91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • acidrain
    Srácok, tegnap este lecseréltem a 17-es CRT-met, egy Samsung P2270HD-ra.
    Mit mondjak, ég és föld a különbség.
    Nem is gondoltam volna, hogy ennyit jelent egy monitor.

1920X1080 ban futtatom az IL2-t, a kép kifogástalan, kontrasztos.
    Nem kell ráfeküdnöm az asztalra, hogy meglássam a kontaktot, földháttérben is könnyebben észreveszem.
    Persze még szoknom kell az új jövevényt, de az eddigi benyomások alapján nem bántam meg a cserét.

• PhantomAss
    én kerestem, köszi, nekem is megvan ez a videó
    csak én nem tudom kiszedni a mágnest :D
    de még próbálkozok...
  • mijki
    Egy kis off:

megszereztem az Arma 2-t, újonnan 2000 forintért, a febuári pc guru-hoz adják: CSAK 2000 FT!
  • Solt
    Ha Bukarest rajta lesz a térképen, tuti játszom vele... :D
  • Zoli105
    Jó kis játéknak néz ki ,de nagyon a Blitzkrieg 2 emlékeztet ! Bár lehet hogy tévedek !:D
  • Zpogi
    Valaki kereste az X52 mágnes kiszedéses videót,itt van:

• Zpogi
    Magyar fejlesztésű II.Vh-s stratégiai játék,magyar főszereppel.
    LINK

• Zpogi
    Itt van néhány kép róla:

• Zpogi
    Nekem nagy teljesítményű infra-ledek(100°<) vannak webkamerával,de nincs kiszedve belőle az infra-szűrő,szinte tökéletesen működik. A ledes biztos,hogy nem működik nappali fénynél,mert ennél a megoldásnál is ami nekem van be kell hozzá sötétítenem,de nyári napokon erős napsütésnél ez sem segít,ha lejjebb megy a nap akkor már jó vagy,ha este feloltják a mögöttem levő szobában a lámpát az is bezavar. Ez az összes negatívum amit felróhatok neki,amúgy nagyon szeretek vele repülni,sőt nélküle már nem is akarok!

A ledeket egy budakalászi cégtől rendeltem telefonon és másnap hozta a postás borítékban utánvéttel,ha megtalálom belinkelem ide.

Meg is van:LINK
    Nekem ez van:GV-IRPB8-4G
  • DummyBoy
    Hmmm ... off, de legyen :)

Az infra ledhez kell (Nem muszáj, de jobb.) kiszerelni az infraszűrőt a webcam-ekből:) Nemtom a sima led működik-e nappal, elvileg igen. Van aki piros ledeket használt emiatt. Sajnos ezt inkább Freetrack topikban kellene megkérdezni ...

Wiimote-hoz kell kékfog is, igen.
    A Wiimote legnagyobb előnye, hogy gyorsabb (100 FPS), valamint az egy infra kamera, szóval nem nagyon kell vele csinálni semmit.
    Ellenben drágább és kell hozzá BT.

Én anno azért válaszottam a Wiimote-ot, mert egy Wiimote annyiba került használtan mint a VX1000-es kamera, amit ajánlanak a FT-hez ... BT key-em volt itthon, szóval így a sebesség döntött ...

Viszont emiatt sajna nincs tapasztalatom a sima ledes és kamerás megoldással ...
  • messerharcos
    De a ledekhez tökéletes sötétség kell, vagy nappali fénynél is müködnek?
  • Romeo One
    Ha jól vettem ki a szavaitokból, a WII-s megoldás költségeit megdobja még egy kékfog is, nemde? Megéri? Ki használja sima webcammal? Működik használható sebességgel?
    Másik kérdésem, hogy infraled jobb? Boltban az is csak 100 forintos tétel. És akkor nem kell szerelni az infraszűrőt.
    Az infrás webcamok jobbak ebből a szempontból, vagy indifferens a dolog?
    A zsinór meg annyit, a füleshez is megy, össze lehet fonni a kettőt, és akkor csak egy vastagabbat kell kezelni...
  • DummyBoy
    A Wii-s mindenféleképp jobb (Ugyanis az 100FPS-t tud ...) ... csak talán drágább ha újonnan veszel WiiMote-ot ...
  • messerharcos
    Urak! Ha a ledes megoldással készitem a freetracket, és tegyük föl én néha már délután is repülök amikor még világos van, és tegyük fel nem tudom elsötétieni a helységet, plusz a tv és világit, akkor nem fog müködni a fénytől a freetrack?
    Épitsek inkább wii-vel? Mert az infraszűröt webcamból nemhiszem hogy én kitudom szedni...
  • mustangdc35
    én holnap csinálom meg a sajátom szerintem veszek egy 3 ledes bicikli lámpát és annak már eleve lesz akor elemtartója és eletronikája csak kiforrasztom a ledjeit és meghosszabbítom a vezetékeit így egy jó webcam kell még és kész is
  • szekelyland
    Én annyira megszoktam, hogy amikor a youtubeon il2-es filmeket nézek, mindig tekergetem a nyakam, és mérgelődök h nem reagál...
  • Her Laca
    Ja ja:) Nagyon jó. Nincs holttér hátul,oldalt ,sehol:) Tetszik:))
    És csak 26 pénz volt.
  • Sanyo
    Na, AZ már tényleg zúz. :)
  • VO101Tom
    6DOF-ot próbáltad? :)
  • Her Laca
    Bakker ,hogy tudtam én enélkül létezni Ürak?:)Már két gépet lőttem a BOB on:D Bár szokni kell az biztos.
  • szekelyland
    semmit
  • Her Laca
    Na urak megtákoltam a ledes kütyüt műkszik:)
    Most mit kell csinálnom,hogy Il2 alatt működjön?
  • Sanyo
    Nálunk: "leszálltál már". Én: "még 5 perc". Fél óra múlva... No már nem kellek? :D
  • Lebowski
    :D
  • Solt
    Na ez az! :D

