91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
tuti sima képek, pl a másodikon egy sivatagi f4-es van (HJ Marseille gépe ha jól nézem), ez a típus nincs is a játékban -
Zoli105 #38004 Ez játékból vagy !?:O vagy csak sima képek ?:D -
De legalább nem téveszted szem elől az enemit:) Van időd megfigyelni:XD -
Lacusch69 #38002 Itt azért még nem tartok, nálam marad az Il-2. Játszom is vele, ha olcsó sikerre vágyom... -
Már akartam írni, hogy nagyon várom ezt az "fps duplázást", LoL.
Mert pl. nálam Lándön felett 1-2 fps (!) van...
Szóval a duplázott érték duplájával is sokra megyek majd
[gép: Athlon II X4 640 (3.0GHz), 2x2GB/1333 OCZ, Gigabyte HD 5770] -
Aha. Én úgy állítottam be, hogy elkezdtem olvasni a manualban a bill kiosztás magyarázatokat, néztem mi mit csinál, és azt a meszán használom-e. Kitaszkolva futott a quick mission, egyből beléptem, meg is néztem kell-e az nekem, majd mentés után olvastam tovább. Így ki sem marad semmi, és a hasonló funkciókat nagyjából egy helyre is tudod tenni. Az oylan dolgok, hogy a trimm fontosabb, vagy az ívelő meg majd eldönti a gyakorlás, azt előre úgysem tudod. -
sakkay #37999 Ez mi ez ez??? -
Solt #37998 Ezek gyönyörűek... de, hogy, mivel? Nasa? :D -
-
sakkay #37996 Meghalt a Király, éljen a Király!!!
Bár az új király még kicsit koraszülött gyanús.
-
Én nem szedem le. Azt a pár GB-ot megérdemli, hagy maradjon :) -
Mély megrendüléssel tudatom,hogy az Il cvo,érdemei elismerése mellett uninstal áldozata lett a gépemen. Nyugodjon békében.
-
ami még idegesít acontrolsban, hogy ha van vmi ütközés a gombok között akkor szól ugyan, de megtartja a régi funkciót is és felül is írja 
így pl f8-ra elindítja nálam a frapset és külső nézetre is vált...
és még sorolhatnám
a jó ég tudja miért hagyja meg a régi beállítást is -
Ilyenre gondolok, csak nem kellene hozzá semmi billkombináció. -
Nekem leginkább egy olyan lista kellene (doc, txt, pdf vagy mittudomén) amiben az össze lehetősg fel van sorolva. Mint mondjuk az A-10C billkiosztása csak nem kellene, hogy legyen hozzá rendelve cucc. Így nagyon könnyen meg tudnám csinálni magamnak az x52 profilt, de így még kedvem sincs nekiállni. -
trackIR-t használok, nemtom fejből mivel lehet, de 6DOF mozgást egérrel is szimulál, valamelyik gombot nyomni kell hozzá, és akkor elmozgatja a fejet, nem forgatja. Az il2-es gunsight view-hez hasonló a "Loosen Shoulder Straps" gomb. -
Controls map nem véletlen nincs, annyi mindent állíthatsz, annyi helyen, HOTAS-on, klaviatúrán, minden szaron, hogy felesleges. A bill kiosztást egyébként is elmentheted, bombázóhoz mást tölthetsz be, mást vadászhoz, bombázó cuccokat, több hajtóműves cuccokat be sem állítottam... -
refa #37988 Köszönöm a válaszod, igazad lehet, mert én eddig az olajat 60 fok körül tartottam és úgy néha rángat, megpróbálom a 80 fokot.
-
Gascan #37987 még egy ilyen kérdés, hogy messeren hogy lehet belenézni a célkeresztbe track ir nélkül? mert csak bizonyos szögű fordulóknál látok át rajta rendesen..
tehát lehet valamivel mozgatni a fejem ahogy ROFban? -
Olajnál olyan 80 fok ,víznél 80-100 között. legalábbis akkor simán ment a motor.De nézd meg ,hogy ha kikapcsolod a motor managmentet akkor mik az értékek amit a program csinál. na azokat jó tartani manuálisan is. -
refa #37985 És a megfigyelésed alapján mi az a hőfok olaj, víz ami optimális?
-
Az addig oké, hogy túlhűl ... De a quick mission már így indul! (De néztem a hőfokokat elvileg, nem kevesek voltak, hanem inkább sok ... próbáltam állítani a hűtőkön, de ami az Emilnek elég volt az itt nem úgy nézett ki ...)
Mondjuk a quick mission-ök alapra állított vezérlése miatt is tolhatnak még egy sünt nyugodtan ... -
Túl van hűtve ,vagy az olaj,vagy a víz.
Nagyon kell rá figyelni ,hogy az optimális hőfokot tartsuk.
Legalábbis ezt figyeltem meg. -
Nekem a Stuka volt ilyen ... nemtom mitől ... lehet kilövöm a CEM-et és leellenőrzöm majd ... valami tuti nem tetszik neki :) -
Este eltöprengtem a COD on.
