91396
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
a harmadikat nem is kapcsoltam be, mert írtátok azzal gond van... de kipróbálom azt is. -
Launcher.exe.config-ot így szerkesztetted át?
<applicationSettings>
<maddox.Properties.Settings>
<setting name="nativeDLL" serializeAs="String">
<value>parts\core\steam_api.dll</value>
</setting>
<setting name="nativeDLL" serializeAs="String">
<value>kegetys.dll</value>
</setting>
</maddox.Properties.Settings>
</applicationSettings>
És próbaképp ne Steam-ből indítsd, hanem mondjuk total commander-ből, vagy futtatással:
Launcher.exe -mod=nossao -mod=lowtex
Így ...
kegetys.dll-t és a mappákat pedig a CoD főkönyvtárába tedd ...
Ha így sem megy, akkor lehet a virágbolt a gond ... -
Most nekem is ment ... ha mind a 3 mod be van lőve, akkor böszme csúnya :) viszont egy röccenés sincs ... ez a nomipmaps az idegeimre megy :) -
Nekem nem pedig mindent megcsináltam :/. London felett 18 fps. -
Nálam is működik ez a mod, London fölött a tegnapi beállításaimmal (~30 fps), most average 64 :)==) -
Bakker ... nem tudom elindítani ezt a szart ... Az előbb még ment ... Nem tudom a nomipmaps-ot kipróbálni ... -
itt a video:
remélem nem a scooter jön be
baaa -
Milyen módot? -
no
én most próbáltam a két modot, mindjárt töltök fel egy videót ha tudok :)
london felett, maximálisan fullos frafika, simán játszható
csak a fraf lett ronda :D
a háttérben nagyon látszik ahogy rajzolja ki a házakat, előtte nem ilyen volt -
De -
Sejtés (Majd dupla FPS akadozás nélkül :) csak nem placebo :) )
Launcher.exe -mod=nossao -mod=lowtex
Most ez van ... sajnos a nomipmaps-al még harcolok, mert állítólag ha kikapcsoljuk a tökéletesen működő AA-t akkor nem olyan zavaró a shimmering ... de mind a 3-al nekem kifagy ... -
honnan tudon hogy működik?
ha a nossao+lowtext-et együtt akarom akkor mindkettőt be kell írni az exe után? -
Megcsináltál mindent? (Launcher.exe.config szerkesztés?)
Elvileg mennie kellene ... (Én először azt baszt@m el és akkor nekem sem ment ...) -
Most vagy én vagyok vak és nem találom,de mintha az 576 ban már nem is szerepel a játék sehol
-
Nekem nem működik a mod. Lehet azért mert virágbóti? -
Ez egy szuper kis szim lesz, amint elkészül!
Jelenleg már modokkal túlléptük a pre-alpha állapotot ... de nincs FFB, szóval szüljenek sünt! -
sakkay #38669 Hatalmas csalódás volt először mindenkinek, mivel keményen félkész még a progi, ami 6 év után meglehetősen fura. Viszont így is látszik(ahogy itt valaki megjegyezte) ez lesz A szimulátor. Ráadásul elég sokat hoznak a patchek.
Nekem ku*vára tetszik.
-
Döglött tranzisztor szag, mi csak Amperszagnak hívjuk. :)
Múltkor addig drótozta az egyik német kamionsofőr a fülkét (volt benn mindenféle elektromos biszbasz, 600 W-os fesz atalakító, 5.1-es hangrendszer, TV, kávéfőző, olvasólámpa, mifene... persze mindezt egy darab! maximum 360W-ot elbíró szivargyújtó aljzatról működtette) hogy kigyulladt a műszerfal, izgalmában bedurrantott két nagyporoltót.
Egy hétig csak azt javítottam reggeltől estig, ebből két nap csak a kitakarítás volt. -
sakkay #38667 Nagy köszönet.... -
Richtofen #38666 Üdv mindenkinek. 3 hét külföld után most jutottam el oda, hogy akkor mi is van a CoD-dal. Próbáltam nagyjából követni a fórumot, de nem mindig bírtam végigolvasni, annyit pörögtetek. :)
Szóval, mi is van a CoD-dal? :) Pár szóban az elmúlt egy hónapot ha lehet összegezni.
Vannak már patch-ek azt láttam, jobb lett a teljesítmény? Azt is láttam hogy még vannak bokrot füstölő gépek ;). Amúgy kinek mi az eddigi benyomása? -
Na urak: Szép magyar szófordulattal élve: "Mászthev!"
Ez a modder srác igen keményen feldobta most a lasztit ...
A NO SSAO mod szépen dob egy nagyot az FPS értékeken ... A LOWTEX meg a stutteringet redukálja ... a NOMIPMAPS pedig eltüntetni a stuttering-et, csak irgalmatlan shimmering-et okoz ... (Nekem nem tetszik ...)
Viszont lehet velük London-ban a házak között!!! repkedni 30+ FPS-el kényelmesen ...
Próbáljátok ki őket, érdemes, én a lowtexet és a nossao-t tuti használni fogom. Ráadásul nem vettem észre, hogy valami csúnyább lenne ...
@FFB: Állítani nem lehet, de letöltesz egy programot: ForceTest.exe majd elindítod, belövöd azokat az értékeket ami neked jó, majd leteszed tálcára és kész ... -
Működik. De már nagyon szeretném a kezemben tudni az eredetit. Talán a jövő héten.. -
sakkay #38663 Na , hogy megy? -
sakkay #38662 Ja tényleg, ffb lehet valahol állítani,tudom beszéltük már csak nemtom' mi lett a vége. -
sakkay #38661 Ühüm..
mit is kell csinálni.
