91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • priluki
    köszi,meglessük:)
  • Lacusch69
    Ha online akarsz játszani, akkor a legújabb UP 2.01-et tedd fel, offline (szerintem) a HSFX 5.0 a legjobb.

OLVASGASS
  • Lacusch69
    Valami régi Warbirds játékhoz.
    Azt írta a kölök, hogy "historical", azért gondoltam, hogy itt jó az Emil Revije.
  • priluki
    letudná valaki irni nagy vonalakban milyen modok vannak és mire jók?
  • VO101Tom
    Nem ismertem, de ez mihez van?
    Én arra gondoltam, hogy Revi C-12, amit (tévesen) lemodelleztek a COD-ba, annak a célkeresztjén volt osztás, azzal könnyebb messzebbre célozni. Az is igaz, hogy amit az Emilekben tényleg használtak, a Revi 3D, az viszont másképp néz ki. Annak a célkeresztjén nincs osztás, így mondhatni a COD lényegi része autentikus, csak a Revi modellje szar.
  • Lacusch69
    "A COD mesza revje viszont nem tetszik, az il2-ben használttal sokkal jobban lehetett távolságot mérni."

EZT ismered?
  • Amery
    Kösz, Tom, erre gondoltam.
    De ezek szerint elhanyagolható.
  • DummyBoy
    Szívesen! Sok sikert! :)
  • Zpogi
    Köszönöm.
  • DummyBoy
    x:\Steam\SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\

ide ...
  • Zpogi
    A steam-es verziónál hová kell másolni a modokat?
  • DummyBoy
    Váááá ... éppen a beállításokat tesztelem, meg repkedek a hidak alatt Londonban ...

Erre véletlen túl alacsonyan repültem, PATTANTAM egyet a vizen (Légcsavar oda ...), majd elkezdtem csúszni, és a végén szépen elsüllyedtem ...

Egy darabig még bírta a kabin ... majd jött a "pressesc" :)
  • Her Laca
    Mehetünk dogolni:)
  • VO101Tom
    Gépfestéseket, fegyvereket online mapokon lehet állítani, quick missionokban nekem még nem sikerült.
  • VO101Tom
    Amery szerintem nem erről írt, hanem hogy a konvergencia csak vízszintes szárny mellett pontos, ha a gépet bedöntöd, emelkedsz vagy süllyedsz, akkor a találkozási pont a gravitáció miatt elmozdul a revi közepétől. Ez teljesen igaz, a fegyverek szórása és a gép mozgása miatt azonban ez a pontosság már nem oszt, nem szoroz, nincs ezeknek a lövedékeknek - a hatásos lőtávolságukon belül - olyan nagy esésük. Fordulózás miatti elétartás más kérdés, az tényleg nagy, de ez nem új dolog :) A COD mesza revje viszont nem tetszik, az il2-ben használttal sokkal jobban lehetett távolságot mérni.
  • VO101Tom
    Itt vannak linkek, fontos, hogy a megfelelő verzióra telepítsd (4.10.1-re is fel lehet asszem, lényeg, hogy legalább 4.09 legyen)

il-2 verziók
  • Zpogi
    Na Urak 6 évnyi várakozás után a mai napon felkerül a gépemre az eredeti Cliff's of Dover.
  • TG Gida
    Kicsit számolgattam a lövedék esését, és az MG FF 585m/s kezdősebességét véve 300m lőtávon kb. 1,25m-rel megy a lővonal alá.(Légellenállás nincs a képletben, meg a gép sebessége sem.)Viszont a 300m megtételéhez kell neki több mint 0,5 másodperc,ami elég sok légi harcban ahhoz,hogy nagyon sokat kelljen elétartani.
  • Lacusch69
    Hálózattól függ, általában 16A-ig.
  • sakkay
    off Srácok egy konnektorból meddig lehet osztani?A hosszabbítóm belemegy egy 6-os elosztóban (4-et használok) Erre rakhatok még egy 1 konnektoros kapcsolható izét? Mint látjátok nagyon ott vagyok a témában . On.
  • sakkay
    A második kérdésedre a válasz..háááát...pedig nagy a különbség.
  • SnowF
    Egyébként mostmár elkezdtem én is tesztelgetni a játékot és nem is rossz, főleg hogy én kimaradtam a patch előtt nagyobb bugokból :)
    Ami nem fér a fejembe, hogy szép és jó hogy tudom a gépemet állítgatni (festés, század, killmarkok stb.) de azzal utána hogy a fenébe tudok repülni vagy egyáltalán elmenteni?
    Az már megvan hogy a fegyverzetet beállítom, elmentem, és utána olyannal tudok is repülni, de mindig az olasz felségjel kerül fel a gépre hiába állítottam előtte németre.

