91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
majonur #34600 Oke, ez nekem uj, de tetszik, hihetelen a nemet mernoki talalekonysag, egyszeru de nagyon hatekony, persze az elobbi hozzaszolasomban a szarny belepo elere gondoltam es nem az "eljere", neha magamat is meglepem a ha magyar helyesiras teljes semmibevetelevel. -
Erről jut eszembe, majd ha kitavaszodik, csinálhatnánk egy fórumtalálkozót.
Mivel a többség budapesti, én benne vagyok, hogy ott tartsuk, felautózok Szegedről, majd alszom valami panzióban. (az ivást nem hagyom ki).
Tudom, hogy még korai felhozni a témát, de húsvét környékén visszatérhetnénk rá. -
Az il-2-ben az orrsegédszárny mozgatásának nincs külön hangja, azt a 109-esen egyébként sem automatika mozgatta, hanem nagy állásszögön repülve a szárny elején keletkező felhajtóerő szívóhatása kihúzta, gyorsítva a torlónyomás pedig visszatolta. Fényképeken látni, hogy parkoló gépeken állhat nyitva és csukva is, azért mert nem volt benne sem rugó, sem más mozgató szerkezet (általában azért kézzel visszatolták leszállás után). -
Solt #34597 Alaplap meg ram nélkül tuti nem! :D -
Ezen és ezen csak elfutna :D -
Solt #34595 Igen! :D -
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover system requirements
OPERATING SYSTEM: Windows® 7 / Vista SP2 / Windows XP SP3
PROCESSOR: Pentium® Dual-Core 2.0GHz or Athlon™ X2 3800+ (Intel Core i5 2.66GHz or AMD Phenom II X4 2.6GHz recommended)
RAM: 2GB (4GB recommended)
VIDEO CARD: DirectX® 9.0c compliant, 512Mb Video Card (1GB DirectX® 10 recommended) - See supported List*
DIRECT X®: DirectX® 9.0c or DirectX® 10 (included on disc)
DVD-ROM DRIVE: 8X
SOUND CARD: DirectX 9.0c compatible
HARD DISK: 10GB
PERIPHERALS: Mouse, keyboard (joystick with throttle and rudder control recommended)
MULTIPLAY: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster
Ez csak nekem volt eddig új? -
majonur #34593 egyebkent sajnos a 4.10 es patch ota allandoan recseg ropog a gep terheles alatt, sajna ugyanugy kis terhelesnel es akkor is ugyanzazt a hangot adja mikor leszakad a szarny (ugy hogy a hangokra nehez alapozni). -
Solt #34592 Kivannak az izületeid... :D -
mtz 82 zts #34591 Nem tudom húzom vissza és hallatszik a pilótafülkébe,hogy ropog valami. -
majonur #34590 Nem azert, mert olyankor az automatika kitolja a szarny belepoeljet?
-
Hajlik a főtartó? :) -
mtz 82 zts #34588 Az mért van hogy amikor húzom a Bf-nek felfelé vagy tolom lefelé akkor így kattog vagy nemtudom? -
majonur #34587 jojo, persze, hogy nincs lelohetlen gep , de voltak olyan konstrukciok amik tobb talatot birtak elviselni, a teljes iranyithatlansag/motorleallas nelkul, allitolag a Dornier-17 kimagaslott az akkori mezonybol, gyakorlatilag szetlyuggatva is hazament. Amikor a Hispano gepagyu megjelent a Spitfireken, addigra a DO-17 esek nagy reszet levaltottak a Heinkelek, a DO-17 eseknek nem sok idejuk volt megismerkedni a angol 20 millissel. -
Lelőhetetlen gép nincs, a háború legelső RAF légi győzelem is egy Do 17 lelövésével született. Én is több felvételt láttam nagyon komoly sérülésekkel hazajutó gépekről (nem csak német, hanem szövetséges gépekről is), de ez nem volt akkoriban sem túl gyakori (ezért is lett szenzáció egy-egy ilyen eset). Nem mondom, hogy a Do 17 nem volt jó gép a háború kezdeti szakaszában, veszteségi aránya a legjobb volt a német bombázók között, de nagyon hamar eljárt felette az idő. Sem gyorsan, sem magasan nem tudott repülni, a szállítható bombateher is kevesebb volt mint a He 111, Ju 88 típusoknál. Amikor elterjedtek a 20 mm-es fegyverek a vadászgépekben, akkor meg reszeltek a sérülésállóságnak is... -
majonur #34585 hoppa, a do-17 "ceruza"? azt olvastam rola, hogy gyakorlatilag lehohetlen volt akkoriban, tobb angol pilota allitotta, hogy a teljes keszletet belelottek de az csak repult tovabb, nemet pilotak allitasa szerint a legenyseg nagy reszet lemeszaroltak a Hurricanek, leszallas utan az egyik gepen majdnem kozel ezer talatot szamoltak ossze , de leszallt, az 5 tagu szemelyzetbol csak pilota elte tul a (a tobbieket darabokta teptek a lovedekek). -
A legjobb ha már a 6 órájába kerülsz....