Kissé elfogult vagyok talán,de azt kell mondanom,hogy minden hibálya ellenére(amit biztosan javítani fognak) ez lesz a következő évtized rep szimuja. Két napig repkedtem vele ugye a hétvégén,és egyet kell értenem Tommal,hogy ezután az Il2 játéknak tűnik. Pedig mennyire büszkék voltunk rá ,hogy azt hellyel ,közzel magas szinten műveljük:)
Ahogy ott harcoltam az ellenféllel aki AI volt olyan érzés kerített hatalmába amint elsuhantam mellette ,mintha nem is gépi ellenfél lenne.
Egy szónak is száz a vége szegény Il2 őm isten tudja hány év folyamatos vonyón eltöltött év után UNINSTAL:) -
Solt #37980 Na igen... plusz alapból bejön valami zúgás már a menünél... pre alfa verzió... ennyi! :) Kell még fél éve... remélem télire rendbe rakják! :) -
Mindezektől függetlenül nekem tetszik ez a kis szutyok :) -
Ja. Én is agyfaszta kapok tőle. Tisztára mint egy szekér. Meg a szar hangoktól.. Állsz a földön, semmi sem megy (se motor se semmi) és mégis ilyen idióta hangokat hallani ... ami leginkább semmire sem hasonlít, de arra nagyon. -
Solt #37977 Ez engem is érdekelne... szerintem tuti, hogy a motorvezérléssel nem stimmel valami... -
Sokkal egyszerűbb lenne az életünk ha eleve minden lehetőséghez rendeltek volna bill. kombinációt. Vagy ha legalább lenne valahol egy teljes lista (nyomtatható vagy valami) a funkciókról.
De most komolyan ez, hogy 2011-ben nem tud a szoftver különbséget tenni a jobb meg a bal ctrl, shift, alt billentyűk között... Az agyam megáll. -
egyébként az miért van, hogy egy bombázóban(pl me110) remeg az egész fülke? má agybajt kapok tőle... -
Solt #37974 Én egyelőre ilyenekkel nem foglalkozom, mert csak felhúzom magam... van elég nyűgöm amivel szaporíthatom az őszhajszálaim számát... :) -
Tök vicces ez a háj-veriháj dolog, mert 6v6-ban oké tud lenni, aztán ugyanott 6v6 bomber-el lowon is szaggat :(
Olyan apróságokról nem is szólva, hogy próbáltam kicsit idősebbé tenni a gépemet, weathering maxra, majd következő kattintás után megint minden vadiúj volt :(
@Solt: Kénytelen leszek nekiállni a bill kiosztásnak, ugyanis Olegék ezt elfelejtették megcsinálni ...
Vicces hogy tök extrém dolgokra gondoltak, de tök triviális és alap dolgokra meg nem!
-
értem mire gondolsz
talán szerencsésebb lett volna kihangsúlyozni a bátorságát és a "tudását", tehát hogy győzni tudott minden helyzetben, és nem az volt a célja hogy öljön, mert ugye ha nem ő lövi le akkor őt lövik le..
esetleg a német pilóták bevetési redszerét is meg lehetne említeni: ők a háború elejétől a végéig (vagy a halálukig) szolgáltak, nem úgy mint pl az amcsik, angolok, stb, akiket meghatározott számú bevetés után hazaküldtek a frontról
de amúgy biztos jó beszámoló volt... -
Ne fogadj. A tanárok nagy többsége ilyesmikkel nincs tisztában.
És ne feledd a veres csillag mára éppolyan rossz mint a Hkereszt.
Egyébként Miki ,az emberek nagyon nagy részét hidegen hagyják ezek a történetek. -
Romeo One #37970 Fogadjunk, ha Kozsedubról, vagy Malinovszkijról beszélsz, nem lett volna probléma a "más embereket ölt meg"... -
Na kipróbáltam wery high on. Víz felett hibátlan,de a szárazföld felett már nem olyan rózsás a helyzet.
De csak pár dologban van wery high ,mint az erdő ,házak ilyesmik.
Kijön a patch talán helyreáll a rend. valóban a proci használat megoldása a legfontosabb. Ha már kétszeres teljesítmény növekedést elérnek akkor jó lesz ez.
jelen pillanatban a minimum konfig megadása az becsapása az embereknek.
De az ajánlott is. -
Off:
Nálunk magyar órán van ilyen "3 perces", ami azt jelenti hogy 3 percig kell valamiről beszélni. Én ma Hans Joachim Marseille választottam. Elmondtam a regémet, meg minden, majd az osztály és a tanár kielemezte, irodalmi szempontból és persze tartalmilag is. Azt mondta a tanár, hogy népmese szerűen mondtam, amit én nem éreztem, és nem is nagyon figyeltem. Meg azt mondta, végig HŐSKÉNT beszéltem, róla, azért, mert annak is tartom. De hogy a Tanár azt mondja, egy ilyen embert, aki azért lett híres, mert megölt más embereket, nem kéne így beszélni róla. Hát ezen kiakadtam. Mért szól ő bele, hogy nem tekinthetem hősnek vagy nem beszélhetek a repülés történelem egyik legjobb pilótájáról hősként?? Semmi köze hozzá. Amúgy 4-es lett.
On: -
ja , én ugyanígy vagyok
szépen tanulgatok, stb
nekem is ajoyt+a trackirt kell belőni
a joynál meg amúgy is egy hibridet használok (x52 gázkar+ms sw2 ffb joy), külön öröm összehozni :D -
Solt #37966 A joy-al még várj... tuti lesz logi profil hozzá, és akkor könnyebb megcsinálni, nem a nulláról kell mindent...