91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Azért nem értem ezt a dolgot, de ha már évekig készítenek egy ilyen modot, akkor miért nem lehet készíteni egy olyan telepítőt, ami egy-két gombnyomással telepít, nem kell másolni, kivágni, frissíteni, trükközni? -
Kferro #35765 Pisti!
Lehet, hogy azért nem ment neked a mod, mert van modváltó a gépeden? Én teljesen szűz, 4.10.1-re raktam rá a modot, s szépen megy. -
Kferro #35764 Ahogy nálam működik:
1. Modactivátor
2. Button
3. A mod gépei
4. A kabinok
5. Bugfix
6. Majd az egyik szövegfile-ban található sorokat bemásolni a megadott helyekre. -
Szevasztok,
Látom megjelent az Il-2 1956 - The Jet Era mod!
Nagyon örülnék,ha valaki tudna nekem ebben segíteni.
Telepítési sorrend kellene.
Előre is köszönöm!
-
Dehogy lett volna off, ha az IL2 fogyasztásához hivatott sert hivatott tárolni!!!!!! -
Az nem gond.. Egy teljesen üres benzintartály még mindig tele van benzingőzzel. Sőt egy párával tele tartály ha kis levegőt kap sokkal veszélyesebb, mint egy benzinnel csurig tele levő tartály, robbanáshoz benzinőz+levegő keverék kell -
Szepy2884 #35760 Nem akartam mondani, hogy tulajdonképpen hűtőt vásárolni mentem, mert az off lett volna, csak ha már megláttam ezt is, már nem bírtam ott hagyni. Pláne, hogy már előtte olvastam róla tesztet is korábban
-
Szepy2884 #35759 Imé hát a kommentem, lássátok feleim szümtökkel:
Az il2 beállítása maradt a régi (1024x768) ami a 19-es monitoron is volt. Egyrészt, mert így szoktam meg, másrészt a jelenlegi vidkártyám persze hogy bofasna a HD alatt. Azért ennyire hülye azért nem vagyok. Egy szóval sem mondtam hogy már be is lőttem a monitort a játékhoz full HD-re, csak csodálkoztam, hogy minden különösebb állítgatás nélkül egyből szélesvásznúra húzta ki -automatikusan mint kiderült- a képet minimális torzítással, ami ugye az il2 elavultságából fakad. A Cod-ig ill. az új configig a HD-t csak a TV-hez használom ki, a nagyobb felbontást meg azokhoz a játékaimhoz, amik elbírják a vidkártya nyekergése nélkül.
A windos fut most 1920 x 1080-on, meg egyébb más. -
Igen, Szepynek oválisak a műszerek repülés közben, és a célkereszt is mondhatni össze van lapítva a kép. -
"de a printscreen az eredeti felbontásban készül, ha az IL2 saját képlopóját használja."
Ez lenne a megfejtés?:) -
No de testvéreim az úrban:) Ha széthúzza akkor oválisnak kell lennie pl a célkeresztnek, a képen meg kerek nem? -
istikovacs76 #35755 Sziasztok !
Megpróbálétam feltenni a Snyo által linklet jet era modot. Okos fejemmel nem csináltam biztosnági mentést a fájlokról, nem is indult el. Gondoltam sebaj, újrarakom az il2-t. Szépen leszedtem.
Mikor újraraktam a sima 1946-ot, megnézném, hogy megy-e. (ez egyfajta perverzióm, a sok patch miatt, így legalább tudom, hogy jól fel lett e rakva.)
Szóval elindítom a sima 1976-ot (4.07), de azt írja ki, hogy v 4.10.1. Hát, ezt nem értem. Pedig mikor leszedtem az IL-2-t, utána még az ubisoft mappát is kitörölte, nehogy maradjon benne valami sz.r dolog.
