91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Hogy áthatolt a töltésen:)
  • LeonSilver
    Mi a rák ez az iR? Meg kell venned és havonta még fizetni is kell?
  • Her Laca
    IL2: CLiff over dover: Maximum quality settings 1920x1200 (resized in video to 1080x720)

Intel I7 950

12Gb RAM DDR3 Triple channel

Gigabyte GTX560

OCZ Vertex 2 120Gb

Windows 7 64bits ultimate

Ez az alant linkelt configja.
    Hát ezek se sza..al gurigáznak.
  • Her Laca

Mi ez Olaszok?
  • Her Laca
    Azt kell mondanom,hogy TR nélkül nincs esélye senkinek ebben a játékban.
  • Solt
    :D
  • LeonSilver
    A fegyverhang nem fura hanem szar. Nevezzük nevén a dolgokat :)
  • Her Laca
  • Solt
    Utolsó két videó nagyon jó! :) Mondjuk belülről a fegyverhangok elég furák, meg a rádiózás kicsit káosz nem? :)
  • Her Laca
    Ez eddig a legjobb
  • Her Laca
  • LeonSilver
    Vááááááááááááááááááá. Meg akarom venni :D Izibe.
  • Her Laca
  • Solt
    Jogos... így legyen! :)
  • Solt
    Vágom, de ott az iRacing is... arra azért iszonyat igény lenne, mert nagyon drága... mégsem tudják feltörni! :)

Ezt a folyamatos netkapcsolat dolgot én csak azért preferálom, mert jelenleg ez az egyetlen olyan lehetőség, amivel a warez nagy mértékben vissza szorítható. És mint ilyen, elég jelentős plusz pénzt hozhatna egy olyan területre, ahol nagyon kevés van...

Ha pedig ez az ára, hogy legyenek normális szimulátor fejlesztések, esetleg még konkurálás is, akkor szerintem a játékosok részéről ez egy elfogadható kompromisszum lenne. Szerintem inkább ez mint a semmi... :)
  • LeonSilver
    Biztos megoldják. Nézd meg az A10C-t. Az is egy szutyok volt mikor kijött (sajnáltam is a kifizetett pénzt érte de ma már nem), most meg egy igen-igen fasza kis mutatvány.
  • LeonSilver
    Persze. Ezért is írtam, hogy fikció. De ebből azért látszik, hogy a csak netes védelem sem a legjobb és szerintem ezért sem alkalmazzák sok szoftvernél. Meg hát az is megkerülhető. Az, hogy a RoF-al nem foglalkoztak (éppen a nagyon-nagyon réteg jellege miatt) nem mérvadó szerintem. Akkor lenne az, ha mondjuk a CoD 213. része lenne ilyen védelemmel ellátva és nem tudnák kijátszani :)
  • Solt
    Én forgatásokon szoktam dolgozni... ott is vannak "csodák"! :))
  • Her Laca
    Amikor csinálták a Rush for Berlint vagy mit dumáltunk,de nem is kellett mondani,láttam olyanokat bakker:)
    Hardvereket kiskocsin tologatják a sokszámú géphez,volt ott minden a 100 ezres vga tó(no nem egy darab) az olcsóig,de proci minden fajta,meg minden.
    Ital ,masszörnő (nem vicc fej masszírozást kérhettél ha elfáradtál) no meg nagy iroda ,légkondi. Irdatlan pénzek mennek el havonta is.
  • LeonSilver
    Így van. A lonci vagy éppen az fc2 is szarul futott az akkori átlag gépen, ma meg hasít. És azért az FC2 még korántsem elavult szoftver ;)
  • Solt
    Na jóóó... ez már a másik véglet Leon... ha ilyen van, akkor fogják, és kiiktatják a netes védelmet, tekintettel a körülményekre. De, ha ez bekövetkezik, szerintem a legkisebb gondunk is nagyobb lesz annál, hogy megy-e xy játék vagy sem...

