91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    Szerverre bejelentkezek, kiválasztom a repteremet, a gépemet, motorindítás, rászúrom a gázt, felszállás közben lost connection. Sosem előtte, sosem utána, mindig akkor. A hatodik után meguntam, és elmentem aludni.
    Miért szórakozik ez velem?
  • Willenbrock
    Nyilván kamu de viccesen hangzik :)Ekkora barom nincs a világon,számos helyen sántít a sztori.
  • Solt
    Basszus... kb 10percet volt fenn a hirdetés PH-n, el is vitték! ( elvileg ) :)
  • Solt
    Az szép... nekem még semmi gondom nem volt vele... nem is hallottam még ilyet. :S
  • Lacusch69
    Rohadt Avast...
    1003 vírusgyanús fájlt talált a gépemen, már a gugli is vírus volt neki.
    Nagy nehezen megcsináltam rajta egy adatbázis frissítést (sokáig 403-as hiba volt), azóta jó.
  • mustangdc35
    ne lepődj meg rajta szinte semmi sem működik még benne rendesen
    várj vele míg jönnek a peccsek hozzá
  • Maki59
    Sziasztok !
    Segítséget kérnék. Két napja böngészek "minden" oldalon a témában de elakadtam.......:(
    Saitek x52 FCS hardver illesztési problémám van (XP 32 bites) rendszerem van.
    Bármelyik driver programot töltöm le mindig azt írja hogy nem ment át a Microsoft teszten és fejezzem be a telepítését...............ha mégis megteszem akkor mindig összeakad vagy leáll az egész rendszer....ha van ötletetek szívesen venném!! :) Köszi
    Béke
    és virtuális háború!!
  • colbeny
    Üdv Urak!

Akadt egy kis gondom a CoD-dal: a frissen összerakott freetrackem próbálom beüzemelni alatta, de sehogy se akar folyamatos lenni. A freetrack progi folyamatos 30FPS-t ír 0 JPS mellett. Más szimulátorban (X-Plane, RoF) teljesen jól működik, ezért nem értem, hogy a cod-ban miért nem. Ha valakinek akad valami ötlete, azt szívesen fogadom! :)

• Solt
    Nálam semmi gond vele...

@Dummy: :D
  • Lacusch69
    Az előbb bedobott valami faxbúkos oldalt, mint vírusost (amit qrvára nem értek, mert 2 hónapja nem voltam a faxbúkon), aztán már a PH is vírusos szerinte.
  • Her Laca
    Vagy előtte sokat időztél felnőtt tartalom előtt:)
  • DummyBoy

(Visszatérve a sünös részhez :) Párom nézte múltkor mit írok, és épp akkor írtam, hogy szüljenek sünt ...

Néz rám, majd tök komoly arccal csak annyit mond: "Ugye tudod hogy az újszülött sünik tüskéi még puhák, csak később keményednek meg? xD Valami rosszabbat kell keresned! :)" )
  • Lacusch69
    OFF:

A Prohardver vírusos lett, vagy meghülyült az Avastom?
  • Solt
    Dummy arra célzott, hogy akkor ez így nem komoly szim!
  • Her Laca
    Most akkor itt van?
    Minap olvastam,hogy egy sün világra hozását kívántátok a fejlesztőknek a rángás elmaradása miatt. Most akkor nem értem:))
  • DummyBoy
    Hátugyetuggyuk, hogy 1 olyan komoly szim van jelenleg a piacon, amiben nincs FFB ... és az a flakon?

• Solt
  • Her Laca
    Haggyad már:) Nem veszek annyi pénzért egy joyt az szent. Inkább betárazok X52 ből még vagy 2 darabot azzal kb aggastyán koromig elleszek:)
    G940?:)Ugyan. Bugos is,meg mittudom én,ja meg drága:XD Mellesleg Cod ban nincs is FFB:)Akkor meg minek.
    Én aszondom suszter maradjon a kaptafánál ,Logi meg a kormányoknál.
    Kipattogott már?:)
  • VO101Tom
    Hát, szaggat ez is, de tőlük nem hallottál olyat, hogy szar a géped, vegyél jobbat, hanem azóta is dolgoznak rajta ezerrel (nem is tehetnének mást, most olvastam USA megjelenést 27-re tolták). Kiadták idő előtt, ez is igaz, de ettől a Rof-osok hozzáállása nem lesz szimpibb...
  • Solt
    Na igen, a te gépedhez egy ssd, és tökéletes is egy darabig!! Már csak egy rendes ( G940 ) hotas-t kéne venned!! :D

x52 flame on! Hozom a kukoricát! :D
  • Her Laca
    Viszont a Cod fullon megy:))
  • Her Laca
    Bezony ,költséges szórakozás a pc építgetés:)
    Én a jövő hónapban veszek még egy ssd-t és két évig nem is akarok hallani a pc ről. Egy valag pénzt rádobtam most ,úgyhogy ez már így marad.
  • Solt
    Igen, a meglepi volt a célom, de kéne egy új ház, ( amit kinéztem felment az ára 44000.-Forintra :S ) egy új táp, ( kb 30000.-Ft ) és akkor még az igencsak borsos áron debütáló 6990... így ez már nagyon sok! :))

