91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vogel
    Ez a rádiózása az AI-nek borzasztó. Már az il-2ben is hiányoltam a radio off lehetőséget.
  • i robot
    Leon te Profi! Köszi szépen! Már nem is akarom felgyújtani a joyom.
  • Her Laca
    És a folyamat vége még mindig az I betű:))
  • Her Laca
    Azé nagyjából tisztában vagyok mi hol van:)
    Különben beindítottam a szekeret de mint mondottam ez közel sincs kész ,mármint a kabin klikkelhetősége. Le van egyszerűsítve.
  • VO101Tom
    Hát most kell az ilyeneket keresni? Hát mit csináltál az elmúlt hat évben? :D
  • Her Laca
    Ja ja:) De az se jó ha túl hűl. Veszít a teljesítményéből ahogy észre vettem.
  • LeonSilver
    Váááááááááááááááááááááá. És tényleg! Végre :D
  • Lacusch69
    Én azonnal kinyitok rajta minden hűtőt.
  • LeonSilver
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=37592
  • Her Laca
    Reménykedni lehet:) De biztos jó lesz az,hiszen 9800 asokon is eldöcög.
  • Her Laca
    Az a jó ,hogy vigyázni kell a mocira,mondjuk sok dolgot harc közben nem kell vele csinálni ,de meg lehet ölni ha akarja az ember.
    Ja a revi világítását lehet erősíteni,ha valaki nem tudná.
  • SgtChris
    No srácok szóval azt mondjátok, hogy a lenti konfiggal azért reménykedhetek benne, hogy élvezhető lesz pár peccs után??? Mert ahogy lentebb olvastam, a VGA-m a gyengus... Mondjuk a többi cuccom alig egy hetes, így a VGA nem mostanában lesz beújítva...
  • Lacusch69
    *...(igaz, az antropomorf ki volt kapcsolva, egyébként full real)...
  • Lacusch69
    Nagy nehezen lelőttem az előbb egy Hurrit (igaz, csak az antropomorf volt kikapcsolva), hát nem egyszerű.
  • Lacusch69
    Ne a deadzone-t állítgasd, hanem felette levő csúszkát.
  • i robot
    A következő gondom a gázkar beállítása lenne mert csak félig tolom a kart és már maxon pörög a moci. Próbálgattam átállítani a deadzone-okat de csak rosszabb lett.
  • i robot
    Kööööösziiiiii! Nekem is eltűnt véééééégre.

• Nohab
    Kattogj rajta bal, majd jobbal. Kell lennie ott egy olyannak is, hogy close windows. Előbb sikerült nekem.

Kellemesen csalódtam a játékkal kapcsolatban. "Csak" a növényzetet és a föld részletességét kellett lejjebb venni, s egész szépen futna, ha nem szaggatna be némelyik közeli sorozatnál. "Sajnos" közel kell menni a másik géphez, hogy tényleg legyen értelme belelőni.
    (CPU: e4500 (2,2 Ghz), 4x1 gb DDR 2, Ati 5750)

Tipp: ha a középső és a jobb gombot nyomod, akkor tudsz helyezkedni az ülésben, mintha csak Track Ir-ed lenne.
  • Lacusch69
    KÖSZI!!!!!
  • Lacusch69
    Nekem eltűnt, most nincs ott semmi. (Azt hiszem, kétszer egymás után kell a jobb klikkes manővert eljátszani)
  • Gascan #37866
    Leon, középről is pont ugyan ugy kell leszedni a szöveget.. alt beleklikk, és close
  • Solt
    Nekem is volt ilyen, eltüntethető.
  • i robot
    Ez nem a térkép. Nagyon halványan látszik a fejlécén: Info window

Jobb klikkel se lesz ok.Egyszerűen nem akar eltűnni.

Asszem uninstal a következő lépés.
  • Solt
    Jobb klikk -> close
  • LeonSilver
    Ez a formájából ítélve a térkép akarna lenni. A beállításokban rendelj egy gombot a maphoz és azzal próbáld meg. Szerintem el fog tűnni. Nézd, pont ott van és kb. akkora is.

• Héeder
    Én próbáltam megoldani a problémát azzal a megoldással amit írtak a fórumba, de nekem még mindig baszik normálisan működni :\
  • LeonSilver
    Ilyent még az életben nem láttam.
  • i robot
  • LeonSilver
    Ja. Középről szerintem nem lehet, remélem csak egyelőre. Kurvára zavaró.
  • LeonSilver
    ITT a megoldás.
  • Gascan #37856
    a szöveget is le lehet szedni valahogy? a bal felső sarokból, és középről? hogy ne irkáljon nekem semmit a képernyőre
  • Her Laca
    Milyen panel?
    Milyen joy?
  • i robot
    Most untam meg a szívást ezzel a rakat fossal. Semmi sem működik, joyt lehetetlen hozzá hangolni, hol akad,hol kilép, a kis szürke panel nem akar eltűnni...

Páááá 30font.
  • Lacusch69
    Richthofené részletesebb.(37832)
  • Her Laca
    Na szóval szerintem ez a messer kabin még nincs kész. (meg még sok egyéb sincs:D)
    Ennyit tudok mondani.
    Messze van ez még a komplett motor menedzseléstől. De legalább hajaz rá.
  • Her Laca
    Page Down
  • Gascan #37850
    vissza lehet zoomolni a standard cockpit nézetet valahogy hogy az egész műszerfalat egyszerre lássam?
  • Gascan #37849
    ezt nem teljesen értem.. az ár nem nettó hanem bruttó szerintem, oda fizeted az adót ahonnan a terméket veszed, ez sem más mintha németországba mennél és ott vennéd meg aztán hazahozod.. a különbség csak annyi, hogy mivel ez USÁból jön valószinűleg vámot kell rá fizetni - mivel ez import - bár arra is vámot kell fizetni, ami dobozban érkezik be

az hogy USAban államonként eltér az adó az megint nem oszt.. oda fizetik az adót, ahol a terméket megveszik, vagy ahol a kereskedő telephelye van, ez már eltérő

bocs az offért :D

• Her Laca
    A keveréket ,hogy lehet fokozatosan állítani? Csak be vagy ki van akármit csinálok.
  • wednes
    A dollár nettó ár. Az euró meg már tartalmazza az ÁFÁ-t. Plusz még ott van az árfolyam eltérés is (dollár-euró, euró-forint, dollár-forint).
    Amikor még dollártét vásároltam steamen, hozzácsapott még +25% ÁFÁ-t. USA-ban államonként eltér a forgalmi adó, ezért nem tüntetik fel. Igazából nem kap több pénzt a kiadó, ha itt veszi meg valaki vagy ha USA-ban, csak mi érezzük ezeket az eltéréseket.