91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Klusi86
    Itt csak 7990Ft, most rendeltem meg:)
  • Lebowski
    Itt van egy elég részletes leírás az i7 tuningról. Érdemes elolvasni.
  • PhantomAss
    egyébként jó géped van, de a proci órajele elég alacson, és a videokártya is elég gyenge (persze csak ehhez a játékhoz)
    a procit felhúznám 3.5 körülre (ha lehet)
    de a videokártya még így is megfogja
  • LeonSilver
    Az A-10C utolsó peccse kurva jó lett. Nagyon szépen, simán fut a cucc .
  • garaib
    Köszönöm, kipróbálom.
    Érdekes a DCS:A-10 az új patch-el HIGH grafikán lefolyik a képről, annyira gyors lett. :)
    Hát ha gyorsul még a CoD is.
  • VO101Tom
    Az épületekkel és a talajjal kapcsolatos dolgokat vedd le teljesen low-ra, elvileg ezekkel volt gond megjelenéskor. Indulj onnan, nézd meg, ha szaggat, akkor nem video beállításokkal van a baj. Akkor viszont passzolom.
  • sakkay
    Megvan!!!
  • garaib
    Eredeti, tegnap hozta Tesóm (DonZorro)  a CD Galaxisból.
    Verzió: 1.00.13954

Resolution: 1920*1080
    Full Screen: on
    Model Detail: High
    Buildings Detail: Medium
    Land Detail: Medium
    Forest: Medium
    Visual Effects: Medium
    Anti-Aliasing: 2x
    Anti-Epilepsy Filter: off
    Damage decals: high
    Buildings Amount: Medium
    Land Shading :low
    Grass: off
    Shadows: off
    Roads: on
  • Kurfürst
    Jó ez az új patch, most raktam föl, teljesen játszható, bár eddig csak tenger fölött próbáltam, nem kellett nagyon visszavenni a beállításokból. Kb. úgy fut mint annak erején az Il-2 amikor kijött, az én erősnek nem mondható gépemen.. :-)
  • VO101Tom
    megy privát...
  • Her Laca
    Mi drebilék ts ének a címe.
  • VO101Tom
    Ez elég erős gépnek számít, amitől szaggathat: Játék verziószám (és/vagy tört játék), video options beállítások (ha minden fullon van, az egyenlőre felejtős, épületeket, erdőt, talajt vedd lejjebb), és esetleg nVidia vezérlőpult beállítások, hátha az ráerőltet valamit a játékra.
  • VO101Tom
    Gyere fel TS-re.
  • garaib
    Sziasztok!
    Valaki légyszi tudna segíteni, hogy még a patch ellenére is miért szaggat a játék?

Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850)
    Language: Hungarian (Regional Setting: Hungarian)
    System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
    System Model: X58A-UD3R
    BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
    Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 930 @ 2.80GHz (8 CPUs), ~2.8GHz
    Memory: 6144MB RAM
    Available OS Memory: 6142MB RAM
    Page File: 1673MB used, 10609MB available
    DirectX Version: DirectX 11

Card name: NVIDIA GeForce GTX 275
    Manufacturer: NVIDIA
    Chip type: GeForce GTX 275
    Display Memory: 3688 MB
    Dedicated Memory: 873 MB
    Shared Memory: 2815 MB

Előre is köszönöm

Üdv
  • Her Laca
    Nem nem. Ezt nem bántam meg. Meglehet a videó kártyára is jótékony hatással lesz.
  • DummyBoy
    Laca mester: adjunk még annak a szendihídnak pár napot, lehet repülni fog mint a 6950 :)

Mellesleg lődd be gyorsan kiváncsi vagyok mit tud :) Bár CoD-ban szvsz nem sok különbséget fogsz észrevenni ...

Én most a Bulldozert várom ... Bár ár/teljesítményben tuti nem megy majd a mostani alá :(
  • LeonSilver
    Tehát ha most feltelepíted és frissíti magát akkot a steamben vagy egy (ha jól emlékszem, most nekem nincs fent) make backup vagy valami hasonló. Ez lementi neked a játék pillanatnyi állapotát.
  • LeonSilver
    Nekem például így van "elrakva" egy külső, adattároló vinyóra a kántér sztrájk. Ha valami van csak innen kell telepíteni és nem tölt semmit.

