91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • brendon566
    Papának ment az eleje:)
  • brendon566
    Nem lett:) és ez nem hiba, mai napig ezt vallom:) max abba lehet tutira belekötni, hogy egy oldalon levő szárnyakkal repül el... Persze ilnél egyértelműbb a gond. Csak az tuti, hogy ez hosszú távra készült játék...most vannak vele bajok, de ha valamennyit foglalkoznak vele komolyabb hibák orvosolva lesznek, és fejlődnek a pc-k mindenki beadja a derekát...
    Már most sokan biztosra veszik, hogy a régi játék új köntösben.
    De mivan ha mégsem...persze nem akarok/tudnék erről meggyőzni senkit.
  • Richtofen
    Igazad van és igazad van. De ettől még mélyen az elvárások alatt van a kvalitása a videók alapján. Ez csak egy bug; plusz a gagyi 10 éves hangok; plusz az erőforrásigény. Ez egy hard-core szimnek indult (igértetett). Ha a szimulációban ilyen bugok vannak akkor a kevésbé fontos területek hogy lehetnek megoldva?
  • Her Laca
    De ezt Olegék csinálták. A ROF -ot ismeretlenek.
    Ez olyan ,hogy egy Daevo -tól nem várod el azt a minőséget ,mint a Mercitől.
    Olegnek neve van! A ROF os srácoknak meg lett!(meg is érdemlik)
  • Papa01 #36639
    Urak, szerintem ne ítéljünk néhány YT vidi láttán. Persze vannak hibák, de javítva lesznek, ebben biztos vagyok. A ROF-ban is voltak szárny nélkül repülő gépek.. de ki lett javítva... :)
  • Richtofen
    Szomorú. Sajnos a Maddox sem egyéb már mint egy a sok kiadóknak behódolt csicska fejlesztőcég közül. A RoF-ban is voltak ilyen hibák, de könyörgöm, egy tapasztalt csapattól ez szánalmas.

Remélhetőleg pár patch majd szintre hozza. Csak attól tartok inkább fog elmenni a lehúzós, "fizess minden gépért", "bugfix csak a fizetős addon-ban" trend irányába.
  • Her Laca
    Már ott tartok ,hogy meg se veszem.
    Jupi mondta meg a tutit.
    "Vették volna át a ROF motorját csináltak volna abból egy jó II. vh -s szimet. "
    Összecsapott ,szerintem ebben nincs összesen 1 év munka.
  • Zpogi
    A félszárnyú hurrit még lehet űberelni :)(valamiért nem tudom belinkelni ezt a videót direktbe)

VIDEÓ
  • Zpogi
    IL-2 CoD leírás

• Szepy2884
    Bocs a videó csak próba, mert Pogi mester nem tud valamiért videót linkelni.

Úgy látszik én tudok.
  • Szepy2884
  • Zpogi
    Ah,már értem :)
  • Sanyo
    Csak a kiadókra van kibukva, de nem hagyja el a fejlesztést, főleg nem PC-re.
  • Zpogi
    Erről mit tudtok? Oleg abbahagyja a játékfejlesztést...
  • mijki
    Érdekes, nézzétek meg:http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Vehicles.htm
  • messerharcos
    és akkor tényleg azon remegtek a népek hogy olyan fejlesztői képes szinten elviszi-e a gépük a játékot?
  • VO101Tom
    Ráadásul az ős sturmovik így nézett ki :)
    il-2 Sturmovik egy fejlesztes tortenete
  • Lacusch69
    Nekem az ős-Sturmovik először az 1gigás cerka + 256mb RAM + MX400-on ment, nem túl fényesen.
    Később az FB miatt már kellett egy Ti4200-as kártya, mert a régin képregény volt.
    Aztán Barton 2500+, több RAM, aztán 9800Pro ... szóval innentől már mindenkinek ismerős lehet...
  • Nohab
    Fejrázkódás nem volt, illetve a gépeket jelölő nyilak is jelen voltak. Szerintem a legkönnyebb beállítással játszott.
  • VO101Tom
    Ezeken a 110-es videókon nincs bekapcsolva valami célzás rásegítés? A Revihez képest ide-oda mászkálnak a nyomjelzők...
  • VO101Tom
    Az Il-2 sem futott maxban az akkori átlag gépeken, igencsak erős vas kellett alá. Nekem egy 700 Mhz-es AMD Athlonom volt, a vidkártyára már nem emlékszem :) Azt tudom, hogy a legidegesítőbb bug az volt, hogy amikor megcsaptál egy gépet, és vagy a LOD utolsó fázisa, vagy a másik gép hangjainak betöltése miatt, de 2-3 másodpercre megállt a játék. Sokszor volt, hogy első rácsapásra nem is lőttünk, mert felesleges. 2-3 évnek el kellett telnie, hogy megvásárolható árú gépeken ne produkálja ezt.
  • PhantomAss
    azok az utsó me110-es videók egész jók
    jó lesz ez....egy két peccs és hali
  • Sanyo
    CoD videó válogatás.
  • Her Laca
    Félre értés ne essék már.
    Nekem nem a gépigénnyel van a bajom,az olyan amilyen .De 6 év fejlesztés után nekem ne repkedjen vígan egy repülő aminek az egyik szárny 2/3 a hiányzik.
    Eddig is sejthető volt,hogy ez nem lesz más mint az Il2 felturbózott változata,most már egyértelmű. Az egyik videón ahol a stukák mennek Dover felett a felhőket ,az eget nézve semmi különbséget nem tudok felfedezni a mostani moddolt IL2 és e között. A gépek szebben csillognak . Az igazi nagy fejlődést a sérülések,az időjárás ,a repülés menedzselése hozná,persze ezekről még semmi konkrét infót nem találtunk,de nekem ez a szárny nélküli repülés azért elég sokat mond.No meg a múltkori dog videó is,ahol pattogtak a lövedékek a messzán de látható nyom nem volt egy jó darabig. Na min1 ez van,megveszem ,kipróbálom,de mint mondottam én addig egy petákot nem költök gépre amíg nem lesz közel tökéletes.
    A ROF -hoz havonta adnak ki javítást. Oleget ismerjük.Erre komoly összegben fogadok bárkivel,hogy ők nem fognak havonta javítgatni.
  • Nohab
    Itt mondjuk jobban megy neki.

