91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Most mennem kell, ha visszajöttem megbeszéljük...

Addig is...
  • Her Laca
    Ha nekem szolt:) akkor nem kell rábeszélni:) Mondom csak a közlekedési eszköz hiánya akadályoz,tömegközlekedéssel meg nem vagyok hajlandó mászkálni:)
    Solt. Különben a jövő hétre tervezem az ssd vásárlást.
    Csak azt nem tudom milyen legyen ,nem értek hozzá
    Ez milyen?
  • VO101Tom
    Nem rábeszélni akarlak, de nekem a múltkor (igaz nem új telepítésű W7-el) vígan 4 fölé ment COD közben (minden szart igyekeztem kilőni mellőle)... 4.3-nál állt meg asszem...
  • Amery
    Próbáld meg az
    fps STOP HIDE -ot
    sima Il-2 ben a stop leállítja, a hide eltünteti
    csak hide is eltünteti, de számol tovább.
  • Solt
    :D

Várj egy kicsit... ne kelljen kétszer fordulni az ssd miatt! :D
  • Her Laca
    Vigyázz mert épp az imént gondolkodtam,hogy ha kész a jármű elugrom még négyért:))
  • Solt
    Már akartam is mondani, hogy elég gáz, hogy csak 4GB memóriád van!
  • Solt
    Ez a tervem... :)

( mindenképpen még pénzt akarok kihúzni belőled! :D:D )
  • DummyBoy
    Igen, így reális, ez eddig oké ... Ami meglepett, hogy ki lehet választani külön a mocikat, és egyszerre mindet is ... Ha mind ki van választva, akkor úgy lehet proppics-t, mikszcsört meg ilyeneket állítani ... de indítani azt nem :)
  • Her Laca
    Különben referálj,mert ha van különbség ssd és HDD között,mármint a játék szempontjából, veszek egy 30 -40 gigásat az nem drága és ráteszem.
  • LeonSilver
    Egyenként kell indítani a motorokat úgy vettem én is észre, de szerintem ez így reális is nem? Ezt a bombázásos mókát próbáltam full CEM-el aztán kikapcsoltam, hátha az csinálja a gondot de nem. Amúgy lehet is látni valamiféle "villanást" vagy mit amikor leáll az egész hóbelevanc.
  • Her Laca
    Én azért vagyok itthon mert a kocsimat szerelik. Elvileg múlt hét péntekre kész volt . Elvileg! Most már kezdem elveszíteni a türelmem,bár egy órája hívtam a szerelőt és mondta ,hogy nemsokára mehetek érte. De ezt mondta pénteken is.
  • Solt
    Köszönöm Urak! :)

( kezdek befeszülni ettől a sok baszakodástól... asszony hazajön olyat kap... :D )
  • Her Laca
    fps START SHOW :) Idióta vagyok:))
  • Her Laca
    A beállításoknál a consol előhívásához rendelj egy betűt.
    Aztán ha játszol előhozod és beírod emígyen

fps STATR SHOW
  • DummyBoy
    Nem kell SSD-re rakni a Steam-et!

A Steam alól át lehet helyezni a fileokat máshova ... erre keress rá a neten! (Én pl.: Azt akarom kipróbálni, hogy ramdrive-ra rakjam a CoD-ot és úgy hogy akad ...)

@célzás: Én roppant béna vagyok a célzáshoz, de mákom van, ugyanis Il-2-es tapasztalatom sincs :) Én is végtelen lőszerrel gyakorlom, konvergencia alapon (Úgysem tudom elmenteni ...) de Emillel lőttem már le bombázó és Fiat akármi zárnyát is ...

1 vs 1-et nem próbáltam még, 6V6-ot szoktam (tartok a kudarctól, így legalább van pozitív élményem :) )

@Leon: Hazamegyek megnézem neked ... 2 dolgot vettem élszre ... A fuel Cock nem működik "Unlimited fuel" mellett, valamint nektek lehet a 2-motoros gépeknél egyszerre indítain a mocikat? Igaz csak a BF110-et próbáltam, de ott nem sikerült, csak egyesével ...

@Solt: fps START SHOW (Eltünteni hogy lehet???)
  • Solt
    Maga a program nem, de ugye vannak más steam-s játékaim is, és, ha azokat is használni akarom, akkor elvesznek még vagy 20GB helyet az ssd-ről... :((

FPS-t hogy köll kiíratni? :)

• Her Laca
    Nem értelek.Mi a baj ha az ssd-n van a Steam. Az nem foglal akkora helyet nem?
    De van egy ötletem. Telepítsd fel HDD re aztán Másold át csak a steamet ,meg a Cod ot ssd-re .Utána töröld le a HDD ről.
    Na most a Steam így nem fog autómatikusan indulni ,no de annyi baj legyen ,kiteszel neki egy parancsikont. Meg a COD nak is.
    Amúgy minden beállítást megjegyez .
  • Her Laca
    Én még vadászgépnek nem lőttem le a Cod ban a szárnyát:) Mondjuk biztos én vagyok a béna,ezt nem is vitatom:D
  • Solt
    Köszi! :)

