91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #36483 A freetrack, vagy az egérrel kapcsolgatás? :))))
Az FT valóban. Csak pár hete használom, de már nem tudom elképzelni, hogy valamikor hogyan repülhettem nélküle...
Az egérrel kapcsolgatás már nem hiányzik annyira. Oda kell nézni, rep közben kétfele mozog a kezed, másfelé néznél, pont nemlátod a kapcsolót, én a jól konfigurált joy/bill kombóban jobban bízok. -
messerharcos #36482 ha csinálok egy freetracket, nekem:D szerintem megoldható, sőt szükséges egy jó szimhez. -
Pl nekem az X52 miniegerével:) -
Romeo One #36480 A kabinban egérrel kapcsolgatni jó ötlet, de ezt csak a földön megvalósítható, nem? Már úgy értem, kinek lesz ehhez szabad keze, hogy repülés közben még egérrel kalamoljon? -
messerharcos #36479 Amit én még ezek mellé nagyon remélek az az hogy lehessen mindent kapcsolgatni a kabinban és valóban kezelni keljen a gépet nem csak rányomom a kakaót ide oda fordulok és annyi...
Igazából, én is vhogy kevesebbet látok benne mint amit az egyik hosszú egy két évvel ezelőtt olvasott interjúkor éreztem. De abban reménykedek ez egy egyszerű viszont nagyon jó alapjáték lesz ami rengeteget fejlődik majd a patchek kiadásával. Legalábbis remélem... Node a puding próbálja az evés:) -
A legkomolyabb. E46 BMW,2,8 as ára az szép magas.
Nézegetem ,arc mondja hibátlan megkímélt.Nyitom ,csukom jobb hátsó ablak eltűnik.
Jön telep főnöke ,kérdi hol az ablak. Mondom sorry de becsuktam az ajtót és leesett. Na felküszködik ,majd a földről felvett ág darabbal fixálják a helyén.
Nem megjavít bammeg:) Jöttem is el . -
Vektra:)) Ez biztos:DD -
automata akart lenni:) Ja és Opel Omega volt -
Köszi:)
Most jöttem meg autó nézésből ,el is sírtam magam miket nem árulnak a népek:)
Olyan lelakott ,pusztulat szerkezetek vannak (nem mind),arra nem képes ha árulja a vasat,hogy kitakarítsa. A melós autóm tisztább mint amikkel most találkoztam.
Viszont találtam egy Opelt 5 éves 1,9 es dízel kombi autómata na az tetszett 2,3 ért .
Annyit meg nem adok érte. Ja meg volt egy Oktávia 1,8 as benzin autómata. 1,2 ért.
Szép volt nagyon
Holnap megyek egy ismerőshöz neki Seat,meg Mitsu kereskedése van ,mondta nézzünk szét kitalálunk valamit. Ahogy ismerem (nagy csibész) rám akar tukmálni egy ujj járművet,de mondtam neki ,hogy hitel nem kell,és ocso legyen.
Mondott valami SuperB skodát azt megnézem. Ha nem találok szólok:) És köszi. -
majonur #36474 Nem erti ezt senki, a mostani jatekokon nem tudom eszrevenni a sok belefektetett melot, pl. Starcraft 2, imadom,hasznalom is sokat, de ezen mi tartott 12 evig? Ugyanez a uj sturmovik, az utobbi kepek nem birtak meggyozni arrol, hogy csak ezen dolgoznak 6 eve. Jo lenne ha ha ket honap mulva nem lennek ugyaennyien a Hyperlobbyn, mert mindenki visszaszirvagott az Il-2 1946 hoz. Ma egy nagyon negativ vagyok. -
Richtofen #36473 "mi a retkes túrót csináltak olegék 6 évig???"
Keveset. Más projekteken dolgoztak szerintem. A szim bizniz nem tul jövedelmező. Az 1946-nak jó neve van, annak a farvizén el lehet adni egy új gámát, még ha nincs is kész.
Őszinten, én a grafikában sem látok túl nagy innovációt. Nem is nagyon izgatna. Remélem hogy a relaizmusban villantanak valamit.
Megvenni csak akkor fogom ha ti már leteszteltétek :) -
majonur #36472 sajnos tudom mirol van szo, egy ismerosom dolgozott a postan nyari meloban, o mondta: ha valamit visszatartanak hetekig annak az az oka:
hogy nem merik ellopni csakugy, ha viszont jo par hetig ott porosodik az eltevedt csomagok kozt, akkor mar szabad a vasar. Remelem hazudott a rohadek, mert tutira, hogy o volt a fokolompos, ahogy ismerem. -
szerintem is ilyesmi lesz
de azt magyarázza meg valaki hogy mi a retkes túrót csináltak olegék 6 évig???
ha a grafikát veszem, a bop kb ugyanezt tudja (pl dinamikus árnyék a fülkében)
ha a repmodellt veszem, nyilván az il2-ből építkeztek
ha megnézünk egy il2 ultrapack majdnem ugyanott van, és azt lelkes amatőrök dobták ösze néhány hónap alatt..
komolyan nem értem -
Fürtös #36470 Laca bácsi ha gondolod:
Mult héten volt itt egy B4 80 as audi,1,6 diesel Fűtőradiátort cseréltem benne(jó móka az egész müszerfalat ki kell szerelni
)
Viszont rozsdamentes a gép! szép a belseje is szóval tök rendben van,Szerintem a mérnök úr el tudja mondani milyen eljárással kezelték a kasztnit,ha jól tudom valami kadmiumos izé,de erről nincs pontos infom.
