91393
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #34642 Korda = Klapka :) -
Nem vagyok egy marketing szakember,de nekem van egy hátsó gondolatom:nem lehet,hogy ezek a recés képek meg gyemekded videók egy tudatos stratégia részei?Hogy menjen a fanyalgás,siránkozás,minél jobban pörögjön a téma,aztán majd röviddel megjelenés előtt kezdjenek ránk ömölni a szebbnél szebb képek,videók?Hiszen a NEGATÍV reklám is reklám,így még nagyobbat ütne a dolog.
Korda zálogházas reklámja is mindenkinek megvan.Senki nem értette,hogy lehet ilyen igénytelen kartonpapíros sz@rt csinálni,aztán Korda bevallotta később,hogy szándékosan ilyenre tervezte,hogy mindenki erről beszéljen.És tényleg bejött neki,mindenki vágja,hogy mi van a Vámház krt. 9.-ben.:))
Viszont az is lehet,hogy én kombinálom túl,aztán a valóságban tényleg egy félkész mirelit termék még,és csak kiadói nyomásra dobják piacra.De én azért még nem írom le a játékot,ha bughalmaz,ha nem,én alig várom.,kb 10 évig úgyse jön ki más. -
Szepy2884 #34640 érthető -
Romeo One #34639 Az még hagyján, hogy szarul néz ki, de azért azt végignézném, hogy valaki így tartja meg a testhelyzetét kiugrás közben, és után...
Hiába na, repszim, nem ejeszim a progi...
:))))))))))))) -
messerharcos #34638 am csak poén volt azzal játszol amivel jólesik én maradok a zilnél;) -
messerharcos #34637 Ne lopj! Ne ölj! Felebarátod házastársát ne kívánd! És ne játsz árkád gémekkel
-
Fürtös #34636 Azért reménykedek,hogy nem lesz gond a játékkal:D
-
Olegékről sok mindent el lehet mondani,de azt nem,hogy nagyon vacakul programoznának. Ha nem lenne játszható akkor szerintem nem bólintott volna rá a kiadásra,legalábbis eddig ez volt a tapasztalat. -
*P-40-en -
Off:
Heroes and Generals
Heroes and Generals nevű FPS, "P-40 warhawk"
Nem hiszem hogy ekkora géppuskák voltak valaha P-0-en, bár lehet, én vagyok hülye. -
Fürtös #34632 Úgy lesz ez mint az arma meg az ofp volt:D
Kiadják és semmire nem lesz jó, csak jól fog kinézni,aztán majd a community csiszolgatja...
Végülis az ofp-nél bejött ez a módszer,és lassan az arma t is játszhatóvá hegesztik a gyerekek:D -
tiszta akadás az egész, nincs dinamikus időjárás -
Biztos lesznek hibái,de nem hiszem ,hogy bug halmaz lenne. Mindenkinek nem tetszhet ,pontosabban lesznek olyanok akik fanyalognak,őnekik nem kell megvenni oszt ennyi.Nem kell ezt túlragozni.
Én biztos letörlöm az Il2 ha megjelenik,pedig már isten tudja hány éve a gépemen van. -
Azért nem tűnt ez olyan optimalizálatlannak ... Mindezt egy olyan configon mint az enyém ... :)
Én nem félek tőle ... kiadnak egy rakás bughalmaz optimailizáltlan sz@rt ...
Előfordulhat ... viszont ha 1-2 éven belül kipofozzák, akkor is jobban járunk, mintha semmit sem adnának ki :) -
Mert az Ilcvo ban haj de élethű ám. -
Ezt miből lehet leszűrni? Mármint az optimalizálatlanságot?
Komolyan kérdezem ám. -
hát én egyre jobban félek ettől a játéktól
egy hónap a kiadásig és eléggé optimalizálatlan
csak nehogy az f1 2010 sorsára jusson -
Az a kiugrás szerintem is elég gáz... -
Repülés közben ült át a Hurriból a Stukába. Hmm... nájsz :) -
Ne viccelj már:) Szívesen csinálok nektek,a pálesz az csak jól hangzott.
Amúgy nem vagyok én alkoholista:)Bár jó úton haladok asszem. De ha úgy gondolod,egy kis üveg HP bőven megteszi. -
Sajnos csak abból tudok dolgozni, amit közzétesznek. Az egész napos meló után pedig már nem olyan jó a beszélőkém. Néha jobban sikerül, néha pedig nem. -
Szepy2884 #34621 örülök, hogy nem vetted magadra. Persze neked köszönet, hogy fáradhatatlanul informálsz minket. -
messerharcos #34620 ez az ejtőernyős ugrás, ez nagyon beteg:D mirt nem hassal ugrik hogy fékezze is magát? vhogy annyira az ug4rása nem jött be, remélem tud más pózokban is ugrani, nem csak ebbe az "én vagyok jézus" fillingben -
:) -
Szepy2884 #34618 hát ez csodálatos... komolyan mondom én még nem láttam ennél jobb, beharangozott promó videót. -
Szepy2884 #34617 a felszabadításunkról nincs film, hogy ***********+! -
Alacsonytámadás és egy Hurricane és Stuka bemutató videó. -
Sidewinder #34615 Magyar felirat is van hozzá. -
Sidewinder #34614 A Breszti Erőd. Orosz-Fehérorosz film(2010). Kiváló film,csak ajánlani tudom mindenkinek.
Előzetes zenével
A sima előzetes -
Solt #34613 :D:D:D -
Romeo One #34612 nem jó, az meghajt, haver...! -
Glo #34611 Hát te nem ismered a "Rum a tejbe" nótát? :D -
hadtjuk #34610 Herr Laca
HP-ból (házi pálesz) csak 1/2 liter van idehaza, úgyhogy a vödör maradék részét beválthatnám egy 1/2 literes kiszerelésben lévő 83-as 5p Tokaira? -
messerharcos #34609 én is benne vagyok, ja és, Vodkát a népnek!:D
-
Solt #34608 Csak semmi kóla... azzal csalhatsz... nem figyelünk, oszt teszel bele rumot... A tej a te italod még! :D ;) -
Jeah, csapat taliii :D
Hétvégén legyen, és hozom a kólát :D -
Glo #34606 Én is benne vagyok. Pálesszel, jóféle hazai borral beszállok én is :)
Aztán majd alszunk panzióban, kocsmában a földön.. vagy valahol.. -
Jó 5let, benne vagyok! -
Szepy2884 #34604 Ez így van! Egy fórum tali már nagyon kéne! Ata, te mit mondasz ilyen benzin árak mellett? A vonat nem lenne alternatíva? -
Igyunk! Pálesszal beszállok:)))))