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/09/kepkivagas.jpg
  • Her Laca
    Micsodát? Érthetően kollega:) Hülye vagyok én ehhez ,egyszeri munkásparaszt ,mit tudom én miket kell nyomkorászni.
  • LeonSilver
    Lehet ám bekápot csinálni a steamen feltett cuccokról tezsvír.
  • Szepy2884
    pl google chrome? Sokkal gyorsabb és kezelhetõbb. A telón opera van. Annyira jó, hogy lehet, a gépre is felteszem.
  • Her Laca
    Hogy rohadna meg ,most megint várhatok három órát.
    Mi a retekért nem lehet ezt feltenni mint bármit. Így is úgy is feltörték.
  • Her Laca
    Köszi. Most letöröltem mindent és ujjra kezem.
  • Her Laca
    Bassza meg el sem indul. Mi a retek van evvel,mert kivágom az ablakon.
  • VO101 tvr
    Ha DVD-n vetted meg, akkor elvileg kell legyen lehetőség közvetlenül a DVD-ről telepíteni.
    Amúgy valóban copatás ez a steam. 1:0 a RoF javára. Ott meg tudták oldani házon belül.
  • Zoli105
    értem , keresőbe keress rá merre van , steamet nem tudod hova rakta!?
  • Hecker007
    Üdv, olvasni szoktam ezt a topikot általában, de most talán tudok segíteni.

A Steam könyvtárában keresd valahogy így: Steam/steamapps/common ott lesznek a játék dolgai, ha nem a C-re akarod rakni a dolgokat akkor a Steamet kell másik meghajtóra rakni. A Steam a frissítéseket automatikusan tölti mindig és telepíti is, nem kell vele csinálni semmit, a kódot meg hozzárendelte a profilodhoz ezért nem kéri többet, és másik profilban nem fogja elfogadni a steam elvileg.
  • Her Laca
    Nem tudom. Betettem a DVD-t vagy cd -t elindítottam és a stem települt először. Aztán meg csak frissít ,meg töltöget,meg a tököm kivan evvel. A kódot csak egyszer kérte azóta nem pedig most csinálom harmadszorra de azt sem tudom hova rakja ,és még egy képet sem láttam belőle.
  • Zoli105
    Megértelek nálam is volt ilyen és bosszantó tud lenni ! (Nálam ezt a Joint Tanks Force csinálta !:D de piszok sokat szenvedtem vele mire rájöttem hogyan kell(ez cd-s volt) !) De ez más ezt a Company of Heroes Onlien-hez tudom hasonlítani amit le kellett tölteni és úgy felrakni !)
    Gondolom először az a telepítős vackát szedted le ugye!? és azt hova tetted mert számít!
  • Her Laca
    Nem kínál fel. Már vagy harmadszor állok neki és bosszant.
  • Zoli105
    Csak csigavér :) Elvileg felkínál lehetőséget , csak néha átsiklik rajta az ember és ilyenkor a játék a C meghajtóra kerül ahol az OP van ! Elvileg a linszensz elfogadása után kell lennie egy Browse(vagy Custom) gombnak arra kell rákattintani és utána meg tudod változtatni a telepítés helyét !:)
  • Her Laca
    Ezt mindig eljátssza? Vagy hova a retekbe teszi a játékot? Nem értem.
  • Her Laca
    Erre megint a steam jön elő töltöget,vagy mifene. Kezdek mérges lenni.
  • Her Laca
    Most telepítem de nem tudok megadni helyt ,hogy hova. Vagy nem vettem észre? Nem kínál fel semmit.
  • LeonSilver
    Alap
  • i robot
    Jó reggelt mindenkinek! Olyan létezik hogy a steam automatikusan telepíti a javításokat?
  • Zoli105
    Köszi az infót jó ezt is tudni !:)
  • Zoli105
    ÖÖÖÖ hát téli álmot aludtam :P Amíg nem volt netem nem volt szűkés fejlesztésre szóval úgy kerek 6 éve nem vettem semmi újat a szülőkkel ! HM lehet hogy ez hiba volt !?:D De most már mindegy lesz új gép !:)
    Ööööö és mi az az sm5!?:)
  • PhantomAss
    Shader model 3?
    Hol voltál az utóbbi években? Már a sm5-nél járunk :-) (dx11)
    látványosabb grafika...
  • messerharcos
    az oprendszer? igen az.