91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    Nekem is az eredeti van meg a polcon. Na jó, én is hamarabb kezdtem jáccni biztonsági másolattal....
  • majonur
    nincs olyan ember, foleg magyar fizetesbol elo, aki meg nem toltott le soha semmit,
    viszont vannak olyan jatekok amit mar az illem kedveert is illik kifizetni:
    1. Mivel ugy erzed ez nem olyan jatek amiert csak kidobtad a penzt az ablakon.
    2. Normalis aron adjak, ki tudod pengetni erte a penzt, raadasul nem kell bezarni a fejlesztoknek a boltot, mivel megterul a munkajuk, ezert varhato a kovetkezo felvonas (pl.Il-2 cliffs of dover)
    Akkor jó :)
  • messerharcos
    Én is bepötyögtem torrenten hogy il-2 oszt letöltöttem és felraktam:D
    tört il-2vel játszom. No erre varjatok gombot
    amugy megverttem az eredeti játékot is, meg is van, csak összekarcolodott a lemeze és használhatatlan, nem én, a gép csinálta, a régi.
  • Solt
    Nem a kedvenc mondatom, de emiatt nem neheztelek rád... :) Írtad, hogy megvetted... remélem a BoB-l is sokan így lesznek... ;)
    Emiatt a tört multis megnyilvánulás miatt. (a válasz erre gombot telefonon nemtudom használni)
  • Solt
    Miért tenném?
    C Solt olyan mintha neheztelnél rám egy kicsit.
  • Solt
    Akkor száradjon le a pöcsöd! :D

Azért ez más kategória, mint amikor valaki letölti az 1946-t, és azzal multizik... ;)
  • PhantomAss
    no én is előrendeltem a cd galaxysnál, meglátjuk mi leszen belőle :)

amúgy Solt kollégának reagálva, most lehet hogy megköveztek, de az il2 1946 nekem nincs meg eredetiben
    megvettem a forgotten battles-t (10e), a pacific fighters (szintén kb ennyi volt), aztán úgy gondoltam hogy csak nem adok ki összesen 30e ft-ot ha mégegyszer megveszem az 1946-ot
    tudom hogy most meg lehet venni olcsón, de lehet hogy ezt már hagyom...
  • DummyBoy
    No igen, én is erre várok ... :)
  • Solt
    Hmmm... jól hangzik!! :) Úgy látszik kicsit ránk mosolyog a szerencse... az amd meg most jelentett be árcsökkenést. ( 2gb-s 6950 cirka 200 font ) Kezdődjék hát az árverseny...
  • Her Laca
    Solt mester!
    Nézegettem egy gyors tesztet erről a GTX560 ról. Ha ez jó áron lesz ,biza akkor elgondolkodtató. Valami 60 ropiról beszélgettek ahogy hallottam.
    Itten is van.
    Ez csak egy gondolatmenet volt mielött meglincseltek :) Elnézést kérek attól akinek felment a vérnyomása.
  • Her Laca
    Ez érdekes lesz,mármint,hogy esetleg több szim is lesz ebből a korszakból.
    Bár kétlem,hogy a COD gép modellezését most bármi utolérhetné.
  • Her Laca
    A szimulátorok kedvelői ,megveszik a játékokat többnyire.
    Abból indulok ki,hogy már eleve a hardverra is komoly összeget költenek,valószínű nem a játék ára fogja meghatni őket. Ez minden szimre igaz szerintem. És ne feledjük,hogy ezek ugye nem arról szólnak ,hogy 1-2 szer végigjátszod és megy a polcra ,hanem évekről az Il2 esetében már évtizedről beszélhetünk.

• majonur
    na,ez badarsag. azokat az embereket akik tobb mint 10 eve nyomjak il-2 kulonbozo verzioit, valszeg nem az hajtja, hogy vegre egy jatek amivel tudnak tort verzioval mukodni, azok mar reg kiperegtek. Egyebkent se tartozott soha a megfizthetetlen jatekok koze. Eleg gyorsan lementek az arak, a megjelenestol szamitva az osszes elerheto verzional.
    Pedig ez így van :(
    Speciel Én az IL2 1946-t Megvettem.(1900ft nempénz érte)
  • Solt
    Reméljük igen.

