91393
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sanyo, nem szeretnék kötekedni, de nekem innen valami hiányzik: "Az Il-2-ben van néhány kevésbé népszerű, szerény képességű típus, mint például az I-16, a B-239, stb. Mit tartogat a CoD azoknak, akik a lassú, ronda és gyenge teljesítményű repülőgépeket?" -
Közép-Afrikát átírtam, mert "Med"-ként emlegetik, az pedig a Földközi-tenger (Észak-Afrika). Remélem más is így látja. :) -
Solt #34760 A spit sérülésének leírása nagyon jól hangzik... de ez a "lelőnek oszt átülök másik ai gépbe azonnal"... ez rémisztő! :D Remélem legnehezebb beállításon ilyen nem lesz... -
A pár elírást és hülyén fogalmazást folyamatosan javítom. :) -

-
Cliffs of Dover - pcgamer.com interjú. -
Én mindentől félek aminek a nevében benne van az hogy Elite ...
Sajnos a nagy öreg akkora név, hogy sokszor bukta az összehasonlítás :( -
Na már csak egy oldalka... :) -
szerintem is :D -
Ez OdaB@szós lesz... -
Off:
nem tudom titeket, mennyire érdekel az univerzum, ma találtam rá erre a játékra, valamikor 2011 vagy 2012-ben fog kijönni.
"Az Infinity egy fejlesztés alatt álló sci-fi MMO játék. A régi Elite alapján egy olyan galaxist hoznak létre, amely több milliárd bolygót tartalmaz. Twitch alapú irányítás, töltögetés nélküli játék, leszállás a bolygókra, harc, kereskedelem, politika egyben! Mindez szintek és unalmas szerepjátékos szabályok nélkül, lenyűgöző grafikával, valós fizikával, az aktív hozzájárulók és a játékosok bevonásával."
link
On: -
Nyerek a lottón ilyennel tolom majd a Cod ot:) -
OF.
Urak.
Február vége felé eladom a gtx460 ast. 2hónapos,3év garancia -2 hónap az Aqua-ban .ASUS a márkája,1 giga memóriás. Kerek 42 ezresért megválok tőle 61 volt decemberben a nejemtől kaptam:).Csak azért írom ide,mert hátha érdekel valakit. -
én kb két éve win7 alatt játszom a 4.09-cel, modokkal semmi probléma -
Az standard RAF festés. A Délkelet-Ázsiában szolgáló gépeken is fent van, átvéve a felségjel színeit (kép). Egyszerű nemzeti jelzés, mint pl a magyar trikolor, vagy a német svasztika. Az Union Flag messziről hasonlíthat a német keresztre, ezért nem azt festették föl. -
majonur #34747 hahaha, akar az is lehetett, es beesett a fak koze bekavadaszat kozben :) -
Rendben, kösz a wikit....
De attól még lehetett francia pilóta..... :P -
majonur #34745 Ott a vannak a wikin bal oldalt a RAF jelzesek, ott megtalalod a piros-feher-kek trikolort Fin flash neven, ami a fuggeleges vezersik jelzeset jelenti. -
A függőleges vezérsíkot is nézd meg
Vmeik angliába menekült hős francia pilóta lehetett.... -
Feró Flex #34743 Köszönöm a segítséget.
Marad a 4.10 verza csupaszon!A Win7 nem szeretí "modokat",ezt irják más fórumokon is de még 4.09-el sem mennek a "modok" nálam.SasModAkt 2.3-2.5-nél exét kell cserélni és rögtön fagyok betöltés után.Stab 6.3-al gond nélkül indul tehát "modolás" itt véget ér részemről.
Azt is irják valamit beleszartak a 4.10-be ettől szinte egy mod sem indul 4.10 óta,elégé tépik a szájukat ezért hogy minden újra kell irní szinte és már nem fognak vele szarakodní hisz itt a CoD. -
majonur #34742 Francia felsegjelzes? Hol? Ezek RAF jelzesek. -
A francia felségjelzés alapján én inkább arra gondolok hogy nem tudta elég gyorsan elrejteni a fák alá a gépet.... -
Rájöttem a megoldásra 
A földi személyzet betolta a fák alá a gépeket álcázás céljából. Ám ekkor a németek alacsony támadást hajtottak végre a repterük ellen. Ez a hős ángélus pilóta pedig bepattant a gépébe,de nem tudott már felszállni mert egy mesza lekapta a szárnyát ami a robbanástól hátrébb repült.
-
-
Még egy érdekes kényszerleszállás..... -
Néhány új kép a CoD-ról.
LINK
-
Én kisgyerekkkoromban álmodta ilyent hogy áramlik be a víz...
de sajnos utána reggel mindig ágyneműt kellett cserélni,,,
-
én sem vágom mi ez a %, de gondolom mivel ez egy program, ez egy egyszerű fícsör hogy tud adni egy %-ot a végén
sztem erre nem kell nagy hangsúlyt fektetni
ja, egyébként azt álmodtam hogy ezzel a gémmel játszok, és a me110-em találatot kapott és vízre szállt
hát a grafika eszméletlen szép volt, ahogy a víz tört be a fülkébe
szóval bejött :D

-
ha a komplex motorvezérlés (complex engine management) aktív, akkor az "I" gomb lenyomására a légcsavar elindul, de gyorsan le is áll
Ja és vége az I betűnek:)))) Végre. Ez az Il2 számomra leglehangolóbb része. -
Na hála az égnek:) Úgy tűnik végre egy reális kis légi hirig készült.
Ha jól értelmezem az oldalkormány használata fontos lesz . -
Én ezeket a százalékos sérülés adatokat nem vágom. Ha nekem jönnek autóval meg lehet mondani hány százalékosra sérültem? :)
Ez hogy nem hallani a spitet nem újdonság, kiváncsi volnék mire alapoz. -
Köszönjük.
-
Az interjú már csak holnapra lesz meg, a fele már megvan. Könnyen és gyorsan haladok vele, de nem szeretném két részletben kitenni. Elfáradtam, de holnap estére a terveim szerint meglesz. :) -
messerharcos #34729 Köszönjük!:) Alig várom már:D -
Solt #34728 Tiszta izgatott lettem! :)) Ez jól hangzik... -
Itt is van, Cliffs of Dover - az első tapasztalatok. -
Glo #34726 Szárnygépágyú aszinkron miatt lehetetlen 3-4 lövéses sorozatoknál hosszabbat lőni..
Az alattad levő gépek szinte láthatatlanok..
A spit-et nem hallod ha mögüled jön..
ÉRdekes lesz ez. -
Ahh, ezt is lefordítom. :) -
majonur #34724 Ez nagyon jol hangzik, kulonosen az tetszik, hogy vegre lehet majd erzekelni a fegyverek reakcioerejet a kabinban, vagyis a celzas joval eletszerubb lesz, plusz a fegyverek dorejet is dicseri ("egy nagy BAANG minden egyes gepagyu loves"). -
Ezen az oldalon egy teszter leírja az első benyomásait a Cliff's of Dover-ről. Ha jól értelmezem.
LINK