91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Klusi86 #38566 Itt csak 7990Ft, most rendeltem meg:) -
Lebowski #38565 Itt van egy elég részletes leírás az i7 tuningról. Érdemes elolvasni. -
egyébként jó géped van, de a proci órajele elég alacson, és a videokártya is elég gyenge (persze csak ehhez a játékhoz)
a procit felhúznám 3.5 körülre (ha lehet)
de a videokártya még így is megfogja -
Az A-10C utolsó peccse kurva jó lett. Nagyon szépen, simán fut a cucc . -
garaib #38562 Köszönöm, kipróbálom.
Érdekes a DCS:A-10 az új patch-el HIGH grafikán lefolyik a képről, annyira gyors lett. :)
Hát ha gyorsul még a CoD is. -
Az épületekkel és a talajjal kapcsolatos dolgokat vedd le teljesen low-ra, elvileg ezekkel volt gond megjelenéskor. Indulj onnan, nézd meg, ha szaggat, akkor nem video beállításokkal van a baj. Akkor viszont passzolom. -
sakkay #38560 Megvan!!! -
garaib #38559 Eredeti, tegnap hozta Tesóm (DonZorro) a CD Galaxisból.
Verzió: 1.00.13954
Resolution: 1920*1080
Full Screen: on
Model Detail: High
Buildings Detail: Medium
Land Detail: Medium
Forest: Medium
Visual Effects: Medium
Anti-Aliasing: 2x
Anti-Epilepsy Filter: off
Damage decals: high
Buildings Amount: Medium
Land Shading :low
Grass: off
Shadows: off
Roads: on
-
Kurfürst #38558 Jó ez az új patch, most raktam föl, teljesen játszható, bár eddig csak tenger fölött próbáltam, nem kellett nagyon visszavenni a beállításokból. Kb. úgy fut mint annak erején az Il-2 amikor kijött, az én erősnek nem mondható gépemen.. :-) -
megy privát... -
Mi drebilék ts ének a címe. -
Ez elég erős gépnek számít, amitől szaggathat: Játék verziószám (és/vagy tört játék), video options beállítások (ha minden fullon van, az egyenlőre felejtős, épületeket, erdőt, talajt vedd lejjebb), és esetleg nVidia vezérlőpult beállítások, hátha az ráerőltet valamit a játékra. -
Gyere fel TS-re. -
garaib #38553 Sziasztok!
Valaki légyszi tudna segíteni, hogy még a patch ellenére is miért szaggat a játék?
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850)
Language: Hungarian (Regional Setting: Hungarian)
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: X58A-UD3R
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 930 @ 2.80GHz (8 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 6144MB RAM
Available OS Memory: 6142MB RAM
Page File: 1673MB used, 10609MB available
DirectX Version: DirectX 11
Card name: NVIDIA GeForce GTX 275
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GTX 275
Display Memory: 3688 MB
Dedicated Memory: 873 MB
Shared Memory: 2815 MB
Előre is köszönöm
Üdv -
Nem nem. Ezt nem bántam meg. Meglehet a videó kártyára is jótékony hatással lesz. -
Laca mester: adjunk még annak a szendihídnak pár napot, lehet repülni fog mint a 6950 :)
Mellesleg lődd be gyorsan kiváncsi vagyok mit tud :) Bár CoD-ban szvsz nem sok különbséget fogsz észrevenni ...
Én most a Bulldozert várom ... Bár ár/teljesítményben tuti nem megy majd a mostani alá :(
-
Tehát ha most feltelepíted és frissíti magát akkot a steamben vagy egy (ha jól emlékszem, most nekem nincs fent) make backup vagy valami hasonló. Ez lementi neked a játék pillanatnyi állapotát. -
Nekem például így van "elrakva" egy külső, adattároló vinyóra a kántér sztrájk. Ha valami van csak innen kell telepíteni és nem tölt semmit.
