91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ne legyetek már olyanok:) Volt nekik Napóleon.
  • Szepy2884
    Ez megvan valahol magyarul is. Nincs meg valakinek?
  • PhantomAss
    francia katonai győzelmek
  • Lacusch69
    Ilyen esetekben felmegyek 6000-re, szép nagy kerülővel a legtöbb gépet indító ellenséges reptér mögé campelek (a nap miatt nem látnak), és onnan lövöldözöm le a harcba induló gépeiket.
    Ha tisztességtelen előny van az oldalukon, akkor én miért legyek fair?
  • Willenbrock
    Most látom hogy már látom ők is terítékre kerültek-jólvan:)Nem tudom miért de elég hamar elenszenvessé tudja tenni ez a nép magát mindenhol ahol csak megfordul.Azt hiszem a páváskodó gőgösségük ennek a fő oka.
  • Willenbrock
    A franciskák is olyanok-állandóan kakaskodnak-mindenhol ott vannak ahol lehet fontoskodni.De ha őket elverik akkor nagyon nagy a baj meg az igazságtalanság és sírnak-rínak mint 1940-ben :)
  • V Domino #36317
    Ha pl. van F4,akkor nem lehet ráadni a vészteljesítményt,gunpod tiltva,általában neked kell a nap irányába emelkedni,az újabb típusú gépek 7-8 szektor távolságban vannak a frontvonaltól stb.Mondjuk ez a Spitvs109-re jellemző,de bosszantó dolgok ezek.
  • messerharcos
    ez nem francia és olasz hanem amerikai.
    Amerikai újoncnak feltesz a kiképzőőrmester egy kérdést: Mi a különbség egy brit és egy iraki katona közt?
    -nem tudom.
    Üdvözöljük a seregben!

és télleg volt nem is egy "öngóljuk" az öbölben
  • Romeo One
    JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.........
  • Romeo One
    Áááá, akkor már kinőtt a homokozóból!
    Éppen a falepkét tologatta....
    :))))))
  • Romeo One
    Háborúban miért jó franciának lenni?
    ... Mert az elsők között adhatod meg magad.
  • Romeo One
    No, az utolsó olasz háborús hőst sajna lehet, hogy mi is ismerjük: Luigi Rizzo korvettkapitány, a Szent István elsüllyesztője.
  • Sanyo
    Ahogy tegnap olvastam, hogy készenlétben állnak, pont ugyanez jutott eszembe. :D Mondjuk 8 gépre emlékeztem, de azt amelyiknek sikerült a légitankolás lelőtték Irak felett.

A másik velük kapcsolatban, a világ legrövidebb könyvei:

...
    - Olasz háborús hősök
    ...

Azóta repül náluk F-16 és Typhoon is, csak jobban vágják már a macsó témát.
  • Szepy2884
    Na itt osztják őket rendesen
  • Szepy2884
    -Mi a különbség egy vödör szar és a franciák között?
    -???
    -A vödör.
  • Szepy2884
    Francia légiós parancsnok a közlegénynek:
    - Közlegény, fusson el addig a bokorig és nézze meg, hogy ott vagyok-e - mutat a légiós parancsnok a szomszédos hegy tetejére.
    Az újonc elrohan, majd fél óra múlva lihegve érkezik:
    - Jelentem uram, ott van. Vécépapírral van letakarva.
  • Solt

Mééééég....
  • Szepy2884
    -Mi a különbség a franciák és a kolbász között?
    -???
    -A kolbászból lehet katonát csinálni.
  • Lacusch69
    A németek bevezették, hogy a tisztek kötelesek vörös inget hordani, ha esetleg megsebesülnek, a katonáik ne lássák a vért rajtuk.
    A franciák erre válaszul kötelezővé tették a barna alsógatyát.

-Hány francia katona kell Párizs megvédéséhez?
    -Nem lehet tudni, még sosem próbálták...
  • Glo
    A francia nemzeti lobogó háború esetén: fehér..
  • szekelyland
    Honnan lehet felismerni a francia katonát??
    -La van barnulva a hónalja....
    Vagy II. vh.-s hirdetés: :
    Eladó 1,500,000 vadiúj, fancia gyalogsági karabély, sosem volt használva, csak egyszer volt letéve....

Hány sebessége volt a francia harckocsinak?
    5, 1 előre, 4 hátramenet
  • szekelyland
    Vajon miért ez a nagy figyelem a nemzetek részéről???

