91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
majonur #36204 mostmar remelem hogy termelnek a selyemhernyok, csakhogy legyen eleg selyem a menekulesi terkepekhez, gondolom foleg emiatt kesik egy kicsit :)
-
Március 31. -
Valami gáz van a szerverükkel, néha csinál érdekes dolgokat.
Tegnap én sem tudtam belépni, a Lobby-n nem is látszott a Spit vs 109, Xfire-n is próbáltam (ott legalább megvolt), de csatlakozni nem sikerült hozzá, és direkt IP-vel sem jött össze. -
Gyönyörű! -
Tegnap huszárkodtam lobbyn. A spit vs 109-re az istenért sem enged fel. Connection ok, you have been kicked mielőtt betöltene a pálya. Hagyományos 4101 van fenn, más névvel is próbáltam (hátha bannoltak volna anélkül, hogy igénybe vettem volna a szerverüket), de ugyanúgy kidob. Mi az oka? Tudtommal még regelni sem kell a honlapjukra. A többi szerverre gond nélkül fel tudok menni. -
Kösz, javítva.
Annyi mindent írok annyiféléről, hogy egy kis figyelmetlenség és teljesen mást írok le, mint amit eredetileg akartam.
-
Pedig feljöhetnél TS-re, meg Lobbyra ha van időd, meg kedved.
Mostanában a Spit vs 109-en is repülök, vannak új mapok, többek között egészen jó kis afrikai térképet hoztak össze.
Én például ha unom a Spitek keringőzését, elmegyek mostanában JABO-zni.Vonat, konvoj, tankok, tiszta jó buli. Dobod, aztán iszkiri. Hazafelé még légiharc is akad.
Tegnap bementem a BoB-ra, és azt vettem észre, hogy 110-esben ülök, két SC 500-assal a hasa alatt, és repülök hajót támadni. Pedig csak dogfájtolni indultam. :)) -
Szepy2884 #36197 Nekem mondod? -
Nagyon szép lett a bot. 
Egy apró megjegyzés a cikkhez:
A Fokker-Wulf, az inkább legyen Focke-Wulf, a Henkel pedig Heinkel.
-
1 hónap? Te jó ég az olegi időszámítással véve kb.8-10 év! -
Ha a pénteki kép és videó adagnál ígér valamit Oleg a jövőheti videó adaghoz akkor biztos,hogy nem fog megjelenni 25.-én
-
De azért ez nonszensz,hogy úgy kell harapófogóval kihúzni belőlük ezt a megjelenési dátumot,egyszerűen nevetséges. Számomra ez azt tükrözi,hogy fogalmuk sincsen arról valójában mikor fog megjelenni. -
hát igen, csak ugye a kiadó diktál nem pedig oleg, legalábbis így szokott lenni
bár ne legyen igazam :)
jöjjön máááár -
A steamen már most is van olyan, hogy pl. USÁ-ban megjelent a cucc (ottani IP címről meg is veheted), de Európán belülről azt mondja, hogy az oldal nem létezik. A Battle: LA kiadásáról néztem volna képeket és videókat.
Szóval érdekes lenne, ha az EU megkapná április 1-én a steam/DVD kiadást, a szerencsétlen amcsik meg további 3 hétig rághatnák a kefét. Pár nap difi esetleg logikus lehet, de hetek? Nincs túl sok értelme, de nem én vagyok a marketinges. :) -
Richtofen #36190 Két hetet kibírtok még, nem?
-
...ahogy tegnap írtam. :) Meg fogok hülyülni, ha még 1 hónappal eltolják. -
Ezt is csak egy kiadó írta nem Oleg.
Az április 18.-i dátum eddig csak az USA-ra vonatkozott,itt most április 1-ről van szó. -
pont az ASAP miatt írtam (as soon as possible)
tehát amint tudják megerősítik...szóval még nem erősítették meg
viszont idézem:
"which until yesterday was saying 23/03/11 has now been updated to;
Play on the day of release!(a megjelenési dátum)
You'll receive your download links and activation code by email the 18/04/2011 at 23:00 BST."