Sokkal reálisabb jövőkép, hogy szép lassan nem lesznek szimulátorok...
  • Solt
    Én is reménykedem... ha nem is a megjelenés napján, de egy héten belül szerintem lesz valami javítás... :)

Én már lehiggadtam... megveszem, kipróbálom, ha nagyon kaka, akkor megy a polcra, aztán egyszer csak lesz belőle valami... úgyis jön a jó idő... :)
  • LeonSilver
    Ahogy mondod. MA. De "tegnap" nem volt az és miből gondolod, hogy holnap is az lesz? Ha tényleg kurva nagy balhé lesz a japóknál (sokkal nagyobb mint most) és tényleg beszarnak az európai politikusok ennek következtében pedig leállítják a reaktorokat mit gondolsz milyen drága lesz az áram? Jelenleg nincs olyan technológia ami azonnal kiváltaná a kieső termelést. Vagy azt is vehetjük, hogy egy hasonló vagy nagyobb rengés lesz a tengeren ami miatt mondjuk több helyen is megszakad a fenéken futó kábel.

Ezek fikciók de bizony figyelembe kell(ene) venni ezeket is amikor olyan védelmet alkalmaz valaki ami csak a neten keresztül ellenőrzi egy adott termék jogtisztaságát.

Én továbbra is azt mondom, hogy legyen kemény védelem de ez ne vagy ne csak a nettől függjön.

Egyébként pedig az a legjobb ha fasza szoftvert készít valaki, nem hagyja magára a vásárlókat ( peccsek, fejlesztések,stb) és akkor szinte nem is kell védelem mert akinek fontos a szoftver az úgy is megveszi, akinek meg nem az akkor sem venné meg ha 1$ lenne az ára.
    Nekem is itt van a polcon az il2, il2 FB, 1946, FSX, LockOn, Fc1+FC2, BS, A-10C, stb. Pedig lewarezolhattam volna. De számomra ezek érnek annyit amiennyi az áruk.

Szóval amit Pupuci mond azért abban van valami.
    (egyébként mióta netezel sakkay?)
  • sakkay
    Tudom tudom..csak mondom hátha felcsillantotok valami reménysugarat.
  • Solt
    Jogos, ez kimaradt a számításból. Így viszont aki korpa közé keveredik...
  • Her Laca
    Csak a kiadók ,már akkor kiköhögnek egy raklap pénzt amikor még csak ötlet a dolog.
    Ezt Twilek mondta annó. Vedd úgy mintha a bank kölcsön adna kb.
    Felvetődött,hogy Olegéket támogatja az Orosz állam. De nem lett belőle semmi.
  • Solt
    Vagy-vagy alapon is azt mondanád, hogy ne függjön a nettől? :)

Én biztos kerülném a nagy kiadókat... ha igazán jót csinálsz, annak úgyis híre megy...
  • Her Laca
    Ne reménykedj. Ha megjelenne akkor az már dobozolva van. Szerintem ,csúsztatják kb egy hónapot ,hogy legyen ídö javítani,mert az oroszok még csak ,csak belenyugszanak,hogy ki lesz javítva,de egy európai főleg nyugati fickó nem hinném,hogy toleráns lenne.
  • Solt
    Fene se tudja... a dvd-k már a boltokban vannak... nem hiszem, hogy más lenne rajtuk mint ami az oroszoknál volt... max egy tapasz még a megjelenés napján... :)
  • PhantomAss
    én is úgy vagyok vele, hogy ha egyszer megveszem, akkor működjön azt kész, ne függjön internettől stb
    vagy, akkor lehessen offline pl gyakorolni...
    a másik, hogy vajon miért nem éri meg ma játékot fejleszteni?
    sztem nagy szerepe van ebben a mai kiadói stílusnak: egy nagy vízfej a fejlesztők fején, amit el kell tartani
    vagy kiadják maguk valahogy, de akkor nincs nagy bevétel rövid időn belül
  • sakkay
    Szerintetek lehet remélni a pénteki megjelenésre(EU) valami komoly változást? Reménykedem abban , hogy az orosz steamos verzió egy fél béna béta teszt volt.
  • Solt
    Értem én, de előbb utóbb az lesz, hogy senki nem fog szimulátort csinálni, mert nem éri meg. Ennek egyik oka a warez. Tehát, ha a szimulátorok jövője azon múlik, hogy folyamatos netkapcsolat, akkor részemről inkább ez, mint a semmi... :)

