91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Hello. Innen szedd le a Horrido-t, magyarra le lett fordtva (13): Pumaszallas - tankönyvek. 30. oldal környékén taglalják a lőszerfajtákat.
  • Her Laca
    Glo.

Ha számít a pénz vegyél egy 6950 es ref et,ha kell megadom a srác elérhetőségét. 64 ropi ,járom ,vagy négy katt és 6970 es lesz .
    Ha valaki ,hát én kritikus vagyok tudod jól:) de abszolút jó kártya.
    Én e mellett döntöttem,pedig 580 at szerettem volna ,de a mocskos anyagiak közbeszóltak:) Szóval én ezt bátran merem ajánlani .
    Nesu.
    Féltem az Ati-tól mint az ördög a tömjén füsttől ,de ezzel az új driverral semmi gondom.
    És még oprendszert sem tettem újat.
  • Garou
    A loszerfajtakkal kapcsolatban irna valaki par sort? Mikor, mi ellen kell panceltoro, vagy gyujto? Tenyleg, mi indokolja a panceltorot? Illetve ha ezek vannak, akkor mikor/minek kell "sima" loszert vinni?
  • Vándorr
    proci: quad core 2,8Ghz, nvidia 295GTX-es konfiggal hogy működne szerintetek?
  • fecska
    Uj szamitogep erkezett a hazhoz ami nagy remenYeimmel elfogja vinni a CoDot termeszetesen egy peccs utan.
  • Lacusch69
    Én szépen behevederezem, de nem jegyzi meg...
  • f24sg
    EZ már volt ez már?
  • LeonSilver
    Majd megnézem, hogy működik e de nincsenek túl nagy reményeim. Nekem még a 110-esre sem sikerült semmit függesztenem, nemhogy lőszerfajtákat bepakolni :)
  • acidrain
    Szintén az 576-os SMS várók táborában vagyok.
  • PhantomAss
    egy kis segítség a cod manualból, ha valaki még nem olvasta volna, remélem segít egy kicsit:
    a lőszerekről:(bocs lehet nem jól írom, de be lehet azonosítani)
    német: smh= normál, smkh=páncéltörő, smkhubmzerle=robbanó,lspur=nyomjelző
    mgeshoss= robbanó, panzerbrand..izé=páncéltörő (ezek a gépágyúhoz)
    létre lehet hozni egyéni lőszerhevedereket, amikben 4egymás utáni lőszer típusát lehet megadni, majd azok ismétlődnek a hevederben

repülőgép kiszolgálása/CEM:
    a motorokat csak a magnetos/mágnesekkel lehet kikapcsolni
    a prop pitcet (pp) csak néhányszor kell állítani , nem igényel folyamatos törődést:
    felszálláskor 100%=12óránál, majd ~85% ra állítani, de ez sokmindentől függ (100% csak fel/leszálláskor kell)
    mixture/keverék:
    figyelni kell a lángokat illetve a motor hőmérsékletet
    vörös/narancs lángok=túl dús a keverék, szegényíteni kell
    kék lángok= túl szegény a keverék, dúsítani kell
    a legegyszerűbb módja, hogy addig kell adagolni amig vörös/narancs lángok kezdenek megjelenni, ekkor jó a keverék
    ez a magassággal együtt változik

BF109 E3
    PP: manuális, 100%~ 12 óránál (drehzahl nevü műszer vagy mi)
    mixture auto
    startnál oil+water radiator full open
    flaps=20%
    emelkedés: max 2468RPM-1.45 ATA, cruise: max 2326RPM-1.20ATA,
    zuhanás: a 3000RPM-et sosem szabad túllépni, gáz =0%, PP~9.30 körül
    az olaj-water hőmérséklet sosem lehet kevesebb 40C-nál

bocs az elírásokért, a játék mivel igen bugos, nem biztos hogy így működik

• sakkay
    Köszi tudom. Mindkettőnél fent vagyok a listán, a gyorsabbtól veszem.
  • V Domino #38195
    Negatív.Én is várom az sms-t.1 rugóval ócsóbb,mint a galaxisban,ha ez számít valakinek.(nem hinném)
  • Glo
    Köszönöm
  • PhantomAss
    +1
    ha nincs lé 35 körül egy használt 460-as 1gb nagyon megéri
  • Nesu
    Bár az ATI mindig egy kicsit bonyolultabb és dühítőbb mint a jó öreg nVidia .
    Szerintem nVidia GTX 560 a nyerő .
  • Nesu
    Én nVidia párti vagyok így a jó öreg GTX 580 mellett döntöttem .
    Van itt még valami HD6870 az ATI -tól itt 229 Euró =62 e Ft -ba kerül .
  • Solt
    GTX560, vagy HD6950 2GB... ez alá ne add, ha már új vga vételre szánod magad.

Ha meg nagyon nincs mani, akkor használt GTX460...
  • Glo
    Radeon HD 6850 vagy nVidia GeForce GTX 550 Ti 1GB DDR5 VGA?

Vagy + 19.500ért GTX 560 Ti 1GB DDR5 VGA?