• DummyBoy
    Nincs pedig sok ... mikrofon, füles, trackclip, + a joy és a throttle között + a joyból jön ki egy pár ...

Asszem párom mondta egyszer, hogy majd ha kicsatlakozom a mátrixból, akkor lépjek oda hozzá ... és utána 5 perc volt mire kibogoztam magam :)
  • Solt
    Én egy ilyenre ( fekete ) raktam rá. Kicsit hajlítottam a felső száron, így nem takarja ki... de ez kiküszöbölhető azzal is, hogy arra a tengelyre nagyobb érzékenységet állítasz...

Én behülyülnék még egy madzagtól... így is agyfaszt kapok tőlük! :D
  • DummyBoy
    A sapira szerelhetős fényvisszaverő kütyü addig jó, amíg a TIR folyamatosan "látja" a fényvisszaverő részeket ...

Ha túlságosan felfelé mozdítod a fejed, akkor a bézpólsapi "napellenzője" kitakarhatja a 3-ik fényvisszaverőt és ez limitálja a mozgást.

Valamint ez a kütyü a nagyobb fényerő miatt jobb lehet világos helyeken ... Valamint olyanoknak is jó, akik nem szeretik a bézbólsapkát és eleve fejhallgatóval játszanak.

Ha viszont hangszórókkal játszol, vagy hangrendszerrel, vagy nem szeretnéd, hogy még egy madzag lógjon rólad, akkor nincs semmi gond a simával sem ...

Sőt, ha eddig nem tűnt fel, mik a bézbólsapis cucc határai akkor gyakorlatilag semmi előnye nem lehet számodra :)

Ez olyan egyéni ízlés cucc :) Nekem spec. jobban bejön ez, mint a sapkás ...

@Laca mester, én a legújabb bétát ajánlom: 5.1 beta 03
  • Her Laca
    Melyik szoftvert illik hozzá tenni. Valamit hallottam,hogy a legújabb szofver is jó hozzá.
  • Szepy2884
    Azt hiszem tudom már mi bajom ezekkel a képekkel. Élettelenek. Nem érzem az teret. Az a táj olyan mintha a mesében lenne és nem a valóságban. Egy mesekönyvben tök hangulatos is lenne, de én nem a mesében, hanem a valóságban akarom magam érezni (még ha virtuálisan is). Az anyagon nem érzem hogy anyag. Magyarán a fém akár papír is lehetne annyira jellegtelenek a felületek.
  • Sanyo
    Oleg egy videót ígért a jövő hétre, addig is Bristol Blenheim, Hurri és egy Fiat G.50.
  • V Domino #34329
    Szerintem ők lesznek azok.
  • mtz 82 zts
    Ebben a videoban lévő negy számnak a címét megtudjátok nekem mondani:http://www.youtube.com/watch?v=PPwfPhitUqo
  • Solt
    De minek ez a ledes kütyü? Amit adnak hozzá tökéletesen működik! :)
  • Amery
    Még valami, sztm a ledeket ne sorba, hanem párhuzamosan kösd be külön-külön ellenállással, mert ha ne adj isten valamelyik beszarik, vagy eleve szar, nem fogod tudni melyik az. Hogy ebben az esetben mekkora ellenállás(ok) kell hozzá azt nem tudom :) De biztos van itt olyan "zseni" aki tud ebben segíteni.
  • szekelyland
    Ja, ha lehet, a ledek hegyét csiszold le vízsyintesre, majdnem afélvezető kristályig mert másképp elég szűk pásztában világít és ha félrehajolsz elveszt a kamera szem elől. Ja és vegyél több led-et ne csak hármat....
  • DummyBoy
    Ez kérlek egy 250 mA-es biztosíték elvileg ... Az enyémben nincs :)

Hogy mire figyelj? Ha nem tudod kipróbálni, akkor arra, hogy nincs-e eltörve az a kis rész ami a lábazatot és a "kamerarészt" összeköti ... igen törékeny :)
  • Her Laca

Az a PTC Fuse 250 MA az mi a csoda?
  • Her Laca
    Na nyélbe üttetett az üzlet 5 remegyek érte. Mire figyeljek a termék megvizsgálásakor?
  • PhantomAss
    no ezeket kipróbálom, köszi a hsz-eket :D
    baaaa