91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy bakker, Neked semmi sem tetszik.
Mondhatnám úgy is, hogy keresed a kákán a csomót, vagy úgy hogy a sz@r is keserű.
Belekötsz az élő fába is, belinkeltem két videt, mert érdekesnek találtam, jelzem, hogy ezek a Microsoft Flight szimulátor egyik addonjából vannak, aminek kb annyi köze van az IL2-höz, hogy Focke Wulf van benne.
Maradj, csak az "I" betűnél már ami az indítást illeti, abban legalább nem találsz hibát.
~S!~ -
Én is örülnék neki. Ez a bonyolultság nem az miatt érdekes, hogy a hajtómű indítás mennyi ideig tart, hanem ez azt feltételezi, hogy a repülőgép üzemben tartása is legalább ennyivel bonyolultabb. Kicsit tovább lépni az overheat on/off-ról szerintem sokat dob a játékon. Arra emlékeztet a szitu, amikor a warokon kivették a térkép ikonokat, és ment a flame minden fórumon, hogy mekkora faszság, és hogy a játékot elrontják vele, mert ki az aki majd a földet bámulja és navigál, amikor az ellenséget kellene keresnie :) Vicces idők voltak azok, ma már elképzelhetetlen egy komolyabb szerveren, hogy gps-ed legyen :) -
messerharcos #35681 igen, kétségtelen. Csak tegnap is balszerencsés voltam és vonzottam a nagyszámú enemyt, és ma egymás után négyszer hogy bedaráltak, amugy tudtommal nem is mind kezdő, kettőnek még százada is volt, az enyhén kikészitett. Neked volt már napokig tartó balszerencse sorozatod, amitől kib@sztad volna a monitort legszivesebben a hetedikről? -
Tanulnak a kollegák. Mi a baj evvel? Egy fél éve még te is tönkretettél egy egész felszálló pályát ha jól rémlik:)) -
Ah Szepy:) Elbeszélünk egymás mellett:)
De mindegy is,én üdvözlöm,ha valóban szimulátoros beállítások is lesznek,lehet egyedül vagyok a véleményemmel,de én csak azokon a beállításokon fogok repülni. Persze az ökörködős ,levegőböl indulós az más. Én speciel használom a BOB on a tankolás javítás opciót. Csak akkor nem ha megyek cigizni ,meg inni:) -
messerharcos #35678 ma annyira tele lett a tököm! Spit vs 109 afrika map, beülök a héjába, lelövök egy wildcatet, erre megtámad egy machi és épphogy túlélem. Ok, leteszem. Kövi kör, beülök tökéletesen egy wildcat mögé, darálom erre belémrongyol 600-al egy messa és én kapom a friandlyt. Kidob ok. Erre elindulok újra mert visszamentem, megitn spitnek néz egy messa és szarrá lő. Kövi kör, dogolok egy spittel vagy 3 perce, erre belémjön egy messa...........
-
Szepy2884 #35677 Amúgy félre értés ne essék, nem vagyok ellenzője a gépindítási herce hurcának, sőt még üdvözlöm is majd ha lesz ilyen. Szerintem én is elfogok majd vele molyolni 1x 2x... egy évben
-
Szepy2884 #35676 ja, a 95% időpocséklást a slotban ücsörgést órákig-ra értem nem arra, hogy repülök fél órát és gépet se látok. Az legalább életszagú is. Még ha 5 percel a felszállás után lőnek is le. A gép féltléshez nincs köze az indítási procedúrának.
A modolt serverek némelyikén van gépjavítás/tankolás stb. 10-ből ha 2 ember kihasználja sokat mondok. Sőt túlzok. -
Szepy2884 #35675 Ja, hogy te arról beszélsz, hogy waron leszálsz átpattansz egy másik gépbe és go? Mert én ezt értettem. Na ha ez majd így lesz (bár nem tudom honnan vetted, de úgy legyen) akkor majd duplán sírod majd vissza az i-t.
Warra épp azért nem megyek, mert 95% időpocsékolás és csak 5% élvezett. Kb. 6 éve repülök és sok warba mentem de egy kezemen megszámolom hogy hány felszállást baxtam el, de sok olyan volt, hogy azért hagytam ott, mert meguntam, hogy már a 3. refly-t nyomták a vörösök (elhiszem hogy némelyik gép nehezen kezelhető nem őket hibáztatom).
