91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
576 ban a holnapi a dátum, a CD galaxisnál csak a hónap van megadva az is a következő:) -
Solt #37324 Hmmm... akkor ez nem jó így! :D Bolondok napján kapjuk csak meg? :) -
Gascan #37323 előre szoktak szólni, hogy rendeljem meg és akkor megjelenés napjára már a futár hozza is -
Most néztem 880 az órajel . Én nem nyúltam hozzá.
Giga a kártya Giga biost tettem rá. -
Solt #37321 Aznap jön amikor megveheted nem? Szólnak, hogy mostantól mehetsz... asszem... :) -
Bocs Urak, kutyaséta volt :)
Konfig:
Amd X2 550@ X4 B50 3,1 GHz
ASUS 6950@6950 + shaderek (De úgy néz ki ennyi is elég :) )
4GB DDR3
Beállítások:
Catalyst alapon, 11.4 preview
Játék: 1680x1050 - ócsenyháj (Legnagyobb ...) AA = 4X
Víz felett jobb a teljesítmény mint föld felett, de az előző kártyával is itt teszteltem, azzal 20-30 FPS-t kaptam mid-low beállítások mellett AA nélkül ...
Majd kipróbálom később föld felett is ... meg kiváncsi vagyok mit hoz a peccs ... Mondjuk úgy néz ki sikerült kikapcsolnom az epifiltert is :)
Bár majd kiderül ha megjön a peccs ...
@Laca Mester: Én is csak a shadereket unlockoltam, egyelőre elég az is ... Az origi 6970 nagyobb órajelekkel és feszültségekkel üzemel ... Ha azt a bios-t flasheled bele akkor menni fog 5970-ként, de akkor azt is fogja írni asszem :) -
Gascan #37319 holnap nem jelenhet meg.. cd galaxistol kértem értesitést és még nem kaptam .. ha csak nem a spamok közé rakta és törlődött :) -
Solt #37318 Na ehhez radeon topik, ( vagy dummy ) lassan egy éve nv-m van... fejből ezt meg nem mondom neked. :) -
Solt #37317 Az csak aktiválja a shadereket. Teljes értékű akkor lesz, ha az órajeleket is a 6970 szintjére húzod. -
Na ilyet még nem csináltam. Aztat hogy kell? -
Solt #37315 Csinálj neki profilt...
A lényeg, hogy a CCC-ből csak akkor kényszeríts bármit is, ha a játék beállításaival gond van. Ha minden ok, akkor mindig adott játék beállításait használd, a CCC meg legyen default.
Amelyik játékhoz meg kell a buhera CCC-ből ( il2 ), annak csinálj profilt. -
Különben valamit nem értek.
Ugye feltettük a 70 es biost.
De az órajelek maradtak amik voltak, ez azt jelenti,hogy a 70 es is 800 on megy és csak a shaderek száma a több? Vagy fel kell húzni az órajelet is? -
Ezt hogy érted? Mindig állítsam át ha Rof ozni akarok? -
Solt #37312 Na várj! RoF alatt a gyári élsimítást használd, ne a CCC-ből vezéreld! Ugyan ez ArmA alatt is!
ArmA szarik a driveres beállításokra... tán csak az ssaa-t veszik figyelembe, de ebben sem vagyok biztos. -
Rof alatt is szembe tűnt.
Viszont az Armát nem hatotta meg:))) -
Solt #37310 Más az élsimítási eljárás, de elvileg az amd féle a szebb. Lehet il-2 opengl motorja alatt más a helyzet.
-
De az a min8 árulkodó még mindig.
Remélhetőleg jön a javítás is hozzá. -
Solt #37308 Asszem ma jön... Sanyo írt is róla, az oldalán megtalálod. Ide is linkelte, de megint szét offoltuk az egész topikot, így nem találom! :D -
Pont ilyen az enyém is csak gyári négymagos.
Ezek szerint egy csúcs VGA kell hozzá,na meg majd kiderül milyen proci.
Mellesleg revidiálom az álláspontom.
Jók ezek a 6950 es kártyák ,főleg ,hogy három ,négy katt és 70 es lesz.
Eddig semmi anomáliát nem tapasztaltam,de az szembe tünt,hogy az NV4X élsimilye mintha simább lenne. Mondjuk ez meg bírja a 8X ost is. -
sakkay #37306 asztatat... 

remélem holnap meglesz nekem is. A patch-ről van új hír? -
sakkay #37305
Pedig már aszt hittem...
-
Solt #37304 Az új vga... -
sakkay #37303 

beszéljéééé mááá Dummy!!!
-
Solt #37302 Négymagosított amd, 4 gb ram, plusz a 6950@6970 -
sakkay #37301 Most mi ez ez????kijött a patch és ennyit javított, vagy NASA gépet raktál össze.(vagy tengeren amúgy is jó..) -
Írj egy konfigot ha kérhetném.
No meg a beállításokat.
Jól szuperál a dolog? -
Solt #37299 Ez már az új vga-val? :) -
Szepy2884 #37298 Gyerekek most hallottam egy viccet meg kell hogy osszam veletek! :))
Bácsika megy az utcán és hirtelen rájön a szükség.
Bemegy egy 5 emeletes bérházba és a házmesterrel egyezkedik, hogy hadd használja már a WC-t. Mire a házmester:
-Jaj bácsi kérem én szívesen megengedném, de tudja nincs az egész házban egyetlen wc se.
Bácsi hitetlenkedik, hogy -az meg hogy lehet, hogy egy 5 emeletes házba egyetlen wc sincs???
-Hát tudja kérem az úgy van, hogy az 1.-őn bőlcsöde működik, ők pelenkába intézik, a 2.-kon óvoda, ők bilibe intézik, a 3.-kon zsidók vannak, ők a sz*rból is pénzt csinálnak, a 4.-en kommunisták vannak, ők egymásra kenik, én meg az 5.-en lakom és sz*rok az egészre! -
Holnap este 7-kor élesedik a steamen. :) -
Szavak nélkül: 1680x1050 - ócseny háj - 4xAA
-
Lebowski #37295 ha minden igaz,holnap :) -
HOLNAP :D -
Gascan #37293 gyerekek kurva jol néz ki ez a játék.. mikor jelenik meg magyarországon? pont most kell nekem is nősülni, asszony tuti nem megy bele hogy én ilyenekre költsek most :D -
Sikerült:) Örülök. -
Mégegyszer gratula ... Asszem nekem is :)
Csak tesztelni kell még, szóval egy hét múlva nyilatkozom :) -
Ez volt az igazi rali:Group B -
Valóban! Kössz a kiigazítást! -
Solt #37288 
Köszönöm!
-
Fürtös #37287 Sajna az ftp serverünk döglődik de szerencsére valaki feldobta youtubra:
Autóversenyzők -
Lacusch69 #37286 Ha már rally (-szerűség) meg röhögés...
dobrai brazilok