Eddig xp-vel semmi gond nem volt, mikor újra kellett rakni, de itt a win7-nél nem is tudom, hogy honnan kellene még kitörölni a dolgait. (lévén megint ujratalapítaném)
A program files x86-ban volt az ubisoft mappa azt kiszedtem. De, hová teszi még a win7 a dolgokat? Volt már valakinek hasonló, vagy van ötletetek? -
Igen,ha mondjuk 1280x960-ra állítod akkor nem rak csíkot a szélére. -
1024 X 768-ban játszik, a monitor automatikusan széthúzza a képet játék közben, (onnan tudom, hogy nekem Szepy monitorjának a kistestvére van P2270 HD) hogy ne legyen a két csík oldalt, de a printscreen az eredeti felbontásban készül, ha az IL2 saját képlopóját használja. -
Solt #35752 :D
Próbáld ki, hogy átírod a config fájlban valami 4:3-s felbontásra... :) -
Várjuk meg Szepy kommentjét:) mert kezdem hülyén érezni magam:)
Wide monitor ilyet nem tud és kész ,tök mindegy milyen a felbontása azilkettőnek ,hogy a fene egye meg:))) -
Solt #35750 Szerintem az il2 felbontása maradt az előző monitor felbontásán... nem állította át a config fájlban, ezért nincs csík... ő meg azt hiszi full hd-ben megy, pedig nem! :D
Ha valami nem wide 17, vagy 19 colos monitora volt eddig, akkor ez egy logikus eszmefuttatás... :) -
messerharcos #35749 értem, akkor msot jön egy hülye kérdés, lehet változtatni a kabinban a csaj képét azéra a lányéra akibe én havarodtam bele?... 
ha igen kell nekem is:D -
De.
Nem.
Mi sem :) -
Igen ezt értem. De akkor kell lennie két oldalt fekete csíknak nem?
Hiszen a készülék a 4:3 at máshogy nem tudja megjeleníteni nem?
Ha meg van csík akkor nem értem az örömöt:) -
Solt #35746 A felbontás aránya a lényeg! :)) Amit Szepy berakott az egy 4:3-s kép... az ő monitora full hd-ben meg 16:9-s... -
Várjál már:)) Ha a monitorán akármilyen felbontásban futtatja azilkettőt ,akkor sem lehet az ,hogy kitölti az alant látható formában a teljes képernyőt. Vagy nem?
Mert vagy van 2 csík oldalt ,vagy levág innen onnan. Vagy hülye vagyok:)) -
Jajj, most mi a bonyolult ezen? :) Szepinek elmondtuk mire számítson az új monitorral. Monitort megvette, majd feltett egy kis felbonátsú képet, hogy "nem is vágja le". Erre kérdeztem én, hogy milyen felbontásban játszik (mert mi nem erről beszéltünk). -
Egy szélesvásznú kötyün azil2 így nem tud megjelenítődni ,hogy kitölti a teljes képernyőt. Ha meg igen akkor én nem értem:) -
Mondjuk Szepy videó kártyája (most nem tudom mije van,de tuti nem egy erőmű) lehet nem is tudja meghajtani full HD ban a cuccost. No de akkor is vagy fekete csík két oldalt vagy nem tom.
-
1-2 napja beszéltünk erről, akkor mondtuk Szepynek, hogy vagy le fogja vágni a képet fent és lent, ha beállítja a natív felbontást. Ehhez képest ez oké, hogy nem vágja le, de nem is erről volt szó :) -
Az hogy lehet? Hiszen a monitor az 16:9 es nem? 
itten van ni -
Romeo One #35739 Azé kicsi következetesség nem ártana...
Elfolyt a nafta. Leáll a motor. Kényszerleszállok, kicsit keményebben. Erre: felrobban az üzemanyagtartály! -
Oké, csak amit Szepy belinkelt, ez nem 16:9-es képarány. -
1920 x 1080
Ez a felbontása a készüléknek ha jól láttam.
-
Mekkora felbontás játék alatt? -
Szepy2884 #35735 na még 1x
-
Szepy2884 #35734 [IMG]nem vág le semmit a szélekből[/IMG] -
Természetesen csak moddolt szerveren működik. -
Na jó lett, csak letiltották a zenét... -
Adobe Premier-be, milyen formátumban lehet megcsinálni hogy működjön? mert én beraktam 1920*1080-ba, wmw-be, high quality 25fps vagy mi. a windows simán lejátsza de a youtube nem akarja. nem értem.
Help pls. -
bettly #35730 Valahogy nem boldogulok, letoltottem a SAS modact meg SAS buttonst es a jet era mod-ot szeretnem elinditani, lejott valami fura 3 db ikon, mit kell tennem veluk ki kell csomagolni valahova, vagy mit tudom en? Kerlek segitsetek a szamitogep nem az en eros oldalam, Koszonom -
messerharcos #35729 ez menni 4.10.1 alatt is? -
Glo #35728 Megjött az első prémium az Auditól amit sikerült eltitkolni az asszony elől?
-
Legújabb szerzeményem,javított messzer kabin:
G-2
E-3