91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hidd el nekem ,hogy nem kell rohanni hardvert vennünk.
Kikísérletezzük mi a legjobb hozzá, aztán majd nekilódulunk,de én nem látok eget rengető dolgokat . -
-
Most olvasom hogy ez még mindig béta, mivel az eladások csak fél órája mennek, az aktiválást pedig a mi időnk szerint hajnali 3 előtt el sem lehet kezdeni. -
Ottan van az AMD ATI VGA problem!! Figyelitek -
Solt #36520 De nem fut rendesen, így 100K a kézbe, és reggel irány a vga bóóót! :D -
Melyik hazai boltban lesz elsején dvd? cd galaxis? 576kb?
(csak nehogy így nézzen ki a napod:
"Aznapra szabi:) Én is úgy teszek. Bolt előtt csődület ,ölelkezés,könnycseppek elmorzsolása,meghatódás mifene,majd remegő kézzel szorítani a pultos torkát, mikor közli, hogy nincs, és a héten már nem is jön kamion, hazamegy, steamen regelés, majd letöltés után (100k-val másnap reggelre) jáccás
-
Persze, hogy feltörnek minden játékot, steam ide vagy oda, de pl a Shogun 2-höz 3 vagy 4 nap után jelent meg az első törés, ezt azért kalkulálja hozzá a kis társaság az elsejei dátumhoz. Ha már órákat - mit órákat, perceket - sem hajlandó valaki megjelenéstől várni, akkor nincs mese, meg kell venni 
-
Aha, szerintem is. .:) -
Szerintem igen. -
Én is pont ezen agyaltam... A 4890 azért annyira nem gyenge kártya... Vagy igen? :) -
Lacusch69 #36514 Hát nem tudom, mi lesz ebből 1680x1050-ben... -
Érdekes, ez vajon ugyanaz a Vaal, aki modi a hivatalos ROF fórumon?? :) -
Jah közben megtaláltam. -
hadtjuk #36511 A Bf 110-en mért hajlik vissza egy-egy propellerlapát. Ez bug, vagy csak egy "mélyrepűlés eredmégye". (Bár akkor meg csodálokznék a szimetrián.) -
Lacusch69 #36510 Írja a konfigot:
Win7 x64, Core2Quad [email protected], Radeon HD 4890 (1280x1024, Catalyst 10.11), 2048x3 DDR2
Maximális grafikai beállítás. -
Megjelent az orosz nyelvű verzió. -
istikovacs76 #36508 Ez a cliffs of dover nem véletlenül az ulrapack 2.2?
A multis videóhoz.
A hangok jók egy ultrapackhoz (illetve már lassan oda se), a partvonal abban másabb, hogy egy sárga homoksáv is van, de tényleg kicsit olyan, mintha egy baromi nagy patch lenne csak.
Remélem nem így lesz azért, de majd úgyis kideül. ebben a videóban men domborít akkorát, mint ahogy várnám. Igaz, mi is lenne az elvárás. Ha megnézzük az ős IL-2-t a mostani 1946-hoz képest, még azt hihetnénk, hogy egy másik játék. Pedig csak előre gondlkodtak a fejlesztők. Remélem itt is így lesz.
Azért nem sok sz.r UBI-s játékkal játszottam eddig. Sőt, a men of war, silent hunter a II.világháborúsok között etalonnak számít. Minde modellezés, mind a sérüléseit tekintve. Egy másik cég csak xp-t számol, és ha az elfogyott, akkor leesel/meghalsz. Jó lesz ez szerintem. Még, ha nem is elsőre, azért 1-2 patch után bizti szép lesz. -
Köszi, már frissítettem is vele az aktuális hírt. -
asztaja #36506 A CoD multiplayer video angolfordítása. -
így van
nincs olyan játék amit ne lehetne feltörni, a steam pedig abszolút nem akadály...
ezt már a kiadók is kezdik belátni, és pl az ubisoft már adott ki úgy játékot, hogy nem volt rajta semmiylen drm (price of persia 4)
szerintem is inkább költsék a játékok fejlesztésére azt az összeget ami így felszabadul, mindenki jobban jár
-
Lebowski #36504 Az összes nagyobb steames játék meg van törve. Ezeknek a csapatoknak már kisujjmozdulat a gőzös védelmet kijátszani. legalábbis ezt szokták írni :) Amúgy minden tört játéknak, ami egy kicsi fejvakarást okozott, az nfo-jában benne van, hogy "kösz a kihívást, izgalmas volt feltörni":). -
Vagy az! Vagy majd megint évek telnek el mire az ember jól be tudja lőni a grafikát. No és nem is beszélve a föld alatt hullámzó vízről... ;) -
Vagy lepukkan a zsir uj videokari..... -
Laca Úr, kihagytad a telepít után a "kék halál" opciót vagy a ".dll" hibát...
-
És fűzöm tovább a gondolatot. Ember hazamegy,családot félre taszigál,asszonyt kizavarja még a lakásból is,gépet bekapcsol,lemez berak ,telepít,állítgat,elindít.......................... később Oleget elhordja mindennek :)) -
Aznapra szabi:) Én is úgy teszek. Bolt előtt csődület ,ölelkezés,könnycseppek elmorzsolása,meghatódás mifene,majd remegő kézzel átvenni a dobozkát.
