91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zoli105
    Hát én emlékeszek erre! Ez nyáron ment ,amúgy egy-két küldetés elejére beültem balf@szkodni , de rájöttem hogy szart se tudok , és persze a gépem se bírja !:S
    Amúgy titeket nem irritál az ha youtube-os videót betöltöd és lejátszod és durván látsz a 7 perces filmből max 50képet ozt kész!?:O
  • acidrain
    Horrido!
    Nem is olyan régen volt, de olyan távolinak tűnik.

• Her Laca
    Jesszusom ,hányszor lerepültük már ezt:) Több ,vagyis inkább kevesebb sikerrel:))
  • Zoli105
    Na ez is jól összehozták a spanyolok!:)
  • sakkay
    Ja, közben nekem is beugrott, hogy valami azért van.
    Nagyon jó ez a kis film. Nagyon brutális a terep...közelről is.
  • majonur
    az a gond, hogy Angliaban vagyok, viszont az angol amazonon nincs rajta meg mindig, pedig az lenne a legjobb, a CE-t meg csak itt taltam meg, illetve kisebb helyeken,sajna maradt az ubishop
  • SgtChris
    Komolyan mondom egy demo-nak azért örülnék így előzetesen, mert a gépigényt elnézve igencsak necces, hogy jól - játszahatóan, élvezhetően - fusson az én masinámon,így pedig nehezen veszem rá magam, hogy látatlanban kiadjak érte vagy 10k-t....
  • VO101Tom
    akarom mondani 1C COD fórumon
  • VO101Tom
    ubi fórumon anyázzák épp ezt az előrendelős dolgot:
    -click-
  • Sanyo
    CoD - reptéri csendélet és egy Tiger Moth kötelék videó.
  • Solt
    Posta költség nincs, de valami díja ennek a verziónak is van... erre azért figyelj. Ebben az a jó, hogy olcsóbb mint a kiszállítás, és akkor mész érte amikor akarsz... nem kell a futárt, postást lesni.

ITT van minden infó.
  • sakkay
    Köszi.
  • sakkay
    Mert akkor nincsen posta költség...legalábbis én úgy tudom.
  • Solt
    És aki nincs otthon, vagy nem kötött a munkahelye? :)

@sakkay: Igen, semmi gond nem volt.
  • Romeo One
    Nem CDgalaxis, hanem könyv. Én vettem át. Nem volt semmi gond.
  • PhantomAss
    nem, de teljesen felesleges sztem
    a futár/posta hozza másnap...
  • sakkay
    Ja igen, a cd galaxisnál vettetek már át valamit "átvevőponton?
  • sakkay
    Én kivételesen nem külföldről rendelem..a magyar "kis könyv" miatt. Hátha nem lesz szutyok.
  • majonur
    Pont ma rendeltem meg a gyujtoit, az shop.ubi.com tol, dobtak hozza egy Silent Hunter 3 at (letoltheto) ajandekba :)
  • Nesu
    Én még nem rendeltem elő ,de rajta vagyok a gyűjtőin !
  • acidrain
    Jó kis videó.
  • acidrain
    A Forgotten Battles az első kiegészítő.
  • PhantomAss
    az lehetséges :D
  • szekelyland
    nem értetted a poént.....
  • PhantomAss
    a forgotten battles az il2 első része
    régebben ebben a sorrendeben jelent meg az il2:
    -Forgotten battles
    -Ace expansion pack
    -pacific fighters

és ez így egyben +még néhány patch maga az il2 1946
    nekem megvan, de már nem játszom vele, mivel nincs hozzá működő szerver, meg ugye elég régi is...
    a 46 azért jobb
  • Her Laca
  • Her Laca
  • Zpogi
    Miért? Van olyan aki még NEEM??

Mától már tényleg,csak "KÉTHÉT",reméljük...
  • i robot
    Naggyon rotyog! Iszonyat jó hangja van!

Valaki már előrendelte a Cliffs of Dovert?
  • szekelyland
    Off:
    Valaki emlékszik-e még a Forgotten Battles nevű repszimre? Állítólag a CoD elődje volt. Ha igen, véletlen még valaki játszik-e vele? Például ma este?
  • Kojak23
    És még valami. Ha már szóba került a Fegyvernepper, itt a cikk az ihletőjéről, , Viktor But-ról:
    http://szentkoronaradio.com/kulfold/2010_10_18_egy-illegalis-fegyverkereskedo-eletutja-es-ahogy-a-nepszava-latja
  • Kojak23
    AK vs. M16: az M16 5.56x45-ös lövedéke sokkal laposabb röppályán repül mint az AK 7.62x39 M43 lövedéke, és a testbe hatolva darabokra szakad, míg az AK lövedéke inkább áthatol rajta, és mivel az M16 pontosabb is az AK-nál, ezért harctéren élőerő ellen sokkal jobban megfelel. És ugye egy harcban előnyösebb ha az ellenséges katonát csak megsebesítik de nem hal meg, mert akkor a sérült elszállítása lefoglal 1-2 további katonát. De van az AK-nak kisebb kaliberű (5.45x39 M74) változata is, ami szintén hasonló adottságokkal rendelkezik. És ne feledjük hogy hiába volt megbízhatatlan Vietnámban az M16 illetve az M16A1, ma már az A4-es verziót használják, ami sokkal jobb elődjénél (bár még így sem ér fel egy AK-val megbízhatóság szempontjából).

FW190 becenév: mivel a Pulik az F8-as verziót használták, ezért a Fóka nevet kapta.
  • Kojak23
    Jaa...így már jó. Az a rókás-fejbelövős dolog így este megzavart.
    Egyébként ha már itt tartunk nem szeretne valaki a falára egy hatástalanított Strela 2M légvédelmi rakétavetőt? Eladom az enyémet occóé'.
  • Nesu
  • Nesu
  • Nesu
  • Vogel
    Misszióban való viselkedésre. Mindig mozogj, soha nem állj egy helyben akármennyire is megeröltető. Ne távolodj el a gépjárműtől, viselj mindig mellényt, ismert a segítségnyújtást, azonosítsd be a lövés irányát, reagálj a lövésre. Meg ilyenek. Szerintem lehetetlen védekezni ilyen támadás ellen.
  • Papa01 #36006
    Nekem mindig is egy meg nem értett dolog marad, hogy emberek miért csinálnak ilyeneket? Mi benne a jó? :)
  • sakkay
    Azt hittem ilyen nincs is! Igazi betegség lehet.
  • Lacusch69
    LINK