91395
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Igen. Ez benne a szép :) Legalábbis nekem tetszett :)
Első játékomon akkora volt az adrenalin, hogy berongyoltam egy szobába, nagy üvöltve rambóként kilőttem mindenkit, aztán mikor csak annyit láttam, hogy mindenki (nagy öregek) érdeklődve figyelik az arcomat, megkérdeztem:
"Húha ... nem vettem észre egy találtot? Vagy mivan?"
Erre a hátam mögé mutattak, ahol álltak még 3-an elbújva, állítólag 2 tárnyi bogyót kaptam a hátamba "rambózás" közben ... És egyet sem vettem észre ... mondjuk utána megéreztem ... a nyomuk ott is volt napokig ...
Volt olyan röhögés, én meg égtem mint a rejsztág ... De megszokja és megtanulja az ember. -
az airsoftben hogyan ellenőrzitek a találatot? bemondásra? -
Airsoft: Nos, ha 15 éves vagy akkor még pont 3 éved van eldönteni :)
Ha nagy rá tudsz kattani a dolgokra, akkor messziről kerüld el az Airsoft-ot!
Irgalmatlan módon addiktív, és a gatyád rámegy ... Ahhoz hogy elkezdd, oda elég egy (Én nem félek a használt fegyvereketől ...) használt kínai, pár tartalék tár és akku meg egy jó szemüveg ... ez pár 10k-ból megvan ...
Aztán észre sem veszed, és ott figyel az eredeti afgán egyenruha a szekrényben ...
Mindent összevetve: 18 évesen gondold át még egyszer, éredemes kipróblni, de csak úgy, ha megvan szükséges anyagi háttér, ugyanis rosszul fog esni, hogy nincs meg minden amit szeretnél :)
[URL=http://www.sg.hu/galeria/1081762655/10817626551208767741.jpg]Irinka #1[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/galeria/1081762655/10817626551208767741.jpg]Irinka #2[/URL]
Nappapa :) -
Igen, sokkal brutálisabb, de az AS BB is csíp rendesen, főleg épületben. A CQB-t nem is szeretem (főleg mert M-14-esem van :) -
Lacusch69 #37240 Paintball. Ott tényleg megérzed a találatot...
-
Airsoftoztam én is, ha van közelben olyan társaság, akikkel játszani tudsz, csak akkor vágj bele. Mindenképp fegyver bérléssel kezdj, nehogy vegyél valami olcsó gagyi fegyvert, mert azzal csak szívni fogsz. Ha saját cuccokat kezdesz venni, akkor viszont készülj föl, hogy nagyon költséges, főleg az elején. Fegyver, ruha, kiegészítők elég sokba kerül, főleg ha zsebpénzhez méred. A lőszer ára nem vészes, de mindig elromlik ez-az, a szervezett játékok is fizetősek lettek, odautazni sem 2 Ft - viszont kint vagy a levegőn, jó társaságban, lövöldözhetsz is, ezért megéri :)
Itt van egy jó bolt, árakkal tudsz kb. számolni (Honkongból, e-bayról is lehet rendelni, de azt csomagban érdemes, összeszedve a rendeléseket, és csak akkor ha már tudod, hogy pontosan mi kell neked.)
44-es bázis
(ja, használt fegyvert SOHA ne vegyél :) -
Tomcsi merte megjegyezni, nem is ir a forumra azota.
