91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem emiatt nem merem ... Hanem mert sokba kerülne ha rákattannék xD -
Gascan #38325 ejtőernyősködéshez vannak valamilyen orvosi feltételek amiknek meg kell felelni? úgy értem egy átlagos férfinél mit néznek meg, hogy ugorhat-e -
Romeo One #38324 Csak nyugodtan. Hidd el, másképp érzed majd magad a monitor előtt, amikor késben húzod a Meszának. -
van egy kollégám itt fehérváron, aki másodállásban pilóta
egy cessna 172-vel repül
fél óra 5000ft nekem, és enged vezetni :D
szóval szoktam menni... -
Ezért nem is merem kipróbálni xD -
Romeo One #38321 Az sem rossz. Az ár kb. egy hasonló időtartamú utasrepülés ára, csak itt még bele is nyúlkálhatsz. Akinek van rá affinitása, nagyon jó ötlet. Belekóstolhatsz a felhőszagba, és nem is kerül olyan sokba. Legfeljebb, ha megtetszik....
:))))) -
Nekem ezt ajánlották :) -
#38319 Érdekes :) bocs az off ért :) -
És tudod, min röhögök?!
Úgy látom, a korábban linkelt topikot olvasva, hogy aki gyorsul, az kb. mind nVidiás...
Én föladtam, sziasztok! -
Romeo One #38317 + ne felejtsd el a tandemet sem, ott 4000 körül, 10 perc oktatás, és orvosi, és minden kacifánt nélkül ugorhatsz. Persze egy oktató hasára szerelve. Ez 30-40K között van ugrásonként.
Mellesleg ezt a hányan haltak meg miben című műsort nem szeretem. Mert ennyi erővel ne közlekedj autóval, biciklivel, de mégy gyalog sem.
Mindent lehet csinálni ésszel is, meg eszetlenül is. És még akkor is ott van, hogy MÁS okoz neked bajt.
Lebowski: az ismerős mihez kell? Kimész egy reptérre, megkérded, merre találod az ejtőernyősöket, odamész, mondod mit szeretnél, a többit már mutatják. Elmondják a lehetőségeket/árakat, aztán döntesz. -
Lebowski #38316 ezen gondolkoztam amúgy, hogy minden képzés nélkül egyből kidobják a kedves delikvenst a gépből?? :D
amúgy először egy tandemmel barátkoznék meg :) hosszú távú vágyaim között meg a wingsuit szerepel. de az már tényleg nagyon hosszútáv :) -
nem ugrik... ismerem
van két fajta módszer van a bekötött és a gyorsított képzés, abekötött az olyan hogy 1200 m-rről kiugrasz, és rögtön nyílik az ernyőd(mivel be van kötve egy nyitószerkezet a gépbe) de ez sokkal olcsóbb (nálunk úgy orvosival, biztosítással tanfolyamdíjjal, nagyon max 2k)
az gyorsított az meg kb 3500 m-ről kiugrassz két többezer ugrásos oktatóval, és zuhan ~1 percet aztán az oktatója nyit neki. ezzel a módszerrel egy 20 ugrásos tanuló kb olyan szinten van mint egy bekötöttel tanult 100 ugrásos, viszont ennek borsosabb az ára (mindennel együtt nagyonmax 4k)
az ugrásdíjak nálunk a legolcsóbbak (büszkefej) 5900 HUF egy 3000 méteres -
Lebowski #38314 én mostanában szeretném elkezdeni :) de egyelőre ott tartok, hogy nagyon drága :) most kajtatok ismerősök után :) általában a szokásos választ kapom: ép ember, ép gépből, ép ésszel..?! :) -
Az eje. pl sokkal kevésbé veszélyem mint pl a motorozás, vagy a siklóernyőzés, sőtt a repülésnél is, mivel kevesebb baleset van mint ahány repülő lezuhan (persze értsd úgy, hogy 100 ejtőernyősből ötévente 1 töri össze magát, és 100 repülőből 3 évente egy esik le)
Itt a nyíregyházi ejtőernyősönként utoljára vmikor 1980-ban haltak meg önhibából, és úgy kb kétévente van mondjuk egy nagyobb sérülés(értsd: lábtörés medence stb) -
Lacusch69 #38312 Amikor láttam, hogy kicseréli a files.sfs-t, már tudtam én is. -
Romeo One #38311 Nem akarlak elkeseríteni, de a virágboltiak mindig megdöglenek a peccsektől... -
Lebowski #38310 :D -
Solt #38309 Nagyszerű... jobb is, hogy a cd galaxistól ma sem jött a várva várt e-mail. -
EZEN sírtam picit a röhögéstől.
Egyelőre nem jó hírek, linkelt konfigot nézzed, óh! -
Lysandus #38307 Nem akarlak bántani benneteket, de szerintem - köszönhetően a botrányoknak is - 1-2 hónap múlva 3999 vagy 2999 forintért fogom megvenni egy hiperben. Ettől függetlenül én is megvettem volna izibe, ha lenne egy olyan gépem, amin fut. -
priluki #38306 neem "proba" verzsön van,ezért rossz én is tudom:) -
Lehet azok jártak jól akik még nem vették meg? Mert mire ebből faszán használható cucc lesz addigra előfordulhat, hogy a jelenlegi ár feléért adják majd :D -
hát ahogy olvasom vegyesek a tapasztalatok
a pillanatnyi fagyások megvannak, de azért gyorsabb lett a játék
kb amennyi hibát javított annyi újat generált :) -
Lacusch69 #38303 No, a virágbóti meg is döglött tőle... (aktiválni kell) -
eredeti gémed van ? steames?
mert írják hogy csak a 1.00.13820 verzióval működik
a főkönyvtárba másoltad? -
Szerintem azt a szót, hogy "... torrent", ki sem ejthetik házon belül... Ha mégis, akkor fel kell áldozni egy kecskét, hogy elmúljon a rontás
-
priluki #38300 nekem mikor tölti be már müködés leáll:S -
hopp tényleg, köszi
ez hamar lejött, ezt töltsétek!
sajna csak este tudom kipróbálni :( -
Innen leugrott annyi idő alatt, míg egérrel ráklikkeltem a letöltési ablakra :)
fast 1.00.13915 patch -
priluki #38297 
-
http://www.megaupload.com/?d=0B7RW3N5
Aztán meséljetek :)
Ez meg az orosz ...
http://www.megaupload.com/?d=O294JUXV -
priluki #38295 hát igen ez lol.. 64 mb 7 óra alatt!!
-
Nekem belódult most ... 10x-es sebességgel jön ... (11k ...)
Mondjuk én az oroszt töltöm ... de megtennétek majd, hogy az internésönölt is felteszitek ide?
szerk: elkiabáltam ... :( -
Épp azt akartam írni az előbb (csak négervizet kellett csinálnom), hogy mi a faszért nem teszik torrentre az ilyen fájlokat?! -
Istenem ... van a földön olyan orosz ember, aki nem tudja mire való a torrent?
#fészpalm#
Van a hivatalos fórumon egy jó benyögés - szabadfordításban:
"Ez az igazi szimulátor ... még a letöltési sebesség is a 40-es éveket idézi ..." -
Köszi.
Most egymás mellett töltöm, első 1.1k, ez 1.4...
-
colbeny #38290 az english nekem 100KB-val jön -
Ott van 2 mirror ...
Internésönel peccs
Rássön peccs
(Természetesen a céges züsztemről tölt valaki, ezért nekem nem engedi ... fck ...) -
Lacusch69 #38288 8!!!! kb/s
-
most 1.1k ... ez tényleg pénteki patch lesz ha így jön lefelé