91396

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    a harmadikat nem is kapcsoltam be, mert írtátok azzal gond van... de kipróbálom azt is.
  • DummyBoy
    Launcher.exe.config-ot így szerkesztetted át?

<applicationSettings>
    <maddox.Properties.Settings>
    <setting name="nativeDLL" serializeAs="String">
    <value>parts\core\steam_api.dll</value>
    </setting>
    <setting name="nativeDLL" serializeAs="String">
    <value>kegetys.dll</value>
    </setting>
    </maddox.Properties.Settings>
    </applicationSettings>

És próbaképp ne Steam-ből indítsd, hanem mondjuk total commander-ből, vagy futtatással:

Launcher.exe -mod=nossao -mod=lowtex

Így ...

kegetys.dll-t és a mappákat pedig a CoD főkönyvtárába tedd ...

Ha így sem megy, akkor lehet a virágbolt a gond ...
  • DummyBoy
    Most nekem is ment ... ha mind a 3 mod be van lőve, akkor böszme csúnya :) viszont egy röccenés sincs ... ez a nomipmaps az idegeimre megy :)
  • Zpogi
    Nekem nem pedig mindent megcsináltam :/. London felett 18 fps.
  • VO101Tom
    Nálam is működik ez a mod, London fölött a tegnapi beállításaimmal (~30 fps), most average 64 :)==)
  • DummyBoy
    Bakker ... nem tudom elindítani ezt a szart ... Az előbb még ment ... Nem tudom a nomipmaps-ot kipróbálni ...
  • PhantomAss
    itt a video:

remélem nem a scooter jön be
    baaa
  • mijki
    Milyen módot?
  • PhantomAss
    no
    én most próbáltam a két modot, mindjárt töltök fel egy videót ha tudok :)
    london felett, maximálisan fullos frafika, simán játszható
    csak a fraf lett ronda :D
    a háttérben nagyon látszik ahogy rajzolja ki a házakat, előtte nem ilyen volt
  • szekelyland
    De
  • DummyBoy
    Sejtés (Majd dupla FPS akadozás nélkül :) csak nem placebo :) )

Launcher.exe -mod=nossao -mod=lowtex

Most ez van ... sajnos a nomipmaps-al még harcolok, mert állítólag ha kikapcsoljuk a tökéletesen működő AA-t akkor nem olyan zavaró a shimmering ... de mind a 3-al nekem kifagy ...
  • PhantomAss
    honnan tudon hogy működik?
    ha a nossao+lowtext-et együtt akarom akkor mindkettőt be kell írni az exe után?
  • DummyBoy
    Megcsináltál mindent? (Launcher.exe.config szerkesztés?)

Elvileg mennie kellene ... (Én először azt baszt@m el és akkor nekem sem ment ...)
  • Her Laca
    Most vagy én vagyok vak és nem találom,de mintha az 576 ban már nem is szerepel a játék sehol
  • Zpogi
    Nekem nem működik a mod. Lehet azért mert virágbóti?
  • DummyBoy
    Ez egy szuper kis szim lesz, amint elkészül!

Jelenleg már modokkal túlléptük a pre-alpha állapotot ... de nincs FFB, szóval szüljenek sünt!
  • sakkay
    Hatalmas csalódás volt először mindenkinek, mivel keményen félkész még a progi, ami 6 év után meglehetősen fura. Viszont így is látszik(ahogy itt valaki megjegyezte) ez lesz A szimulátor. Ráadásul elég sokat hoznak a patchek. Nekem ku*vára tetszik.
  • acidrain
    Döglött tranzisztor szag, mi csak Amperszagnak hívjuk. :)

