91392

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Azt a miniegeret hogy kell il2 alá bekonfigolni? Nekem nem sikerült, a markolat túloldalán levő görgővel egyetemben
  • messerharcos
    ami aggaszt a javbitásban, de legyen igy, ha igy volt: 22. Wrong amount of ammo in Bf-109F-4 2xMG151 pods.
    Az az új modsze4rem lényege (és azéért lövök is valamit) mert tudom hogy sok lőszer vana gunpodos messzerben. Merem huzni a ravaszt, merek különböző lehetetlen szögekből osszú saorozatot lőni és eltünni, merek messziről apritani, egész jól szokott sikerülni. figyelek az energiámra és próbálok a váratlan pillanatokban odacsapni. emillel ugyanezt nem merem, mert az mg ff ben elég kevés a lőszer. de hát a valóságban a gunpodos messzerrel se lehetett tépés közben lőni mert beragadt. Ergó ha szeretem a nagy tűzerőt, meg kell tanulnom jól fókázni.
  • Vogel
    Én il-2-vel tanultam meg bal kézzel egerezni és közel ugyanolyan hatásfokkal kezelem, mint jobbal :)
  • Her Laca
    Bocsesz :) Telefonról írtam az előbbit.
  • Her Laca
    Van egy m.sik megoldás is. Vegyél egy x52 őt 'azon van olyan 'hogy miniegér a gázgaron. Egy mini joy. Evvel 2 legyet otsz egy csapásra 'van egy remek hotasod és a nézelődésed is megoldod. Alig használtat már 15 körül lehet kapni.
    Ezt gyakorolni fogom.
  • VO101Tom
    Én is sokáig egérrel nézelötem. A HAT Switch-et képtelen voltam megszokni, vagy lassú, vagy sok a holt tér. A gépet viszont mindig az ügyesebb kezeddel vezesd, mégha eleinte rossz is, meg fogod szokni. De légi harcban az a fontosabb.
  • Solt
    Urak! Nem akarjuk inkább BoB-nak hívni az üdvöskénket? Ez a CoD bennem arcade érzetet kelt, mert állandóan arra rohangálós fps-re asszociálok! :D
  • mijki
    OKÉ, OKÉ PLS NE BÁNTS! :D
  • Her Laca
    Basszus Miki!!!!! Tanuld már meg azt a retek VÁLASZ ERRE felirat használatát a fórumban. Elmagyarázom. Ha valakinek a kommentjére reagálni,reflektálni szeretnél akkor ráböksz a válasz erre feliratra és utána írod le amit szeretnél. Így az érintett tudni fogja,hogy neki válaszoltál.
    ÉRTEEEEEEDDDDDDDD?:)
  • mijki
    1. 4.10-es szeró volt, és Coop-ok, vagyis gém közbe nem tudsz feljönni. Ha dogolunk, akkor bármikor fel tudsz jönni.
    2. Gyere fel a 77.esek TS-ére, ha engedik, vagy írj rám lobbyn, amikor nem gémelek.
  • mijki
    Pont 2. hónap és KIJÖN A COD!!!!
  • bettly
    Jol van mar , tudom vissza olvastam
  • bettly
    Mijki a szerveredre nem tudtam be menni most este , mi a gond ? apropo Szevasztok , melyik szervert latogassatok a leg tobbett ?
  • Rue East
    Spit vs 109 Classic Server
    69.90.34.220:21010
  • Szepy2884
    War Clouds
  • DummyBoy
    Akinek látatlanban túl "sok" a TrackIR az meg próbálja ki a FreeTrack-et ... olcsón kivitelezhető, házilag össze lehet barkácsolni és azok is le tudják tesztelni a dolgot akinek a TIR már a túl drága kategória ...