Miki: ne sztrajkolj, Te vagy az egyik fő offer. (#37212)
-
Solt #37237 Ezek az Accu-simes cuccok brutálisak. -
Az hagyján, de már Spitben sem olyan. :)
Volt ott egy video a CEM fórum elején, ez:
http://www.youtube.com/watch?v=psYL7thQj6M&feature=player_embedded
Ez nem COD, nemtom ez mennyire jön ki egyáltalán (majd leellenőrizzük :), de ezen a videón pont azt taglalja, hogy mekkora különbség van a fix és az állítható légcsavar hatásfoka között. (Remélem elmúltak azok az aidőm, amikor csajka 10000-en dogol, csak mert a tömeg/lóerő aránya jobb mint a meszáé... -
Én ugyan nem szoftoztam (helyette IRL csináltam egy darabig) de úgy gondolom van lehetőség kipróbálni ezeket az izéket úgy, hogy az ember nem feccöl bele sok-sok 10k-t. Próbáld ki néhányszor és ha tetszik meg van hozzá "érzéked" akkor csináld. -
Szabad idő van, pénz az még kell, de gyújtök, mivel 15 éves vagyok, csak szeptemberig van időm pénzt költeni. Csak a CoD-ot veszem meg, azután gyűjtök szeptemberig. Diák munkát meg feketén tudnék vállalni. Így őszre minden felszerelést megtudnék szerezni. -
Dummy nyomta ha jól emlékszem, ő fel tud majd világolni. Bár igazából rajtad múlik mennyi pénzed és szabadidőd van rá. -
Solt #37232 :D -
Szerintetek az Airsoft-ozásba érdemes belevágni? -
Lebowski #37230 gyááá :D -
Lebowski #37229 igen, csak jóval rövidebb idő alatt végzik ezt a sok dolgot :) -
Solt #37228 Azért a rendelkezésre álló idő nem egészen ugyanaz... ezt is vedd figyelembe. -
Romeo One #37227 Valamelyik reggel volt az egyik kerrádióban riport Kenguruföldről a Forma1 kapcsán. Hogy megint van KERS, és hogy a pilóták (sofőrök...?) lázadoznak, hogy nekik most már mennyi mindenre kell figyelni, és annyi gombot nyomkodni...! Hangosan káromkodtam, akár a régi akár a mostani vadászpilótáknak kategóriával több kapcsoló, műszer, kütyü és figyelni való jut, mégis megoldják valahogy. Töredék pénzért... -
Az első pár próálkozás alatt én is arra jutottam, hogy a bombázókokat messzire kerülni kell ...
4 és fél gigás póverpojintot csinálnak a játékból ... -
Romeo One #37225 Kiderítették? Ehhez elég lett volna jáccani vele nem? -
Lysandus #37224 Hm... Nem rossz... Most már kezdem érteni, hogy a korabeli kiképzőfilmeken miért volt az egyik legfontosabb dolog amire figyelni kellett a szívótérnyomás...
Jó, hogy a vörösöknek is leesik, hogy La-5-el repülni nem olyan lesz, mint autót vezetni. Hogy csak nyomni kell a gázt. :-) -
Laca mester: Megjött a kártya :) És van BIOS kaccsolóm is :)
Este remélem már nagytestvér lesz :) -
Akkor itt vannak egy kicsit idősebbek: Út a mennyországba... :D -
ez gáz...
a g940-en valóban úgy van ahogy mondod, erős a center, ezért szinte játszhatatlan (a fórumok szerint)
ez azért nem olyan kis probléma, szerintem foglakozni fognak vele -
Uhh ez nagyon jó, köszi. :) -
Ezekkel csak az a baj, hogy ezekért börtönbe kerülök ... ezek a lányok közelebb vannak a bilihez mint a 18-hoz az qrvaélet ... -
Itt egy kis "hivatalos" álláspont ami miatt beindult a hiszti:
Re: Future Project Battle of Britain
Where the feedback control devices. No need to ignore the issue. (After a while one of the posters got a bit irate at Luthier repeatedly ignoring the FF questions)
Here is Luthier's response:
"While I can not say for sure - sorry, we like it had never promised it all the time we have been postponed for later. And now more important issues do not allow her to give."
Ez a "kisebbik" gond ... A nagyobbik az, hogy állítólag a G940-es tulajoknak 100% centering spring van FOLYAMATOSAN ... tök mindegy mit állítanak a profilerben ... (Ezt mondjuk kétlem, majd le kell tesztelnem ...)
