91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lebowski
    ja és hamár rebekánál tartunk, akkor még egy kis amerika :)
  • VO101Tom
    Luthier bejelentette (még tegnap délután), hogy befejezték az epilepszia filter javítását.

http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=19645

Most már kikapcsolható lesz (alapból be lesz kapcsolva). A légcsavart, hoyg visszateszik-e, arról még nem olvastam hírt...
  • Lebowski
    annnnnnyira csúnya az sg... :) amúgy jó cover :)
  • whiteskull
    Jó váltó lehetett benne. :)))

3000-nél 220 volt a sebesség. :)))
  • Lacusch69
    Na, EZEN betegre röhögitek magatokat.
    Külön megér egy misét a Délmadár szakmai hozzáértése...
  • Lacusch69
    LACA ÉS SZEPY KEDVÉÉRT
  • DummyBoy
    LOL xD

SOW* lives!

*Stay Over Water
  • PhantomAss
    bázz mégiscsak le kell töltenem valahogy :D
  • DummyBoy
    Ez is steames :) Csak orosz :)
  • PhantomAss
    ááá nemár :D
    amúgy szerinted ez a változat ugyanúgy működik mint a steames?
    a háttérben letölti a javításokat, stb?
    ki lehet írni dvd-re?
  • DummyBoy
    Elvileg ma jön egy peccs :) Pl: kivehető epifilter meg ilyenek ... Kiváncsi vagyok ...

Ma HW-es "peccs" is jön, szóval kiváncsi leszek mikor fekszem le ... :)
  • PhantomAss
    jaaa
    képzeld amúgy tegnap megpróbáltam én is megint letölteni a yuplay-ról, most tovább engedett, de visszadobták a tranzakciót ismeretlen hibával..
    mindegy most már megvárom a rendes kiadást, remélem ez a 2 hét elég lesz hogy vmi peccset összedobjanak
  • DummyBoy
    Nem, az sima ügy :) Ugyanis a Mission-ök minden nyelven ott vannak a játék mappájában :)

Csak át kell nevezni a mission-öket simáról _ru végűre és máris angolul vannak a mission description-ök ...

Ezeket a missönöket töltötték fel ...
  • PhantomAss
    van már angol menü nem? a fórumon mintha olvastam volna h van vmi zip file
  • Szepy2884
    Laca, privát ment ;)
  • DummyBoy
    Egy kis on ... Lassan kezdődik az őrület :)

Remélem a modderek gyorsan rájönnek, mivel lehet az SFS fileokat kicsomagolni, mert azonnal kiderül majd, hol vannak a nyelvi dolgok ...

Jó lenne már egy angol menü ...

• mustangdc35
    az amcsi is tud
  • Papa01 #37188
    Szegény Gary, nyugodjék békében! :((
  • LeonSilver
    Jó, hát ha már zenélünk akkor ezt csipázzátok. Mondjuk ez olyan messze van a szutyoktól mint győzike a Nobel-díjtól :)

Ez A ZENE !
  • TG Gida
    A tehetségek Japánban vannak.Ezt hallgassátok:Enter Sandman
  • Lacusch69
    Ezekről valahogy mindig a Ford Fairlane Kyle Troy-a jut eszembe.
  • messerharcos
    ja igazatok van, tele a média az igénytelen szar, tehetségtelen mesterségesen felnyomott buzikkal. Nem a tehetség nem a tudás nem az értelem nem a gondolkodás számit ebben a kurva világban
  • Nohab
    Ezt az albumot szokta hallgatni a szobatársam... túl gyakran....
  • acidrain
  • acidrain
    "a másik meg lemezollóval levágott a kártyából" Atyaúristen!
  • Solt
    :D:D:D
  • Szepy2884
    amúgy figyelitek? Mijki meg Mester milyen csendbe vannak. Õk pont ez a korosztály! Lehet, hogy ez nekik tetszik és most pont azon morfondíroznak, hogy "ezek a vén hülyék nem tudják mi az ami jó, nem értik " XDDD
  • PhantomAss
    ház ez a fórum már majdnem olyan jó mint a napiszar..
  • Richtofen
  • Szepy2884
    sajnos gyerekek a föld túl van népesedve. most az a trendy ha buzira veszed figurát. minden deviancia támogatot, ha az népesség növekedés rovására megy. kitudja talán az aids is egy mesterséges vírus amire szándékosan nem akkarnak ellenszert találni, mert jó biznisz a gyógyszer gyártóknak.

ezelõtt 15 éve én annyi voltam mint ezek a tenyésztett majmok a yt-on. akkor a macsó volt a trend. én is abba szocializálódtam. az egy másik véglet volt. erõsen homofób társadalom. az sem volt jobb a mostaninál, de szerintem akkor is egészségesebb.

úgy látszik 15 év alatt nagyot fordult a világ. konkrétan a feje tetejére.
  • DummyBoy
    Á ... nekem a legóreklámos cimborája az ami betette a kaput :)

lájkolni fogjátok ...

Isten bizony kéne olyan karika a zenetévékre (meg a kereskedelmi szarokra is):

"A következő műsorunkat 18 év feletti nézőinknek csak sihederi felügyelettel ajánljuk!"

Anno mikor félrészegen tomboltunk egy Uhrin Benedek koncerten, már akkor láttuk hogy egyszer valakik qrva nagyot fognak kaszálni azon, hogy eladják a hülyéknek a szart, megetetve őket, hogy milyen qrvajó ...
  • Zpogi
    Ez is odab@sz :)

• Zpogi
    Inkább ezt hallgassátok ahelyett a sok sz@r helyett

Meg ezt bár ez már volt.

• LeonSilver
    Állítólag a tenáger luvnyák szarnak-hugyoznak utána az utcán. Szegény Radics Béla és társai meg forognak a sírjukban és örülnek annak (velünk ellentétben mert ugye mi nem örülünk), hogy nincsenek már itt.
  • DummyBoy
    A magyar könnyűzene halálcsillaga, a fogyasztói kultúrforradalom ürüléktől feketéllő gyémántja, egy kappanhangú tátika. Legalább az üzlethez konyít valamicskét, de csak ezért nem hallgatom, aki kedveli, annak kellemes szórakozást és hasonló "jókat"!

Mert megérdemlitek! ;)
  • Solt
    Óóóó... b@szod alássan... :D aztakurvaéletbe!!! :D
  • LeonSilver
    Ösmerkeggyé meg véle tezsvírem ;)
  • Her Laca
    Dekadens Ami tiniknek ez az élet.Mit akarunk mi a véleményünkkel.Láttad 16 évesen milyen kocsival mennek iskolába?:) Kertváros,hétvége ,buli,fanta ,Rebecca.Mi kell több:D
  • Willenbrock
    Fájdalmasan idióta az egész klipp.Ráadásul a jobb arcféltekéről nem sikerült eltűntetni a pattanást.Azért lehet hogy bűntetésül karóbahúzásra ítélném :)
  • Her Laca
    Ah:) Hagyjuk is mert nem is akarok gondolni rá:)
    Hiányzott mint púp a hátamra:)
    Egy jó alaplap,és proci ára meg memória:XD