Nekem is az volt, akkor dobtam össze a FreeTrack cuccost ... összesen 8k volt Wiimote-al, ledekkel, mindennel együtt ... Akinek van Wii tulaj ismerőse (Vagy elfekvő, nem használt webcam-ja.), az még egyszerűbben meg tudja oldani :)

Freetrack leírás a pcpilot.hu-n
  • Sanyo
    A 4.101 patch javításainak listája, még dolgoznak rajta.
  • Her Laca
    Spit VS 109s
  • Willenbrock
    Mi annak a szervernek a pontos címe ahova mindenki átment?
  • mijki
    Nagyon elkaptam a náthát. Nagyon kész vagyok. :(
  • messerharcos
    saitek cyborg evo, bal és jobbkezeseknek is. Jó pontos joy, elég rajta a gomb, és 1500 ért vettem mediamarktban
    Igen, próbáld ki X be van a kezed gyakorlatilag.Nekem úgy áll kézre.Inkább a fiam nyaggat lassan :)
  • majonur
    Jobbkezes ballal fogja a joyt?
    ez remes lehet.
    Javaslom menjetek tuolrazni, vagy ha meg kissracok vagytok, fenyegessetek meg anyat, hogy ti mosogattok fel evig de a Trackir megvaltas lesz, ennel jobb befektetesetek meg ugyse lehet.
  • Solyom2
    Majd utánanézek,de hol lehet az új DGEN exe-t letölteni?
  • Romeo One
    Én is megpróbáltam a balkezes egerezést, de nem jött be. Már csak azért sem, mert akkor nem tudtam nyomkodni a joy házán lévő 6 gombot. Maradt a hat switch, bár az meg darabos, és nem az igazi.
    Akkor nemcsak én csinálom úgy,hogy bal joj jobb egér. Bal kézzel egyszerűen nem tudok egerezni.Ja és jobbkezes vagyok.
  • wednes
    És milyen joy-od van? Kényelmes bal kézre (fogás, gombok)? Ez a felállás eléggé érdekelne. Bal kezes vagyok (úgyhogy bal kézbe joy ideális) viszont az egeret jobb kézzel használom. Ahogy használod akkor nekem maga lenne az ideál.

Csak eddig úgy voltam vele(igaz nem néztem még utána), hogy a jobb joy-okat jobb kezes fogásra tervezik eleve.
  • messerharcos
    de sztem track ir, aztán egér aztán hat switch a sorrend
  • messerharcos
    ahogy irta, a track ir a lergjobb de nekem pl valszeg egyenlőre csak álom. Én egeret hazsnálok, a hat switchet utálom azonkivűl azt másra használom, ráraktam flapset trimmet a joyra. Jobbkezes vagyok, de balkézzel joyolok, megtanultam és jobb kézzel "egerezek":) ezt elég jól megszoktam már, és azonkivűl máéshogy nem is tudnám mert jobb oldalán az asztalnak a joy nagyon útban lenne
  • majonur
    TrackIr a legjobb. azutan a joy HAT kapcsolo, de ha jobbkezes vagy es pl. jobb kezzel kezeled a joy-t es raszoktatod a kezed a balkezes eger hasznalatra(van olyan akinek sikerul) akkor az se rossz, talan.
    Végül is a borítójára nincs félméteres betűkkel írva,hogy net kell az aktiváláshoz
    Lenne egy kérdésem,mégpedig,hogy a nézetet jojal vagy egérrel használjátok? Melyik a jobb?
  • majonur
    na pl. azt ki, meg meg sok minden mast is.
    es most valami egesz mas:
    allitolag a CE dobozban lesz egy textilre (esetleg selyem) nyomott menekulesi terkep, ilyen volt a szovetsegi pilotaknak, de meg a bombazo teljes szemelyzetenek is, olvashato Tobak Tibor elso konyveben mikor tizet is beszerzett a kiugrott Liberatorok legenysegetol.
    Volt ilyen a Luftwaffe legenysegnek is, tudtok errol valamit?
    Valamiert mindig is izgattak a terkepek, az ilyenek meg foleg.
  • Romeo One
    A navigálást kihagytad. Ismeretlen táj fölött, térkép alapján, fél szemeddel az ellenséget lesve. És még MELLÉ az előbb felsorolt dolgokat.
  • majonur
    Nagyon jo, szegeny pilotanak volt eleg baja, kozben meg az eletoszton is dolgozott (taktikai visszavonulas vagy tamadas?), raadasul ott volt meg a radiator allitgatas is, ami valahogy kimaradt a hozzaszolasbol.
  • messerharcos
    najó, ha itt vki kijönne, odarakom arcocskájába az eredeti lemezt meg boritót aztán ugatoljon:D
  • Lacusch69
    Kurfürst írta a HT fórumban, érdemes elolvasni: LINK
  • Glo

Én azért nem vallok be semmit.
  • majonur
    ha BSA itt jegyzetel, akkor warez forumokon meg 3 titkarnonek tart tollbamondo versenyt.