91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szerelő srác mondta,hogy ne is reménykedjek.
De csütörtökön szétkapja,közel van, átmegyek és megtárgyaljuk mit kell tenni.
Vezérlést ,görgőt,vízpumpát kell vennem,ha nem görbült szelep akkor jó ,ha igen akkor így jártam:) -
Dízelnél én erre nem mernék megesküdni... -
Fürtös #37162 Akkor elvileg elforog,és akkor csak a szíjakat kell cserélni.
-
Solt #37161 Szerencsére nem ismerem! :D -
Itthon is van ilyen fasztarisznya. SP a neve és a napiszarról indult :D -
Szepy2884 #37159 Ja eltudom képzelni. A szomszédok már kapára kaszára fáklyákkal álltak a ház előtt
-
Tico haverom anyukája nagy jimi fan volt,vagy még az is:)
Cimbinek hobbija a zenehallgatás ,kb olyan 1-1,5 millás cucca van otthon.(Szomszédok nem lelkesek jelzem). Na anyjának vett egy minihifit,hogy a királyt azon hallgassa. Megyünk egyszer hozzá ,halljuk ám az utca végén ,hogy jimi gajdol.
Tico csak néz ,hogy honnan ez a irdatlan hangerő. Mama,az ő cuccán hallgatta:) Volt balhé. -
Solt #37157 Utóbbival közelebb kerülnénk a származásához! :D -
Mért van az hogy a minimapon, nem látom a Betűket(A,B,C), csak a számokat -
Solt #37155 Ment egy laza átok a 6950-re... XÐ -
Solt #37154 Arra a kis nyomira ja-ja! :D -
Szepy2884 #37153 hmm... rebecca black. Eredetileg nem rebecca schwarz
-
Szepy2884 #37152 Zámbó Imréért is megőrültek annó... Na de kik?
-
Szepy2884 #37151 Solt: csak addig kíméld meg az életét amíg átadja a kártyáját :))) -
Arra gondolsz, amelyik úgy néz ki mint egy lány? :D -
Látod mekkora sikere van a "kedvencednek" 
Nem is gondoltam volna :) mindenki róla beszél:D -
Solt #37148 A tinik bármit bevesznek... ott van ennek a párja, az biber gyerek... dettó ugyanez... megvannak őrülve érte... -
Szepy2884 #37147 Hát igen... De szerencsére a népek azért nem ennyire hülyék. Legalább fülük van még ha a kettő között semmi sincs
-
Solt #37146 Persze! Van körülötte valami okoska brigád, aki elhiteti vele, hogy ő jó, és amit csinál az művészet. Majd mindenki megy a kasszához. -
Ez büntet. Nem kicsit, nagyon. -
Richtofen #37144 Bettly, fenn vannak a legfrisebb patchek?
Itt nezz szet, nem tudom eleg e a legutolso, vagy kell valamelyik korabbi... -

Ilyet se láttam még a YT-on:
140.823 embernek tetszik, 1.170.506 embernek nem
:D :D
Ha ettől nem vonul vissza a csajszi, akkor semmitől sem.. Tényleg, ez azt gondolja magáról, hogy tehetséges?? -
Solt #37142 Meg az a szöveg!! :D -
Ezzel már vallatni lehetne.. :)) A durva, hogy a csajszi szinte nem is énekel, hanem beszél.. :)) -
Na neee...Ez túl durva!
-
sakkay #37139 Köszi. A ROF megy maxon,de ahogy nézem az il2 CoD mediumon olyan mint a Rof maxon. A képek alapján legalábbis..na majd meglátjuk. -
Solt #37138 

-
Áruló? Nesze :)
-
istikovacs76 #37136 Hát nem. De sejtem.
Da anno Lacával tárgyaltuk az nvidi/ati-t . Én is szoptam még régen ati-val (hd 26000 pro) -
Várd ki a végét.:)
Home videó fog készülni a kártya kivégzéséről ha nem lenne jó:)
Bár nem ez az elsődleges cél:D
Ja elkelt a 460.:) -
Solt #37134 Nem full hd-n, medium-on elég kell legyen majd... -
bettly #37133 Sziasztok. Regmult idok jateka Battle of Britain2 Wings of Victory, nem tudom ha meg emlekeztek ra, valamikor sokat kutattam az eredeti utan, nem kaptam meg , kereken 3 eve letoltottem a nettrol tobb helyrol egy bizonyos ido utan lefagyott ki irta : English text encountered problems, nem tudtam mi az letoroltem, ma valakitol ujra meg kaptam , install utan keves idore ugyanaz a problema,ugyanazt irja ki , mondhatom egyeduli jatek amit nem tudok megoldani, egyben kivancsi is vagyok mi lehet az oka , utana neztem a nettem nem sokat tudtam meg,de valoban sok kerdezett e baj utan...hat torles elott gondoltam hatha valaki itt ismeri ezt, segitseg keppen, vagy ha ne Delete......Koszonom -
sakkay #37132
-
sakkay #37131 4. magos 955amd 5770 vapor x radeon,4giga ram szerintetek , hogyan fog muzsikálni?? Mondjuk főleg a patch után gondoltam. Jó tudom senki nem tudja, de mit gondoltok?
-
Lacusch69 #37130 A sztorynak a lényegét nem ismered... -
Gascan #37129 olyan kötelező megvenni illata van a játéknak :D -
istikovacs76 #37128 Jó is az ati. Igaz, minnél újabb egy driver annál jobb. (mármint az atinál). Igaz, nekem a gyári driverrel sem volt semmi gondom.
Olvasom a prohardveren a 6850/6870 fórumot, lévén nekem is olyan van (giga 6850 oc)
Ennyi elmeteget ami ott van az már fáj. Persze szar az ati, mert e hülyegyerek megnézte meddig lehet voltot adni neki, de egy idő után már kifeküdt a kártya. Visszatette alaplra, és csak néz, hogy most miért villódzik a kép. A másik állat 6850-re ráfleshelte a 6970 biosát, mert azt mondták neki, hogy a négy kártya ugyanaz, csak a bios más (6850/6870 és 6950/6970). Persze nem jó, de motmár a régi biost sem tudja a fa.sz visszarakni. A másik meg állandóan benchmarkozik, hogy neki most miért csak ennyi, miért nem annyi.
Persze minden üzlet ez után ge..ci, mert nem cseréli ki a szénné égett garanciás kártyát. Ja, a másik meg lemezollóval levágott a kártyából, hogy beférjen a házba. Persze egy-kát áramkört is vele együtt. "Nem lehet valahogy összeragasztani?" :)
A másik meg egy 300wattos táppal szenvedett, de most meg olyan furcsa szaga van a gépnek, és be sem kapcsol. "Pedig ez olyan jó táp. Még a p4-esemben is ez volt régen"
Szóval a driverhibák szinte 90%-a az okoskodók miatt van. -
Solt #37127 :D -
Lacusch69 #37126 Legyintő szmájli nincs? -
Solt #37125 Árulóóóóóó... ATI kártyát rendelt!!!!