91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Jelzem áldásos tevékenységünknek hála az Il2 topic feljött a leg népszerűbb fórumok közé:)
  • TG Gida
    Bucser nem akarsz hozzászólni?
  • Her Laca
    Úgy írd be ahogy írtam . Il2 nél így kell
  • DummyBoy
    Énis ... mert próbáltam mindent

fps start
    start fps
    showfps
    show fps

de ezt nem ...
  • Her Laca
    Próbáld ki. shift ,tab és fps START SHOW
    Ha bejön akkor besírok:)
  • VO101Tom
    Persze, jól néz ki a Mod is, soha nem mondtam, hogy nem. Főleg ilyen magasról
  • Solt
    Összességében értem ez egész folyamatot, nem csak a programozást. :)
  • DummyBoy
    Naszóval ... szenvedek a beállításokkal ...

1: Fullon qrva jól néz ki ... viszont nem bonyolult screenshotot csinálni, mert 2 képkocka megjelenítése között annyi idő eltelik hogy nemhogy lerajzolni lenne időm, meg is tudnék TANULNI rajzolni ... Ezért is érdekes, hogy miért nem olyan screenshotokat csináltak, amin van AA ...

2: érdekesen működik a dolog, az első single küldi a tenger felett Spitben pl: Highon is megy ... csak nemtom hogy lehet előcsalni az FPS mérőt ...

3: a Víz az túl szép hogy igaz legyen ... de sajna Lowon is ... gyanítom ott is van kutya elásva ...

GPU 100%-on (GTX 275) Proci 1 mag, az se fullon - 60-80% - ne csodálkozzunk hogy nem megy ... (AMD X4 B50)

Eszi a memóriát mint az állat ... pár pillanat alatt fentvan 2 giga környékén a Launcher.exe !!!

A csíkok azok gondolom a pillanatnyi karok helyzetét hivatottak jelezni (mixture - throttle - prop. pitch és társai ...)

Ez eddig tényleg a 15 dodós kategória ... De lesz ebből még csokító!
  • VO101Tom
    Hát, nemtom ez mennyire a programozókon múlik, és mennyire a béta tesztereken. Elvileg azok feladata lenne megtalálni a különböző beállítások, gépek és események kombinációit, hol akad össze, hol csinál hülyeséget, mennyire stabil, vagy instabil a program.
  • Her Laca
    Ezen a bombázós videón ,lenézve englisre ,szerintem meg nem mondod,hogy ez most valamelyik mod vagy a COD.
  • Her Laca
    Mintha a gáz állását mutatná meg ilyesmiket.
  • Solt
    Szerintem a műszerek visszajelzői...
  • VO101Tom
    Kijelzi a motor és légcsavar vezérlő karok állását, hajtóművenként.
  • Solt
    Csak ezek olyan amatőr dolgok! Pont a szimulátoros társaság az, ahol nem annak a kibaszott programnak az ára az elsődleges tényező. Ha idetettek volna egy olyan programot, mint amiről eredetileg szó volt, mindezt tisztességesen optimalizálva, minimális hibákkal, ki nem venné meg akkor dupla ennyiért? Szívnánk a fogunkat, de megvennénk...
  • Lysandus
    Mik az ördögök azok a pálcikák a képernyő bal alsó sarkában a videókon?
  • Her Laca

Biztos ,hogy nem. Ha megveszem is majd csak valamikor.
  • acidrain
    "De én ezt addig fel se telepítem amíg meg nem csinálják rendesen"

Hiszi a piszi!
    Megvétel után max egy órával már fogod rángatni a joyt a gép előtt.
  • Her Laca
    Az lesz ,hogy ennek a malőrnek igen gyorsan (kb mostanra ) híre ment a szimes közösségekben, aztán ez meg is fog látszani az eladásokban.
    Pont azok fognak kivárni akikre a program életben tartásához szükség lenne.
    Persze megveszik sokan ,aztán telepít megnéz 5 perc múlva uninstall és kuka .
    Soha többet nem akarnak majd hallani Il2 ről. Javíthatják,foltozhatják ,adhatnak ki majd új térképet az csak a szűk réteget fogja érdekelni.
    Ha nincs plusz pénz mögöttük ,kétséges ,hogy egyáltalán megéri e az első javítást is sajnos.
  • Lysandus
    Én is! :-)