A másik hogy nem tudom ki mennyire figyelte de azt vettem észre hogy itt azért még a bombázók és a vadászok között nincs akkora sebességkülönbség mint az IL2-ben szereplő gépeknél, engem ez mondjuk elsőre meglepett, de lehet csak szimplán béna vagyok még a CEM-ben és nem sikerült mindent kihozni a gépből.
  • SnowF
    A nagy sajna most sem oda megy ahova a kicsi :) Szeretem az Oerlikont mert a robbanógránátja szép nagyot szól, de a lőszer ballisztikája elég ramaty sajna... Jóval lassab mint a kiskala és a pályája is egész más, pont azt akarom majd elérni, hogy mondjuk 150 méterre előre kb egy helyen legyenek akkor is ha épp fordulok, de hát majd meglátjuk mi sül ki ebből, ha jó lesz akkor úgyis megosztom másokkal is a tapasztalatot.
  • Amery
    Egy kicsit utánagondoltam a vertikális ágyúállítgatásnak.
    Valyon a gravitációt is számításba veszi a szim, vagy nem?
    Mert ha igen, akkor a beállított érték csak vízszintes repülésben lesz igaz. Attól függően, hogy jobbra vagy balra dől a gép, a revihez képest jobbra-balra hajlik a röppálya. És emelkedésben és süllyedésben is változik.
  • tom1944
    koszi megprobalom azt
  • VO101Tom
    Max annyit nyerhetnél ezen, amennyit egyáltalán látod esni a lövedéket vízszintes lövésnél. Fordulóharcban az az 1-2 fok nem sokat segít viszont zavaró, ha nem oda megy a nagy, ahova a kicsi... szerintem...
  • messerharcos

én leestem ő igy is hazavitte. lol-.-
  • VO101Tom
    Ezt -amennyire tudom- nem használjuk, mi itt szinte mindenkinek megvan, az az Ultrapack nevű kieg. A HSFX is létezik, abban is vannak jó dolgok, de az UP az elterjedtebb. Ezt amit írtál, ezt nem ismerem.
  • VO101Tom
    Messziről lövök.
  • tom1944
    IL-2 Sturmovik: 1946 - SOUNDS AND AIRCRAFT MODS MEGAPACK v1.0
  • SnowF
    Nekem IL2-ben 650m-re volt állítva minden orrban lévő fegyver, a szárnyban lévők meg 150-200m.
    Elvileg Il2 még egyben kezelte a Vertikális és Horizontális konvergenciát.
    CoD már külön. Most azon gondolkodom, hogy a lassú szárnyágyút esetleg érdemes lehet 150m Horizontális és valami jóval nagyobb, mondjuk 4-500m Vertikális konvergenciára állítani, így elvileg kisebb elétartás is jó lehet, de mondjuk ezt még tesztelnem kell.
  • Romeo One
    Olyan messziről lősz, vagy csak így jobban találsz?
  • VO101Tom
    Il2-ben nekem 400 méterre volt állítva, COD-ot még nem állítgattam...
  • Romeo One
    Nem Ultrapack?
  • tom1944
    sziasztok! Letoltottem egy kiegeszitot az 1946-os verziohoz amitol tobb repulo lesz a jatekban stb. az a neve hogy MEGAPACK v1.0 vagy valami ilyesmi. Az lenne a kerdesem hogy valaki le tudna irni reszletesebben (mar ha ismeritek de feltetelezem hogy igen) hogy hogyan kell telepiteni mert sajnos nem ertettem meg hogy mit es hova kene bemasoljak.
  • Romeo One
    Így gondolom én is, ezért lepődtem meg ezen az értéken. A tűzmegnyitás úgyis 200, max 300 méteren belül van, nem? Én gépek szerint sem szoktam állítgatni, mindegyikkel ugyanonnan lövök...
  • PhantomAss
    ááá, azt felejtsd el...
    500m nagyon sok
  • Romeo One
    Ok. Akkor jó. Én 200-ra állítottam, mert annál messzebb úgysem lövök. Inkább csak attól szeppentem meg, hogy nemrég 500m-es adat is volt itt a fórumon.
  • Lacusch69
    Én 100-150m-re, mert annál messzebbről nem tudok egy vadászgépet eltalálni.
    De ez csak a szárnyfegyverzetre igaz, a motorburkolaton / főtengelyen át tüzelő fegyvereknél gyakorlatilag mindegy.
  • Romeo One
    OFF
    Most hallottam, muszáj továbbadnom...

Ha éjszaka egy nagymellű szőke bombázó, és egy meleg, bajszos fiú között kell aludnod, merre fordulsz...???

ON

IL2 1946-ban is van beépített fps mérő? Miket meg nem tudok...

Más: ha már szóba került a fegyverösszetartás. Ti a szokásotokhoz állítjátok, vagy minden gépet máshová?