Az autós példa meg erős túlzás! :) Totál más történet... ;)
  • Solt
    Van egy sanda gyanúm, hogy még így is bőven megéri nekik a nagyobb neveknél... a fanatikusok megveszik szinte a megjelenéskor, aki meg letölti és tetszik neki, egy áresésénél az is megveszi...
  • sakkay
    Csak a változás állandó..és az állandó net kapcsolat nem nagy cucc ma már.
  • Amery
    Na pont ettől ráz ki a hideg. Ha veszek valamit a pénzemért, az működjön!!! Ha esik, ha fúj, ha cigány gyerekek potyognak ...
    Ez olyan, mint ha vennék 1 autót és csak akkor működne, ha a beépített mobilon felhívsz 1 számot és kapcsolatban vagy amíg menni akarsz vele.
    És ha nincs térerő???
    Tudom, ez erős példa, de na!
  • Solt
    Az utóbbi egy évben hányszor volt ilyen neked? Nekem egyszer sem. Ha pedig ez lenne az ára egy fejlesztésnek, én ezt a kompromisszumot elfogadhatónak tartom. Ha valami nagy gixer is van, pár nap alatt a legnagyobbat is javítják, így a rendelkezésedre álló idő 99%-ban tuti, hogy van net...

Ha én lennék kiadó, fejlesztő, tuti, hogy tűzzel vassal a warez ellen lennék... ha meg nem megoldható, hagynám a francba. De ez a sírok, hogy nincs pénz, vagy évekig pofozom a szart mert nincs pénz, az én üzletpolitikám szerint zsákutca.
  • brendon566
    Igen ez jó kérdés, fejlesztik a jobbnál jobb megoldásokat, de a nagyobb játékoknál már a kiadás előtti napon ott vírít a torrnet oldalon, és kevés az ami multira lenne kizárólag tervezve...
  • Pupuci
    Az, hogy most korlátlanul a rendelkezésedre áll az internet ne tévesszen meg. Igen könnyen előfordulhat, hogy nem lesz net (órákra de akár napokra vagy hosszabb időre. gondolj csak a víz alatti kábelekre) és akkor az ember fel is dughatja magának az ilyen jellegű szoftvereket. Persze elfogadod, hogy net kell hozzá de azért a mutatvány nem ennyire egyszerű. Én azt mondom, hogy legyen megfelelő védelem a szoftveren de ne vagy ne kizárólag ilyen netes szarság.
  • Solt
    Én is így tudom. Ha pedig egy kiadó azt mondaná, hogy: Uraim, a szimulátor fejlesztés nagyon drága, nem engedhetjük meg magunknak a warez miatti kiesést, így kompromisszumként csak úgy tudunk fejleszteni, hogy a program állandó internet kapcsolatot igényel a központi szerverrel.

Ki mondana erre nemet közülünk? Meg különben is, egy évben hányszor van olyan, hogy elmegy a net? Egyszerűen nem értem miért nem gyúrnak erre...
  • brendon566
    Csak annyit érdekességképp, azt olvastam nem lehetett elinte feltörni a RoF - ot mivel kapcsolatot igényelt a master serverrel a még a single rész is, azóta mióta ezt megváltoztatták, már el is felejtették...tudtommal ez tényleg megkerülhetetlen...