91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Pár teszt után (Bár London ugyanúgy szar ...) medium - high beállításokkal szépen működik föld felett is ... de shadow és grass az kikapcsolva ...

mikrofagyások, stutter ugyanúgy van :(

Viszont már végre lehet érdemben repülni a föld felett is :)

Memória simán belecsap az 1 GB-ba ...

@Laca mester: Add már el azt a kártyát, mert már lassan sajnállak a sok szenvedés miatt :)
  • Her Laca
    De nekem még nincs meg az eredeti játék. Azt írták,hogy csak azzal jó.
  • PhantomAss
    i2500k 4ghz
    4gb dd3 ram
    gtx560ti
    win7 64bit
  • PhantomAss
    van béta peccs...65mb, ki lehet próbálni
    lejjebb megtalálod a letöltési linket
  • VO101Tom
    Neked milyen konfigon produkálja ezt? :)
  • Her Laca
    No de milyen a patch? Dummy referálj ,mert megesz a kíváncsiság.
    Pontosabban szétvet az ideg:))
  • PhantomAss
    kipróbáltam a peccset
    kb ugyanolyan, kicsit jobb mint volt
    a trackir megjavult :D
    egész játszható lett így
    minden full maxon van, így london felett akad, de miután betölt 10-20fps körül, néha felmegy 50-re
    ha egy-két dolgot leveszek mediumra (fű, házak, utak), a többi very highon, egész jó
  • fecska
    Itt a honlap
  • Lacusch69
    Mi ez a használt játék beszámítás az 576kb-ban?
  • Her Laca
    Ja én is kaptam. De nem megyek be a belvárosba ezért ,kó nekem az árkád is ott 576 van. Most hívtam őket ,de még nincs a boltban ,de holnapra ott lesz. Vagy majd meglátom:)
  • fecska
    hát kb annyi hogy 5 diopriánál nagyobb ne legyen szemüveg, meg hogy a szived rendbe legyen.
    most volt egy srác aki elvesztette a lábát egy autóbalesetben, és most megy a napokban orvosit csináltatni, és azt mondják nagy az esély rá hogy megkapja
  • Sanyo
    A cd galaxistól az előbb jött a mail:

Korábban leadott értesítés kérése alapján örömmel tájékoztatjuk,
    hogy megérkezett, kapható:

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
    c. PC játék (angol nyelven, magyar útmutatóval)

Internetes kedvezményes ár: 8.990 Ft (bolti ár: 9.990 Ft)
  • Her Laca
    Adom el azt a nyűves videó kártyát. Tudtam én,hogy nem kellene emberkednem,öregapám is megmondta,hogy járt utat a járatlanért el ne hagyj.
  • VO101Tom
    Erre szokták mondani, hogy halmozottan hátrányos helyzetű személy? :)
    Nekem steames van, nvidiával, de lefogadom a gépeden jobban fut
  • sakkay
    Most beszéltem velük, van nekik. A 10 ropit, nem említették.
  • Her Laca
    Rohanok haza:9 erre mi fogad? Virágboltihoz nem jó,és Ati kon szar.
    Menten felkötöm magam.
    576 ban van . Holnap megveszem,de felment az ára. 10 ropi.
  • Szepy2884
    Ne már! Fogad együtt érzésemet. Remélem csak rövid ideig tart ez az állapot...
  • sakkay
    Arrabona mélységi felderítő szd.
  • VO101Tom
    Kipróbálom, köszi.
  • Lacusch69
    Ha a nem natív felbontást a conf.ini-ben állítod be, és az Nvidia vezérlőpultban az Nvidia fixed aspect ratiót használod, akkor jó lesz.
  • PhantomAss
    megjött aa mail hogy kapható a game a cd galaxisban
    8990ft
  • Fürtös
    Fecska ha tényleg ilyen áraitok vannak,akkor dobj valami elérhetőséget pm ben,már rég ki akartam próbálni ezt is:D
    Ugyis itt vagyok a szomszédban mert mióta munkanélküli vagyok hazaköltöztem.
    Imádom a HR es kislányt mikor a hivatalos europass cv-re azt mondja,hogy küldjek neki officeost mert ő nem tudja mi ez a pdf....:D
  • DummyBoy
    Most keresek proggit ami mindent tud monitorozni ... (CPU - MEM - GPU - VRAM) aztán megmondom ...
  • VO101Tom
    Na, nézegettem most kicsit. Az a gond nálam is megvan, hogy a nem natív felbontást csak a képernyő bal felső sarkába rakja, de ezen kívül elindul, fut, nincs sem fekete képernyő, sem kilépés, semmi gond (egyenlőre). Szárazföld fölött nekem még mindig lassú, de szerintem gyorsult. Kár hogy az előző fps-eket nem írtam föl, vissza már nem rakom, most olyan 20-30 fps közepes beállításon. Megvárom mit alkotnak még a processzor affinitással (elvileg az ebben még nincs benne). A 9800 GT-m visznt valszeg repülni fog, 1GB-nál kisebb kártyával sajnos ez ennyit tud :(