Magyarán ami időbe kerül az nem móka és ami nem móka az a játék élménytől von el. -
Nagyon nem értek egyet veled. Pont az az érdekesség,hogy nem ész nélkül repkedni,mert jön a refly aszt annyi. Igen is vigyázni a gépre magadra,no meg nem mindegy mikorra érsz vissza a harcba. Kell az a procedúra főleg ha szimnek nevezzük. Eleve nem is sok idő,hiszen bekonfigolod és előbb utóbb fejből megtanulod,szerintem nem lesz egy perc.
Warokra pedig az menjen aki tud felszállni,én azt mondom:) Én pont ezért nem is megyek felé,mert a sok idióta miatt 2-3 x újra indulás,addig lelövök egy rakat gépet( vagy engem lőnek).És hála az égnek ha jók lesznek a távolságok belőve ,akkor megszűnnek az 50-25 % benyák. Az se volt az életben,teli csavarták és menjél.
Én nagyon remélem,hogy csak a komoly úriemberek fognak vele fullreálban játszani egyébként.
A sok gyökér natzi-zó ból kezd elegem lenni pl. -
COD háttérképek és két videó. Már csak 3 hét. :) -
Szepy2884 #35672 Hát ez mind szép és jó, de hosszú távon nem élet képes pláne nem online. A dog servereken eleve kilőve ez az opció. Esetleg warokon tudnám elképzelni de ott is csak érdekesség képpen az első hetekben aztán mindenki hanyagolna. Warokon még az 1xű megnyomom az "i"-t kombó sem jön össze minden esetben.
Akik hangoztatják, hogy elegük van az egygombos indítással, azok is csak majd offline fognak szórakozni vele, majd gyorsan megunják és méggyorsabban el is felejtik a procedurát. -
Szepy2884 #35671 Fél off :)))
-
Romeo One #35670 Szívás. Akkor ezentúl se csodálkozzak rajta...
Mondjuk icipici jó, hogy legalább kiderült, annyira nem vagyok béna.
:)))
-
van ilyen
mióta ezek a modok elterjedtek, néha találkozom én is láthatatlan géppel
az a gáz, hogy a láthatatlan gép pilótája úgy látja, hogy az ő gépével minden rendben van
ilyenkor az újracsatlakozás általában megoldja a problémát -
Romeo One #35668 Tegnap a Valoron mentem pár kört (azzal a rohadt IAR-ral fel lehet normálisan szállni???). Sikerült lerámolnom egy F4U-t, de soxor lelőtt egy csapat, 2 F6F+1 F4U, nagyon összeszokott társaság volt, együtt mentek folyamatosan.
DE. Az egyik alkalommal bekaptam egy kisebb sorozatot. Forgok, sehol senki. Kicsivel később újra. Megint senki, mondom ez jól eltűnt. Megyek leszállni, még 2szer, és földön gurulva harmadszor is. A végén már külső nézetből is kerestem, de SENKI nem volt a közelemben, és ekkor tűnt fel, hogy a sorozatok nyomát sem láttam. Ennyire vak vagyok, vagy ez valami csít? -
Romeo One #35667 Elég nyomasztó az IJN kampány. Az Iwo Jima pályán 10 Corsair, 10 Hellcat. Mi papíron 4 Rufe, de a 4-es szépen megcélozza a partot felszállás közben, és a bevetés többi részét a fövenyen egyhelyben forogva tölti, a 3-ashoz meg nem szabad közel mennem, mert bármilyen helyzetből képes nekemjönni. Kb 146. kísérletre csak úgy sikerült megcsinálnom, hogy nem mentem ki a sziget fölül, és ugyan megint lelőttek mindannyiunkat, de így nem lettem kill, vagy captured.
Köv pályán 20-40 vadász vegyesen, mi meg 6 Zero...
Hát nem irigylem szegényeket, lelkileg és mentálisan nagyon ott kellett lenni annak idején. -
Kafa!
Köszönjük. Én személy szerint már nagyon várom a CoD-ot.