Van a bal első sárvédőjén egy 2 cm es huzás ahol kilátszik a lemez fél éve,de nem rozsdásodik,fémtiszta.
400 ba eladná az öreg,az egyetlen bibi vele,hogy utólagos digit klima van benne és valahol ereszti a gázt,mondjuk én ezt simán megoldanám egy gyári klima beépítésével,ha akarnék autót egyből megvettem volna de a Calibrát is most adtam el:(
Azzal is jól járt aki megvette gyakorlatilag felujítottam rendszámtól rendszámig már csak egy kis kasztnimeló lett volna:( -
Hong-Kong-ból rendeltem Airsoft cuccokat ... Fizetés pillanatától a budapesti érkezésig 4 !!! nap telt el. (És ez a lehető legolcsóbb és legegyszerűbb szállítási opció volt ...)
Ezek után 72 órája van a vámtiszteknek, hogy elvámolják. Majd ezek után 3 HÉT alatt megtette a hátralévő 100 km-t kishazánkban ...
Isten áldja a dicső Magyar káundká Postát ... -
majonur #36468 Istenigazaboz en pont ennyire is szamitok: az il-2 grafika 2011-es szinten, kicsit jobb fizika, tobb tenyezo, kabinban aktiv arnyekok, es nehany szaz helyett, tobb ezer polygonbol epitett gepek,
(pl. urul a tank, uresek a loszer tarak, hideg az idojaras a foldkozelben is nemcsak fent, ezek legyenek mar kozel eletszereuek)
ez mind csak az il-2 felturbozott valtozata :) -
majonur #36467 Ha jol gondolom a pl. a nemet amazon kuld Mo-ra, nem tul sok euroert, onnantol csak remeny hal meg utojara, a Magyar Posta igazan szemfulesen fosztogat, vagy tart vissza csomagokat.
(dec 19. feladtam 1 csomagot Angliabol, majd eltuntnek nyivanitottam 2 het utan,erdeklodesemre azt mondtak hogy Mgyarorszagra erkezett dec 28.;
de vegulis a cimzett megkapta januar. 30. szomoru dolgok ezek) -
Nem baj.
De a tegnapi multi videót megnézve asszem megerősödött a gyanúm,hogy kapunk egy felturbózott IL2 őt. Szebb grafika,szebb kabin,szebb táj,remélhetőleg jobb sérülések(bár amikor csattognak a BF en a lövedékek hiába meresztettem a szemem csak a végén jelentek meg látható sérülések) .No majd meglássuk,de akkor most mikor is kell a boltba menni? -
majonur #36465 Sajna, csak a kulfoldi lehetosegek maradtak. -
Romeo One #36464 Ha nincs, csináljunk. Ha a képek megvannak, akkor a többi már nem kunszt.
:))) -
CD galaxisnál olvastam.
"A játékból gyűjtői kiadás érkezése sajnos nem várható." -
KÖLL ilyen naptár!
-
majonur #36461 Elnezest rosszat linkeltem az Escape map- ra, ez Hollandia, Francia, Belga terkep. Megegyszer bocsanat. -
majonur #36460 na, eddig nem pont igy nezett ki a CE doboz, a naptar viszont nagyon fasza. A valodi menekulesi terkep se a legjobb replika a vilagon, a valosagban a csatorna csak jelkepesen szerepelt rajta. Persze nem sirankozni akarok, a terv valtozatlan: ratenni a mocskos kezem egy gyujtoi kiadasra. -
Romeo One #36459 a Valor statja nálatok sem működik? -
Richthofen #36458 Jaja, az élsimi miatt ki kellett kapcsolni a hangokat, hogy birja a gep 
Arma feelingem van, lesz ez meg vagy ket het mire 1.megjelenik, 2. jatszhato lesz. -
Általában az ilyen nagytestű, nagy motoros audikat,főleg az automata váltósokat megkiméltebb állapotban lehet találni, mert nem az a hülyegyerek járgány kategória és nem is mennek vele sokat gazdasági megfontoltságból, pl ezeknél sokkal hihetőbb a nyugdíjas német gazdi mint pl egy 320-as bmw vagy az a4-es audi ról, tipikus felhasználási területe az autópálya az ilyeneknek, s hidd el 3-400,000 km zömével autópályán 130+ os tempóval sokkal kevésbé árt mint pl 100-150e km városban. Automata váltótól mondtam ha jól megy nem kell besz@rni, nem olyan törékeny holmik, de előtte jól le kell ellenőrizni, ne rántson váltáskor, minden fokozatba menjen ne késsen stb... Kézi váltós biztosabb vásár de annak nem biztos h annyira meg van kímélve a motra.