Értem én , hogy gőzmozdony, de mi hajtja?! -
Ugye mindenki tudja, hogy van az új patchez törés feltöltve? (Piratebay) Nem teszteltem, hogy mükix-e, majd este, de addigra megelőztök. -
Óóóóó bakker ... Ezeket nézzétek meg ...
Tweaks 1C forum
SimHQ tweak topik ...
Van itt valami kegety mod, ami sokat dob a teljesítményen, de még nem próbáltam ...
@szerk: Hoppá .. ez az arc tud valamit ... :) -
?
Csak nem delete?:XD
-
Engem abszolút nem idegesítenek. Már megoldottam őket. -
sakkay #38656 Jó reggelt! A mag beindítós foltra mondanak valamit? Mármint , hogy mikor jön ki. Roppant idegesítők ezek a hirtelen fps zuhanások is. -
Tegnap este nálunk a kerületben is barkácsolhatott valaki,mert úgy elment a delej ,hogy csak néztünk:) Vagy jó 5 percig csak a riasztók visítottak .
Viszont hangulatos volt mert azonnal gyertyás felvonulásba kezdett a nép a környéken:) -
A lakótársam a kollégiumban ház nélkül rakta össze a gépet egy kartondobozban. Prímán működött, amíg egy pénzérme bele nem esett... akkor kijött egy kicsi füst belőle...
Másik off, csak füstös:a ahotel ahol melózom ma kezdte el aktivitását. Én voltam megbízva a rendszer visszaszerelésével. Többek közt a konyhán van két érintőképernyős gép is, amiken van két Rj-45 ös dugasz, egyik hálózat, a másik egy fluoreszcens kijelző meghajtója, ami asszem a tápot is kiadja. Én meg összecseréltem őket. Bekapcs, a switch nem jelez vissza, mondom mi a szösz... Ekkor kicsi füstpamacs jelenik meg a switch felett, jellegzetes döglötttranzisztor szaggal.... mondom zdmeg, ezt megcsináltam. Kétségbeesetten cserélem a dugaszokat, switch visszajelez, háló megy. mindegyik porton, tökéletesen. Ezek szerint még maradt benne füst..... Hogy mi a csoda ment ki benne nem tudom, de működik... -
mi most kitaláltuk hogy rárakjuk a KV-ra a 122-est és nem a nagyok közé rak minket , ráadásul nincs az a baszott nagy torony és tényleg fasza még a királytigrist meg a IS-t is sebzi -
Bazdmeg. Majdnem leestem a székről. Na akkor figyelj. Az egyik főnököm egyszer hozza be az üzletbe az otthon hegesztőtrafót. Nézünk a másik sráccal, hogy hát ezt mi a fasznak egy bótba. Azt mondja a főnök, hogy a biztosító nehogy belekössön a villámkáras alaplapokra majd ő tesz róla. Rákötötte a cuccot a lapra, megy neki az elektródával. Hát baszki oylan lyukakat égetett bele, hogy a fél kezem belefért :D Isten bizony!
Egy másik haver faterja mikor meséltük neki (a manusnak a világon létező összes ilyen hegesztő vizsgája meg van) azt kérdezte, hogy hát nem halt meg senki? :D
**--**
Tényleg fasza Dummy. Nem is hittem volna. -
Egy haveromnak diákkoromban poénból analóg tápot csináltunk, egy 1kW-os ipari 24 Voltos trafóból, relékkel és lágyindítóval. Amikor a gépet bekapcsolta, a házban a világítás egy pillanatra elhalványodott. Nem volt abban se ventillátor se elektronika, csak ami a feszültségstabilizáláshoz kellett. 50A-es diódahíd 3 db, pár kisebb dióda, tranzisztoros fesszabályzóval egy, öklömnyi elkókkal, saját dobozban, egy szinte A4 es méretű hűtöbordával a hátán. Na annak mindegy volt mi van rákötve, langyosan zümmögött mint egy álmos darázs a paplan alatt körülménytől független.
Két hátránya volt, egyik h kb 10 kiló volt. A másik, hogy amikor a haverom nekiáltt overclockolni a gépet, egy áramingadozás miatt Augusztus 20 -t megszégyenítő effektek közepette az alaplap+minden ami rajta volt azonmód két marék hamuvá alakult.... -
Ja, de nekem volt KV-m a "naddög"-el :) És én szerettem is :)
Hogyan is tudnám szépen megfogalmazni: Odabaszott xD -
OfF tápig
Dummy mintha Te mentél volna vele.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval 12.-én jön a WoT "végleges" és hát valamikor akkor törlik ugye a cuccokat az accrol. Ma gondoltam még egy utolsót játszok. Egy szaros kis KV-t dobtam össze a freexp-ből ami maradt (nagyobbakkal nem volt kedvem már) és a nagypuskát (152) tettem rá. Hát bakker, hogy ez mekkora élvezkedés. Igaz ritkán lő de akkor odabasz és csináltak valamit a pontosságával is (gondolom, bár sose volt ilyenem előtte) mert most halálos!
ON -
sakkay #38648 Most vettem 13-ért egy Chieftech-550 tápot. -
Solt #38647 Na igen... általában a tápon meg a házon akar mindenki spórolni, pedig egyik sem mellékes!!! :) -
Bizony-bizony. Mennyit láttam már ilyent, te jó Isten! Mikor megveszi a p*szt a csilli-villi vga kártyát, a legfaszább procit, vinyót anyámkínját, házat meg táp nélkül és vesz külön egy 5k-s tápot. És nem hiszi el, hogy ha rábaszik akkor nem kicsit. De hát ilyenek az embörök.