Ki melyiket választaná?
  • PhantomAss
    a procid nagyon jó, az tuti elég
    a vidkártya viszont gyengusz
  • sakkay
    5770
  • sakkay
    Nekem 5zz0 vapor x-em van. Azért remélem közepes grafikán elmegy a patch után. A procim x4 945 3500-on.
  • sakkay
    Kijött már? Délelőtt hívtam az 576-ot még nem tudtak róla.
  • Glo
    :)

Ennek bepipálása biztosan aktivál egy vezérlőt, aszondja: "Max framerate= 20"
  • PhantomAss
    hehe ez mekkora szöveg a manualban:
    Anti-aliasing in Cliffs of Dover uses an advanced algorithm that costs virtually nothing in terms of performance, and so we recommend enabling it even on lower-end machines
    szóval olyan faja aa kódot írtak, hogy gyengusz gépeken is kitünően működik, nyugodtan be lehet kapcsolni
    ja hát viszont nem is látszik hogy működik...
  • PhantomAss
    hát az 5770-et mindenképp le kellene cserélni
    de én a helyedben megvárnám a peccset és utána döntenék milyen kártya legyen
    már ha elsődlegesen ez a játék a cél
  • f24sg
    Sajnos tényleg biztos, hogy az új kártyával is akad eleinte a peccs nélkül, mert még 6970-en is akadt (link, de az mostani 5770-em önmagában is gyenge lesz, javítás ide v. oda.
  • Romeo One
    Joy. Egy ilyen finom szimhez már illik. Anélkül? Hirtelen az jut eszembe, mikor a Jóbarátokban Phoebe nagymamája emlegette a Phoebe anyukájával való beszélgetést:
    - Tudom, hogy meghalt. Így sem lehetetlen vele beszélgetni, csak sokkal nehezebb...
  • DummyBoy
    Nem hinném :)
  • Vándorr
    illetve azt láttam hogy annyi opció van, hogy kell a billentyűzet. A fő irányításra gondoltam :)
  • Vándorr
    Valaki játszik billentyűzettel, vagy mindenki Joystick-al tolja?
  • DummyBoy
    Nekem az összes TIR profilom át van állítva Ctrl+Alt+akármire ...

A fene evett, hogy miért nem tudok könyvtárat létrehozni ... ja mert futott a TIR SW, és be volt konfigolva az F7 ... Át is állítottam, azóta nincs gond :)

@PLackó: akadni fog ... Kell még ide pár peccs, hogy jó legyen minden ...

Kapják rendbe pár hét alatt, hogy egyáltalán használható legyen, aztán majd utána éveik lesznek csiszolgatni ...

@Nesu: :) Én is épp azt azt teszem :) olvasgatom a manuált, meg a netes leírásokat ... Majd hétvégére meglátjuk mi lesz ebből :)
  • PLackó
    Nah ha azon is akadni fog,főleg patch-ek után,akkor ez tényleg a jövő játéka lesz..
    Egyébként a jelenlegi állapotában a játéknak, (nálam legalábbis) a memóriából win7el együtt csak 3 gigát eszik, procinak a harmadát sem, igy a VGA vásárlással lehet neki a legjobban kedvezni,az tuti.
  • PhantomAss
    ha vkinek esetleg fura a trackir és steames játéka van, akkor az alap f12 tr gomb összeveszhet vmi steames alap gombbal, uh másra kell konfigurálni
    most olvastam
    amúgy ez is egy idiótaság, hogy a játék szól ugyan hogy már létezik az a bill. parancs, de nem törli hanem megtartja ha újrakonfigurálod :D
    és így több dolgot is csinál egyszerre ugyanaz a billentyű, ja és megkeresni sem olyan egyszerű hogy mi a bibi mert ugye sehol nem jelzi a menü hogy ott ütközés van (mint pl régen az ofp-ben)
  • f24sg
    HA minden jól megy, nekem pénteken biztos jön patch, egy HD5870 formájában
  • Nesu

Gyerekek ez pont olyan mint itt a Földön elméletizni .
    Kínzó és dögunalmas .Úgy érzem részetek van az én várakozásomban .
    Akinek gondja akad a beállításokkal annak ajánlom a oktatócsomagot amit adtak a gépekhez .
    Talán így egyszerűbb elsajátítani ,mint pl. érzésből leégetni a motort .
    Egyszer érdemes átolvasni .

• refa
    "Ami most kelleni fog.....": patch:):)
  • DummyBoy
    Akkor megnyugodtam ... Ami most kelleni fog, az 8GB mem, meg egy SSD ... :(

Utálom a PC piacot ...
  • LeonSilver
    Ja.
  • DummyBoy
    Tegnap sikerült a halálba butítanom a grafikát és 100 FPS-eket meg 80-akat kapni föld felett ...

De ha jön egy bombázó, akkor leesik 30-ra vagy alá :( Nállatok is beesik az FPS ha bombázók jönnek?
  • LeonSilver
    Kipróbáltam de nekem nem úgy működik ahogy kellene. Ahogy megmozdítom a görgőt rögtön elindul ugyan a kerék de meg sem áll amíg a "végére" nem ér. Csak az egyik irányba működik így is és vissza már nem hajlandó mászni. :(