91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zoli105
    Köszönöm most meg működik , egy-két dolgot átírtam , de ezt akkor sem értem ! Mi lehetett a baj mert nem állítottam át semmit !Szerinted!?
  • DummyBoy
    Igen, igazad van, a peccs topikban volt ezekről szó... ott le van írva minden.
  • Zoli105
    Program hiba talán!? dobjam fel újra az il2-t? De tegnap semmi baja se volt ,24 óra alatt ,hogy mehet tönkre,ha nem használom!?:O
  • VO101Tom
    Most még nem lehet skinezni, majd később.
    W7 a rendszergazdai jogsultságokkal, meg kizárólagos engedélyezésekkel néha bekavar, de akkor nálad nem az van.
  • Zoli105
    ööö és Win xp-m van !
  • Zoli105
    Köszi :) Csak magától tiltott volna valamit !?:O Mert nem nyúltam a hangbeállításhoz ,csak onlinen repkedtem ! :)

Akkor a CoDban nem lehet majd skineket csinálni a gépekhez mint az il2ben!?:O
  • VO101Tom
    Hello.

Windowsos dolog nem lehet? W7-nél pl hangkeverőben 0-ra lehúzva az Il, vagy ilyenek?

Ha biztos nem win, akkor nézd meg, hogy az il2 könyvtárban lévő ilsetup.exe-t elindítva a sound fülön az van-e baállítva, ami kell.

Illetve bemásolom ide az én conf.ini-m [Sound] szekcióját, hasonlítsd össze hátha neked le van tiltva 1-2 dolog.

[sound]
    SoundUse=1
    SoundEngine=1
    Speakers=1
    Placement=0
    SoundFlags.reversestereo=0
    RadioFlags.Enabled=0
    RadioEngine=2
    MusicVolume=13
    ObjectVolume=13
    MusState.takeoff=1
    MusState.inflight=1
    MusState.crash=1
    MusFlags.play=0
    MasterVolume=7
    Attenuation=7
    SoundMode=0
    SamplingRate=0
    NumChannels=0
    SoundExt.occlusions=0
    SoundFlags.hardware=0
    SoundFlags.streams=1
    SoundFlags.duplex=1
    SoundExt.acoustics=0
    SoundExt.volumefx=0
    SoundFlags.voicemgr=0
    SoundFlags.static=1
    VoiceVolume=2
    Channels=2
    SoundExt.extrender=0
    SoundFlags.bugscorrect=0
    SoundSetupId=8
    ActivationLevel=0.02
    Preemphasis=0.85
    RadioLatency=0.5
    AGC=1
    PTTMode=1
    SoundFlags.UseRadioChatter=0
    SoundFlags.AutoActivation=0
    RadioFlags.PTTMode=0
    RadioFlags.PlayClicks=0
    ActLevel=6
    MicLevel=7
    SoundFlags.forceEAX1=0