Még egy jó kompromisszum az utolsó 80-as széria, pl a 2000-es motor, ami a 115 lovával nem épp egy űrrakéta, de jó nyomatékos és eléggé kedvező a fogyasztása, szinte semmi elektronika nincs benne és persze az audik nem szoktak rozsdásodni ha egyszer nem voltak törve.
-
Jól hallom a régi IL alap hangjai???? Fősírok!
-
Kösz Pogi, megint. :) Multiplayer és gyűjtői kiadás videón. -
Úgy döntöttem ,hogy kb 1,5 millát.
De kedvemet szegte a sok információ ,amit összeolvastam az újabb autókról.
Annyi baj van velük,főleg a dízelekkel, viszont múltkor kölcsönbe volt nálam egy peugeot 307 es 1,6 os és besírtam azon a motoron. Mentünk Szombathelyre és a gatyám lezabálta 140 es tempónál. Gyenge egy vacak ,a kocsi meg a másik fele.
Megfájdult benne mindenem. Komolyan mondom a jó régi autóim,626 os mazda ,Opel rekord ( az utolsó kiadás kombiba) ,Honda accord, ford sierra cosworth ,Audi 100 szappantartó,mind jobbak voltak mint ezek a mai vackok.Jó azokba volt űrméret,kivéve a Hondát az 1,6 os volt de ment mint a veszedelem. Soha bajom egyikkel sem volt komoly.
Így minimalizálom a költségeket,azért is akadt meg a szemem azon az Audin.
De ha van jó tipped szívesen veszem.
-
Lacusch69 #36453 Ilyen van faternak, csak sor 5-ös benzines turbómotorral (S4) -
helyesbítek:
"Azok millió kilométert elmenTEK" már.... sajnos...
Szerintem hamarabb lesz telitalálat a lottóm mint hogy megkímélt régi dízel mercit kapjál... Esetleg ha kimész németo-ba és ott keresel.
Mondom még 1x - állapotot vegyél ne márkát, ha érted mire célzok....
lehet szarrátaposott zőccséges merci és lehet megkímélt és még sokat működő francia, olasz csoda....
Mekkora összeget szánsz kocsira elsősorba? -
Igazatok van:)
Most hívtam egy ismerősöm,aki nagy mercis,hogy nézzen nekem egy E200-250 ös régi dízel mergát. A fene se fog nyűglődni ezekkel a vackokkal. Azok millió kilométert elmennek,jól fogyasztanak, stb ,nem akarok én szerelőkhöz mászkálni.
Audi sem rossz. Amit találok,úgyis csak hétvégi ,családi autónak kell. Hétköznap jó a Fiat . -
Luthier bemutatja a CloDo Multiplayer részét:
1C Fórum
Cliffs of Dover Russian Collectors Edition:
A videó végén érdemes megnézni a dátumot. :) -
Fürtös #36449 A hirdetés valóban nem túl bizalomgerjesztő de a vas szépen néz ki azért,mondjuk alámásznék meg szétkapnám a kilométerórát szívesen:D
-
Fürtös #36448 Hejjj ha diesel lenne már válaszoltam volna is hogy: Nemvariál--> elmegy kifizet--> hazahoz -->örülneki.
3 ilyen van a családban de mind diesel,egy kombi a faternak egy a bratyónak meg egy a fater öccsének.mindanyian autószerelésben utaznak.
És ugyebár melót nem veszünk magunknak
Továbbá fenntartom:Autót csak olyant vegyél vala aminek üvegből vala az lámpája és bowdenes az gázpedálja vala! -
Ez a 100-as az első A6 -osoknak a közvetlen elődje, a 2,6-os és a 2,8-as mocik robusztus, nehezen kinyírható motorok, főleg automata váltóval, ami kíméli a motort a gazdájától. Előnyük hogy még nem az a csúcsrajáratott szuperbenzines motor, sokat tartanak. Az automata váltótól nem kell annyira félni, ha karban volt tartva, akkor kb a motorral azonos élettartamú.
hátránya a fogyasztás, főleg városban, viszont országúton lehozható akár 7,5 re is v még alább (én kézi váltóst próbálgattam ilyenbe, az 90 nél 7 körül hörpint)
A hangjuk nagyon széép....
Most ez a hirdetés nekem nem a legmeggyőzőbb... -

-
Ne vakarózz már annyit.
Benzin? Pfujj. Dízelt vegyél.
Indul, megy, teszi a dolgát, elvisz A-ból B-be. Golf Jedan :)))) -
Solt #36444