Múltkor addig drótozta az egyik német kamionsofőr a fülkét (volt benn mindenféle elektromos biszbasz, 600 W-os fesz atalakító, 5.1-es hangrendszer, TV, kávéfőző, olvasólámpa, mifene... persze mindezt egy darab! maximum 360W-ot elbíró szivargyújtó aljzatról működtette) hogy kigyulladt a műszerfal, izgalmában bedurrantott két nagyporoltót.
    Egy hétig csak azt javítottam reggeltől estig, ebből két nap csak a kitakarítás volt.
  • sakkay
    Nagy köszönet....
  • Richtofen
    Üdv mindenkinek. 3 hét külföld után most jutottam el oda, hogy akkor mi is van a CoD-dal. Próbáltam nagyjából követni a fórumot, de nem mindig bírtam végigolvasni, annyit pörögtetek. :)

Szóval, mi is van a CoD-dal? :) Pár szóban az elmúlt egy hónapot ha lehet összegezni.

Vannak már patch-ek azt láttam, jobb lett a teljesítmény? Azt is láttam hogy még vannak bokrot füstölő gépek ;). Amúgy kinek mi az eddigi benyomása?
  • DummyBoy
    Na urak: Szép magyar szófordulattal élve: "Mászthev!"

Ez a modder srác igen keményen feldobta most a lasztit ...

A NO SSAO mod szépen dob egy nagyot az FPS értékeken ... A LOWTEX meg a stutteringet redukálja ... a NOMIPMAPS pedig eltüntetni a stuttering-et, csak irgalmatlan shimmering-et okoz ... (Nekem nem tetszik ...)

Viszont lehet velük London-ban a házak között!!! repkedni 30+ FPS-el kényelmesen ...

Próbáljátok ki őket, érdemes, én a lowtexet és a nossao-t tuti használni fogom. Ráadásul nem vettem észre, hogy valami csúnyább lenne ...

@FFB: Állítani nem lehet, de letöltesz egy programot: ForceTest.exe majd elindítod, belövöd azokat az értékeket ami neked jó, majd leteszed tálcára és kész ...
  • LeonSilver
    Működik. De már nagyon szeretném a kezemben tudni az eredetit. Talán a jövő héten..
  • sakkay
    Na , hogy megy?
  • sakkay
    Ja tényleg, ffb lehet valahol állítani,tudom beszéltük már csak nemtom' mi lett a vége.
  • sakkay
    Ühüm.. mit is kell csinálni.
    Értem én , hogy gőzmozdony, de mi hajtja?!
  • Vogel
    Ugye mindenki tudja, hogy van az új patchez törés feltöltve? (Piratebay) Nem teszteltem, hogy mükix-e, majd este, de addigra megelőztök.
  • DummyBoy
    Óóóóó bakker ... Ezeket nézzétek meg ...

Tweaks 1C forum

SimHQ tweak topik ...

Van itt valami kegety mod, ami sokat dob a teljesítményen, de még nem próbáltam ...

@szerk: Hoppá .. ez az arc tud valamit ... :)
  • Her Laca
    ? Csak nem delete?:XD
  • szekelyland
    Engem abszolút nem idegesítenek. Már megoldottam őket.
  • sakkay
    Jó reggelt! A mag beindítós foltra mondanak valamit? Mármint , hogy mikor jön ki. Roppant idegesítők ezek a hirtelen fps zuhanások is.
  • Her Laca
    Tegnap este nálunk a kerületben is barkácsolhatott valaki,mert úgy elment a delej ,hogy csak néztünk:) Vagy jó 5 percig csak a riasztók visítottak .
    Viszont hangulatos volt mert azonnal gyertyás felvonulásba kezdett a nép a környéken:)
  • szekelyland
    A lakótársam a kollégiumban ház nélkül rakta össze a gépet egy kartondobozban. Prímán működött, amíg egy pénzérme bele nem esett... akkor kijött egy kicsi füst belőle...