Az AI szövegelésére külön figyeljetek.
  • Szepy2884
    Azt tudtam, hogy messze meghaladta az akkori configokat, de a kezdeti bugokbol en mar kimaradtam. Talan ha 2004-tol ha repulok. Amugy meg 1992 ota :))))
  • sakkay
    Csalódni már biztosan nem fogtok...olyan nagyon elkeseredett mindenki,(innen már csak feljönni lehet) hogy ha csak nem egy bug halmazt dob ki Oleg, egy őröm és bodogság' lesz!
    Magam részéről azért nem gondolom, hogy ennyi idő után egy kalap szart dobnának ki. Inkább az a kérdés, mennyire sok lesz benne a hiba.
    Attól nem félek , hogy mondjuk az alap fizika el van ba*va. Ha meg az jó, nincsen gond.
  • szekelyland
    Ha beleolvasol az index forum il2-es topicjaba, akkor meglathatod hogy a nep zomenek P2-ese es max voodo kartyaja volt, az is a minim konfigigenyt csak alulrol surolta.
    Mondjuk az il2 egy mostani kozepes - gyenge gepen is megbotlik
  • PhantomAss
    én úgy emléxem, hogy az il2 nagyot tarolt amikor megjelent, szinte hibátlan volt
  • Willenbrock
    Évekig türelmetlenül vártam ezt a szimet,de most hogy küszöbön áll a megjelenés furcs módon valahogy nem nagyon mozgat már.Meg fogom venni persze de nem hiszem hogy nagy + élményt adna az IL-2 höz képest,aztán majd meglátjuk.A falklandi háborús repszimet majdhogynem jobban várom már egyébként.
  • Szepy2884
    nem titok, hogy már régóta új. configot szándékozok venni a codra optimalizálva. Erõs a gyanum, hogy ezt a gépet jóideig más játékokra fogom használni, csak pont nem arra amiért vettem. De bizakodó vagyok, és nagyon drukkolok h a codban is less 10 év potenciál. Apropó az il2 is ennyire gyengén kezdett annó? Vagy az megjelent és egybõl tarolt?
  • Sir Cryalot
    Ez egy friss topik, állítólag +10 fps-t nyersz az uborkasoft szűrő nélkül
  • Sir Cryalot
    Állítólag meglehetősen egyszerű kikapcsolni az uborkasoft szűrőt
  • repvez
    ezt is találtam nem tudom már láttátok e
  • Papa01 #36609
    Jaja, és folyamatosan fejlesztik, csinosítják.. :)
  • Lacusch69
    A RoF-ot megvettem, picit játszottam vele, nem tetszett--> uninstall.
    Aztán fél év múlva valamelyik patch helyretette, azóta napi szinten repkedek vele (offline)
  • Papa01 #36607
    Laca gondolj bele, a ROF-nál is voltak érdekességek... jó lesz ez is csak idő kell neki. Bár tudom, ez sokakat nem vigasztal. :(
  • Her Laca
    Ez egy másik ennek jó erős a configja

De meg megakad itt is.
  • Her Laca
    Találtam újabbat.

Configure computer:

System: Win7 32bit
    Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz
    Card name: NVIDIA GeForce GTS 250 (driver 266.58)
    Memory: 3072MB RAM

Setting video all very low!!! 1280x800 2-30fps!!!
  • Her Laca
    Ennek az egy harmada hiányzik ,olegéknél a két harmada. Azért ez különbség:) Ezt a régi Il2 es hurri is tudja amúgy ,csak az még harcol is közben.