Mármint repülésben, persze...... -
A 2010-es igomir-i kiállításon ellesett (repülhető) géplista, de ez még bővülhet is akár... -
majonur #34582 jaja, szerintem se kene ebbe az iranyba vinni a forumot, inkabb akkor beszeljunk a il-2 uj fejezeterol.
Tud valaki valami hiheto infot a repulheto tipusokrol?
A Bf-109E, Spitfire MK I, Ju-87, Hurricane, korai valtozatok, ezek talan biztosak.Esetleg meg valami? -
Glo #34581 Ebben most el lehetne mélyedni, de szerintem hagyjuk meg a baráti sörözésekre a patront :) -
majonur #34580 haha, ugyes :), en ha alura kerulok,elobb-utobb megprobalok fordulozni, de a jatekban is a voros gepeket kedvelem. -
Glo #34579 *van -
Glo #34578 Olyan, mint az ágyban. Akkor is irányíthatod a kimenetelt ha alul vagy, de akkor vak kezedben az irányítás ha felülre kerülsz :D -
Jó is az,csak vigyázni kell,hogy te legyél kisebbségben.:)) -
sajrus #34576 Tegnap sikerült egy Bf109G2 essel leszedni 2 P-39N1-et.
Ez volt az első threesome...:) -
Úgy látom, Laca kollega megoldotta az idénre a célzóvíz kérdést..... -
Kojak23 #34574 Ha nem gond és van időd akkor én is szeretnék egy freetrack-es változatot. A házi miből készüljön? 
-
Ok, köszi!
Ez egy külső program, amit párhuzamosan kell az Il2-vel futtatni, de mivel nem módosítja az il fájljait szerintem működnie kéne azokon a szerókon is. -
Az ugyanaz mint a Mods = on vagy off ROF-ban :) -
Sajnos ezt nem tudom. Mert azt se tudom az mit jelent...
Én ROF-al multizom, de nemrég Mijki hostján játszottam egyet, ott nem volt gond.
-
Köszönöm, ki fogom próbálni. -
Nem akad össze a checkruntime-os serverekkel? -
Gyere fel TS-re. -
Tom. Hogy lehet beállítani a TR-t,hogy kis mozdulatra is nagyot forduljon a fej? -
A TrackIR egy megvásárolható célhardver, a freetrack pedig egy webkamerákhoz írt ingyenes szoftver. -
Lysandus #34565 Mi a különbség a kettő között? Mi az egyik és mi a másik? -
hadtjuk #34564 Herr Laca
Az idődet nem szeretném rabolni, de ha van még egy Freetrack-es verziohoz alapanyagod és kedved az elkészítéséhez, akkor szeretnék benevezni egyre. Az ellenszolgáltatásért még kamrakutatást tartok a mai napon. -
Ja az még a kérdés,hogy TR hez vagy Freetarck hez kell e. Nem mindegy ugyanis az infra led erőssége. Ha nagyon erős a TR nél összeakadnak a jelek. Kamerához viszont szerintem az a jobb. találtam Infra reflektor ledet is:) Na annál már barnulni lehet:) -
Jöhet:)
Akkor eddig van kettő KV és neked.Jövő hét közepére elkészítem ,sajna eddig volt lustálkodás most meg a nyakamba szakadt a meló. De addigra megcsinálom. -
Lysandus #34561 Nem tudom, hogy mekkora az a vödör... Egy liter jóféle házi? :-)