91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Mijki. Ezt nagyon komolyan mondom, próbáld ki, mielőtt bármit veszel. Bérelt cuccokkal menj el pár szervezett csatára. Kollégám is vett 60e -ért puskát, plusz ruhát, minden fófaxot, mielőtt kipróbálta volna. Első játék (!) után eladott mindent, mert nem oda megy a lövedék, ahova céloz. Hozzáteszem Counter Strike-ozott.

Ennek a játéknak is megvannak a korlátai, amikkel jó ha tisztában van az ember. Nem oda lősz, és nem úgy ahogy egy játékban, pisztollyal esélyed sincs, és van, hogy egész nap csak pár emberre lősz egyátalán. Ha eltalálnak az qrvára csíphet, a felszerelés tönkremehet, akku lemerülhet, rendszeresen foglalkozni kell vele. És igen, itt mindig van aki messzebbre, pontosabban tud lőni, mint te (teljesen szabályosan, csak neki olyan fegyvere van).

Ha ezekkel megbarátkozol, tetszeni fog.
    Van egyébként már csapat már, akikkel gyilkolásznátok egymást?
  • mijki
    Nagy bölcsességet találtam sotfair fórumán: :D

"Ne ugrálj, fiam! Még bevered a fejed egy golyóba!" - ismeretlen magyar őrmester, II. vh
  • Her Laca
    Ha a sensitive csúszkát huzigálom nem érzek érdemi változást a joy nál.
    Mit lehetne tenni?
  • Her Laca
    Igazából nem is az kell,hanem mivel lehet távolodni a revitől.Azt minek hívják.
  • LeonSilver
    Jézus szíve! Német gatyaliszt?
  • LeonSilver
    Én most így próbálom tolni és öröm e bodottá ha megtalálom az ellent. A hab a tortán pedig az ha legalább 1-2 gép leeseik..

Van egy jobb nézet mint az IL2-ben megszokott, azt hiszem a Loosen Shoulder Straps a View menüben. Célzáshoz tökéletes!
  • DummyBoy
    Bocs, csak ki-be lépkedek és tesztelek ...

Úgy néz ki jobb, ha AA és AF driverből van neki állítva ... 16x AF beállítása több grafikai bugot eltüntet pl :)

Alkalmazás beállításának felülírása - 4xAA 16xAF és próbáld ki úgy!
  • Solt
    Alul... :)
  • Her Laca
    És az hogy néz ki?:)))
    Ne harapó fogóval keljen már kihúznom:XD
  • Her Laca
    Ja és még valami. Ahogy inog a pilóta ,harc közben az nagyon bejön.
    Most már a nyakat is használni kell a légi harcnál:)
    Néha elmegy a reviből a célkereszt a,az miért van? Lehet ez természetes jelenség volt ha nagy túlterhelésű manővereket csinált a gép?
  • DummyBoy
    Laca mester :) Úgy néz ki, hogy eltüntettem a csíkokat :)

@Solt: Nem ... bekapcsoltam HDR-t meg mindent, és most nem annyira zavaró, mint amikor utoljára próbáltam :) Amúgy SSAA-t hogyan tudok kapcsolni?
  • Her Laca
    Urak High on tenger felett 1280x1050 2X es AA 8 gép kutyaharc hibátlan.
    Két kérdésem van.
    Egyik,hogy hogyan lehet a loy ,pontosabban a repgép érzékenységén állítani. Nagyon ficánkolós,pici mozdulatra is nagyot mozdul.
    A másik ,hogy itt is van olyan nézet mint az Il ben nevezetesen az a három nézet a normál a közeli ,meg a távoli.
    Amúgy kurva jó dogolni vele,lelőttem eddig 10 gépet.
    Na nem full realistik beállításon.:)
  • Solt
    Naaaaa... van RoF alatt is SSAA?? Nem is mondod, hogy nőjön köröm a ... :D
  • DummyBoy
    Én nem bántam meg ... Pure power gyorsabb mint a vele egy árban lévő nvidia ... nem is beszélve arról ha meghekkeled ... (És CoD-nak ez kell majd ...)