• VO101Tom
    Én most olvasom Luthier kommentjét, ő azt írja bármit variálhatsz offline, online viszont semmit (nossao meg ilyenek SEM kivétel). Valve saját motorja ellenőrzi ezt, és bannol ha megpiszkált fájlokat talál. Eddig nem foglalkoztak igazán vele, de innentől szigorúan tiltanak és figyelnek minden módosítást, ami online repkedésekkor a játékodon lehet. Előzetes figyelmeztetés nélküli bannolás jár bármilyen módosításért.
    De ahogy olvasom, innentől értelme sem lenne ennek a Kegetys modnak, mert a patch után lehet állítani majd textúra részletességet és ssao-t is. Plusz a négymagos procikon érezhető javulás lesz sebességben.
    Steam lobbyt, QMB fejlesztik, és pár dolgoz javítanak a gépeken, kabinokon, kb ennyi lesz ez a patch.
  • Zoli105
    Üdv mindenkinek !
    Az lenne a problémám hogy az il2 hangja teljesen elment ! :( és nem tudom miért , tegnap tökéletesen ment ma meg egyszerűen megszűnt a hang benne még a főmenüjében sincsen zene , más játékoknál van hang ! (hangfal be van kapcsolva ,de a játéknál már nem engedi a zenét bekapcsolni)
    Valakinek esetleg ötlete !?
  • VO101Tom
    megvan...
  • VO101Tom
    Erről hol volt szó? Most keresem 1C-n, ilyesmi topikot nem találok...
  • VO101Tom
    Ezen már gondolkoztam én is, nemrég volt fent egy csóka 1C fórumán, azt taglalta hogyan lehet az alapértelmezett mesza skinekre feltenni a svasztikát (csak az ő gépén látszódna). Ez még a kisebbik hekk, de mi van ha az összes ellenfélre élénksárga csíkot fest? Az már cheat a javából...
  • Romeo One
    Ja. A szárnyvégcsutka, egészen pontosan. Nagyon érdekeseket tudott mozogni, főleg, ha egy kicsit dobálósabb volt az idő. És igazad van, a Pirat jó erős volt, azért nem is törődött senki ezzel, de attól még nem volt szép látvány. És most hogy mondod, tényleg a nagycirkáról is mondtak ilyet, hogy hullámzik a szárny...
  • asw27
    A pirát az egyik legerősebb vitorla. Biztos, hogy jól emlékszel?
    A nagycirkálónak leng és tekeredik a rendesen a szárnya.
  • Romeo One
    ...bár ez az a helyzet, amikor a kapitány kérdésére adott választ:
    - Hé Patrick, Billy hol van?
    - Valahol hátul.
    szó szerint kell értelmezni...
    :)))
  • Romeo One
    Szar érzés az ilyen látvány.
    Anno a Piratban (utolsó faépítésű vitorlázók egyike) is 160-180 körül már csak a legbátrabbak mertek kinézni a szárnyvégre, legjobb volt egyenesen előre bámulni...
  • Lysandus
    Érdekes gép volt ez a Wellington. Az apácarács-szerű váz volt az egyetlen merevítése a törzsnek. Az egyik veterán navigátor mesélte, hogy nagyobb turbulenciában amikor hátranézett az orrból nem látta a faroklövészt. :-)))

Ha jól láttam egyébként a videóban éjszakai festéssel repültek.
  • mustangdc35
    tudja valaki hogy lehet megoldani hogy az il 2 1946 ultrapck mellett menjen a hsfx?
    mert én csak simán telepítettem és el sem indult a gém és csak az update restore hozta vissza így viszon hsfx nincs a modok ott vanak jsgme-ben de nem működnek
    hogy lehet megoldani hogy jó legyen?
  • DummyBoy
    Figyeljetek oda az online repkedésre, kemény bannolgatás jön a moddolgatásból ... elvileg az nossao és ilyen modokért nem, de a textúra-fm/dm hekkelésért járni fog !!!
  • Nesu
  • VO101Tom
  • VO101Tom
    HL fórumán van erről szó, ha olegék leprogramozták azokat a kiskapukat, amiket il-2-nél, akkor oké, ha nem, akkor nem megy. Jiri már foglalkozik vele, majd nézzük lesz-e valami info...

http://hyperfighter.sk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7954&highlight=cliffs+dover
  • PhantomAss
    patch hírek
  • PhantomAss
    nemtom sajnos, de hallottam már hogy beszéltek róla

holnap ismét béta-patch, hétfőn pedig rendes!
    a főbb változtatások:
    -grafikai változatások (ssao opció), 4magos gépeken külön mag számolja a taxtúrákat és ott nagyobb sebességnövekedés lehet, 2 magosokon nem annyira
    -új szerver keresési lehetőség
    -új qmb lehetőségek
    -apróbb dolgok
  • VO101Tom
    Steam mellett HL? Menne az úgy?
  • PhantomAss
    na majd ha a hl-en lesz biztos jobban beindul
    (bár én évek óta nem használok hl-t, az xfire sokkal több szervert mutat)
  • Lacusch69
    Most egy sem megy.
  • VO101Tom
    Tegnap volt fent egy magyar srác, aki torrenten vette, szal az online játékhoz -úgy tűnik- mégsem kell eredeti, csak hostolni nem tud. A saját host azért is nehézkes, mert le kellene tölteni repülhető mapokat, amiket alapból ad, azok nálam nem indultak el, nem tudtam oldalt választani, FMB-ben próbálkoztam, de kicsit bonyolultabb mint az il-2, nem szántam rá annyi időt, hogy kitaláljam hogy kell :)

