91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #38285 2kb/s... :( -
Kint van a COD beta patch.
Beta Patch – and we mean BETA! -
sztem mindegy, ezzel nem nagyon tudsz mellélőni
esetleg nézd meg a prohardver fórumokban mit ajánlanak
igazából az ár az amit be kell lőni, nameg a proci amihez kell -
Kis off:
AMD processzorok alá milyen alaplapot érdemes most venni?Van olyan gyártó akinek a termékei jobbak a többinél,vagy mindegy? -
Ki tuggya mikor esznek Orosz barátaink, de elvileg akkor lehet lesz majd peccs is ...
Remélem mire hazaérünk már az is kiderül, hogy érdemes-e várni annira, vagy még kelleni fog 8 ilyen :) -
Lacusch69 #38280 A lényeget Leon meg Dummy már leírta, nem akarom ismételni őket.
De azért kiegészítem azzal, hogy CRT-nél nincs input lag.
Nem tudom, milyen volt a csöves 19-esed, az enyém egy profi Philips 19"-os.
Ha elférne az asztalon... De nem fér el. -
Arra, hogy kisebb felbontáson használd. Egy LCD monitort ha nem a sajátján használsz, akkor olyan okádék lesz mint a picsa, míg egy CRT monitornál nem.
Ha LCD monitorod van, próbáld ki. Mondjuk ha 1680*1050-es a felbontás vedd lejjebb, teszem azt állítsd be 1440*900-ra. -
Arra, hogy a "natív felbontás" az csak az LCD monitorok rákfenéje ...
A jó öreg CRT bizony tűéles képet ad egy csomó felbontásban ...
Erre a technológia miatt sokkal jobb mint az LCD ... Mellesleg én is kipróbáltam és sajnos nekem nem jött be ez a felbontásváltás ... Majdnem ugyanannyi FPS-t kaptam ...
(Én anno direkt emiatt nem vettem FullHD monitort ... meg direkt olyan LCD-t vettem, ami szépen jeleníti meg a kisebb felbontásokat is :) ) -
Szepy2884 #38277 még mindig nem értem teljesen :) Mire is jobb? Én most a 24"-al teljesen megvagyok elégedve. Tulajdonképpen nem is értem, hogy hogy voltam el a 19-essel :) Bár annak örülök, hogy nem vettem meg a 32-est, mert az már túl nagy lett volna arra a kis távolságra aminél használom. -
Pogi : megtennéd, hogy feldobod milyen beállításokkal repülsz? Bombázók környékén nekem a 30 a max :( -
Lacusch69 #38275 Erre a célra sokkal jobb. -
Cod indítási procedúrák különböző típusokon:
How To Engine Start Up -
32 colosra gondoltam persze. -
Engem az is zavarna ebben hogy ott vannak a képernyőkeretek,elválasztják a képet.A másik meg az hogy már nagyobb a képernyőméret mint a gép valódi műszerfala-engem ez is zavarna.Egy 32 cm-es LCD nekem megfelelő lesz úgy érzem. -
Szepy2884 #38271 mit akarsz te a crt-tõl? -
Lacusch69 #38270 Az se rossz, csak meguntam a temetésre járkálást (Átlag évente meghalt egy barátom motorbalesetben. Gondolom ejtőernyőzéskor is akadhatnak problémák. Pl. egy szerszámkészítő ismerősöm nevelt fia egy halastóba esett, és a zsinórba gabalyodva bele is fulladt.) -
Lacusch69 #38269 Annyit azért megjegyzek, hogy 1024x768-ban már elég jó fps-sel fut a játék (nekem kb. duplája, mint natívban).
Eszelek, hogy visszarakom a 19-es CRT-t, csak nincs elég hely... -
Én pl. ejtőernyőzök, és nem hiányzik a benzinszag, de a legjobb...:P:P -
A pilótán kívül mindenkinek kampec :)
Nesu:Csak élvezkedek.
