91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    2kb/s... :(
  • VO101Tom
    Kint van a COD beta patch.

Beta Patch – and we mean BETA!
  • PhantomAss
    sztem mindegy, ezzel nem nagyon tudsz mellélőni
    esetleg nézd meg a prohardver fórumokban mit ajánlanak
    igazából az ár az amit be kell lőni, nameg a proci amihez kell
  • TG Gida
    Kis off:
    AMD processzorok alá milyen alaplapot érdemes most venni?Van olyan gyártó akinek a termékei jobbak a többinél,vagy mindegy?
  • DummyBoy
    Ki tuggya mikor esznek Orosz barátaink, de elvileg akkor lehet lesz majd peccs is ...

Remélem mire hazaérünk már az is kiderül, hogy érdemes-e várni annira, vagy még kelleni fog 8 ilyen :)
  • Lacusch69
    A lényeget Leon meg Dummy már leírta, nem akarom ismételni őket.
    De azért kiegészítem azzal, hogy CRT-nél nincs input lag.
    Nem tudom, milyen volt a csöves 19-esed, az enyém egy profi Philips 19"-os.
    Ha elférne az asztalon... De nem fér el.
  • LeonSilver
    Arra, hogy kisebb felbontáson használd. Egy LCD monitort ha nem a sajátján használsz, akkor olyan okádék lesz mint a picsa, míg egy CRT monitornál nem.
    Ha LCD monitorod van, próbáld ki. Mondjuk ha 1680*1050-es a felbontás vedd lejjebb, teszem azt állítsd be 1440*900-ra.
  • DummyBoy
    Arra, hogy a "natív felbontás" az csak az LCD monitorok rákfenéje ...
    A jó öreg CRT bizony tűéles képet ad egy csomó felbontásban ...

Erre a technológia miatt sokkal jobb mint az LCD ... Mellesleg én is kipróbáltam és sajnos nekem nem jött be ez a felbontásváltás ... Majdnem ugyanannyi FPS-t kaptam ...

(Én anno direkt emiatt nem vettem FullHD monitort ... meg direkt olyan LCD-t vettem, ami szépen jeleníti meg a kisebb felbontásokat is :) )
  • Szepy2884
    még mindig nem értem teljesen :) Mire is jobb? Én most a 24"-al teljesen megvagyok elégedve. Tulajdonképpen nem is értem, hogy hogy voltam el a 19-essel :) Bár annak örülök, hogy nem vettem meg a 32-est, mert az már túl nagy lett volna arra a kis távolságra aminél használom.
  • DummyBoy
    Pogi : megtennéd, hogy feldobod milyen beállításokkal repülsz? Bombázók környékén nekem a 30 a max :(
  • Lacusch69
    Erre a célra sokkal jobb.
  • VO101Tom
    Cod indítási procedúrák különböző típusokon:
    How To Engine Start Up
  • Willenbrock
    32 colosra gondoltam persze.
  • Willenbrock
    Engem az is zavarna ebben hogy ott vannak a képernyőkeretek,elválasztják a képet.A másik meg az hogy már nagyobb a képernyőméret mint a gép valódi műszerfala-engem ez is zavarna.Egy 32 cm-es LCD nekem megfelelő lesz úgy érzem.
  • Szepy2884
    mit akarsz te a crt-tõl?
  • Lacusch69
    Az se rossz, csak meguntam a temetésre járkálást (Átlag évente meghalt egy barátom motorbalesetben. Gondolom ejtőernyőzéskor is akadhatnak problémák. Pl. egy szerszámkészítő ismerősöm nevelt fia egy halastóba esett, és a zsinórba gabalyodva bele is fulladt.)
  • Lacusch69
    Annyit azért megjegyzek, hogy 1024x768-ban már elég jó fps-sel fut a játék (nekem kb. duplája, mint natívban).
    Eszelek, hogy visszarakom a 19-es CRT-t, csak nincs elég hely...
  • fecska
    Én pl. ejtőernyőzök, és nem hiányzik a benzinszag, de a legjobb...:P:P
  • Zpogi
    A pilótán kívül mindenkinek kampec :)

Nesu:Csak élvezkedek.
  • Nesu
    Látom nem tétlenkedsz !
  • Zpogi
    Telibe... :)

...és még néhány.