Azt meg tudná nézni valaki, hogy videokártya memóriát mennyit használ így? Luthier írta egy topikban, hogy a sima rendszermemória igényt is lejjebb vitték, ami a tesztgépen ment online map épp, azt valami 7-800 MB-ról 320-ra esett. FPS-t ez magában nem javít, csak ha kevesebbet kell winyóhoz nyúlnia később. Videokártya memória igényről viszont ott nem írt.
  • Romeo One
    Nekem is az anyegin csúszott el a dolog (meg akkori családi okok) pár évvel ezelőtt... Te merre voltál, ha nem titok?
  • Romeo One
    Helytől függ, minden megyének van saját reporvosi bizottsága, de ha jól tudom, 15-25E között van, és 2 évre érvényes.
  • Gascan #38339
    köszi... már csak azt kéne megtudni, hogy mennyi az annyi a vizsgálatnál
  • sakkay
    Nekem 2. napos rep. orvosi volt még anno a Petőfiben. Elég alapos volt. Egy srácnál ott derült ki, hogy valami nagy gond van a szívével. Még katona sem lehetett, amúgy sportolt. Genetika.
    A fura az , hogy nem is olyan rég kellet egy hasonló vizsgálaton részt vennem,be voltam kicsit szarva de ok. volt.
  • Romeo One
    Erre nem igazán van így példa. Jó erőnkét, általánosan jó egészség, stb. Nem kell Superman testalkat, csak mint egy átlag sportolóé. Talán a látás fontosabb, mint az átlagos sportorvosikon.
  • sakkay
    Mondjuk most ,hogy utána számoltam 15. Te kurv*a élet.
  • sakkay
    Én is ejtőernyőztem..kb 10 éve ugrottam utoljára. Civilben soknak találtam..
  • LeonSilver
    Mondjuk inkább így kellett volna ;)
  • PhantomAss
    az még kimaradt, hogy sli-ben, crossfire-ben lehal a game a peccstől általában
    a gyenguszabb kártyákon viszont érezhetően javul
  • PhantomAss
    ahogy olvasgatom a béta-peccs hsz-eket, kicsit javít a helyzeten, de a mikro-akadások még megvannak (főleg ati-kon, 6950+70), nvidiásoknak úgy tűnik jobb a helyzet
    Laca légyszi majd írd le h mik a tapasztalataid vele pls
    (remélem jó lesz)
  • LeonSilver
    http://www.extrem.hu/cikk.3408.ejtoernyozes_ki_ugorhat_avagy_orvosi_esetek.html
  • Lacusch69
    Volt a (nagyobb értelembe vett) családban deszantos. Nyugodjék békében!
    (Igen, ejtőernyősugrás közben halt meg.)
  • Gascan #38329
    tudsz mondani példákat vagy mutatni ahol olvashatok erről?

• Romeo One
    Van. Elég szigorú. Nem annyira, mint a katonai, de azért nagyságrenddel több, mint egy jogsié.
  • Romeo One
    :)))) Gondoltam. De ha rákattansz is, olyan összegek vannak, hogyha azt elő tudod teremteni símaszk/fémholmi nélkül....
  • DummyBoy
    Nem emiatt nem merem ... Hanem mert sokba kerülne ha rákattannék xD