-
Látom nem tétlenkedsz !
-
Telibe... :)
...és még néhány.
Ezt kiskalával
-
Majd kijön az a hétvégéig.
Holnap elvileg ,de legkésőbb pénteken már a játék is kapható lesz addig van idejük:) -
Akartam volna, ott lógok az 1C fórumon (Ahogy pl Tom is :) ) meg közben lesem az ecigi fórumokat ... gondoltam megvárom a peccset ... hiszen ma jön ...
De nem :( Az oroszoknak ez a gergely naptár dolog nagyon nem fekszik ... Viszont ügyesebben igérgetnek mint egy jobb magyar politikus :( -
Lacusch69 #38262 Azt hittem, a peccset akarod bejelenteni... :( -
Lacusch69 #38261 Köszi, van anyósom... -
Na Urak, Moszkvában már holnap van, nem akarom a sünös jelmondatomat ismételgetni, de asszem jóccakát! :( -
Lacusch69 #38259 Meg nem kell évente néhány alkalommal temetésre menni... -
Lacusch69 #38258 Reptéren állva próbáltam, de valószínűleg azért ment össze-vissza, mert lemodellezték a fegyverek visszahatására történő elmozdulást is.
Benyomott fékekkel sokkal jobbnak tűnik. -
Beszélgess 5 percet anyámmal,és belátod ,hogy nem kell neked adrenalin löket többet:) -
Nekem régen ha adrenalin kellett kibicikliztem a Kommandó nevű kis erdei faluba, Kovászna mellett - 20km-es út, 600m szintkülömbség, amit egy kb 5 km-es szakasz makadámutas erdei szerpentinen nyomsz le felfelé kemény izzasztó, lefele tiszta andrenalin, bringával, persze...
Egyszer elszakadt a fék bovdenje, kanyart egyenesen, be a völgybe. "Mázlimra" nem volt meredek, csak a málnabokor + rövidnadrág póló kombináció kellemetlen volt. Szépen lassan, a málnabokrok okozta megnövekedett súrlódás miatt megálltam a biciklinyeregben törés nélkül és ép bringával, jó 50 méterrel lennebb...
Utána lemondtam erről a sportról... -
Solt #38255 Nincs benzin szag... :) De a semminél több! :) -
Lacusch69 #38254 Van még sok adrenalindús, de nem életveszélyes sport is. Nekem a paintball jött be. -
Lacusch69 #38253 Amikor néhány törött bordával fekszel az árokban a 2 mázsás Gixxer alatt, és csak azon tudsz gondolkodni, hogy most amortizáltál le 3 millkót gyak. nullává... Szóval utána már nem tudtam szívvel-lélekkel csinálni. -
Solt #38252 Ha nem nyerek a lottón, akkor nekem a rali álmom marad örökre csak álom... megértem az érzéseid. Én azt is megkönnyeztem amikor a haverom ladáját elvitték... a cigány rakta össze neki... csak álltunk és könnyeztünk amikor eladta. Ez van... egy férfinek néha nehéz döntéseket kell meghoznia. -
Nagyon nehéz szinkronizálni két fegyvert. Lassítsd le a játékot és nézd meg, hogyan lőnek. Reális.
Van egy írásom, amit haditechnikára készítettem, a fedélzeti fegyverekről, csak nem tudom hová feltölteni... -
Én emiatt nem kezdtem el :( -
Na. Most kicsit visszaadtad az emberekbe vetett bizalmamat ;) De komolyan. -
Solt #38248 Jut eszembe... én asszem egy ilyenre mozdulok majd rá... :) -
Lacusch69 #38247 Ne tudd meg, érzelmileg ez mekkora törés volt bennem...
Na, egy kis ontopik:
Kibaxott szárnyágyúk miért hordanak szanaszét? -
Solt #38246 Egyébként már készítettem elő a pattogatott kukoricát, de ebből így nem lesz flém... :D