91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DonZorro
    ÉS MEGJÖTT, MÁTÓL KAPHATÓ... ;)
  • Solt
    Ha rámész a videó beszúrásra, alapból ezt a hidrogénezett hajú fiatalembert adja be. Töröld ki ami ott van, és utána mehet amit be akarsz szúrni... :)

• LeonSilver
    Ismét egy áldozat! :D :D
    Ez valami SG bug vagy fícsör, már sokan belefutottak :D
  • PhantomAss
    mi ez vaze? bocs vmi nem működik ...
  • PhantomAss
  • PhantomAss
    illetve lehet így egyszerűbb..
  • PhantomAss
    minden high-very high, kivéve buildings amount/density, visual effect=medium
    video
    1920x1080
    nagyon szépen megy, szinte nincs is akadás
  • Zpogi
    Menet közben rájöttem,mert ahogy visszahúztam a flapset visszaállt,tehát ez is fékszárnyként működik.
  • Zpogi
    Itt miért lóg mindkét csűrő?

• DummyBoy
    Na ezt a minden okés részt meséljétek el nekem, hogy csináljátok ... Nekem még mindig szar ott ...
  • i robot
    Nem kell lemenni utcaszintre Tomahawk-ot szimulálni és nem lesz gond!
  • fecska
    köszi!
    sikerült!
    és kellemes meglepetésként ért, hogy árnyékokkal highon london felett az első 15-20 mp-ben amikor betölt akkor akadozik, de amúgy a mikrolaggon kívűl minden okés
  • VO101Tom
    XP alatt a vezérlőpultban, W7 alatt Eszközök és nyomtatók alatt megkeresed a joyt, majd a beállításoknál bekalibrálod. Adja magát, nemtod elrontani. Ott mindig klikkelsz a továbbra, és csinálod azt, amit kiír. Mozgatod egyik tengelyt, másikat, nyomkodod a gombokat, aztán ki is próbálhatod.

COD alatt viszont van a jobboldalt olyan pipa lehetőség, hogy invert. Ha fordítva működik, akkor pipáld be.
  • DummyBoy
    Na nekem nem megy ilyen szépen :) Szóval én asszem hanyagolom London-t :)

Meg a shadow off nekem sokat segít :)
  • Zpogi
    A pályaudvaron jól jár az óra...

...de a Bigben-en meg nem :)
  • fecska
    na most kalibrálni sikerült megnézem, hogy működik e
  • Solt
    Ha a következő tapaszban sem orvosolják, akkor parasztlázadunk! :D
  • fecska
    a saitek joynak asszem egyszer bekalibráltam, de most egy darab semmit sem találok, hogy ezt hol lehetne csinálni...
  • DummyBoy
    Sajnos az nHancer a 260-as vagy melyik driverek óta használhatatlan :(

Ott van helyette az inspector :)

Mellesleg szépen fut a CoD ,de a stutterek qrvára idegesítőek ...

Jó lesz ez, de ezt oldják meg szélsebesen!
  • Zpogi
    London felett.

• Zoli105
    Hát most egy kis OFF(hogy legyen egy kis jókedv ne csak a feje főljön mindenkinek a Cod és a videokártyák miatt ):D :

meg ez is jó :) :

Most ON :)
  • fecska
    cod
    egy saitek cyborg és nem tudom lehet hogy az a baja (bár eddig nem volt) hogy neincs kalibrálva, és nem is tudom hogy kell, úgyhogy ha ebben tudtok segíteni akkor azt is megköszönném!!
  • VO101Tom
    Hát, így látatlanba elég esélytelen, hogy jót tippelünk. Apropo, ez most il2, vagy COD? Windows alatt a klaibrálásnál működik?
  • fecska
    légyszíves ha tud valaki segíteni segítsen!!
  • sakkay
    Ja, közben olvastam a választ is.
  • sakkay
    A 4 proci használatot ígérik a pénteki(szombati) foltban?
  • Lacusch69
    Nem megy.
  • Nesu

• Solt
    Na az Intel meg a másik fele!!
  • Nesu
    Nem megy !
  • VO101 tvr
    Ez a patch megy a warezzal? Próbálta már vki?
  • Nesu
    Jogos !
    Egymilliárd eurós büntetés az Intelnek
    A cég egy és ugyan az ,szóval ami mellé az telibe !!!

• Solt
    nHancer... tán tavasszal volt utoljára frissítve? :) GTX460-hoz szerintem még most sem használható, bár jó ideje nem próbáltam. :)

Az az igazság, hogy én jobban szeretem a gyári dolgokat... egyszer próbáltam ki az ATT-t, de rájöttem, hogy nekem semmi szükségem nincs rá! :D Elvoltam a CCC-vel... főleg, hogy a havi frissítések miatt előbb utóbb a kis gondok sorban megoldódtak.

GTX460-hoz még mindig csak januári driver van... RoF alatt (full hd-ben) éles, gyors fordulók alkalmával szépen kapom a mikró lagot... :S
  • Solt
    Nem tudok ilyenről. Az NV jó ideig jobban állt mint az ATI, és volt pénz dögivel. Csak ezt a pénzt ahelyett, hogy fejlesztésre szánták volna, ment belőle a csibészkedés. ( fejlesztők pénzelése, pisiksz móka, átnevezések ) Az AMD előre tervezett, és most megvan az eredménye. A fejlettebb gyártás technológia miatt olcsóbban tud gyártani, így minden kategóriában jobb ár/érték arányú vga-t tud felmutatni.

Az egyedüli versenyzők a GTX460 és az 560... de ezekre is van válasza az AMD-nek. Ez a moddolható 6950 meg odaver mindennek.

Én nem vagyok egyik pártján sem, felváltva veszem őket, hogy személyesen tapasztalhassam meg a fórumokban olvasottakat. Biztos szerencsém is van, de nekem egyikkel sem volt jelentős nyűgöm egyik játékban sem. A csibészségeket észrevettem mondjuk ArmA alatt, de hátrányt nem szenvedtem sehol. ( egyedül a 48xx szérián hiányzó SSAA az ami zavaró volt, de teljesítményben jobb is, hogy nem volt )
  • DummyBoy
    Nnna megjött a mél, hogy megerősítem-e az előrendelésemet az 576-ban :)
  • Nesu
    Persze ,nem lebeszélni akarok senkit az ATI -ról .Én nVidia párti vagyok .
    Én a világ legnagyobb boldogságáért sem váltok ATI -ra .
  • Her Laca
    Na ne csináljunk ebből hitvitát)
    Ez az 50 es 70 essé téve bitang jó. Ezért a pénzért űber bitang jó.
    Kb a 570 es szintjén van minimum 20 al olcsóbban. Ezt nézhetjük jobbról balról,ez tény.
  • DummyBoy
    A drivert nem kell bántani :) Csak lehetőséget kell adni az embereknek hogy felhasználják a bennük lévő lehetőségeket :) (nVidia Inspector - nHancer)
  • Solt
    Az életben fel nem tennék buhera drivert vga-hoz! :))
  • Nesu
    Ez lehet ,hogy így van ,de nem az ATI -t büntették valami ilyesmiért ?