Nekem csak ROF alatt volt gondom Ati-val, most ott sincs ...

Az hogy a CoD alatt most mi van? Nem igazán érdekel. Majd egy fél év múlva megnézem ... Ez a game pre-Alpha jelenleg ...

Ettől függetlenül tetszik, meg minden, és is a joy beállításokkal baszakszom ... (Logitech Profilerben akarom belőni a dolgokat, az mindig macerásabb ...)

Bár lehet leszarom, és belövöm a game-ban ... Csak ott nem lehet Shift-et beállítani.
  • LeonSilver
    Van saját totyikja.
  • Her Laca
    Mondjuk Rof alatt meg hibátlan csutka maxon:) Ezt azért hozzátenném.
  • Zoli105
    Üdv valaki játszik a Lock On nevű repülős szimulátorral !?:)
  • Her Laca
    Nos a játék olyan amilyen ,javítanak rajta remélhetőleg mihamarabb.
    Molyolnom kell a joy beállítással,hogy ne úgy viselkedjen,mint egy ideges foxi.
    De Dummy ez a radeon nem volt egy nagy választás.
    Tudhattam volna,hogy bármilyen jó is Oroszok nem erre gyártanak programot.
    Az a három világoskék csík engem nagyon zavar a látóhatár szélén,pl.
    Mindegy megvárjuk a javításokat.
    Én azért látok különbséget a grafikai beállítások között ,mert high ban csak szebb minden.
  • DummyBoy
    Senki ... De kipróbálhatod ... Freeflight a tenger felett Verihájon tök fasza ... aztán ugyanoda bedobsz egy 6vs6-ot és 1280x800-on low-ba is ugyanott vagy :(

Sajnos kell a peccs ... enélkül csak freeflightra lehet használni ...
  • LeonSilver
    Francia köcsögök, mégis mit vársz tőlük? Nem ez az első és szerintem nem is az utolsó olyan szoftver amit az ő nyomásukra, "majdnemkész" állapotban adnak ki.
  • Her Laca
    És a weri high?
    Ki nyomja azon?
  • DummyBoy
    Szóval: A CoD beállításait úgy állítsátok, hogy előtte ki kell kapcsolni a Steam Felhőt (Cloud vagymi ...)

Utána itt lehet berhelni őket:

c:\Users\júzerneved\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\

Az EpilepsyFilter az az Ubi csodálatos epilepsziaszűrője :)

A ProcessAffinityMask elől vedd ki a pontosvesszőt és állítsd 15-re (Semmit nem fogsz észrevenni...)

Ha valakinek DX9 alatt egy kör után szar a grafika, az ne lepődjön meg :) Az a látóhatár :)

És egyre inkább úgy tűni, felesleges a Tweakelgetés, csapatni kell a kutyaharcot mge a freeflightot a tenger felett, megismerni a repülőket és a kezelésüket, Low és High beállítások között alig van különbség Londom felett, oda kell a peccs ...
  • Gascan #37663
    tudod ezt még megértem egy kisebb kiadó, fejlesztő esetében, mint pl. Bohemia.. de azért UBIéknál több pénz van - nem mintha ez magyarázna is bármit

picit csalódás azért nekem.. azthittem ebben a hónapban lesz egy jó repülős játékom..
  • DonZorro
    És ez mi a tök: EpilepsyFilter???
  • LeonSilver
    Ja. Nekem két helyen van de szerintem azt használja a gém ami a c:\Users\Baszkupapa\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\ mappában van.
  • LeonSilver
    conf.ini
  • LeonSilver
    Az UBI pénzt akart már kihúzni a projektből. Régóta készül és gondolom eddig sem két forint volt és úgy voltak vele, hogy kiadják, pénzt kapnak belőle végre, a peccsek meg majd jönnek. Ráadásul most már Olegék sem nyújthatják mint a rétestésztát, mert már az userek is basztatják őket a peccsért.
  • DonZorro
    Srácok, ez a PROCESSZOR dolog melyik konfigban van pontosan???
  • Gascan #37657
    na kirpóbáltam én is a virágbolti verziót ma reggel

azon kivül, hogy szakadozott 1680*1050 mediumon a grafika sehol sem volt a széphez