-Kőolaj??? ÁÁÁÁ, dehogy.......
  • Her Laca
    Én nem is értem őket. Mindig ez a nagyzolás,meg nagyhatalmi ambíciók,de lássák már be ,hogy az a Római birodalom más volt. Süssenek pizzát meg sziesztázzanak.
    Na de a francikat se kell félteni:)
  • Lacusch69
    '91-es Öböl-háború.
    Hat olasz Tornadóból öt nem tudott csatlakozni a tankerre.
    Azt az egyet, ami tudott és tovább ment bevetésre, lelőtte az iraki légvédelem...
  • Solt
  • Her Laca
    Kicsit off.

"Készenlétben állnak az olasz repülők, a francia gépek pedig vasárnap is Líbia felett repültek az éjszakai bombázás után."

Az olaszokra hívnám fel a figyelmet:) Ezek megint kacérkodnak osztán majd jön a segítség, segítség.
  • szekelyland
    elkőtt már..
  • szekelyland
    Ha kell vkinek dark angel torira meghívó, küldjön privit
    bocsi, ha vareznek számít, akkor kérem töröljék...
  • Zpogi
    Na igen a 43-ason meg van G6-os messzer az MkIX-es és MkXIV-es spitek ellen,G2-es messzer meg sem a 42-es,sem a 43-as mapon nincs. Ez is elég történelem hű nem? Ja és a 41-es mapon meg nincs F4-es messzer csak F2 meg E7B. Majom lengyelek,csak azért szivatom magam azon a szerveren,mert ott engedélyezett az UP 2.01 teljes nehézség mellett és vannak rajta elegen. De általában hamar felidegesítem magam a sok killstealer meg a csak konstans fordulózni tudó spitek miatt. De hát ez van,ezt kell szeretni.
  • acidrain
    Ha így haladnak nemsokára E3-assal kell majd menni IX-es Spit ellen.
  • messerharcos
    én arra a szeróra szinte csak a fókáért jártam. Imádtam az a2-est, ha az ember okosan játszik....
    egy 15 milis két 20-as ellen. Gratulálok nekik... Remélem nyugodtabban vulcsolják az embert a repterén
  • Her Laca
    Na már a BOB szerveren is limitálták a Fókát. Kérdezem mért nincs A2 es. Csak vigyorog a sok veres. Helyette van BF F2 ő. Na azzal aztán lehet lőni a spitet :)
    Most kicsit elegem lett . Ja meg Emil. 42 es spit ellen. Az történelmi .
  • Zoli105
    A fenébe az 4.101-re jó kár !:S
    Amúgy a Jsgmeben van egy ilyen hogy 00 HSFX_Switcher érdekes az nem ad repülőket csak új kampányokat ! :)
    Amúgy azt a jet 1956ot hogyan kell feltenni mert nem gazán értem ?!:S
  • Zoli105
    Na ezt jó hallani :) végre új repülök :)Amúgy a Jsgmebe kell berakni !?
  • Zpogi
    Elérhető a HSFX v5.0! Én csak a bétát próbáltam,de nagy on tetszett rengeteg új hangok és sok új repülhtő gép pl.:Bf 109 C-1,D-1;Do 217;Re 2002 stb.

Innen letölthető.
  • Lebowski
    Azzal a részével, hogy le lesznek terhelve a szerverek, nem értek feltétlen egyet. 2004 óta használok steamet, és eddig nem volt olyan alkalom, hogy ne teljes sávszéllel jöjjön éppen az aminek kelljen. Persze, lehet, hogy csak én vettem olyan marhaságokat amiket a nagynép ne kívánt volna azonnal. (megjegyezném, nagyon nem hiszem :D )
  • Nohab
    *van
  • Nohab
    Ha le vannak terhelve a szerver, akkor csak váltani kell :) Beállításoknál megtalálod. Van aki szerint Dél-Korea a jó, van aki szerint Kanada vagy Szlovákia. Szerintem inkább az, ahol éppen 3-4-5 óránál jár a kismutató.
  • PhantomAss
    így igaz
    ki kell választanod milyen adathordozóra akrod kiírni (dvd5/9), és az fel is darabolja, neked csak b kell rakni a lemezt :)
    viszont a steames változat kb. 4e ft-tal több, és tuti le lesznek terhelve a szerverek akkor
    ha steam-en is annyi lenne mint a cdgalaxisban, akkor én is steamen venném meg
  • Nohab
    Elhiszem.

Csak ez egy marha magas labda volt :P