Egyébként úgy-úgy! :))
  • Papa01 #38863
    az helyett ez...
  • Papa01 #38862
    Mert az aztán nagyon jól megy 2-4-6 magos processzoron.. :D :D

Egyébként 2 magon jól ment XP alatt a ROF..
  • Her Laca
    "Titkon reménykedtem, hogy összejön a pénzem egy 6990-re, '

Kis huncut:)) Még megleptél volna itt minket szép csendben:)
    Különben ja:) Egy férfinak ,mint már valahol elhangzott,nehéz döntéseket kell hoznia:)
  • Solt
    :D:D

Titkon reménykedtem, hogy összejön a pénzem egy 6990-re, de jelenleg az esélytelen sajnos... nem úgy alakultak a dolgaim ahogy terveztem! :S

A jelenlegi tápom egy izom vga-t nem bírna el, így a csúcs lehetőségem egyéb költségek nélkül a 6950. ( még a gtx 560 is kifektetné a tápom )

Következő lépésben jön az új táp, így mehet majd a 6970-re alakítás. Ha ez megvan jöhet az új kuckó. Így felkészülten várhatom a buldózer érkezését! :D Oszt majd az ősszel eldöntöm merre tovább... még egy 6950, vagy egy 6990... már, ha kelleni fog egyáltalán bármire is! :)
  • Her Laca
    És mi lesz?
    Netán egy NV? Mert akkor megköpködlek:))
  • Solt
    Nem bíííííííííírom tovább!!! :D
  • Her Laca
    3X XD
    Nocsak ,nocsak:)
  • Solt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha valakit esetleg érdekelne egy Gigabyte 1GB-s GTX460, kb 2.5 év IPON garanciával, 35000.-Forintért, az jelezze privátban.
  • priluki
    okés köszi,igy már világos:)
  • VO101Tom
    A cod -repülés közbeni- feliratozásai sokkal jobban tesztre szabható mint az il-2, csak annyit kell tenni, hogy ALT-ot nyomva klikkelsz ezekre a területekre (vagy jobb klikkel létrehozol új info ablakot). Ezután jobb klikkel tudod ezeket az ablakokat (végleg) bezárni is.
    Ha alt+klikk után aktív, akkor jobb klikk, customize, és az akkor megjelenő kis ablakban be tudod állítani, hogy miket jelenítsen meg, a komponensekre klikkelve plusz dolgokat, betűméret, stb. is. Én pl egy külön ablakba raktam csak a sérüléseket, motorhibákat, ha ilyesmi történik, azt ne tüntesse el pl a feljövő chat, vagy rádiózás.
  • Gascan #38853
    hát ez vazzeg nem semmi :D :D
  • Sanyo
    Feltöltöttem LeonSilver blank controls nevű doksijait.
  • priluki
    hi olyan gondom van,hogy a játékban a bal felső sarogban van a térkép,egy nagy téglalap.. nem tudom eltüntetni,ha be is zárom fehér folt marad ott.. valaki ötlet?
  • sakkay
    Köszi.
  • Lysandus
    Nekem a ROF-fal az üzleti modellen kívül az a bajom, hogy a nyugati front nem igazán hoz lázba. Ami pedig érdekelne, az nincs benne. Az olasz, a román, vagy az orosz front, ahol magyar katonák harcoltak. A Nagy Háborúból is vannak igen szép magyar pilótasztorik, vegyük rögtön Kiss Józsefet, aki a Monarchia legeredményesebb vadászpilótája volt. Az ő jelmondata volt az, hogy "élve hozzátok le őket", azaz úgy kényszerítette földre az ellenséget, hogy az életben maradjon.

Vagy például a román fronton történt meg az az eset, hogy az egyik Brandenburg felderítőgép a Kárpátok felett több mint 100 km/órás orkánba került, egy óráig "lógtak" a frontvonal felett, úgy hogy a románok közben lőttek rájuk. A személyzetnek nem esett baja, de több mint 100 lyukat számoltak össze a gépen.

Az Adrián pedig úttörő módon vetették be a Monarchia vízi repülőit. A kis hidroplánokkal először támadtak meg hadihajókat. A kis bombák miatt ahhoz még kevesek voltak, hogy elsüllyesszenek egy csatahajót, vagy cirkálót, de lövegtornyokat már tudtak némítani.
  • Lebowski
    ez már elég sok oldalt megjárt. bash.hu-n is volt, amhol általában a külföldi oldalakról fordítják a cuccokat. ez is ilyen urban legend, mint még nagyon sok más. szerintem valaki csak trollkodott aztán lett belőle egy mém...
  • sakkay
    Mi van???!!!
    Ennyire egy állat senki nem lehet. Ez tuti nem történt meg. Remélem.