#34101: Aki azért játszik az IL2-vel mert lehet tört verzióval multizni, annak száradjon le a férfiassága... Remélem a CoD nagyon szigorú védelemmel érkezik!
    Bár még az érdekelne,hogy milyen védelemmel lessz ellátva a CoD.Mert ugye az IL2 1946 nemsokmindennel és ezért lehet vele multizni,ezért nem tünt el a sűjjesztöben.Ha online kell aktiválni akkor nemhinném,hogy 600-an lennének ingame.
  • DummyBoy
    Azzal semmi gond nincs, akkor legalább tudható lesz, hogy 2 év alatt beérik :)

WoP vs CoD grafika ... Hááát nemtom ... Nekem annyira nem tűnik hasonlónak ... Cockpit téren a Cod verhetetlen, de külső és tájképek alapján nem tudnék dönteni, a CoD irgalmatlan részletes, de olyan igazán sokkoló képet még nem láttam ...

Hopp ... most nézem, a WoP-os arcok is ráfekdütek valamire ... ott is készül valami 2-ik vh.s repülősztaff ...

Mondjuk kétlem, hogy a CoD nyomába érhetne, de ha csinálnak egy repszimet, ami a WoP grafikájával és gépigényével rendelkezik, viszont eliminálják a WoP idegesítő részeit (gagyi multi, no mission editor, no ded. server) akkor érdemes lehet odafigyelni rá ...
  • Rue East
    átment mindenki a classic-ra, ahol 4.10-es verzióval tolják
  • Lacusch69
    Én is attól félek, hogy a RoF első verziójához lesz hasonló.
  • majonur
    a hetente megjeleno in-game kepek kicsit aggasztanak engem is, meg masokat is.
  • majonur
    Hat, ha a garfika arra emlekeztet, az nem baj (de,gyanitom szebb lesz annal). Viszont a szimulator erzes inkabb a Il-2 4.10 es patch-ra hajaz, vagy jobb a remenyek szerint.
  • Szepy2884
    Kb. a számból vetted ki a szót.
    Ez a COD csak Engem emlékeztet a Wings Of Prey-re?
  • Willenbrock
    Spit vs 109 mod szerver töküres.Vagy túl korán van vagy már mindenki a CoD-t várja.
  • Willenbrock
    Anno valamit variáltunk pedig úgy emlékszem.Vagy a conf.ini fájlban kellett átírni valamit vagy új Dgen exe volt letölthető,már nem emlékszem de mintha lett volna megoldás.Vagy patch javította.
  • Glo
    Ennyire hiányzott a stressz az életedből? :D
  • mijki
    *Lacával
  • mijki
    Laával 1v1-eztünk, 10-0-ra kikaptam, nagyon ügyes Laca. Van hova még fejlődnöm...
  • Rue East
    amúgy van rá megoldás, ki kell törölni a legutolsó küldetést, vagy valami hasonló, és akkor újra lehet próbálkozni, de semmi biztosíték nincs arra, hogy működni fog
    googleval biztos megkereshető hogyan van pontosan, hiszen én is úgy találtam meg
  • Lebowski
    belenéztem. egyből ahova tekertem, ott a retró stílusú repülőkről mesél :)
  • Her Laca
    Persze ,hogy nyomás volt. Ha Olegen múlna ez talán jövőre lenne kiadva. Gondolom adtak pénzt szakajtószámra ,aztán akarnak látni belőle valamit.
    Annó mikor Twilek a Stormregion -nál programozott Totó val ráérő időnkben elmentünk a rush for berlin tesztelésére. Nekem leesett az állam ,. Ott biza nem aprópénz folyt nap mint nap. Ebből gondolom ,hogy muszáj kiadni .
  • PhantomAss
    a sow témához hozzászólva:
    nem akarok vészmadár lenni, de én egy kicsit azért tartok ettől a játéktól
    lehet, hogy a kiadó nyomására adják ki ilyen hirtelen
    igazából semmi kép vagy video dömping, semmi demo vagy hogy vmi újságíró játszott vele...csupa élettelen kép (semmi élsimítás, túl rikító színek, stb)
    szal remélem nem lesz igazam, de azért még nem iszok előre a medve nővére :)
  • Her Laca
    Ja és még ez
  • Solyom2
    Kösz!
  • Her Laca
    Miki! Ha istent ismersz ezt neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • mijki
    Il-2 elemzés 1.rész
    Il-2 elemzés 2.rész
    Il-2 elemzés 3.rész
    Il-2 elemzés 4.rész