91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    576 ban a holnapi a dátum, a CD galaxisnál csak a hónap van megadva az is a következő:)
  • Solt
    Hmmm... akkor ez nem jó így! :D Bolondok napján kapjuk csak meg? :)
  • Gascan #37323
    előre szoktak szólni, hogy rendeljem meg és akkor megjelenés napjára már a futár hozza is
  • Her Laca
    Most néztem 880 az órajel . Én nem nyúltam hozzá.
    Giga a kártya Giga biost tettem rá.
  • Solt
    Aznap jön amikor megveheted nem? Szólnak, hogy mostantól mehetsz... asszem... :)
  • DummyBoy
    Bocs Urak, kutyaséta volt :)

Konfig:

Amd X2 550@ X4 B50 3,1 GHz
    ASUS 6950@6950 + shaderek (De úgy néz ki ennyi is elég :) )
    4GB DDR3

Beállítások:

Catalyst alapon, 11.4 preview

Játék: 1680x1050 - ócsenyháj (Legnagyobb ...) AA = 4X

Víz felett jobb a teljesítmény mint föld felett, de az előző kártyával is itt teszteltem, azzal 20-30 FPS-t kaptam mid-low beállítások mellett AA nélkül ...

Majd kipróbálom később föld felett is ... meg kiváncsi vagyok mit hoz a peccs ... Mondjuk úgy néz ki sikerült kikapcsolnom az epifiltert is :)

Bár majd kiderül ha megjön a peccs ...

@Laca Mester: Én is csak a shadereket unlockoltam, egyelőre elég az is ... Az origi 6970 nagyobb órajelekkel és feszültségekkel üzemel ... Ha azt a bios-t flasheled bele akkor menni fog 5970-ként, de akkor azt is fogja írni asszem :)
  • Gascan #37319
    holnap nem jelenhet meg.. cd galaxistol kértem értesitést és még nem kaptam .. ha csak nem a spamok közé rakta és törlődött :)
  • Solt
    Na ehhez radeon topik, ( vagy dummy ) lassan egy éve nv-m van... fejből ezt meg nem mondom neked. :)
  • Solt
    Az csak aktiválja a shadereket. Teljes értékű akkor lesz, ha az órajeleket is a 6970 szintjére húzod.
  • Her Laca
    Na ilyet még nem csináltam. Aztat hogy kell?
  • Solt
    Csinálj neki profilt...

A lényeg, hogy a CCC-ből csak akkor kényszeríts bármit is, ha a játék beállításaival gond van. Ha minden ok, akkor mindig adott játék beállításait használd, a CCC meg legyen default.

Amelyik játékhoz meg kell a buhera CCC-ből ( il2 ), annak csinálj profilt.
  • Her Laca
    Különben valamit nem értek.
    Ugye feltettük a 70 es biost.
    De az órajelek maradtak amik voltak, ez azt jelenti,hogy a 70 es is 800 on megy és csak a shaderek száma a több? Vagy fel kell húzni az órajelet is?
  • Her Laca
    Ezt hogy érted? Mindig állítsam át ha Rof ozni akarok?
  • Solt
    Na várj! RoF alatt a gyári élsimítást használd, ne a CCC-ből vezéreld! Ugyan ez ArmA alatt is!

ArmA szarik a driveres beállításokra... tán csak az ssaa-t veszik figyelembe, de ebben sem vagyok biztos.
  • Her Laca
    Rof alatt is szembe tűnt.
    Viszont az Armát nem hatotta meg:)))
  • Solt
    Más az élsimítási eljárás, de elvileg az amd féle a szebb. Lehet il-2 opengl motorja alatt más a helyzet.

• Her Laca
    De az a min8 árulkodó még mindig.
    Remélhetőleg jön a javítás is hozzá.
  • Solt
    Asszem ma jön... Sanyo írt is róla, az oldalán megtalálod. Ide is linkelte, de megint szét offoltuk az egész topikot, így nem találom! :D
  • Her Laca
    Pont ilyen az enyém is csak gyári négymagos.
    Ezek szerint egy csúcs VGA kell hozzá,na meg majd kiderül milyen proci.
    Mellesleg revidiálom az álláspontom.
    Jók ezek a 6950 es kártyák ,főleg ,hogy három ,négy katt és 70 es lesz.
    Eddig semmi anomáliát nem tapasztaltam,de az szembe tünt,hogy az NV4X élsimilye mintha simább lenne. Mondjuk ez meg bírja a 8X ost is.
  • sakkay
    asztatat...
    remélem holnap meglesz nekem is. A patch-ről van új hír?
  • sakkay
    Pedig már aszt hittem...
  • Solt
    Az új vga...
  • sakkay

beszéljéééé mááá Dummy!!!
  • Solt
    Négymagosított amd, 4 gb ram, plusz a 6950@6970
  • sakkay
    Most mi ez ez????kijött a patch és ennyit javított, vagy NASA gépet raktál össze.(vagy tengeren amúgy is jó..)
  • Her Laca
    Írj egy konfigot ha kérhetném.
    No meg a beállításokat.
    Jól szuperál a dolog?
  • Solt
    Ez már az új vga-val? :)
  • Szepy2884
    Gyerekek most hallottam egy viccet meg kell hogy osszam veletek! :))

Bácsika megy az utcán és hirtelen rájön a szükség.

Bemegy egy 5 emeletes bérházba és a házmesterrel egyezkedik, hogy hadd használja már a WC-t. Mire a házmester:

-Jaj bácsi kérem én szívesen megengedném, de tudja nincs az egész házban egyetlen wc se.

Bácsi hitetlenkedik, hogy -az meg hogy lehet, hogy egy 5 emeletes házba egyetlen wc sincs???

-Hát tudja kérem az úgy van, hogy az 1.-őn bőlcsöde működik, ők pelenkába intézik, a 2.-kon óvoda, ők bilibe intézik, a 3.-kon zsidók vannak, ők a sz*rból is pénzt csinálnak, a 4.-en kommunisták vannak, ők egymásra kenik, én meg az 5.-en lakom és sz*rok az egészre!
  • Sanyo
    Holnap este 7-kor élesedik a steamen. :)
  • DummyBoy
    Szavak nélkül: 1680x1050 - ócseny háj - 4xAA

• Lebowski
    ha minden igaz,holnap :)
  • mijki
    HOLNAP :D
  • Gascan #37293
    gyerekek kurva jol néz ki ez a játék.. mikor jelenik meg magyarországon? pont most kell nekem is nősülni, asszony tuti nem megy bele hogy én ilyenekre költsek most :D
  • Her Laca
    Sikerült:) Örülök.
  • DummyBoy
    Mégegyszer gratula ... Asszem nekem is :)

Csak tesztelni kell még, szóval egy hét múlva nyilatkozom :)
  • TG Gida
    Ez volt az igazi rali:Group B
  • LeonSilver
    Valóban! Kössz a kiigazítást!
  • Solt
    Köszönöm!
  • Fürtös
    Sajna az ftp serverünk döglődik de szerencsére valaki feldobta youtubra:
    Autóversenyzők
  • Lacusch69
    Ha már rally (-szerűség) meg röhögés...

dobrai brazilok