Most hdd-re telepítettem, és szarabbul fut mint eddig!! Hogy is kell kiíratni az fps-t?
  • PhantomAss
    :( ezen még dolgozniuk kell a fiúknak asszem
  • Her Laca
    Robbannak,robbannak ,de pl éppen most sikeresen bekalibráltam egy hurrit a célkeresztbe és a jobb szárnyán kb 10 robbanás volt. Lazán, faszán tovarepült.:) Jó olaj ,benzin az fojt.
  • PhantomAss
    mondjuk szerencse hogy a kiskala is hatásos, azzal simán le lehet lőni akármilyen gépet, és van is belőle rendesen
    csak olyan jó lenne látni ahogy a huszasok robbannak a spiten :D
  • Her Laca
    Igen mert ott nincs 20 as. Emillel a kiskalával kell operálni és csak a biztos lövéseknél a 20 asokkal. Mondjuk a kiskala is hatásos. És igen nagyon konyulnak a lövedékek,hiába állítom akár 300 m re is.
  • PhantomAss
    igen én is így vagyok vele
    az előretartás sztem is nagyobb kell legyen, illetve a lövedékek röppályája sokkal íveltebb, legalábbis én úgy látom
    én is végtelen lőszerrel gyakorlok, nemtom az alap 60db 20mm-el mire lehet menni...
    az angol gépekkel nincs is semmi bajom, de a német revi a fél képernyőt kitakarja, de ha belenézek akkor is fordulóban eltűnik a célkereszt
    szóval gyakorolni kell...inkább kapáslövések vannak
    az angol gépeknél viszont nagyon pontosan lehet célozni
  • Her Laca
    1.00.13954
  • Her Laca
    Én már mindent próbálok,az elején jól is ment de mostanában az az érzésem,hogy csak a levegőt lyuggatom. Még közelről is. Valamit ki kell találni,mert kicsit fusztrál a dolog.Direkt végtelen lőszerrel gyakorlok,és nézem az elé tartásokat. Il2 höz képest sokkal nagyobbat kell ahogy észrevettem,de valahogy nem az igazi:)
  • Solt
    Akinek eredetije van, milyen verziószámon fut a játék?
  • PhantomAss
    100m vertikálisan és horizontálisan is
    de amúgy tökmindegy, nem találok el vele semmit
  • LeonSilver
    Egyébként CEM-el nem semmi felszállni vele, illetve addig eljutni, hogy a levegőbe emeli az ember. Kurva lomha a motorja.. vagy mi.
  • LeonSilver
    Srácok. Valaki megvizuálná nem virágbótos verzióval, hogy mi történik ha a Br.20-al próbál szeretetcsomagokat célbajuttatni?
    Mint a videóból látható (remélem) a bomba oldásának pillanatában "lefagy" a gém. Azért van idézőjelben mert nem jó hasonlat a lefagyás, ugyanis nem lefagy a szó klasszikus értelmében. Vissza lehet menni a menübe, lehet nézelődni csak éppen a gép lemerevedik.

• Solt
    Hogy rakjam a nemi szervemet a fülük mögé ezzel a szájba tekert steam-s szarságukkal. Jól megszopattak vele... ha a CoD-t ssd-re akarom telepíteni, akkor az egész kib@szott steam-t is ssd-re kell... de így ide telepíti az összes többi steam-s játékomat is, aminek semmi keresnivalója ssd-n... komolyan kezdem unni, hogy minden nap szembesülök valami szopatással... kezd elszállni az agyam.
  • Her Laca
    Mi a baj vele? Vagyis mi történt ,hogy így elkedvetlenedtél?
  • Trucker39
    Nos, feladtam a kísérletezést ezzel a szimmel. Talán majd egyszer újra elöveszem. Akinek müködik jó repülést kívánok !
  • Her Laca
    Kinek milyen fegyver összetartások jönnek be a Cod ban emilnél?
  • Her Laca
    A saitek oldaláról töltötted le a drivert és a szoftvert?
    Itten van
  • Romeo One
    Valor. Ha tilos, akkor miért engedi kiválasztani??? Fegyvert nem módosítottam, defaulton hagytam. Valamelyik orosz mapon volt, de új térképek vannak a Valoron, így nem ugrik be hirtelen melyik.
    A chatot fél szemmel szoktam figyelni, jellemzően felszálláskor nem...
    A briefinget át szoktam futni, de azt hittem, a tiltásokat úgy oldják meg, hogy már ki sem választhatod...
    Na mindegy, legközelebb ezt is megnézem.
  • VO101Tom
    Ez Il2-ben történt? Il2-ben vannak oylan szerverek, ahol bizonyos fegyverek vagy (eleinte, kevés pontnál) gépek tiltva vannak. Ezt legtöbbször a briefingben olvasni is lehet. Ha mégis ilyen gépet választasz, akkor induláskor azonnal a chat sorba írja ki, hogy válassz másik gépet, vagy kiraknak. Erre kb 20-30 másodperced van... amit elmondtál, nekem gyanús, hogy ilyesmi történhetett. Melyik szerver volt ez?
  • Lebowski
    félrenyeltem a teám :D
  • Lacusch69
    Mijki első airsoftos (helyett paintballos) élménye kb. ilyen lenne:

VIDEO