-
Cliffs of Dover - másolásvédelem, - végtelen számú aktiválás. -
mustangdc35 #35664 off
http://www.indavideo.hu/video/Az_emberi_teljesitokepesseg_hatara/
nagyon jó de van benne fake
on -
Jó volt ma este a spit vs 109-en,bár csak egy nyomorult mustangot sikerült lőnöm G6 AS-el. -
Ne ertsd felre, csak tudod Te vagy az etalon:) -
Koma ez nem IL2:)) Egy két találat azt csóri Japó már grillezett is . -
Lysandus #35660 Na találtam pár hasonlót. A videó második felében van pár szárnytank találatot kapott Zéró, az elején Bettyket lőnek nagy erőkkel. Érdekesség: láthatóak a Bettik hasa alatt a "cseresznyevirágok":
guncam -
Lysandus #35659 A teherautó robbanások tényleg mozisak. :-) Közel sem biztos a robbanás a találat után. :-)
A vastag fekete füst pedig jól néz ki. A gond az, hogy nem a motorja ég a B-25-nek, hanem a tank. A motornál oké a vastag fekete füst, mert azt az olaj produkálja. A benzin viszont minimális füsttel de erős lánggal ég emlékeim szerint. Biztos emlékeztek, van az a híres amcsi guncam felvétel, amikor kigyullad a Zéró szárnya, és az belefordul a tengerbe. Ott is a tank ég, de a füst minimális. -
Alb3rt bukkant rá ezekre.
Érdemes megnézni a többi részt is, nagyon jók.
-
Off
Jaj de jó lesz
ON -
Menni fog, 800Mhz-es celeronnal, 512Mb rammal, Gef2MX400-al is jókat repültem anno. A videokártya 64 MB-os volt, mert amikor vettem, "az erősebbet" választottam a jövő játékaira is gondolva
-
A videó kártyánkon több a memória,meg magasabb az órajele. -
Azt a mindenit 
Hogy telik az idő bakker. -
Ha a legelső Sturmovikot rakod fel, annak elég az MX400 is.
Gépigény -
messerharcos #35652 hát az úgy volt hogy Poékkal szedtetek le minket halomra és egymásután egy huzamba mindig engem találtál meg, a többiek meg idegesek voltak miért nem szedünk le bennetek (na jó én is egy kicsit) és azt mondtam biztatásképp hogy ha leszednek minden lövés után jár egy tábla csoki, persze csak ocsó tecsós mert csóró vagyok 
Már fel akartam kicsit lélegezni
ne csodálkozz, Hartmann fején is volt vérdij
-
Lacusch69 #35651 NEM RÖHÖG!!!
Egy kis segítséget kérnék a régebbi kollégáktól.
Párom 10 éves unokaöccsének tenném fel az eredeti Il-2 Sturmovikot, egy Krisztus előtti gépre.
2GHz Cerka, 512 RAM, GF2 MX400.
Kérdés: az MX400-nál jobban muzsikálna-e egy (itthon talonban levő) R9250?
TOVÁBBRA SEM RÖHÖG!!! -
55manfred #35650 EZ a "Cinema Special FX" rámehet a 4.10-re ? Hogyan ? Esetleg le tudnátok írni szöröstől - bőröstül hogy mi a teendő az Ultrapack -al mert én HSFX párti voltam, vagyok... Köszi -
Jaajj Laca, már így is volt vérdíj a fejemen, nem kell az nekem, hogy public enemy legyek :) -
Romeo One #35648 Akkor nekünk egymásra kéne lőni. :))))))
Nemrég valamelyik szerón 1 emberke volt bent. Többször lőtt le, mint ahányszor megláttam...
A hatodik után meguntam és elmentem aludni. -
Apropó:) Tegnap vettem (mert ocso volt) egy cooler master hyper tx3 at.
Bakker ez fagyassza a procit. Fel is rántottam 3,5 ghz re és hibátlan,játék közben max40 fok és kb olyan 1200 at pörög a venti. Alapon 28-30 fok kb 800 a fordulat. -
Én voltam tegnap . 
De én a világ bénája vagyok ,mit mutassak meg. Aki arra jár amerre vagyok lelő. -
A legjobb lenne, ha az esténként történő baráti qtyahrcba bekacsolódnál kicsit.... Ott megmutathatod a többieknek, hogy te se vagy piskóta :) -
Ügyi vagy:) De legközelebb akkor írj ilyet,ha 1v1 ben lelövöd Tomot:)
Addig gyakorolj.