91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ez a rádiózása az AI-nek borzasztó. Már az il-2ben is hiányoltam a radio off lehetőséget. -
Leon te Profi! Köszi szépen! Már nem is akarom felgyújtani a joyom. -
És a folyamat vége még mindig az I betű:)) -
Azé nagyjából tisztában vagyok mi hol van:)
Különben beindítottam a szekeret de mint mondottam ez közel sincs kész ,mármint a kabin klikkelhetősége. Le van egyszerűsítve. -
Hát most kell az ilyeneket keresni? Hát mit csináltál az elmúlt hat évben? :D -
Ja ja:) De az se jó ha túl hűl. Veszít a teljesítményéből ahogy észre vettem. -
Váááááááááááááááááááááá. És tényleg! Végre :D -
Lacusch69 #37879 Én azonnal kinyitok rajta minden hűtőt. -
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=37592 -
Reménykedni lehet:) De biztos jó lesz az,hiszen 9800 asokon is eldöcög.
-
Az a jó ,hogy vigyázni kell a mocira,mondjuk sok dolgot harc közben nem kell vele csinálni ,de meg lehet ölni ha akarja az ember.
Ja a revi világítását lehet erősíteni,ha valaki nem tudná. -
No srácok szóval azt mondjátok, hogy a lenti konfiggal azért reménykedhetek benne, hogy élvezhető lesz pár peccs után??? Mert ahogy lentebb olvastam, a VGA-m a gyengus... Mondjuk a többi cuccom alig egy hetes, így a VGA nem mostanában lesz beújítva... -
Lacusch69 #37874 *...(igaz, az antropomorf ki volt kapcsolva, egyébként full real)... -
Lacusch69 #37873 Nagy nehezen lelőttem az előbb egy Hurrit (igaz, csak az antropomorf volt kikapcsolva), hát nem egyszerű. -
Lacusch69 #37872 Ne a deadzone-t állítgasd, hanem felette levő csúszkát. -
A következő gondom a gázkar beállítása lenne mert csak félig tolom a kart és már maxon pörög a moci. Próbálgattam átállítani a deadzone-okat de csak rosszabb lett. -
Kööööösziiiiii! Nekem is eltűnt véééééégre. 
-
Kattogj rajta bal, majd jobbal. Kell lennie ott egy olyannak is, hogy close windows. Előbb sikerült nekem.
Kellemesen csalódtam a játékkal kapcsolatban. "Csak" a növényzetet és a föld részletességét kellett lejjebb venni, s egész szépen futna, ha nem szaggatna be némelyik közeli sorozatnál. "Sajnos" közel kell menni a másik géphez, hogy tényleg legyen értelme belelőni.
(CPU: e4500 (2,2 Ghz), 4x1 gb DDR 2, Ati 5750)
Tipp: ha a középső és a jobb gombot nyomod, akkor tudsz helyezkedni az ülésben, mintha csak Track Ir-ed lenne. -
Lacusch69 #37868 KÖSZI!!!!! -
Lacusch69 #37867 Nekem eltűnt, most nincs ott semmi. (Azt hiszem, kétszer egymás után kell a jobb klikkes manővert eljátszani) -
Gascan #37866 Leon, középről is pont ugyan ugy kell leszedni a szöveget.. alt beleklikk, és close -
Solt #37865 Nekem is volt ilyen, eltüntethető. -
Ez nem a térkép. Nagyon halványan látszik a fejlécén: Info window
Jobb klikkel se lesz ok.Egyszerűen nem akar eltűnni.
Asszem uninstal a következő lépés. -
Solt #37863 Jobb klikk -> close -
Ez a formájából ítélve a térkép akarna lenni. A beállításokban rendelj egy gombot a maphoz és azzal próbáld meg. Szerintem el fog tűnni. Nézd, pont ott van és kb. akkora is.
-
Héeder #37861 Én próbáltam megoldani a problémát azzal a megoldással amit írtak a fórumba, de nekem még mindig baszik normálisan működni :\ -
Ilyent még az életben nem láttam. -
-
Ja. Középről szerintem nem lehet, remélem csak egyelőre. Kurvára zavaró. -
ITT a megoldás. -
Gascan #37856 a szöveget is le lehet szedni valahogy? a bal felső sarokból, és középről? hogy ne irkáljon nekem semmit a képernyőre -
Milyen panel?
Milyen joy?
-
Most untam meg a szívást ezzel a rakat fossal. Semmi sem működik, joyt lehetetlen hozzá hangolni, hol akad,hol kilép, a kis szürke panel nem akar eltűnni... 

Páááá 30font.
-
Lacusch69 #37853 Richthofené részletesebb.(37832) -
Na szóval szerintem ez a messer kabin még nincs kész. (meg még sok egyéb sincs:D)
Ennyit tudok mondani.
Messze van ez még a komplett motor menedzseléstől. De legalább hajaz rá. -
Page Down -
Gascan #37850 vissza lehet zoomolni a standard cockpit nézetet valahogy hogy az egész műszerfalat egyszerre lássam? -
Gascan #37849 ezt nem teljesen értem.. az ár nem nettó hanem bruttó szerintem, oda fizeted az adót ahonnan a terméket veszed, ez sem más mintha németországba mennél és ott vennéd meg aztán hazahozod.. a különbség csak annyi, hogy mivel ez USÁból jön valószinűleg vámot kell rá fizetni - mivel ez import - bár arra is vámot kell fizetni, ami dobozban érkezik be
az hogy USAban államonként eltér az adó az megint nem oszt.. oda fizetik az adót, ahol a terméket megveszik, vagy ahol a kereskedő telephelye van, ez már eltérő
bocs az offért :D
-
A keveréket ,hogy lehet fokozatosan állítani? Csak be vagy ki van akármit csinálok.
-
wednes #37847 A dollár nettó ár. Az euró meg már tartalmazza az ÁFÁ-t. Plusz még ott van az árfolyam eltérés is (dollár-euró, euró-forint, dollár-forint).
Amikor még dollártét vásároltam steamen, hozzácsapott még +25% ÁFÁ-t. USA-ban államonként eltér a forgalmi adó, ezért nem tüntetik fel. Igazából nem kap több pénzt a kiadó, ha itt veszi meg valaki vagy ha USA-ban, csak mi érezzük ezeket az eltéréseket.