100% centering spring az olyan, hogy hamarabb forgatom el magam alatt a bolygót, minthogy megmozdítsam a botkormányt, szóval nem csak a precíz célzást teszi "nehézkessé" hanem magát a mozgást is ... -
Jaja, is tud ám off-olni, ha akar.. :)) -
Á, Mijkiéket pár hete/hónapja b*szta le valaki pont az offért, pedig ott nem is Dzsásztin volt a téma :) -
De mért pont Bieber? Annyi szép téma van:Példa :D
Mért nem erről? :D -
Á, megy már a rinya, hogy halnak meg a gépek, és alig lőnek valamit full real beállításokkal. :) Kicsit komplexebb lett az a CEM mint egyesek várták (és a játék manualban nincs is benne minden, szal kutatni, tesztelni, tanulni kell majd újra)...
"That's easy when crusing/climbing/shallow diving etc, but when in a dogfight and doing loops etc, where your speed will be dramtically changing all the time, it must be a nightmare."
"Damn Skippy! The 109 is a bear, after a 15-20 minute dogfight last night in which I shot down nothing, I needed to teak a break and rest, because the mental workload was so high!"
Ezeken jót mulatam :)))
"And i bet in the "full real" online-wars there will be many, many, many "expensive" gliders."
"If La-5 makes it into CoD, I will not fly it with complex engine management on"
Írt egy srác kis összefoglalót a magasabb szintű CEM-ről, ezt tanulmányozgassátok át :) -
mi helyzet Mijki? felhúzott vki? :)
ez mé belefér...tudod kb ezer éve isemrjük egymást itt a fórumon, és ez egy elég komoly rétegjáték, itt nincsenek vérpistikék
ez az ami megkülönböztet minek más fórum(ozók)tól
szóval ennyi off bőven elmegy..ez csak fokozza a hangulatot :D -
Ez már MEKKORA OFF, hogy IL-2 STURMOVIK fórum. Nem napiszar, nem valami szar tini magazin fóruma. Felejtsétek már el a buzi emos kis faszokat(mint MM, JB, SP). Semmi közük nekik ehhez a fórumhoz. Ha róluk akartok beszélni, mennyetek a tini csajok fórumára, biztos van vagy 20 I LOVE BIEBER! topic vagy ilyesmi. Sok mindenről lehet szó, de az ilyen kis ....okat, hanyagoljuk.
Amúgy én sem vagyok ilyen, és nem értem a sok kis tini sunci mi a rákért szereti ezeket az AIDS-es kis csontokat? Mellé ütsz, szét esik. A TV-ző izma meg, pfff...szerintem egyik se tudná kinyomni pl.: a 40KG-t. -
ahaa, köszi
bár ez legyen a legkisebb gond :)
egyébként a ff témához visszatérve, ahogy a fórumot olvasom a következő a történet: hivatalosan nincs megerősítve hogy nincs ff a játékban, de most nem működik
a conf.-ban is van ff sor, és center erő is van
valszeg ezt a későbbiek folyamán fogják megcsinálni
én ezt olvastam, illetve ha vki mást olvasott (hivatalos álláspont olegék részéről hogy nem lesz benne) az pls szóljon -
Van ugye az az újszerű, valóban lemodellezett, gyorsan forgó légcsavar. Ezt az epilepszia filter részeként kicserélték lassan forgó lapokra, amin egy gyorsan forgó légcsavar képe van. Mint az il2-ben. De közben olvasom, hogy az epilepszia filter kikapcsolása elvileg mindent visszaállít, valszeg ezt is. -
a légcsavarral mi a gond? -
Sőt ... Orosz barátaink kiderítették, miért halnak meg a gépek a bombázók mellet - a kipufogócsövek effektje :)
Valamint imprúvoltak valamit az árnyékokon is, elvileg 10 helyett 20 FPS-re ugrott a game London felett ... -
Gitár szimulátor-csinos gitárhőssel:) -
Ez fasza! -
Lebowski #37205 ja és hamár rebekánál tartunk, akkor még egy kis amerika :)