Szervereket tényleg csak egyet-kettőt talál, egyik sem állandó szerver, én pl kétszer ugyanazon nem is repültem még. Esténként kell próbálni, TS-en fent vagyunk, ott beszéljük meg hova menjünk. Ha nem talál szervereket, akkor a tűzfalat kell megnézni, nekem pl az blokkolta.

Címeket nem tudok mondani, mindig változó.
  • priluki
    sziasztok nemtudja valaki a freetrack megy win 7 alatt? mert elinditom és nem kapcsol be a kamera,onnantol se állitani semmit nem tudok :S
  • PhantomAss
    héééj én még sosem találtam szervereket
    hogy lehet online repülni?
    tudsz mondani egy-két címet?
    már úgy kipróbálnám...azt hittem még senki nem repül online
    (sajna mikrofonos fülesem még nincs :D)
  • Nesu
    Sziasztok akit érdekel egy Saitek X65F 289 Euró -ért az ide kukkantson be
    Bar kiszállítani nem szállítanak Magyarországba .En viszont szívesen átveszem itt Berlinbe és haza juttatom .
  • Nesu
    Amiről én tudok az TestServer * Kampfverband13 * neven található meg .
    Dedikált Szerver lehetőséget most készítik.
  • messerharcos
    vannak már szerók? asszem akkor elég hamar meg fogom venni az eredetit
  • i robot
    Hol találsz te szervereket? Nekem semmit nem mutat a multi.
  • VO101Tom
    GTX 560 Ti kártyám van, de fel van téve ez a mod is: Kegetys Performance improvement
    Pontosabban csak a low textures és a noSSAO (Nomipmap bugos, nálam lefagy), de FPS-ben ez a kettő is nagyon sokat javított...

Szerverekkel az van, amit Pogi is írt, nagyon sokáig keres, párat talál csak, de azokon egyre többen vannak.
  • Zpogi
    Jaja,zsír volt,le is abáltunk egy-egy spitet :),bár sajna a stat is bugos mert nem írja ki,ha lelősz valakit.

Lala:Elég sokat kell várni amíg végig megy a keresés. Az előbb talált vagy 7 szervert a kereső. Amíg nem jön elő a Refresh és a New List gomb addig folyik a keresés.
    Próbáld meg felrakni azt a modot amit lentebb linkeltek hozzá,az elég sokat javít az fps-en.

Laca:Beszéltem Lobbyn Babapiskótával,hiányolt és üdvözletét küldi. Azt mondta kapsz 8 hónapot gyakorolni a CoD-val. :) A gépfrissítéssel meg megvárja amíg minden rendbe jön Japánban. :D
  • lala42
    Ja és nekem csak két szrót hozott ki a kereső. Tudsz valami szerverkereső beállítást? Mit kell szűrni?
  • lala42
    Milyen karival nyomulsz? Nekem a 4890-em szaggat. Várom a 6870-et. Talán elég lesz. ( + Q9550, 4 Gb memória, jelenleg.)
  • VO101Tom
    Pogival kötelékben, épp prédára lesünk :)
    Egyre jobbak ezek az online szerverek, voltak nagy Anglia mapok is, de az ennyi emberre nagyon nagy. A kis dogszerverek viszont pörgősek, 10-20 ember simán összejön már, gyakorlásra kiválók.
  • lala42
    Nos néhány kép a játékból. ( bocsi de más fórumra feltöltöttem, ennek a linkjét adom meg.)
    Friss mostani képek, már nincs időm szerkesztgetni.

Itt vannak.