Jó utazni kell egy kicsit de hat év után nem belefér:)) -
A collectors editiont külön meg fogom venni, nem hagyhatom hogy megszakadjon az Il-2 dobozok sora. :)
Nem Bp-en lakom, a futáron kívül ez volt az egyetlen reális lehetőség. A steam még hozzámvágott egy Silent Hunter 3-at is, addig el bluggybluggyolok a víz alatt. :) -
Futár?:)) Ballagok Solt kollegával a boltba be:) Futár ,ugyan már:D Nekem dobozos kell,ezt a letöltögetőst nem szeressem. Rigolyám van.
Azért ne temesd a kreatív szoftvertolvajokat ,steam ide vagy oda:)
Láttam én már karón varjút. -
Igen, vagyis este 7 óra... De hosszú lesz az a nap. :) Kedden megvettem steamen, nem várok a futárra. :)
A virágbolti pedig hiába van meg, ha steam nélkül (elvileg) használhatatlan. -
Ne mán:) Egy világ omlana össze bennem ,ha még a megjelenés előtt kikerülne.
Oda hat teljes év fejlesztése ,munkája:) Szerintem volt Afganisztáni veteránokkal őriztetik a programot,nehogy turpisság legyen. -
hát sztem a "virágbolti" változat úgyis kint lesz előbb
én biza kipróbálom, bár az eredetit is megrendeltem már rég... -
A Steamen olvastam
"Elérhető: 31 Március 2011
A játék feloldásáig körülbelül 1 hét, és 9 óra van hátra"
Tehát még kb két hét.
-
Fogalmam sincs... -
Miki fiam. Két kamion rakterébe szerinted mennyi CD tok fér el?
Akár dobozolva is. Gyorsan nézz utána hány köbméter egy kamion szekrénye ,majd számold ki ,mennyi egy CD tok,ezek után ossz ,szorozz stb és matekold ki mennyi is férhet bele:) -
Naaaaa, csak 2 teher autónyi fogyna el csak? Hát nem mindenki erre izgul? A Crysis 2 el bújhat mögötte :D -
Tévedés! Még nem tudjuk ,hogy szimulátor lett e! legalábbis ahogy reméljük.
Csak azt nem értem,hogy az egyik videón ott bontották ki az Editiont oszt abba ott volt a kész lemez vagy mifene. Gondolom akkor már rákarcolták a gyárban a cuccra a kész játékot. Mi az akadálya a kiadásnak? Nem hiszem ,hogy a szállítás.
Megpakolnak egy-két kamiont oszt azok végigrobognak európán 1 hét alatt.
Annál nem hiszem hogy több fogyna el az első hetekben. -
messerharcos #36488 meg ha mégis vkinek bonyolult ez, akkor marad egy ilyen ki be kapcsolható nehézségi beálitás, tehát ha benne van akkor is jól jár mindenki:) -
messerharcos #36487 régebben erről tudtommal beszéltek, nagyon remélem nem adták fel ezt az ötletet
-
messerharcos #36486 ez szimulátor és a valóságban is meg kelett küzdeni ezekkel a gondokkal.És a másik játékosnak is kapcsolgatni kell nem csak neked. -
Én félek ettől ... Ha lenne clickable cockpit, akkor benne lenne a hírekben :(
Mondjuk egy 2-ik vh-s gépben lehet nincs olyan avionika mint a Warthogban, de jó dolog az ...
ROF-ban mondjuk még érthető hogy nincs :)
Én sem bánnám ha lenne, de elképzelhetőnek tartom, hogy feleslegesnek tartották ilyen avionika mellett.
BTW, én nem értem, grafikailag ráver az Il-2-re (WoP az más kategória ...), állítólag a fizika is teljesen új, sokkal komolyabb mint az Il-2-ben (WoP-ban is az Il-2-ből építkeztek, és mindenki fikázta), kicsit előre temetitek, nem?
Nálam a szimulációkban nagyon sokat jelent a grafika. Az egy dolog, hogy a fizikát, repmodellt, sérülésmodellt hogyan számolja a gép, ezzel ott vernek át ahol akarnak, a szobapilóták 9x%-a tuti az életben nem repült még olyan géppel amivel otthon ... főleg én nem :)
1-2 dolog viszont van, ami ez eccerű pógár is ismer ... és ilyen pl: a grafika.
Nekem KELL az eyecandy ... Főleg mivel a szemem és a fülem az elsődleges "információforrások" az agyamnak. És igenis ezek a részek is legyenek jók!
Nem vagyunk egyformák, ez tény ... de tuti, hogy sokan vannak olyanok, akiknek az is fontos, hogy az atmoszféra és a megjelenés is legyen valósághű, hisz segít nekik abban, hogy beleéljék magukat egy pilóta szerepébe ...
Szóval legyen egy jól optimalizált, qrva jó grafikájú Il-2, aztán a következő 10 évben majd lesz dolguk a moddereknek :)
ROF is rengeteget fejlődött az elmúlt években!