91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
ÉS MEGJÖTT, MÁTÓL KAPHATÓ... ;) -
Solt #38444 Ha rámész a videó beszúrásra, alapból ezt a hidrogénezett hajú fiatalembert adja be. Töröld ki ami ott van, és utána mehet amit be akarsz szúrni... :)
-
Ismét egy áldozat! :D :D
Ez valami SG bug vagy fícsör, már sokan belefutottak :D -
mi ez vaze? bocs vmi nem működik ... -
-
illetve lehet így egyszerűbb.. -
minden high-very high, kivéve buildings amount/density, visual effect=medium
video
1920x1080
nagyon szépen megy, szinte nincs is akadás -
Menet közben rájöttem,mert ahogy visszahúztam a flapset visszaállt,tehát ez is fékszárnyként működik.
-
Itt miért lóg mindkét csűrő?
-
Na ezt a minden okés részt meséljétek el nekem, hogy csináljátok ... Nekem még mindig szar ott ... -
Nem kell lemenni utcaszintre Tomahawk-ot szimulálni és nem lesz gond!
-
köszi!
sikerült!
és kellemes meglepetésként ért, hogy árnyékokkal highon london felett az első 15-20 mp-ben amikor betölt akkor akadozik, de amúgy a mikrolaggon kívűl minden okés -
XP alatt a vezérlőpultban, W7 alatt Eszközök és nyomtatók alatt megkeresed a joyt, majd a beállításoknál bekalibrálod. Adja magát, nemtod elrontani. Ott mindig klikkelsz a továbbra, és csinálod azt, amit kiír. Mozgatod egyik tengelyt, másikat, nyomkodod a gombokat, aztán ki is próbálhatod.
COD alatt viszont van a jobboldalt olyan pipa lehetőség, hogy invert. Ha fordítva működik, akkor pipáld be. -
Na nekem nem megy ilyen szépen :) Szóval én asszem hanyagolom London-t :)
Meg a shadow off nekem sokat segít :) -
A pályaudvaron jól jár az óra...
...de a Bigben-en meg nem :)
-
na most kalibrálni sikerült megnézem, hogy működik e -
Solt #38429 Ha a következő tapaszban sem orvosolják, akkor parasztlázadunk! :D -
a saitek joynak asszem egyszer bekalibráltam, de most egy darab semmit sem találok, hogy ezt hol lehetne csinálni... -
Sajnos az nHancer a 260-as vagy melyik driverek óta használhatatlan :(
Ott van helyette az inspector :)
Mellesleg szépen fut a CoD ,de a stutterek qrvára idegesítőek ...
Jó lesz ez, de ezt oldják meg szélsebesen! -
London felett.
-
Zoli105 #38425 Hát most egy kis OFF(hogy legyen egy kis jókedv ne csak a feje főljön mindenkinek a Cod és a videokártyák miatt ):D :
meg ez is jó :) :
Most ON :) -
cod
egy saitek cyborg és nem tudom lehet hogy az a baja (bár eddig nem volt) hogy neincs kalibrálva, és nem is tudom hogy kell, úgyhogy ha ebben tudtok segíteni akkor azt is megköszönném!! -
Hát, így látatlanba elég esélytelen, hogy jót tippelünk. Apropo, ez most il2, vagy COD? Windows alatt a klaibrálásnál működik? -
légyszíves ha tud valaki segíteni segítsen!! -
sakkay #38421 Ja, közben olvastam a választ is. -
sakkay #38420 A 4 proci használatot ígérik a pénteki(szombati) foltban? -
Lacusch69 #38419 Nem megy. -

-
Solt #38417 Na az Intel meg a másik fele!!
-
Nem megy ! -
VO101 tvr #38415 Ez a patch megy a warezzal? Próbálta már vki? -
Jogos !
Egymilliárd eurós büntetés az Intelnek
A cég egy és ugyan az ,szóval ami mellé az telibe !!!
-
Solt #38413 nHancer... tán tavasszal volt utoljára frissítve? :) GTX460-hoz szerintem még most sem használható, bár jó ideje nem próbáltam. :)
Az az igazság, hogy én jobban szeretem a gyári dolgokat... egyszer próbáltam ki az ATT-t, de rájöttem, hogy nekem semmi szükségem nincs rá! :D Elvoltam a CCC-vel... főleg, hogy a havi frissítések miatt előbb utóbb a kis gondok sorban megoldódtak.
GTX460-hoz még mindig csak januári driver van... RoF alatt (full hd-ben) éles, gyors fordulók alkalmával szépen kapom a mikró lagot... :S -
Solt #38412 Nem tudok ilyenről. Az NV jó ideig jobban állt mint az ATI, és volt pénz dögivel. Csak ezt a pénzt ahelyett, hogy fejlesztésre szánták volna, ment belőle a csibészkedés. ( fejlesztők pénzelése, pisiksz móka, átnevezések ) Az AMD előre tervezett, és most megvan az eredménye. A fejlettebb gyártás technológia miatt olcsóbban tud gyártani, így minden kategóriában jobb ár/érték arányú vga-t tud felmutatni.
Az egyedüli versenyzők a GTX460 és az 560... de ezekre is van válasza az AMD-nek. Ez a moddolható 6950 meg odaver mindennek.
Én nem vagyok egyik pártján sem, felváltva veszem őket, hogy személyesen tapasztalhassam meg a fórumokban olvasottakat. Biztos szerencsém is van, de nekem egyikkel sem volt jelentős nyűgöm egyik játékban sem. A csibészségeket észrevettem mondjuk ArmA alatt, de hátrányt nem szenvedtem sehol. ( egyedül a 48xx szérián hiányzó SSAA az ami zavaró volt, de teljesítményben jobb is, hogy nem volt ) -
Nnna megjött a mél, hogy megerősítem-e az előrendelésemet az 576-ban :) -
Persze ,nem lebeszélni akarok senkit az ATI -ról .Én nVidia párti vagyok .
Én a világ legnagyobb boldogságáért sem váltok ATI -ra . -
Na ne csináljunk ebből hitvitát)
Ez az 50 es 70 essé téve bitang jó. Ezért a pénzért űber bitang jó.
Kb a 570 es szintjén van minimum 20 al olcsóbban. Ezt nézhetjük jobbról balról,ez tény. -
A drivert nem kell bántani :) Csak lehetőséget kell adni az embereknek hogy felhasználják a bennük lévő lehetőségeket :) (nVidia Inspector - nHancer) -
Solt #38407 Az életben fel nem tennék buhera drivert vga-hoz! :)) -
Ez lehet ,hogy így van ,de nem az ATI -t büntették valami ilyesmiért ?