91397
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #39166 Korábban használtad a nossao modot? -
Most ez az a patch amit majd hétfőn adnak ki? -
Kipróbáltam ,de nem látook semmit. Fps ugyan annyi,Vagy mit csinál ez?
Bakker én burkoló vagyok nem angol tanár:)) -
Lacusch69 #39163 Próbáld ki... -
És ez jó most nekünk?:) Vagy minek ez. Bekapcsolja az ember vagy sem? -
Screen Space Ambient Occlusion -
Természetes ad valamennyit a kezdősebességhez. De itt ne a géped sebességét vedd alapul, hanem a sebességkülönbséget. Repül a bombi 300-zal te meg 660-nal zúgsz rá. Azaz 360 km/h különbség ami ugye 100 m/s. Most ugyanez vadászgépeknél, mondjuk kisebb sebességkülönbséggel történik, főleg, ha beül mögé, akkor nulla. Szerintem 10-20%-os plusszt jelenthet. Most lehet ezt szemből is nézni, ugye akkor más értékeket kapunk
-
Mi az a SSAO amúgy? -
Mi az ,hogy mik? Minden maxon:) Még a saot,vagy mit is bekapcsoltam.
-
Mik a beállításaid? Dobj róla egy screent majd lécci!
@Gida:
- mindkét peccset letölt
- orosz peccset bemásol
- angol peccsből maddox.dll-t felülír
Voila :) -
[IMG] [/IMG]
maxon London felett. ha lemegyek alacsonyra sem esik le az fps,
úgyhogy jó munkát végeztek.
Mehetünk London ellen:) -
Lacusch69 #39155 "Apa, kezdődik..."
Olegék megint sz@rtak az eredeti mérésekre.
Kurfürst honlapján látható grafikonhoz képest pl. 8000-en majdnem 80km/h-t elcsaltak az E3 sebességéből.
LINK
(A pont-vonal az eredeti VDM légcsavar teljesítménye a másik kettő légcsavar teszt) -
Kitömöríted, és felülírod a fileokat a Parts mappában - értelemszerűen :)
Közben én meg kiszedtem a vadászgépek teljesítmény grafikonjait a manualból, összephotoshoppoltam őket egy táblázatba, most tesztelgetem. Mesza 500m-en szintben 460-470-et vészteljesítmény nélkül viszi, ez a rész stimmel
-
Akinek orosz kiadása van,sikerült angolra állítani? -
sakkay #39152 Újra raktam az egészet. ..biztos ami Ziher...Nálam a nézetet néha máshol is dobálja..nagyon. Majd kipróbálom a Track ir-el is. -
Klusi86 #39151 Csak felül kell írni az azonos nevű mappák fájlait azokkal amiket letöltöttél -
Ja és mit kell csinálni vele? Hova kell másolni,vagy egyáltalán ? -
Köszke:) Sanyónál is megtaláltam. -
Klusi86 #39148 Innen. -
Pedig kipróbálhatnád :) Lehet csak a virágbótos ilyen. -
Hazaértem:) Honnan lehet letölteni a patc et?:)) -
Klusi86 #39145 a modokat kivetted, vagy aktívak nálad?
-
Klusi86 #39144 Mondom én, h ugrál össze vissza a nézet londonban:P -
Nálam is jobb a sebesség, mezsa kabinban is javítottak pár apróságot, a multi rész meg gyorsan talál szervereket. Elsőre nagyon jónak tűnik (Br20-al nem repültem :) ). -
sakkay #39142 Nagyon komoly sebesség növekedés van, nem kamuztak sikerült nekik. Azonban a Messzeres kikötős gyors misszió, gyakorlatilag 15 fps lett, London meg 40...
Nektek is dobálja a nézeteket, össze vissza?
-
Elsőre megnéztem a Br.20-at. Ugyan úgy nem lehet bombát dobálni :D -
Klusi86 #39140 Úgy látszik csak London felett csinálja ezt anomáliát (legalábbis nálam) más pályán ok,frenetikus sebesség növekedést eddig nem tapasztaltam, kíváncsi vagyok mások tapasztalataira... -
Ja. Onnan lejött faszán. Mondjuk már máskor is jártam így és írni is akartam akkor, csak valamiért elmaradt. Nem lehet, hogy a szervered nem díjazza a flashgetet? -
Nekem lejött hiba nélkül, ki is csomagolta... -
Ha kérhetem próbáld újra, de ha nem jön be akkor a megaupload biztosan jó lesz. Megnézem a többi letöltést is, lehet hogy a szerverrel van valami. -
Klusi86 #39136 Az baj, legalábbis nekem, megpróbáltam törölni a modokat,is de nem jött be. Bár csak London felett repültem, megnéznéd azt is? -
Nekem most is azt rta, hogy hibás a csomagolt mutatvány. -
nem tapasztaltam ilyet -
tökéletesen működik, természetesen a lobby-t kivéve -
Klusi86 #39132 Első 5 perces tapasztalataim:
Sz*r
Össze vissza ugrál a kamera belső és külső nézetben egyaránt.
Ez csak nálam van így? -
akkor mindjárt kipróbálom -
Már jó a fájl. -
Nem tudom, eredetim van. -
virágboltival megy? -
Valamiért megsérült a fájl letöltéskor, feltöltöm megint.