... ez a játék még közel sincs kész... azon csodálkozom UBI ilyet hogy adhatott ki
  • Lacusch69
    Probléma:
    Vistán jó a kép, XP-n nem.
    Valami megoldást tud valaki?
  • Lacusch69
    Nekem paintballos tapasztalataim vannak, abban az az egyik első, hogy a maszkon ne spórolj.
    Nem hiszem, hogy 10k-ért dupla thermal lencsés maszkot kapnál.
    A mezei lencsék meg úgy párásodnak, hogy öröm nézni.
    Mivel AS-ről van szó, én mindenképpen dróthálósat vennék.
  • mijki
    Én erre gondoltam
  • DummyBoy
    Ha mindenáron AS-ezni akarsz, akkor olvasgasd el a softair.hu idevágó topikjait :)

(Pl: nézz után a maszknak, mert a PB maszk nem a legjobb pl :)

Meg a Socom sem épp kicsi fegyver :) (Bár nekem tetszik ...)
  • Papa01 #37652
    EZ volt már?
  • LeonSilver
    No. Repültem 20 percet CEM-el, nem volt semmi probléma. Leszállás után is indult a motor faszán. Viszont az istennek nem tudom úgy indítani, hogy a földről indulok. Nincs valahol egy startup procedúra?
  • mijki
    Öhm...tudom, már kinéztem maszkot(10e), ami védi az arcom teljesen, fülem, torkom. Ruha Woodland(10e), fegyver M14 Socom black(45e), 0.25g 6000e BB(6e). :D

Szülői engedéllyel szerintem nem lenne gond, mivel ezt biztos megengednék. :D
  • PhantomAss
    Én a proci affinitást nem bántottam, alapon van, de azt mondják nem is sokat számít (most még)
    A max : nálam fullon van minden, kivétel a fák, mert azt olvastam számít, de nem igazán érzem a hatását, úgyhogy fullon minden 1920*1080
    sajna a pontos beállításokat nem tudom megnézni mert nem leszek a gépnél most hétvégén
  • DummyBoy
    Laca mester: Kék csíkjaim nekem is vannak :) Majd kinyomozom ...

XP alatt DX9 a game, egy pár dolog nincs benne ... de conf.ini-ben is be lehet lőni DX9-re, akkor pl: nincs AA.

A processzorigénye érdekes a gamenak, jelenleg - ugyanígy szvsz egy 2500-as Bartonon is elmenne, szóval procit majd akkor kell upgradelni, ha a játék tényleg használja is :( Értem én hogy lehet feladatokat átadni a GPU-nak, de azért hagyhattak volna ...

JA igen .. vajon miért nem maradt idő az FFB-re:

@Mijki: Gyűjtsél inkább gépre. AS 18 év alatt csak szülői felügyelettel vagy engedéllyel lehetséges, és ezt minden komoly csapat keményen be is tartja! (És ebből az engedélyes rész az "választható" kategória - Apuka kicsi fiát képenlövik légfegyverrel balhét senki sem akar magának ...)

Ráadásul az gépet építeni olcsóbb is jóval ... 18 éves korodig ráérsz még az AS-en agyalni ...

Nem eltántorítani akarlak, az AS az egy nagyon hó kis sport, mert a becsületre épül ... és függetlenül attól, hogy láttam pár jó 18 év alatti játékost, még mindíg azt vallom, hogy az AS a felnőttek játéka ...

Arról nem is beszélve, hogy az AS nagyon addiktív, és emiatt qrva sokba kerül :(
  • mijki
    Nekem médiumon elfut a gépemen, 30FPS-el, gép újitás csak jövőre lesz. Ha gépre gyűjtenék, decemberre király gépem lehetne. De inkább airsoft-ra gyűjtök. Mert az olyan mint egy élőszereplős Arma 2
  • Her Laca
    Ja. Spitnek benézel a fejtámla mögé és látod a gép egész szerkezetét.
    Nagyon szépen meg van csinálva.