Meg azon a kommenten is, hogy hiába van ilyen gépünk, kenhetjük a hajunkra, ha a CoD nem támogatja a többmagos processzorokat! :-)))
  • Solt
    Van benne ráció, csak ez ugye egy folyamat vége. Mennyiből tartana felvenni 2-3 programozót? Az a pár millió többlet kiadás bőven visszajött volna... adja picit drágábban...
  • Her Laca

If you really want to run this game at maximum settings, you need this computer:

Ezen besírtam.
  • fecska
    de egyébként ki tudtad próbálni?
  • PhantomAss
    Sztem nem a beállításokkal vagy a procikezeléssel van a gonD
    az én elméletem egyszerűbb:
    A kiadó megelégelta az időhúzást (lehet jogosan), és megmondták olegnek hogy az első negyedév végéig (márc 31) ki kell adni, mindegy milyen állapotban van
    kiadták, de olegben felment a pumpa, mert ő is tudja, és aki megvette a játékot az is, hogy ez így bukta, egy bugos béta verzió
    Oleg nyilván nem adta volna a nevét ehhez, ők is tudják hogy gond van
    oleg bejelentette hogy a mai játékfejlesztés rabszolgamunka és kiszáll...
    Egyrészt igazat adok neki, de csak részben, mert kb 5-6 éve szüttyögnek vele, és senki sem tudja mit csináltak eddig...
    ezt így ebben a formában egy lelkes modder csapat egy év alatt összedobja (lásd il2), sőt ők az il-t is átpasszolták másnak, ráadásul hatalmas tapasztalat van a hátuk mögött, mert ugye nem ma kezdték
    ebben a játékban olyan bakik és alapvető hibák vannak, hogy ezért még egy kis sufnicsapat sem vállalná a felelőséget, nemhogy olegék, akiktől senki sem ezt várta
    Akárki akármit mond ez nem méltó olegékhoz
  • Solt
    Akkor itt a 8 sem segít! :D Nincs az a ram mennyiség ( értelmes keretek közt ), hogy ne töltögessen vinyóról... :S Mint az ArmA...

Próbáld ki Lacush69 mester ötletét... hátha...
  • DummyBoy
    Háááát ... 1,8GB VRAM és 4GB rendszerrel nem győztem kivárni míg bekessel ...

A CPU terheltség az kemény 25% ... Valaminek nagyon mellényúltak a pogrammer fiúk ...
  • Solt
    2GB vram, meg 4GB rendszer memória már elég... inkább ssd... kíváncsi vagyok, hogy menne ssd-ről. :)
  • Her Laca
    Különben kell ez alá az 570 ,580. De inkább az utóbbi:) És 8 giga ram
    Atiknál ,láttam videókon textúra bibiket.
  • Solt
    Ha erre Olegék nem figyeltek oda, az kurva ciki lenne...
  • Her Laca
    Röhej de erre eddig senki sem gondolt:) Ha bejönne kikiáltalak istencsászárrá:)
    Ha nem :D akkor is ,üsse kavics.
  • Lacusch69
    Gyatra angolommal arra jöttem rá, hogy alapesetben (pontosvessző a helyén van), akkor az összes magot használja.

Nálam okosabbak kedvéért:

;ProcessAffinityMask=1

IL-2 supports two processors using the ProcessAffinityMask in the conf.ini. There's little documentation from Maddox Games about how you're supposed to use it, though.