Ezt kiskalával
  • Her Laca
    Majd kijön az a hétvégéig.
    Holnap elvileg ,de legkésőbb pénteken már a játék is kapható lesz addig van idejük:)
  • DummyBoy
    Akartam volna, ott lógok az 1C fórumon (Ahogy pl Tom is :) ) meg közben lesem az ecigi fórumokat ... gondoltam megvárom a peccset ... hiszen ma jön ...

De nem :( Az oroszoknak ez a gergely naptár dolog nagyon nem fekszik ... Viszont ügyesebben igérgetnek mint egy jobb magyar politikus :(
  • Lacusch69
    Azt hittem, a peccset akarod bejelenteni... :(
  • Lacusch69
    Köszi, van anyósom...
  • DummyBoy
    Na Urak, Moszkvában már holnap van, nem akarom a sünös jelmondatomat ismételgetni, de asszem jóccakát! :(
  • Lacusch69
    Meg nem kell évente néhány alkalommal temetésre menni...
  • Lacusch69
    Reptéren állva próbáltam, de valószínűleg azért ment össze-vissza, mert lemodellezték a fegyverek visszahatására történő elmozdulást is.
    Benyomott fékekkel sokkal jobbnak tűnik.
  • Her Laca
    Beszélgess 5 percet anyámmal,és belátod ,hogy nem kell neked adrenalin löket többet:)
  • szekelyland
    Nekem régen ha adrenalin kellett kibicikliztem a Kommandó nevű kis erdei faluba, Kovászna mellett - 20km-es út, 600m szintkülömbség, amit egy kb 5 km-es szakasz makadámutas erdei szerpentinen nyomsz le felfelé kemény izzasztó, lefele tiszta andrenalin, bringával, persze...
    Egyszer elszakadt a fék bovdenje, kanyart egyenesen, be a völgybe. "Mázlimra" nem volt meredek, csak a málnabokor + rövidnadrág póló kombináció kellemetlen volt. Szépen lassan, a málnabokrok okozta megnövekedett súrlódás miatt megálltam a biciklinyeregben törés nélkül és ép bringával, jó 50 méterrel lennebb...
    Utána lemondtam erről a sportról...
  • Solt
    Nincs benzin szag... :) De a semminél több! :)
  • Lacusch69
    Van még sok adrenalindús, de nem életveszélyes sport is. Nekem a paintball jött be.
  • Lacusch69
    Amikor néhány törött bordával fekszel az árokban a 2 mázsás Gixxer alatt, és csak azon tudsz gondolkodni, hogy most amortizáltál le 3 millkót gyak. nullává... Szóval utána már nem tudtam szívvel-lélekkel csinálni.
  • Solt
    Ha nem nyerek a lottón, akkor nekem a rali álmom marad örökre csak álom... megértem az érzéseid. Én azt is megkönnyeztem amikor a haverom ladáját elvitték... a cigány rakta össze neki... csak álltunk és könnyeztünk amikor eladta. Ez van... egy férfinek néha nehéz döntéseket kell meghoznia.
  • Vogel
    Nagyon nehéz szinkronizálni két fegyvert. Lassítsd le a játékot és nézd meg, hogyan lőnek. Reális.
    Van egy írásom, amit haditechnikára készítettem, a fedélzeti fegyverekről, csak nem tudom hová feltölteni...
  • DummyBoy
    Én emiatt nem kezdtem el :(
  • LeonSilver
    Na. Most kicsit visszaadtad az emberekbe vetett bizalmamat ;) De komolyan.
  • Solt
    Jut eszembe... én asszem egy ilyenre mozdulok majd rá... :)
  • Lacusch69
    Ne tudd meg, érzelmileg ez mekkora törés volt bennem...

Na, egy kis ontopik:

Kibaxott szárnyágyúk miért hordanak szanaszét?
  • Solt
    Egyébként már készítettem elő a pattogatott kukoricát, de ebből így nem lesz flém... :D