Másik off, csak füstös:a ahotel ahol melózom ma kezdte el aktivitását. Én voltam megbízva a rendszer visszaszerelésével. Többek közt a konyhán van két érintőképernyős gép is, amiken van két Rj-45 ös dugasz, egyik hálózat, a másik egy fluoreszcens kijelző meghajtója, ami asszem a tápot is kiadja. Én meg összecseréltem őket. Bekapcs, a switch nem jelez vissza, mondom mi a szösz... Ekkor kicsi füstpamacs jelenik meg a switch felett, jellegzetes döglötttranzisztor szaggal.... mondom zdmeg, ezt megcsináltam. Kétségbeesetten cserélem a dugaszokat, switch visszajelez, háló megy. mindegyik porton, tökéletesen. Ezek szerint még maradt benne füst..... Hogy mi a csoda ment ki benne nem tudom, de működik...
  • fecska
    mi most kitaláltuk hogy rárakjuk a KV-ra a 122-est és nem a nagyok közé rak minket , ráadásul nincs az a baszott nagy torony és tényleg fasza még a királytigrist meg a IS-t is sebzi
  • LeonSilver
    Bazdmeg. Majdnem leestem a székről. Na akkor figyelj. Az egyik főnököm egyszer hozza be az üzletbe az otthon hegesztőtrafót. Nézünk a másik sráccal, hogy hát ezt mi a fasznak egy bótba. Azt mondja a főnök, hogy a biztosító nehogy belekössön a villámkáras alaplapokra majd ő tesz róla. Rákötötte a cuccot a lapra, megy neki az elektródával. Hát baszki oylan lyukakat égetett bele, hogy a fél kezem belefért :D Isten bizony!

Egy másik haver faterja mikor meséltük neki (a manusnak a világon létező összes ilyen hegesztő vizsgája meg van) azt kérdezte, hogy hát nem halt meg senki? :D

**--**

Tényleg fasza Dummy. Nem is hittem volna.
  • szekelyland
    Egy haveromnak diákkoromban poénból analóg tápot csináltunk, egy 1kW-os ipari 24 Voltos trafóból, relékkel és lágyindítóval. Amikor a gépet bekapcsolta, a házban a világítás egy pillanatra elhalványodott. Nem volt abban se ventillátor se elektronika, csak ami a feszültségstabilizáláshoz kellett. 50A-es diódahíd 3 db, pár kisebb dióda, tranzisztoros fesszabályzóval egy, öklömnyi elkókkal, saját dobozban, egy szinte A4 es méretű hűtöbordával a hátán. Na annak mindegy volt mi van rákötve, langyosan zümmögött mint egy álmos darázs a paplan alatt körülménytől független.
    Két hátránya volt, egyik h kb 10 kiló volt. A másik, hogy amikor a haverom nekiáltt overclockolni a gépet, egy áramingadozás miatt Augusztus 20 -t megszégyenítő effektek közepette az alaplap+minden ami rajta volt azonmód két marék hamuvá alakult....
  • DummyBoy
    Ja, de nekem volt KV-m a "naddög"-el :) És én szerettem is :)

Hogyan is tudnám szépen megfogalmazni: Odabaszott xD
  • LeonSilver
    OfF tápig

Dummy mintha Te mentél volna vele.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval 12.-én jön a WoT "végleges" és hát valamikor akkor törlik ugye a cuccokat az accrol. Ma gondoltam még egy utolsót játszok. Egy szaros kis KV-t dobtam össze a freexp-ből ami maradt (nagyobbakkal nem volt kedvem már) és a nagypuskát (152) tettem rá. Hát bakker, hogy ez mekkora élvezkedés. Igaz ritkán lő de akkor odabasz és csináltak valamit a pontosságával is (gondolom, bár sose volt ilyenem előtte) mert most halálos!

ON
  • sakkay
    Most vettem 13-ért egy Chieftech-550 tápot.
  • Solt
    Na igen... általában a tápon meg a házon akar mindenki spórolni, pedig egyik sem mellékes!!! :)
  • LeonSilver
    Bizony-bizony. Mennyit láttam már ilyent, te jó Isten! Mikor megveszi a p*szt a csilli-villi vga kártyát, a legfaszább procit, vinyót anyámkínját, házat meg táp nélkül és vesz külön egy 5k-s tápot. És nem hiszi el, hogy ha rábaszik akkor nem kicsit. De hát ilyenek az embörök.