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/04/09/kepkivagas.jpg -
Micsodát? Érthetően kollega:) Hülye vagyok én ehhez ,egyszeri munkásparaszt ,mit tudom én miket kell nyomkorászni. -
Lehet ám bekápot csinálni a steamen feltett cuccokról tezsvír. -
Szepy2884 #38546 pl google chrome? Sokkal gyorsabb és kezelhetõbb. A telón opera van. Annyira jó, hogy lehet, a gépre is felteszem. -
Hogy rohadna meg ,most megint várhatok három órát.
Mi a retekért nem lehet ezt feltenni mint bármit. Így is úgy is feltörték. -
Köszi. Most letöröltem mindent és ujjra kezem. -
Bassza meg el sem indul. Mi a retek van evvel,mert kivágom az ablakon. -
VO101 tvr #38542 Ha DVD-n vetted meg, akkor elvileg kell legyen lehetőség közvetlenül a DVD-ről telepíteni.
Amúgy valóban copatás ez a steam. 1:0 a RoF javára. Ott meg tudták oldani házon belül. -
Zoli105 #38541 értem , keresőbe keress rá merre van , steamet nem tudod hova rakta!? -
Üdv, olvasni szoktam ezt a topikot általában, de most talán tudok segíteni.
A Steam könyvtárában keresd valahogy így: Steam/steamapps/common ott lesznek a játék dolgai, ha nem a C-re akarod rakni a dolgokat akkor a Steamet kell másik meghajtóra rakni. A Steam a frissítéseket automatikusan tölti mindig és telepíti is, nem kell vele csinálni semmit, a kódot meg hozzárendelte a profilodhoz ezért nem kéri többet, és másik profilban nem fogja elfogadni a steam elvileg. -
Nem tudom. Betettem a DVD-t vagy cd -t elindítottam és a stem települt először. Aztán meg csak frissít ,meg töltöget,meg a tököm kivan evvel. A kódot csak egyszer kérte azóta nem pedig most csinálom harmadszorra de azt sem tudom hova rakja ,és még egy képet sem láttam belőle. -
Zoli105 #38538 Megértelek nálam is volt ilyen és bosszantó tud lenni ! (Nálam ezt a Joint Tanks Force csinálta !:D de piszok sokat szenvedtem vele mire rájöttem hogyan kell(ez cd-s volt) !) De ez más ezt a Company of Heroes Onlien-hez tudom hasonlítani amit le kellett tölteni és úgy felrakni !)
Gondolom először az a telepítős vackát szedted le ugye!? és azt hova tetted mert számít! -
Nem kínál fel. Már vagy harmadszor állok neki és bosszant. -
Zoli105 #38536 Csak csigavér :) Elvileg felkínál lehetőséget , csak néha átsiklik rajta az ember és ilyenkor a játék a C meghajtóra kerül ahol az OP van ! Elvileg a linszensz elfogadása után kell lennie egy Browse(vagy Custom) gombnak arra kell rákattintani és utána meg tudod változtatni a telepítés helyét !:) -
Ezt mindig eljátssza? Vagy hova a retekbe teszi a játékot? Nem értem. -
Erre megint a steam jön elő töltöget,vagy mifene. Kezdek mérges lenni. -
Most telepítem de nem tudok megadni helyt ,hogy hova. Vagy nem vettem észre? Nem kínál fel semmit. -
Alap -
Jó reggelt mindenkinek! Olyan létezik hogy a steam automatikusan telepíti a javításokat?
-
Zoli105 #38530 Köszi az infót jó ezt is tudni !:) -
Zoli105 #38529 ÖÖÖÖ hát téli álmot aludtam :P Amíg nem volt netem nem volt szűkés fejlesztésre szóval úgy kerek 6 éve nem vettem semmi újat a szülőkkel ! HM lehet hogy ez hiba volt !?:D De most már mindegy lesz új gép !:)
Ööööö és mi az az sm5!?:) -
Shader model 3?
Hol voltál az utóbbi években? Már a sm5-nél járunk :-) (dx11)
látványosabb grafika... -
messerharcos #38527 az oprendszer? igen az.