ProcessAffinityMask=1 Core1 (default) or
    ProcessAffinityMask=2 Core2 or
    ProcessAffinityMask=3 Core1+2

You must remove the semicolon in order to run this command Basically tells IL-2 which core(s)to run on. There appears to be no consensus that running IL-2 on two cores shows any tangible difference.
    One more thing to add. With the Semicolon in place you essentially have the same as:
    ProcessAffinityMask=0 which also uses both cores so it's the same as =3.
  • Lacusch69
    ITT VAN , hogy ki kicsoda az Il-2 conf.ini-ben.
  • Sir Cryalot
    ez nagyon eredeti :)))

de egyelőre az a helyzet hogy a processzor viszi a hátán ezt az egészet , az x86 meg semmire sem elég. Még hangra sem.
  • Her Laca
    Mondom tiszta IL2:))
    Ha ez bejön mekkora lenne már:)

Már nem is emlékszem ,hogy van
    1, vagy 2 az mit is jelent?
  • Lacusch69
    Lehet, hogy ki kell venni a pontosvesszőt a ProcessAffinityMask elől, hogy több magon is fusson?
  • Her Laca
    [sound]
    SoundUse=1
    SoundEngine=1
    Speakers=4
    Placement=0
    SoundFlags.reversestereo=0
    RadioFlags.Enabled=0
    RadioEngine=2
    MusicVolume=1
    ObjectVolume=8
    MusState.takeoff=1
    MusState.inflight=1
    MusState.crash=1
    MusFlags.play=1
    MasterVolume=5
    Attenuation=7
    SoundMode=0
    SamplingRate=0
    NumChannels=0
    SoundExt.occlusions=0
    SoundFlags.hardware=1
    SoundFlags.streams=1
    SoundFlags.duplex=1
    SoundExt.acoustics=0
    SoundExt.volumefx=0
    SoundFlags.voicemgr=0
    SoundFlags.static=1
    VoiceVolume=9
    Channels=2
    SoundExt.extrender=0
    SoundFlags.bugscorrect=0
    SoundSetupId=7
    ActivationLevel=0.02
    Preemphasis=0.85
    RadioLatency=0.5
    AGC=1
    PTTMode=1
    SoundFlags.UseRadioChatter=0
    SoundFlags.AutoActivation=0
    RadioFlags.PTTMode=1
    RadioFlags.PlayClicks=0
    ActLevel=1
    MicLevel=8
    SoundFlags.forceEAX1=1

Ez meg az IL2 Config ini sund része:)
  • Her Laca
    Tudod mit Tom:)
    Ne mondjátok ,hogy csak kritizálok,(noha szerintem ez ebben a formában egy petákot nem ér) megveszem ezt a nyüves programot,segítve evvel Oleg munkáját,no meg a közösséget. De én ezt addig fel se telepítem amíg meg nem csinálják rendesen. Mondjuk nem fogok rohanni a boltba az szent. Max ha arra visz az utam.
    Vannak benne pozitívumok ,de rengeteg a negatívum. Nekem a legnagyobb gondom az,hogy invesztálok én komoly összeget,no de akkor élvezhessem is a dolgot.
    Én nem szeretném lebutított grafikával használni ,viszont számomra ezek a csak eddig látott hibák is elfogadhatatlanok. És várjunk mert mi lesz még.:)
    Mondom ,kb fél , egy év kell ennek még.
  • fecska
    Van egy elméletem (tudom hülyeség, de hátha...):
    CSinálnak egy csomó videót így szarul minden nélkül, hibásan, sőtt lehet hogy 3d nem az engine-vel renderelt videók, és kiadják majd 1.01-ként és húdekirályak, hogy kijavítottak ilyen hibákat egy hét alatt.
    Manapság, főleg Olegnél bármi...
  • Zpogi
    Fiat G50,complex engine és ground collision off. A műszerek valamiért nem működnek.

• colbeny
    +1
  • Nohab
    Személy szerint már csak abban reménykedem, hogy az angol verzió nem csak árban illetve a nyelvben fog eltérni.