.Talán, még nem eldöntött. De lehet elmegyek suli után azt ugy intézem el a vásárlást. Nomeg, nemhiszem hogy 13 kerületiek lennétek.
  • mijki
    De mondom:

Ha Laca, Solt, ha szombaton mennétek(Márc.26), akkor a diákok is, mint Mester és én is eltudnánk menni a bolt elé, és bambizhatunk egyet a bolt nyitása előtt :D
  • messerharcos

A deffiant csak ai által repülhető lesz?
  • messerharcos
    Mijki, én nekem nem kell doboz, de látom neked igen:) kedvező ajánlatom van:) Régi cipősdobozt befesterk neked vizfestékkel ugy mint ahogy a képen látható, a pumák oldaláról leszedek egy kézikönyvet kinyomtatom és még térképet is rajzolok neked, nyomtatni drága. Lesz egy majdnem eredeti gyűjtői kiadású bobod, és éncsak egy 5 ezrest kérek érte
    Fecska: Egy kicsit tényleg messze vagyunk még a céltól:)

• Sanyo
    Cliffs of Dover - Bf 110, Boulton Paul Defiant, He 111, Hurricane. A megjelenés dátum ismeretében már nem is annyira fájdalmas a képeket nézegetni. :)
  • mijki
    Márc 25. mért péntek???? ha szombat lenne mennék veletek :D
  • Solt
  • Her Laca
    Meg van beszélve:)
  • Solt
    8:30, és előtte még iszunk egy bambit... :D
  • Her Laca
    Nos ha megrendeled majd,akkor kérheted úgy ,hogy kiszállítsák (asszem ott van valami felár,de el kell olvasni a feltételeket) vagy bemész érte személyesen. Én aznapra szabadságolom magam és reggel 9 óra 00 perckor ott fogok állni a bejárat előtt.
  • mijki
    Én is kértem értesítést, amint megjön CD Galaxis-ba, már repül is a megrendelés gombra a kezem :D
  • Relax99
    Köszönöm
  • mijki
    Oké, oké. Köszönöm.
  • mijki
    Hogy tudom előrendelni, hogy a megjelenés napján már hozzák ki? Mert csak egy értesítést kérek gombot látok ott.
  • Her Laca
    Miki :) Van fölösleges 12 ezer forintod? Gondolom nincs. Költsd inkább memóriára,vagy videó kártyára vagy nőkre :)
    A legtöbbünk dolgozó ember ezért mi el tudunk töprengeni ilyesmiken ,de neked értelmetlen:)
    A CD galaxisnál ez csak egy szándéknyilatkozat ,hogy érdekel,és ha megkapod az értesítést ,hogy megjelent akkor adod le a rendelést ,értelem szerűen ezért az összegért fogod megkapni.
  • Lacusch69
    Én már reggel nyolckor megrendeltem a simát.
    Ha kézikönyves ambícióid vannak átküldök PDF-ben Messzert is (magyar!) meg Spitet is. (A Pumáknál is megtalálod őket)
    Aztán kinyomtatod...
  • mijki
    De csak ma ilyen olcsó, már csak ma van 10% kedvezmény...
  • mijki
    Szerintetek akkor várjak a díszdoboz-os kiadásra, vagy megrendeljem most a gémet?
  • Her Laca
    Nem számít:) Ha "lenne ilyen németes" kiadás ,akkor azt is megvesszük.
    Jól bekattanok és valódi gyűjtő leszek:)
    Különben ha sikeres lesz ez a gyűjtői kiadás ,akkor elképzelhetőnek tartom,hogy a következő részekhez is csinálnak majd.
    Gondolj bele a sima ára kb egy 10 es és még 10 -et ráfizetsz két iskolai füzetre,meg egy Műselyem sálra,no meg egy jó nagy dobozra.
    Na ez aztán haszon rendesen ,buták lennének ha nem élnek a lehetőséggel ,persze csak akkor ha lesz is keletje.
  • fecska
    Nekünk is így kéne... :)
  • PhantomAss
    lehetséges, de az nem most lesz, hanem majd két hét múlva :)
    ebből sztem nem lesz messeres kiadás, mert egyrészt azt már bejelentették volna, másrészt az angliai csata a spitek "védjegye", erről az eseményről ez a gép jut az emberek eszébe
    de egyébként ezt Oleg is mondta hogy sorozatot trveznek, csak ugye a fejlesztési időt elnézve majd ha 70 éves leszek talán eljutnak a keleti frontig..
  • majonur
    ugyanaz, csak idokozben megvaltozott a neve (gondolom beindult az Ubisoftos marketing)
  • davidson12345
    A Storm of War : Battle of Britain és a Il-2 Sturmovik - Cliffs of Dover

egy és ugyanaz a játék? egy teljesen új,vagy csak kiegészítő küldetéslemez?
  • Solt
    A próféta szóljon belőled...
  • majonur
    Szerintem a Cliffs of Dover egy sorozat elso resze a RAF-ra kihegyezve, ezert van Spitfire manual benne tobbek kozt, meg Royal Air Force jelzes a (CE)dobozon, szerintem lesz Luftwaffe kiadas is Bf-109 kezikonyvel a jovoben, csak ott mar pl. a B-17 es koteleket kell majd ritkitani Nemetorszagban (es Magyarorszag fellett is). Ugyhogy a Luftwaffe fanok raernek akkor megvenni a diszdobozos kiadast szerintem, de ez csak egy meglatas.
  • Lebowski
    olvasgasd ezt az oldalt. sok hasznos info van rajta :)
  • szekelyland
    A messzer típusa válogassa, E, F és G2 típusokkal lehet fordulózni is, ha az ellenség nem i-16 v i-153 al jön.
    A G2 nagyon jól emelkedik, ezért ezzel lehet függőleges harcot is vívni.
    A G2-nél újabb messzerekkel csak függőleges harcban vagy lendületből rálövős és továbbmenős taktikát kell alkalmazni, mert az összes orosz gép lefordulja őket viszont pár kivételtől eltekintve nagyon jól emelkednek
  • davidson12345
    hát nagyon szépen köszönöm a válaszotokat a telepítéssel kapcsolatban!

már csak a z tazeretném tudni,hogy ugye megjelent az
    -il 2 sturmovik : 1946(előbb ijátékok gyűjteménye gyakorlatilag)

majd ezután jött a
    -il 2 sturmovik : birds of prey ami xboxos

-ennek az xboxos birds of preynek a pc változata a wings of prey

és most jön a Storm of War : Battle of Britain,aminek igazi neve:Il-2 Sturmovik - Cliffs of Dover

igaz-ez?köszi a választ!
  • DummyBoy
    Én meg írtam a CD Galaxisnak, hogy várható-e Kollektorsz Edisön, ha igen akkor mikor és vifírkosztet :)
  • Relax99
    Arról van valami hír, hogy cliffs of dovernek a multi része milyen rendszert fog követni (youplay stb)

A másik noob kérdésem az lenne, hogy messerrel hogy repüljek, elsősorba vízszintes, függőleges harcra gondolok elsősorba mire ügyeljek manőverek szempontjából legjobb kitérések stb. pl egy lagg 3-as ellen
  • Her Laca
    Ja rájöttem. Elővétel hamarosan:)
    Biztos ami ziher megrendelem én a CD galaxisban,aztán megveszem a díszdobozt és fel se bontom. Mint egy igazi gyűjtő:)) Mit fog az érni nyugdíjas koromba?:))