vagyis ez számomra azt jelenti, hogy a kiadást eltolták április 18.-ra, és erről már kapott is az illető értesítést
-
Ez igaz,de Olegéktől még nem hallottam,csak a játék kiadók némelyike változtatott a dátumon,mondhatni ez az utolsó hivatalos. -
Solt #36185 Itt ez a lényeg: "At the moment" :D -
Ezt még február 21-én mondta, a hajcihő csak 1-2 napja megy. -
Itt az említett ígéret Olegtől:LINK -
Sanyó,Dummy: Köszönöm,tehát akkor lényegében nincs jelentősége. :) -
Nagyon szép az a bot Sanyó,már régebben is néztem a fórumotokon,kérlek add át gratulációmat Menyusnak. -
De van ... ASAP = As Soon As Possible = Amint lehetséges :)
szerk: Sanyo: ott a pont ... -
ASAP - As Soon As Possible, amilyen gyorsan csak lehet. -
Nálam a hivatalos megjelenési dátum az 2011.03.25. legalábbis Oleg megígérte valahol a fórumon,hogy ekkor megfog jelenni a game. Amíg ezt ő nem cáfolja addig nekem ez a mérvadó. Tehát ezt a dátumot erősítette meg számomra az 1C Company. Idézek:"Guys, we will confirm the official release date ASAP". Az "ASASP" nem tudom,hogy mit jelent,de gondolom nincs jelentősége. -
Project KG13 - avagy egy szelet történelem. -
én úgy értelmeztem hogy a "downloadable" változatot elhalasztották április 18-ra, a fórumot az adminok zárták addig amíg Olegék meg nem erősítik a hivatalos dátumot... -
Sir Cryalot #36175 "A mai vasakat is megfogja az ILcvo,pedig 10 éves játék:DD"
arra a JAVA-s rész vonatkozik az interjúban. Szerintemmeg okkal modellezik olyan részletesen a jármüveket + egyebeket. -
Sir Cryalot #36174 Ha van helyed akkor a CRT-s a legjobb, legolcsóbb, ráadásul még 3d-t is tud. -
Lysandus #36173 Halihó!
Hogy van a gyerek?
Trucker, neked mennyiből jött ki anno a 3 monitoros felállás? Mielőtt még a technikai részletekre rákérdeznék! :-) -
Itt elvileg megerősítik a hivatalos megjelenési dátumot.
LINK -
Az a nagy büdos helyzet,hogy engem is már csak az érdekel,hogy minél szebb legyen grafikailag.Konkrétan essek hasra,mikor meglátom és kipróbálom.(titokban erre számítok)Ez talán ad plusz motivációt.
Nem is tudom,játékélményben mit lehet még hozzáadni nagyon ezen kívül.Valami extra kellene,mert kicsit kiégve érzem magam,pedig szeretem a játékot na meg a társaságot,de szerintem nem vagyok egyedül ezzel. -
Fürtös #36170 Emlékszem mikor halásztelken laktam és online ment az ARMA2 a haverral ő rendszeresen hallott valami rádióműsort tőllem,én nem hallottam de ő azt mondta ha mással skypeol vagy ts-ezik akkor nem hallja csak nállam.:D -
Két hét:
-
Komám ,ez nem lesz más mint az Il2 felturbózott változata grafikailag. Kb erre mérget is veszek. DX11,meg mifene. Ugyan már:) Száz éve fejlesztik,ráadásul egy fejlesztő gárda sem tud átlépni a saját árnyékán,amit egyszer megcsináltak ahhoz ragaszkodnak. Örüljünk ha egy két effekt DX11 es lesz.
Pont Olegék meg az optimalizáció:)) A mai vasakat is megfogja az ILcvo,pedig 10 éves játék:DD -
Sir Cryalot #36167 ... Ennek van egy olyan oldala is, hogy azok a részletek egyelőre "elférnek" CPU-n GPU helyett és lehetséges hogy attól olyan a frame amilyen, nem tudják kiegyensúlyozni . Ez persze csak spekuláció. Ami tény, hogy 1 battlefield3 programozó is rakott ki doksit és abban is azt írják hogy 2 éve várnak normális dx11 implementációra, a microsoft+ GFX cég kettős megnehezíti az életüket.
Szóval abszolút nem zárnám ki, hogy a két cím ( CoD / BF3), nem független egymástól . Ez bizony high tech, és ebbe az MS-nek és a másik kettőnek (ATI / NV) elég nagy beleszólása lehet, Olegék mégcsak nincsenek is egyedül, szerintem ne szűkítsük le a kört CoD-re és a DX10.1-re (!!!amiről azt írja hogy gyakorlatilag kimaxolták!!!). -
Jó cikk, de amit PhantomAss kérdezett, hogy dx11 játék lesz-e a cod, arra a válasz továbbra is az, hogy nem. A cikkben Oleg arról beszél, hogy instabil, "falakba ütköztek", pedig igazán bele sem nemtek a részletekbe, de majd az ingyenes addonok és fizetős folytatások közt feljesztik ezt is, mert -ha működik- akkor gyorsabb és szebb lesz tőle a játék. Majd. Valamikor. -
Solt #36165 Úgy legyen...